På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Installations- och serviceelektriker
Spela filmen

Installations- och serviceelektriker

244 Lediga jobb

Installationselektriker

Arbetsgivare / Ort: Bergendahls EL Syd AB / Helsingborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Installationselektriker

Om jobbet

Bergendahls EL Syd söker två elektriker som vill arbeta i ett företag där vi tillsammans tar ansvar för stora projekt som nyproduktioner och bostäder.

Vi är ett växande installationsföretag som nu utökar personalstyrkan till entreprenadsavdelningen.

En ledig tjänst till vårt södra team som huvudsakligen arbetar på projekt i södra Skåne runt Malmö/Vellinge

En ledig tjänst till vårt norra team som huvudsakligen arbetar på projekt i norra Skåne och södra Halland.

Bergendahls el Syd utgår från frihet under ansvar och med hjälp av bra utrustning och stor tillit från ledningen växer du in i din roll som elektriker.

Du är engagerad, lösningsfokuserad och van vid att ta ansvar. Du har minst 1-2 års yrkeserfarenhet som elektriker, dvs du är utbildad elektriker och är färdig med lärlingstiden.

Vi är mån om dig som vår medarbetare och erbjuda goda arbetsvillkor, generöst friskvårdsbidrag och ett härligt gäng av arbetskamrater.

Arbetsgivare
Bergendahls EL Syd AB
Muskötgatan 4c
25466 Helsingborg
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Distributionselektriker till Nyköping

Arbetsgivare / Ort: eLinked AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Om jobbet
Om företaget eLinked AB önskar nu att utöka sitt team av ännu en duktig elektriker, och söker nu en Distributionselektriker som skall arbeta främst i Katrineholm/Nyköping. Tjänsten är heltid och löper under en 2-års period till en start. Dina arbetsuppgifter I utgångspunkt kommer du att arbeta hos en av de större aktörerna med service och nybyggnad av belysning längs vägar i Katrineholm & Nyköping. Arbetet kommer främst utföras centralt i staden, på motorvägar och elljusspår. Du kommer till stor del att arbeta på lift och koppla lamparmaturer. Detta görs ihop med ett lag av andra elektriker, montörer, vägvakter, samt med stöttning av projektledare och övrig ledning. Här arbetar du till större del utomhus, och du behöver trivas att arbeta ute i friska luften. Inget dåligt väder med rätta kläder! Tjänsten präglas mycket av frihet under ansvar, varför vi söker dig med tidigare dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Tjänsten erbjuder - Fast månadslön utefter erfarenhet - Kollektivavtal: Installationsavtalet elektriker (med alla ersättningar som tillhör) - Servicebil och telefon - Friskvårdsbidrag - Anställd i ett ungt och nytänkande företag som satsar på sina anställda - Vara med på våra evenemang Din profil Till denna tjänst söker vi en elektriker med några års erfarenhet, som enkelt kan sätta sig in i dessa arbetsuppgifter och arbeta självständigt på lift. Utöver det ser vi att du har rätt inställning till arbete, och drivs av att gå till jobbet. För att vara kvalificerad till tjänsten: - Utbildad elektriker i Gymnasiet eller vuxenutbildning - ECY Certifikat eller annat elektriker certifikat. ( B behörighet, AL etc.) - Minst 3 års erfarenhet som service eller installationselektriker - Körkort B - Har kört Lift tidigare - Talar & skriver svenska obehindrat Merit: - Tidigare erfarenhet av liknande roll - Allmän behörighet - Erfarenhet av ledande roll - Redan färdiga utbildningar inom: Liftkort, Fallskydd, Arbete på väg 1&2, ESA14/17/20 Om oss eLinked AB är ett konsultbolag som stöttar elbranschen med kompetent personal. eLinked har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men arbetar brett i hela landet. Vi har idag över 80 anställda elektriker och tekniker, som är uthyrda på långa projekt runt om i landet. Och flyttas när projektet tar slut till liknande uppdrag, eller nya om konsulten önskar testa något nytt. Vi arbetar med allt ifrån hela installationslag och ledande montörer på storbyggen, till mindre service och ombyggnadsprojekt. Att vara montör på eLinked AB ger dig en möjlighet att få testa på flera olika områden, och ett stort nätverk. Vi arbetar också mycket med att följa upp och utveckla,/utbilda vår a konsulter, för att hålla sig uppdaterade och känna att dom har chefer som hör och ser sina anställda. Många av våra kunder hyr långa uppdrag på 6 månader till flera år, och det är vanligt att dom erbjuder att ta över personal på sikt.
Arbetsgivare
eLinked AB
Hemsida: http://elinked.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Distributionselektriker till Nyköping

Arbetsgivare / Ort: eLinked AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Om jobbet
Om företaget eLinked AB önskar nu att utöka sitt team av ännu en duktig elektriker, och söker nu en Distributionselektriker som skall arbeta främst i Nyköping. Tjänsten är heltid och löper under en 2-års period till en start. Dina arbetsuppgifter I utgångspunkt kommer du att arbeta hos en av de större aktörerna med service och nybyggnad av belysning längs vägar i Nyköping, men kan ibland behöva backa upp teamet i Katrineholm. Arbetet kommer främst utföras centralt i staden, på motorvägar och elljusspår. Du kommer till stor del att arbeta på lift och koppla lamparmaturer. Detta görs ihop med ett lag av andra elektriker, montörer, vägvakter, samt med stöttning av projektledare och övrig ledning. Här arbetar du till större del utomhus, och du behöver trivas att arbeta ute i friska luften. Inget dåligt väder med rätta kläder! Tjänsten präglas mycket av frihet under ansvar, varför vi söker dig med tidigare dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Tjänsten erbjuder - Fast månadslön utefter erfarenhet - Kollektivavtal: Installationsavtalet elektriker (med alla ersättningar som tillhör) - Servicebil och telefon - Friskvårdsbidrag - Anställd i ett ungt och nytänkande företag som satsar på sina anställda - Vara med på våra evenemang Din profil Till denna tjänst söker vi en elektriker med några års erfarenhet, som enkelt kan sätta sig in i dessa arbetsuppgifter och arbeta självständigt på lift. Utöver det ser vi att du har rätt inställning till arbete, och drivs av att gå till jobbet. För att vara kvalificerad till tjänsten: - Utbildad elektriker i Gymnasiet eller vuxenutbildning - ECY Certifikat eller annat elektriker certifikat. ( B behörighet, AL etc.) - Minst 3 års erfarenhet som service eller installationselektriker - Körkort B - Har kört Lift tidigare - Talar & skriver svenska obehindrat Merit: - Tidigare erfarenhet av liknande roll - Allmän behörighet - Erfarenhet av ledande roll - Redan färdiga utbildningar inom: Liftkort, Fallskydd, Arbete på väg 1&2, ESA14/17/20 Om oss eLinked AB är ett konsultbolag som stöttar elbranschen med kompetent personal. eLinked har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men arbetar brett i hela landet. Vi har idag över 80 anställda elektriker och tekniker, som är uthyrda på långa projekt runt om i landet. Och flyttas när projektet tar slut till liknande uppdrag, eller nya om konsulten önskar testa något nytt. Vi arbetar med allt ifrån hela installationslag och ledande montörer på storbyggen, till mindre service och ombyggnadsprojekt. Att vara montör på eLinked AB ger dig en möjlighet att få testa på flera olika områden, och ett stort nätverk. Vi arbetar också mycket med att följa upp och utveckla,/utbilda vår a konsulter, för att hålla sig uppdaterade och känna att dom har chefer som hör och ser sina anställda. Många av våra kunder hyr långa uppdrag på 6 månader till flera år, och det är vanligt att dom erbjuder att ta över personal på sikt.
Arbetsgivare
eLinked AB
Hemsida: http://elinked.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Söker 2 elektriker till kund i Eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Om jobbet
Jobbeskrivning Uppdraget innebär byggentreprenad samt installering av styrsystem i nätcentraler. Rollen ger utrymme för ett fritt och självständigt arbete med möjlighet till stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter. Du kommer även vara ansiktet utåt mot kunder och allmänhet. Du sköter din dagliga planering med stöd av projektledare och övriga medarbetare. Dina arbetsuppgifter: - Utföra montage i drift och underhåll - Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning - Utföra installation av styrsystem i nätcentraler - Nybyggnation Arbetstider: Dagtid, 7-16. Personliga egenskaper Vi söker dig med: - Elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå - B-körkort - Flytande svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med installation eller belysning. För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Arbetsgivare / Ort: Barona Teknik & Installation AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Om jobbet
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Arvidsson på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Barona Teknik & Installation AB
Ansökan
Ansök senast 2 december (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.