På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

267 Lediga jobb

QAQC Lead

Arbetsgivare / Ort: Mercury Engineering Sweden AB / Rosersberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 augusti (1 månad 22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

Provide support ensuring compliance to existing ISO quality standards & management systems within Mercury Engineering.  Manage the QA/QC portal on Mercury central, ensuring up to date information is available.  Assist to define, implement and maintain Quality Standards on site through audits.  Prepare and maintain documentation in compliance with the appropriate regulatory requirements as available.  Manage and maintain Quality Plan’s / Manual’s, Documents, and Systems.  Ensure that the Clients quality plans, policies and procedures are met by Mercury Engineering’s procedures and standard of work  Carry out internal audits in relation to office procedures and installed work on site.  Participate in external audits  Closeout actions that may arise out of internal and external audits  Maintain and follow up on corrective actions and non-conformances raised.  Drive continuous improvement and best practices in site Quality systems “Right First Time”  Prepare reports on Quality System performance as required  Advise Manager on all QA/QC issues  All other duties associated with this role

Arbetsgivare
Mercury Engineering Sweden AB
Järngatan 20
19572 Rosersberg
Ansökan
Ansök senast 5 augusti (1 månad 22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Systemtekniker IT

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • IT-tekniker/Datatekniker

Om jobbet

Som Systemtekniker IT på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Systemtekniker IT

Arbetsuppgifter

Vi som arbetar på Applikationsdrift är ett härligt gäng med god gemenskap och behöver nu förstärkning!

I den här spännande rollen ingår du i det team bestående av 12 personer som tillsammans hanterar drift och underhåll av Trafikverkets IT-system. Vi står inför stora systemskiften de närmaste åren med nya IT-lösningar relaterat till Intelligenta Transport System med funktioner som styr och övervakar väganläggningen. Som Systemtekniker får ditt arbete avgörande betydelse för Trafikverkets leverans till samhället genom tillgänglighet i IT-system som nyttjas av ex. Trafikledare och Provförättare. Många system och applikationer är tidskritiska i och med realtidsdata. Miljön bygger övervägande på Microsofts tekniska plattformar men det förekommer en stor mängd integrationer och kopplingar mot operativa system med olika typer av inbyggda IT-system.


Arbetsuppgifterna består i huvudsak av

·        att tillhandahålla och förmedla IT-stöd till verksamheten.

·        hantering av it-händelser (information, varningar och larm) som kan uppstå i it-tjänster, och dess applikationer inom it-infrastruktur och plattform.

·        avhjälpa it-incidenter snabbt och effektivt.

·        att hantera inkommande ärenden enligt satta processer och överenskommelser.

·        att bemanna dispatcher (telefon, vägnäralåda och ärendehanteringssystem).

·        beredskap för 24/7 applikationer utanför kontorstid.

·        att utreda och dokumentera grundorsaken till att en eller flera it-incidenter uppstått, samt bidra till att ta fram en permanent avhjälpande lösning.

·        att följa upp och rapportera (informera) berörda parter samt verifiera och återkoppla till våra användare.

·        dokumentering och beskrivning av rutiner och anvisningar samt underhåll av dessa.


Inom enheten tillhandahåller vi indirekt IT-stöd i form av expertstöd till verksamheten men även genom tillhandahållande av säker tillgänglighet till data och funktion samt att driva på avseende förebyggande åtgärder och säkra förändringar i den tekniska miljön. För att det arbetet skall ske sömfritt och nära verksamheten kopplas viss del av dessa arbeten ihop med avdelningens tekniknära Förvaltningsteam. Beredskapstjänstgöring ingår i vissa fall i tjänsten utöver ordinarie arbetstid. Resor i tjänsten förekommer.

Övrig information

Placeringsort: Göteborg

I denna rekrytering kan urvalstest och arbetsprov komma att appliceras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

 • har gymnasieutbildning inom it eller eftergymnasialutbildning inom it.
 • har erfarenhet av Applikationsdrift/Middleware-drift så som applikationer, tjänster, databaser och integrationssystem.
 • har goda kunskaper i någon av följande Microsoftprodukter: Server, SQL, IIS eller PowerShell script och/eller Biztalk.
 • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person lägger vi för den här tjänsten vikt vid att du har ett intresse för teknik, att du tycker om att hjälpa andra, trivs i samarbeten och vill leverera med bästa möjliga service. Då det är viktigt med säkerhet och att följa rådande föreskrifter hos oss ser vi också att du har en fallenhet för struktur.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Att jobba på Trafikverket

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker IT

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • IT-tekniker/Datatekniker

Om jobbet

Som Tekniker IT på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Trafikverket söker nu en Tekniker IT med placeringsort Solna.


Tekniker IT

Arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse av IT-support? Då kanske du blir vår nästa kollega. 

Som tekniker IT inom verksamhetsområde IKT arbetar du med användarnära support och stöd som rör Trafikverkets IT-infrastruktur.

Du ger support som omfattar IT-arbetsplatsen med klienter och dess kringutrustning såsom mobiltelefoni, skrivare, kontorsnätverk, mötesrum och digitala mötestjänster. Du felsöker, åtgärdar och svarar på frågor från medarbetare på Trafikverket.

I rollen arbetar du ärendebaserat vilket innebär att du ansvarar för att aktivt arbeta med dina ärenden och ge återkoppling till användare och beställare.

Utöver den support du tillhandahåller på din placeringsort arbetar du även på ovanstående sätt på distans där du stöttar användare via telefon, Skype och e-post. I arbetsuppgifterna ingår också att inventera och upprätthålla reservdelslager av viss arbetsplatsutrustning.

Du ingår i ett engagerat och positivt team där dina kollegor är spridda över landet. Genom att ha tät dialog, dagligen stötta och hjälpa varandra uppfyller vi våra gemensamma mål!

Resor i tjänsten förekommer inom Stockholm till våra kontor samt vid behov till andra orter då du fungerar som backup till övriga tekniker.

Övrig information

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Kvalifikationer

Som person tar du aktivt initiativ i olika sammanhang, kliver fram och har lätt att skapa relationer. Du har du intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att snabbt hitta och leverera lösningar på uppkomna problem och ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem och tar ansvar för din uppgift. Du kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt och säkerställer att ditt budskap når fram samt att förväntningarna är klara för samtliga berörda parter.

Vi söker dig som har:

·       gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande utb i komb med erfarenhet som vi bedömer likvärdig 

·       några års yrkeserfarenhet inom Microsofts klientplattformar i en större organisation

·       goda kunskaper i svenska i tal och skrift

·       goda kunskaper i engelska i tal och skrift

·        B-körkort

Det är meriterande att ha:

·        vana av att arbeta i MDM-lösningar 

·        kännedom om ITIL

·        erfarenhet från arbete med något ärendehanteringssystemet, gärna Remedy

·        erfarenhet av support till digitala mötestjänster i en större organisation

Ansökan

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom vår IT-organisation är du med och utvecklar Sverige med hjälp av moderna och innovativa lösningar. Vi är mitt i en spännande förändring där vi försöker ta vara på digitaliseringens möjligheter till fullo. Digitaliseringen ställer allt större krav och vi vill därför anpassa oss vad gäller kompetens, arbetssätt och organisation i takt med utvecklingen. Vi har ett helhetsansvar för IT och telekom, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om - precis som Sveriges transportsystem.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IT konsult inom support och drift

Arbetsgivare / Ort: Incabus Systems AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Windows Server
 • operativsystem
Meriterande
 • Linux
 • operativsystem
 • IT-konsultuppdrag
 • erfarenhet
 • MS Office
 • Data- och nätverkslösningar
 • produktkunskap
 • Datorer och kringutrustning

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som är serviceinriktad, tycker om att ha många kontakter med olika människor varje dag och vill arbeta både individuellt och i ett team. Du trivs när du får hjälpa till med att lösa kundens problem och bidrar gärna med din kunskap till dina kollegor.

Som person ser vi gärna att du tycker det är roligt att lösa problem och kan på ett pedagogiskt vis guida andra så att ni tillsammans kommer fram till en lösning. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

 • Hjälpa kunder att ta fram lösningar som passar deras behov.
 • Ge våra kunder IT-support både på distans eller ute hos kund.
 • Hjälpa till med drift av våra interna system.


Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet. Du är Svensk medborgare och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetsgivare
Incabus Systems AB
TEXTILGATAN 43
12030 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ledigt jobb som Senior tekniker/IT-administratör i Tingsryd

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi på Experis söker just nu dig som vill jobba som Senior tekniker/IT-administratör hos en av våra kunder i Tingsryd. Förutom det faktum att du får jobba för en spännande aktör inom detaljhandeln är det bästa med det här jobbet att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan! Om tjänsten Som Senior tekniker/IT-administratör kommer du att ha stor frihet i ditt dagliga arbete så länge du levererar enligt uppsatta mål. Du kommer att jobba i Windows-miljö och det dagliga arbetet går huvudsakligen ut på att implementera IT-projekt i verksamheten, hjälpa kunder med nyinstallationer, uppgraderingar och andra typer av förbättringsarbeten, jobba med service och support och drift av IT-miljöer. Som Senior tekniker/IT-administratör kommer du att arbeta med följande: * arbeta med konfiguartion och administration av molnlösningar som Office365 * konfiguration av klienter och kringsrustning * licenshantering * printerlösningar * intranätet/Share point * vara behjälplig i diverse projekt * se till att de tekniska lösningarna fungerar felfritt * drift och konfiguration av Windows Server * hantera mobila enheter * felsöka, åtgärda och återrapportera * inköp av hårdvara, mjukvara och licenser * vara delaktig i budgetarbete och uppföljning * aktivt söka efter säkerhetshot i systemen och motverka dem. Den vi söker I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och vi söker dig som arbetar aktivt för att hitta så effektiva lösningar som möjligt. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är en person som har hög områdeskompetens och alltid strävar efter att utvecklas inom din yrkesroll. I övrigt behöver du ha erfarenhet av tekniskt arbete, Helpdesk och Windows server. I övrigt krävs det att du * har några års arbetslivserfarenhet inom IT * har goda färdigheter i såväl talad som skriven svenska och engelska * har ett genuint teknikintresse * har tidigare erfarenhet av arbete av Windows Server Vi ser det som meriterande om du * behärskar fler språk än svenska och engelska, gärna andra skandinaviska språk * har branscherfarenhet * har en utbildning inom IT * erfarenhet av Office365, Azure, Bartender, Share Point, SAP S/4 Cloud, Active Directory, DNS, DHCP, Android, iOS, VMWare, LAN/WLAN, MDM och Aruba * tidigare erfarenhet av inköp och budgetering Erbjudande Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung! Sök tjänsten idag! Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Felicia Ahlin via e-post: [email protected] Sök redan idag, intervjuer hålls löpande! Vi ser fram emot att höra från dig! Om Experis Experis är världsledande inom IT-kompetens, projektlösningar och managed services. I takt med att behovet av IT-kompetens ökar, bistår vi våra kunder att utveckla sin IT-infrastruktur, applikationer, molntjänster och cybersäkerhet. Genom Experis Academy utbildar vi människor både i relevanta tekniska färdigheter och övriga avgörande "mjuka" förmågor. Vi får såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns över hela Sverige och är tilsammans med Manpower, Jefferson Wells och Talent Solutions en del av ManpowerGroup-koncernen. Läs mer på: www.experis.se
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.