På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Inköpare
Spela filmen

Inköpare

73 Lediga jobb

Säljande inköpare till Blomstergrossisten i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Skill u Sweden AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Blomstergrossisten i Malmö ingår i APH -koncernen, som är ett framgångsrikt och anrikt familjeföretag som startade i slutet av 1800-talet.

Inom APH-koncernen värderar man kvalitet, service och tillförlitlighet i leveransen av sina blommor. Detta ska såklart även genomsyra alla medarbetares fokus.

Vi söker nu efter deras nästa stjärna inom försäljning och inköp, som förväntas vara högst delaktig i det operativa arbetet kring detta samt den framtida utvecklingen av dessa processer. Detta genom att till stor del delta i skapandet av nya sälj- och inköpstrukturer kring webshopen.

Är du personen vi letar efter?

Hör av dig redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Du kommer bli en del av ett företag som har fortsatta ambitioner att skapa tillväxt, i en icke konjunkturkänslig bransch.

Vad ska du göra om dagarna?

Med kommande pensionsavgångar i början av 2021, kommer ditt arbete inledningsvis handla om till viss del, att ta över befintligt arbete. Ditt ansvarsområde kommer vara mot försäljning och inköp där du operativt arbetar och tar ansvar för att det går framåt. Du kommer också vara delaktig i att forma och skapa dina egna strukturer och processer. Fokus kommer att vara att digitalisera arbetet mycket mer, så att organisationen på så vis är rustat för dagens och framtidens inköpsmönster. Förutom att skapa och bygga nya inköp- och säljstrukturer kommer ditt arbete främst innebära att du arbetar med försäljning till bolagets kunder. Du kommer arbeta för att de är nöjda, att de beställer och bygger orders och skapa vidare försäljning. Du kommer att ta över befintliga kunder så att de fortsätter att beställa, samt hitta och bygga vidare på nya kunder.

Vem är du som Blomstergrossisten i Malmö letar efter?

För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som jobbat med hela inköpsflödet och gärna i kombination med logistikerfarenhet. Då du kommer ha ansvar för att även få de blommor du köper in, sålda vidare till Blomstergrossistens kunder, är det viktigt att du har haft något försäljningsansvar i dina tidigare roller kring de produkter du köpt in. Det är mycket positivt om du har arbetat projektorienterat och kanske till och med drivit några egna projekt. Vi ser gärna att du kommer från en mindre organisation där du är van vid att det inte alltid finns givna ramar och strukturer, utan att du är högst delaktig i att vara med och skapa dessa för organisationen du befinner dig i. Det är inte avgörande att du har en bakgrund inom blomsterindustrin, men vi ser gärna att du har en förståelse för färg och form. Erfarenhet från FMCG är mycket positivt. Att du är fenomenal på Excel ser vi som avgörande för rollen tillsammans med en god vana av att använda e-handelsplattformen som ett säljverktyg. Erfarenhet från Pyramid eller andra ERP system ser vi som mycket positivt. För att trivas är det viktigt att du vill jobba med försäljning av levande blommor där tempot är högt.

Som person ser vi att du har en stark egen drivkraft som du omsätter i tydliga inköps- och säljstrukturer för de produkter du ansvarar för. Du är en problemlösande individ som även besitter en god analytisk förmåga. Att ta egna initiativ till att skapa och förändra befintliga strukturer för att arbeta mer effektivt och med tydligare strategier för framtiden som grund, är något som kommer naturligt för dig. Du ger dig inte i första taget och jobbar på ett ansvarsfullt och strukturerat arbetssätt.

Varför du ska välja Blomstergrossisten i Malmö som nästa arbetsgivare:

Blomstergrossisten i Malmö är en platt och prestigelös organisation där alla arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål, alla medarbetare är lika viktiga. Det är korta beslutsvägar och man får möjlighet att vara med och påverka och driva bolaget framåt. Det händer mycket och ingen dag är den andra lik, vilket ger en spännande vardag.

Du kommer att få vara en del av en framgångsrik koncern som omsätter cirka 300 miljoner SEK, och som tar ett tydligt samhällsansvar gällande deras inköp av varor.

Vi älskar blommor

APH grundades år 1899 och är idag Sveriges ledande blomsterimportör. Vi importerar snittblommor och grönt från världens viktigaste produktionsområden: Holland, Kenya, Colombia, Etiopien, Ecuador, Italien, Israel och Frankrike m.fl. Vi erbjuder ett komplett sortiment och en stadig tillförsel, direkt från odlingarna, av de bästa, fräschaste, vackraste och mest populära blommorna. Kvalitet, finish, prisvärde och leveranssäkerhet är starka ord som vi har framför oss i varje ögonblick. Men vi går längre än så. Genom förnyelse och produktutveckling sammanförs producentens förutsättningar och kunskaper med marknadens trender, våra kunders kreativitet och konsumentens önskemål.

Arbetsgivare
Skill u Sweden AB
Stortorget 29
21134 Malmö
Hemsida: www.aph.se
Ansökan
Ansök senast 24 September (1 dag kvar)

Ansök här

Kvalificerad Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

Som Kvalificerad Inköpare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Kvalificerad Inköpare

Arbetsuppgifter

I rollen som Kvalificerad inköpare ansvarar du för att genomföra affärer och säkerställa att Trafikverkets inköp sker på ett affärsmässigt och juridiskt korrekt sätt samt att interna samt externa föreskrifter och regler efterlevs.

Du kommer att arbeta i tidiga skeden med inköpsstrategier, paketering, inköpsplanering och affärsupplägg för upphandlingar. Du kommer att leda och genomföra entreprenadupphandlingar och upphandlingar av tekniska konsulttjänster, främst tillsammans med vårt verksamhetsområde Stora projekt. Du kommer även vara kommersiellt stöd till kontraktsägaren under kontraktens livslängd, med inriktning på kontraktets totalekonomi, uppföljning av leveransen och för erfarenhetsåterföring.

Du medverkar aktivt till att föra dialog med leverantörerna före, under och efter kontraktet för att säkerställa bra leveranser och du bidrar till samarbete med branschen för att underlätta för leverantörer att leverera innovationer och kostnadseffektiva lösningar.

Utöver ovanstående är du delaktig i utveckling av processer, rutiner och mallar. Du arbetar med omvärldsbevakning avseende bland annat konjunkturläge, leverantörsmarknad och kostnadsutveckling samt bidrar till utveckling av marknaden genom utvärdering av leverantörer och användning av nya upphandlingsmodeller för att främja innovation. I överprövningsärenden bistår du verksjuristerna med fakta.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer är planerade att genomföras 14 oktober och 15 oktober 2020.

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer då att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Kontakta Trafikverket för mer information om denna tjänst.

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person har du en stark egen drivkraft och motiveras av att leverera resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar värde. Du är trygg i din yrkesroll, vilket syns på hur du bygger och vårdar relationer, skapar förtroende och kommunicerar. I ditt arbete har du många kontaktytor att agera på och oavsett mottagaren kan du föra fram ditt budskap på ett konstruktivt och sakligt sätt. Du har en affärsmässighet som gör att du ständigt ser till organisationens och affärens bästa. Som Kvalificerad inköpare leder du och samordnar inköpsarbete, vilket innebär att du har förmåga att påverka och engagera din omgivning genom att tydliggöra lösningar och möjligheter.

Vi söker dig som

 • har högskoleutbildning om minst 180 hp/120 p inom teknik, ekonomi, juridik eller dig som har annan utbildning tillsammans med erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
 • har minst två års aktuell arbetslivserfarenhet av inköp i beställarorganisation
 • har erfarenhet av att arbeta med inköp, inköpsplanering och affärsdrivande verksamhet på en strategisk nivå
 • har goda kunskaper inom LOU/LUF alternativt inom entreprenadjuridik (AB/ABT)
 • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du

 • har några års erfarenhet av att arbeta med stora infrastrukturprojekt
 • har erfarenhet av projekt- och/eller uppdragsledning som beställare, teknisk konsult, entreprenör eller liknande inom anläggningsbranschen
 • har god förhandlingsvana

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 24 September (1 dag kvar)

Ansök här

Supply planner / Inköpare till expansivt företag

Arbetsgivare / Ort: Stenbolaget i Stockholm AB / Sköndal
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Färdigheter
Krav
 • MS Excel

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en inköpare/Supply Planner för att utöka vårt supply chain team. Du kommer arbeta i ett team på 4 personer för att bygga upp centrala system och rutiner för se till vi har optimal lagerhållning på alla våra försäljningsställen. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor vid Globen i Stockholm.

Stenbolaget är inne i en expansiv fas med nyetablering av ytterligare försäljningsställen utanför Stockholm.


Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom supply chain/ planning. Du har lätt att lära, är drivande, serviceinriktad och flexibel med en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.

I denna roll krävs att du har stor ansvarskänsla och arbetskapacitet, tar ägandeskap och är självgående.

Det är viktigt att du har en god numerisk och analytisk förmåga,

God kunskap i engelska och svenska, både muntligt och skriftligt är ett krav.


Personliga egenskaper

Du har lätt för att fatta beslut och du prioriterar snabbt, är van att arbeta i ett högt tempo och är en "problemlösare". Du motiveras av att förbättra arbetssätt och automatisera manuella processer.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Säkerställa en löpande tillgång av produkter till våra säljande avdelningar i Sverige gällande kvalitet, pris och tillgänglighet genom hela leveranskedjan.
 • Underhålla och utveckla befintliga och nya relationer med leverantörer
 • Ansvara för tillgänglighet, leverantörskapacitet, leveransuppföljning


Din roll

Du kommer att arbeta i ett team som sköter inköp och leverantörskontakter för att förse alla Stenbolagets butiker och distributionscentraler med produkter. I tjänsten ingår även rapportering av statistik samt kontrollansvar av leverantörer och produkter.


Övrig information om tjänsten

 • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
 • Omfattning: Heltid
 • Placering på huvudkontoret i Slakthusområdet, Globen


Om Stenbolaget

Stenbolaget är en av Sveriges största stenspecialister och bedriver försäljning av marksten, natursten, murar och plattor. Kunderna utgörs av privatkunder, entreprenörer och riksbyggare. Försäljning sker via våra 4 butiker i Stockholmsområdet, via central avdelning som jobbar rikstäckande med B2B-kunder och infrastrukturkunder samt via internet. Omsättningen för räkenskapsåret 2020 beräknas uppgå till MSEK 130 och bolaget har 50 medarbetare. Stenbolaget bedriver även produktion av naturstensprodukter i Turkiet via helägt dotterbolaget. Läs mer på www.stenbolaget.se


Kontaktinformation

Kontakta Fredrik Carneroth, [email protected] tfn +46 735 240260 vid frågor om tjänsten.

Arbetsgivare
Stenbolaget i Stockholm AB
Bogårdsvägen 33
12862 Sköndal
Hemsida: http://www.stenbolaget.se
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Taktisk Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du inköpare eller upphandlare med erfarenhet av att jobba inom offentligt sektor? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kompetens och kunskap? Är du dessutom en kommunikativ, ansvarsfull och drivande person? Då ser vi fram emot just din ansökan!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Inköpsavdelningen består idag av 12 personer som arbetar koncernövergripande med kategoribaserat inköp. Vi ansvarar bl.a. för upphandling, avtal, förhandling och orderhantering. Gruppen präglas av ett högt engagemang och vår strävan är att vara branschledande i vår bransch inom inköp.

Arbetstider

Heltid, vardagar dagtid. Konsultuppdrag med start omgående t om 31 december 2020

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en inköpsutbildning och som har arbetslivserfarenhet från att ha jobbat med inköp och förhandling. Alternativt så har du förvärvat din kunskap genom arbetslivserfarenhet. Du har god datavana och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av lagen om offentlig upphandling (LUF), likaså är det meriterande med erfarenhet av affärssystem.

För att lyckas i rollen så är du bra på att bygga effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Din personlighet präglas av målmedvetenhet, högt eget driv och att du får saker att hända. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet. Du trivs i ett arbete där du behöver vara flexibel och arbeta med prioriteringar.

Erfarenhet

Inköpsutbildning och/eller ha några års arbetslivserfarenhet från inköp. Erfarenhet av IFS och LUF

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare till framgångsrikt företag!

Arbetsgivare / Ort: Novare Interim & Recruitment AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
https://novare.se/interim-and-recruitment/ Vi söker nu en erfaren Inköpare för ett spännande uppdrag på ett framgångsrikt företag! Är du en skicklig förhandlare med bakgrund av kvalifierat inköpsarbete? Vill du arbeta i en dynamisk roll på ett ett företag som är en framstående aktör inom sin bransch? Då kan det här vara nästa utmaning för dig!     Om rollen   I rollen som Inköpare kommer du ingå i inköpsavdelningen med ansvar för hela inköpsprocessen. Med huvudfokus på ett antal kategorier ansvarar du för att analysera och ta fram underlag för förhandlingar, avtal och leverantörsrelationer. Du kommer även arbeta med operativt inköpsarbete samt vara ytterst drivande i kategoriförhandlingar. I rollen ansvarar du för att:   ·         Analysera och ta fram underlag för prisförhandlingar och avtal ·         Arbeta med operativt inköpsarbete och självständigt driva inköpsprocessen ·         Ansvara för kategoriförhandlingar med leverantörer inklusive att sammanställa offert, utvärdera anbud, upprätta kontrakt och avtal ·         Effektivisera och reducera kostnaden för inköpta varor och tjänster ·         Upprätthålla och utveckla goda relationer med leverantörer   Uppdraget är en del av Novare Interim & Recruitments personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Novare och arbeta som konsult hos kunden.     Vem söker vi?   Vi söker dig som en relevant akademisk examen och flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Du är trygg i din roll, självgående, har mycket god kommunikativ förmåga, strukturerad, analytisk och naturligtvis en mycket skicklig förhandlare! Samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt tror vi även att du är en teamspelare med stort resultat- och målfokus.     Övrig information   Start: Oktober 2020 enligt överenskommelse Anställningsform: 6 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning. Omfattning: Heltid Placering: Stockholm   Vid intresse för tjänsten rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande. Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Arbetsgivare
Novare Interim & Recruitment AB
Hemsida: http://https://novare.se/interim-and-recruitment/
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare/Upphandlare i Landskrona Stad

Arbetsgivare / Ort: Landskrona kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. I Landskrona stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. Vill du vara med och påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer? Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Landskrona Stad söker Inköpare till inköpsavdelningen. Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens Landskrona. Inköpsavdelningen tar i nära samarbete med stadens förvaltningar och bolag ansvar för hela inköpsprocessen, från behov till uppföljning enligt stadens inköps- och upphandlingspolicy och med sikte på bra och hållbara affärer för våra förvaltningar och bolag. Inköp av varor, tjänster och entreprenader ska genomföras affärsmässigt, etiskt och med fokus på ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi arbetar i olika inköpskategorier. Avdelningen har 9 medarbetare och är placerad i Stadsledningsförvaltningen. Inköpsavdelningen är också ansvarig för att styra, stödja, följa upp och förbättra stadens inköpsprocesser. Avdelningen bedriver strategiskt och taktiskt inköpsarbete samt stödjer det operativa inköpsarbetet hos förvaltningar och bolag genom utbildnings- och kompetensutvecklingsinsatser inom inköp och upphandling. Du ingår i ett inköps-/upphandlarteam med gott samarbetsklimat och hög serviceanda där utveckling, nytänkande och ständiga förbättringar är i fokus. Som inköpare/upphandlare i Landskrona stad är du en strategisk och viktig medarbetare i hela inköpsprocessen och i stadens utvecklingsarbete av inköpsfunktionen. Inköps- och upphandlingsavdelningen skapar mervärde till stadens verksamheter. Du finns stora möjligheter till kompetensutveckling inom yrket. Du arbetar självständigt och affärsmässigt med affärsfokus i stadens upphandlingar. Du kommer också att medverka i utbildningar och nätverksträffar för både anställda i Landskrona stad och leverantörer. Vi arbetar i upphandlingsverktyget TendSign. Utvecklingsprojekt mot införande av kategoristyrning och e-handel pågår. Urval sker löpande, så vänta inte med att ansöka om du tycker att tjänsten verkar vara intressant! KVALIFIKATIONER Akademisk utbildning inom juridik, inköp alternativt ekonomi eller motsvarande YH/KY-utbildning inom offentlig upphandling om minst 2 år eller motsvarande som bedöms likvärdigt. Analytisk förmåga God samarbetsförmåga Hög kommunikativ förmåga i tal och skrift Affärsmässig Erfarenhet av offentlig upphandling eller inköp inom privat sektor Erfarenhet av spendanalys, avtalsuppföljning och kategoristyrt arbete är meriterande Erfarenhet av projektledning God kunskap om Officepaketet ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693. En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Landskrona kommun
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök här

Vikarierande inköpare till Swede Ship Marine

Arbetsgivare / Ort: Swede Ship Marine AB / Fagerfjäll
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

På Swede Ship utvecklar, reparerar och levererar vi marknadsledande båtar och fartyg till bl.a. sjöräddning, försvarsmakt och rederier. Swede Ship Marine ligger på Djupvik, Tjörn och är moderbolaget i en varvskoncern som sysselsätter ett 90-tal personer. Övriga företag i gruppen är Swede Ship Composite i Hunnebostrand, Swede Ship Yachtservice på Nya Varvet i Göteborg samt Swede Ship Sublift.

Till vårt varv på Tjörn söker vi en

Vikarierande Inköpare till Swede Ship Marine AB

Tjänsten som inköpare ingår i ett logistikteam som består av sex personer. Arbetsuppgifterna består främst av inköp av material och utrustning till nyproduktion, reparentavdelning och eftermarknad.

Kompetenskrav

Som inköpare hos oss är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga och är van vid att arbeta både självständigt och i grupp, stundvis i högt tempo. Tjänsten innebär mycket kontakt med leverantörer, såväl svenska som utländska. Vi ser det som en merit om du arbetat i affärssystemet Pyramid, där du kommer att göra stora delar av inköpen, men viktigast är att du har erfarenhet av arbete med sedvanliga inköpssystem. Vi tror att du är snabblärd, nyfiken och med intresse för teknik.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Vikariatet kommer att vara i 6-8 månader men företaget är inne i en expansiv fas och det finns goda möjligheter till fortsatt arbete inom koncernen när vikariatet är över.

Körkort minimum klass B samt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan och övrig information

Ansökan bestående av ett personligt brev och ditt CV mailar du till [email protected]

Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet!

#jobbjustnu

Hans Axelsson inköpsansvarig 0304-679527

Martina Lundqvist HR-ansvarig 0304-679503

Arbetsgivare
Swede Ship Marine AB
Varvsvägen 14
47198 Fagerfjäll
Hemsida: www.swedeship.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

OKG AB is looking for a Spot Buy Desk Purchaser, temporary position

Arbetsgivare / Ort: Sydkraft AB / Oskarshamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Passion for Energy

Uniper likes passionate employees and colleagues. Driven by passion, we ensure high-quality deliveries of electricity to industrial and domestic customers – every second of the day, all year round. With personal commitment, dialog, diversity and equality at work, we work together to deliver social benefit in real time – while simultaneously focusing our innovative efforts on tomorrow’s energy solutions. Or as we say: “Passion for energy.” We need more people who are passionate about energy and really want to make a difference. Are you one of them?

The Uniper Way - How we work

Our employees are paving the way for Uniper’s success and future. We work together and engage in meaningful dialog. At Uniper, employees are able to develop and strengthen their individual skills. We embrace our entrepreneurial spirit and take responsibility, at every level of the Group. We have a joint approach, and our core values guide the Group’s daily work and how we perform our various activities. We call it “The Uniper Way.”

What we are looking for

We are now looking for a new coworker to join our team as a Spot Buy Desk team in Oskarshamn. It is a temporary position for two years. You get to be a part of our digital transformation and contribute to shaping our future of operational purchasing.

We are a small team of operative and positive persons who enjoy working closely together as well as supporting each other with the daily tasks and issues. Our purpose is to provide procurement support to our business units in their daily operative purchasing activities and to continuously improve our processes and tools.

Your main responsibilities in the role as a Spot Buy Desk Purchaser will include but not be limited to:

• Ensure our internal customer’s satisfaction with Procurement processes, communication & information

• Create purchase orders from business requisitions, ensuring delivery from our suppliers.

• Setup and communication of new contracts & catalogues in our business systems

• Support and educate the business in how to use our procurement systems

• Maintenance of internal Procurement information channels (e.g. intranet)

• Handling supplier quotations and awarding of contracts via our business systems.

• Monitor our Robotic Process Automation set-ups and execute quality checks

• Support the business with supplier invoice issues together with Accounts Payable

• Ensure compliant and efficient documentation of all Spot Buy Procurement transactions

• Contribute to the continuous improvement of process automation & standardization together with our Procurement colleagues in Germany

Uniper is part of Sweden's critical infrastructure, thus we will carry out security clearance before employment. Drug test is also performed.

Who we are seeking

To succeed in this role good communicative and collaborative skills are essential. You are service-minded and enjoy supporting your colleagues on how to perform purchases and work with our procurement systems. You are structured and meticulous with an eye for details. You take initiative, work proactively and are happy to help where needed.

You have previous experience from working in procurement and/or supply chain management and knowledge of working in business systems such as SAP. Understanding of SAP MM and/or SAP Ariba is considered a strong merit. You also have good MS Office skills.

You have a rapid work mode while maintaining a strong focus on efficiency. You look to minimize administrative time and effort.

You probably have a university education in Business Administration, Engineering or IT, or some other procurement-focused education.

Fluency in English and Swedish, written as well as spoken, is a requirement for this role. Knowledge of German is considered to be an advantage.

OKG - a natural part of the future's energy solutions

OKG is a nuclear power company within Uniper. In our company we take responsibility for the overall climate goals. With our fossil-free electricity production we not only contribute to the electricity supply, but also counteract global warming. We are convinced that nuclear power is an indispensable technology for tackling the climate challenge.

Arbetsgivare
Sydkraft AB
Simpevarp 200
57283 Oskarshamn
Hemsida: www.uniper.energy
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

Är du Nammo Sweden AB:s nya inköpare?

Arbetsgivare / Ort: Nammo Sweden AB / Karlskoga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

Lockas du av tanken att jobba på ett spännande företag och med medarbetare med ett stort engagemang? Är du en medarbetare med stort ordningssinne och driv samt god kommunikations- och samarbetsförmåga som är intresserad av ett arbete där du blir en viktig del av vår inköpsorganisation? Nammo Sweden AB söker nu en Inköpare med placering i Karlskoga. I rollen som inköpare får du en bred och central roll för Nammo Swedens inköpsprocess. Låter det intressant? Skicka in din ansökan i dag!

Att jobba som inköpare på Nammo Sweden AB

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att utveckla, administrera och följa upp inom ditt ansvarsområde för att bidra till inköpsavdelningens verksamhet och mål. Du kommer medverka i att ta fram och genomföra inköps- och leverantörsstrategier, förhandla med leverantörer samt tillsammans med dina kollegor, bygga och vidmakthålla leverantörsrelationer. Rollen innebär även att utveckla rapporter, analysera utvecklingen av priser och villkor samt genomföra nödvändiga åtgärder för att nå ett optimalt resultat inom ditt ansvarsområde. Som inköpare är du en del i en liten tajt grupp som jobbar gemensamt mot uppsatta mål. I rollen som inköpare hos oss har du placering på en ort men jobbar tillsammans med andra inom hela Nammo Sweden. Du kommer att kunna påverka din roll och bredda ditt ansvarsområde över tiden.

Vem söker vi?

Det här jobbet passar dig som är affärsmässig, har god kommunikations-och samarbetsförmåga och är problemlösande i ditt arbetssätt. Du har en gedigen dokumenterad erfarenhet från inköp -och kvalitetsarbete mot leverantörer från tillverkningsindustrin. Du har minst två års erfarenhet från att arbeta med leverantörsförhandlingar och med kvalitetsrevisioner. Du brinner för att skapa relationer och utveckla inköpsprocesserna tillsammans med verksamheten med stöd från affärssystem.

För att lyckas i rollen så behöver du vara en analytisk, noggrann och strukturerad person som drivs av att göra affärer. Du är resultatinriktad och van vid att självständigt driva dina uppgifter. Du gillar att arbeta i team och drivs att jobba med ständiga förbättringar.

I övrigt söker vi dig som:

 • Har en relevant högskole/universitetsutbildning eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
 • Minst två års dokumenterad erfarenhet som inköpare.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, båda muntligt och skriftligt då internationella kontakter förekommer i arbetet.
 • Erfarenhet av kvalitetssäkringsarbete mot leverantörer
 • Du har enkelt för dig att lära dig nya affärssystem och kan därigenom använda dig av detta för att föra över din kunskap till företagets processer.


Det är särskilt meriterande om du har kännedom av material och tillverkningsmetoder inom vårt branschområde.

Sök tjänsten redan i dag!

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev till: [email protected]

Märk din ansökan med ”Inköpare Karlskoga”

Frågor om tjänsten kan besvaras av Inköpschef Rickard Hallor, telefonnummer 073-809 10 03

Sista ansökningsdag är den 28 september.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Nammo Sweden AB och vad de kan erbjuda dig!

Nammo Koncernen har ca 2600 anställda och finns representerade i 13 länder världen över. Nammo Sweden AB finns på 3 orter i Sverige. Vi verkar i en händelserik och spännande bransch. Våra fabriker genomsyras av täta samarbeten mellan olika avdelningar, arbetsgrupper och personer. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar Engagemang, Precision och Omtanke genomsyrar hela vår verksamhet.

Arbetsgivare
Nammo Sweden AB
Björkborns Industriområde
69180 Karlskoga
Hemsida: https://www.nammo.com/
Ansökan
Ansök senast 28 September (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Strategisk inköpare

Arbetsgivare / Ort: Göteborg Energi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Utvecklingen av Göteborg är i full gång och staden ska växa med nästan en tredjedel fram till 2035. Det innebär 80 000 nya bostäder till 150 000 nya göteborgare. Tillsammans ska vi gå̊ från en stor småstad till en grön och nära storstad. För att nå ett hållbart samhälle krävs bland annat klimatsmart energiförsörjning, giftfri miljö̈ och långsiktiga investeringar i infrastruktur. Som göteborgarnas eget energibolag jobbar vi för ett hållbart göteborgssamhälle. Att arbeta och tänka hållbart är en mycket viktig del av vårt inköpsarbete. Vi är 14 medarbetare på Inköpsavdelningen som består av inköpare, inköpssamordnare, verksamhetsutvecklare och inköpschef. Arbetsuppgifter och ansvar: Som strategisk inköpare kommer du att arbeta med upphandlingar, beställningar, avtalsuppföljning samt genomföra strategier för ett ännu mer offensivt inköpsarbete. En viktig del i tjänsten är att tillsammans med inköpsavdelningen driva inköpsarbetet framåt och förbättra inköpsprocessen, exempelvis se på helhetslösningar, förbättra priser och arbeta mer långsiktigt. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till resultat. Mycket av arbetet sker i projektform med andra funktioner inom bolaget, där du ansvarar för och är drivande inom arbetsområdet inköp. Förutom kategoristyrt strategiskt inköpsarbete förekommer även operativt och taktiskt inköpsarbete. Du har en akademisk utbildning på högskolenivå gärna inom juridik. Du har arbetslivserfarenhet av att driva upphandling/inköp inom offentlig upphandling, exempelvis LUF eller LOU. Goda kunskaper (tal och skrift) i svenska och engelska samt erfarenhet av affärssystem och MS office. Som person är du lyhörd, lösningsorienterad, professionell och noggrann lagspelare med känsla för service. Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss . Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Vi arbetar med löpande urval. Vi erbjuder dig intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter, engagerade och kompetenta kollegor, goda anställningsförhållande och utvecklingsmöjligheter. Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan!  
Arbetsgivare
Göteborg Energi AB
Hemsida: http://www.goteborgenergi.se
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Strategisk inköpare till växande bolag inom energibranschen

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-29
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med inköp mot indirekta tjänster finns möjligheten att vara med på en resa där ett stort bolag inom energibranschen etableras och växer inom Västerås. OM TJÄNSTEN Som strategisk inköpare kommer du arbeta tillsammans med flera team och bli en del av företagets anläggning i Västerås. Du kommer primärt vara stationerad i Västerås, men även vara i Stockholm cirka en dag i veckan för att arbeta tillsammans med det centrala inköpsteamet. Du erbjuds * Möjligheten att vara med tidigt i en stor och långsiktig satsning inom ett tekniskt bolag med fokus framtida utveckling. * Få arbeta brett och utveckla ditt arbete inom strategiskt inköp. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande ARBETSUPPGIFTER * Upphandla indirekta tjänster inom t.ex. konstruktion, installation, logistik och underhåll. * Utveckla kravspecifikationer. * Utveckla långsiktiga inköpsstrategier. VI SÖKER DIG SOM * Har minst några års erfarenhet av strategiskt inköp inom liknande område. * Är van av att arbeta med krav, specifikationer och upphandlingar. * Har erfarenhet av att upprätta ramavtal och arbeta med prissättning och villkor i avtalen. Som person är du: * Strategisk * Problemlösande * Självgående Övrig information * Start: Enligt överenskommelse. * Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag. * Placering: Västerås. Cirka en dag i veckan är du i Stockholm. * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET Går du vidare i processen kommer du få mer information kring företaget.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Projektinköpare till Veidekke

Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Projektinköpare till Veidekke Nu söker vi engagerade och affärsmässiga projektinköpare till Veidekkes anläggningsverksamhet i Stockholmsområdet med erfarenhet av att arbeta inom anläggning, bygg eller infrastruktur. Arbetsuppgifter Som projektinköpare kommer du att tillhöra en inköpsgrupp om fem kvalificerade inköpare och arbeta i nära samarbete med dina kollegor i ett antal projekt. Du kommer att arbeta i projektens samtliga skeden, vilket innebär att du kommer stötta med inköpsfrågor i bland annat kalkyl- och anbudsarbetet, inköp av konsulter och projektörer samt entreprenader och material. I tjänsten ingår även internationella inköp och att skriva regionala ram- och samarbetsavtal. Då tjänsten i viss mån kräver resor mellan huvudkontoret och projekt i Stockholmsområdet underlättar det om du innehar B-körkort och tillgång till egen bil. Utöver det är kontoret placerat i omedelbar närhet till kommunala kommunikationsmedel. Vi söker idag två projektinköpare till inköpsgruppen i Solna. En av dessa positioner kommer första året arbeta dedikerat mot projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket i Grödinge. Här kommer du vara ansvarig inköpare i ett projekt som bygger framtidens reningsverk och bidrar till renare vatten i Östersjön. Via länken kan du läsa mer om projektet: https://veidekke.weselect.com/. Den andra rollen vi rekryterar kommer utgå från Solna-kontoret och arbeta mot projekt i Stockholmsområdet. Tillträde för båda tjänsterna är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom anläggning, bygg, eller infrastruktur där du specifikt har kunnande och vana att upprätta förfrågningsunderlag och administrativa föreskrifter. Andra exempel på erfarenheter som vi tror hjälper dig att klara rollen som projektinköpare på bästa sätt är att upprätta kontrakt enligt byggnads-, anläggnings- och installationsbranschens standarder, hantera anbudsutvärderingar och anbudsgenomgångar, tolka och läsa ritningar och tekniska beskrivningar samt leda och avsluta förhandlingar. Vi ser gärna att du som ansöker har eftergymnasial utbildning från Universitet eller Högskola. Har du inte arbetat renodlat med inköp tidigare men har erfarenhet av inköp från andra roller i ditt arbetsliv som exempelvis platschef? Inga problem, det ser vi som en styrka! Personliga egenskaper Vi söker dig som är en skicklig och affärsmässig förhandlare med god kommunikationsförmåga, hög integritet och ser det som en självklarhet att arbeta strukturerat. Vi ser gärna att du som söker är en utåtriktad lagspelare men som också har förmåga att arbeta självständigt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift men om du har kunskap i andra språk är det meriterande. Vi erbjuder Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. I denna rekrytering samarbetar Veidekke med Maxkompetens. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Henriksen på telefon 072- 080 23 65 eller . Om Veidekke Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genomsamarbete. Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).
Arbetsgivare
Maxkompetens Konsult AB
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök här

Coordinator Direct Delivery

Arbetsgivare / Ort: BSH Home Appliances AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13.1 miljarder euro under 2016 och mer än 58,300 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss. Direct Delivery-avdelningen hanterar logistikprocesserna för ett antal av våra största kunder. Vi har ett nära samarbete med KAM inom vår Nordeuropeiska organisation. Du kommer att ha daglig kontakt med våra fabriker i Tyskland, Polen, Spanien, Grekland och Turkiet samt våra Nordiska lager i Sverige og Danmark. Du har daglig kontakt med våra transportörer för att lösa olika utmaningar som du ställs inför varje dag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: Orderläggning Bevakning och uppföljning av order Planering och uppföljning av leveranser från våra fabriker og lager ut till kund Fakturering Kontakt med våra transportörer Kontakt med våra KAM kunder I rollen som Coordinator är din förmåga att hantera flera processer, kunder och frågeställningar parallellt en viktig egenskap för att lyckas.   Som person är du initiativrik, självgående, strukturerad och har god samarbetes och kommunikations-förmåga. Du har en positiv attityd, är nyfiken och motiverad till att lära och anta utmaningar. Du kommer att arbeta i ett nordiskt team och behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska samt Office paketet. Vi söker dig som är nyutexaminerad inom Logistik eller har något års erfarenhet inom logistik och orderhantering, gärna från en internationell miljö. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt nordiska huvudkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Brith Bengtson, [email protected] Sista ansökningsdag är 30. september. Urval och intervjuer sker löpande och vi är därför intresserade av att få din ansökan så snart som möjligt.   Välkommen till innovationsledaren inom hushållsapparater, välkommen till vårt team! BSH Home Appliances AB ingår i BSH Home Appliances Group. Med våra produkter med märken som Bosch, Siemens, Neff och Gaggenau, samt våra regionala och lokala märken, gör vi livet enklare. Vi är en internationell koncern med en årsomsättning på runt 13,1 miljarder euro under 2017 och mer än 61,800 anställda. Vi inspirerar genom intelligent teknik, utmärkt design, energisnåla produkter samt en god arbetsmiljö. Ta ett steg vidare i din karriär – tänk framåt med oss.
Arbetsgivare
BSH Home Appliances AB
Hemsida: http://www.bosch-home.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Handläggare till Logistikenheten vid Marinbasen

Arbetsgivare / Ort: Försvarsmakten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Befattningen erbjuder Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete bland ett av Försvarsmaktens mest utvecklande miljöer? Vi söker nu en Teknisk Handläggare till Logistikenheten och Teknikavdelningen och hoppas självklart att du vill söka dig till oss. Om enheten Logistikenheten planerar, bereder, genomför och följer upp all Materielförsörjning och Teknisktjänst för samtliga förband inom Garnisonen. Enheten består av Logistikberedningen, Försörjningsavdelningen och Teknikavdelningen. Huvudsakliga arbetsuppgiter Just din roll och uppgift blir att ta emot kunder, administrera deras underhållsbehov, bedöma storlek och kostnad på jobbet och lägga beställingar både internt och externt på den Tekniska Kundmottagningen. Detta gör du tillsammans med tre andra Tekniska Handläggare. I arbetet ingår även uppföljning, i form av ekonomi och leveransuppfyllnad, av lagda beställningar. Självklart kommer du vara delaktig i arbetet med planering, beredning och återrapportering av underhållsproduktion mot verkstad och civila leverantörer. Det blir din uppgift att planera in arbeten efter de prioriteringar/styrningar som finns i samverkan  med våra kunder. Arbetet kan medföra resor i tjänsten och då såväl inrikes som utrikes. Kvalifikationer: • Gymnasieutbildning • Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift. • B-Körkort • Goda datakunskaper  • Tidigare erfarenhet av att bygga goda och långsiktiga relationer genom bland annat samverkan. Meriterande: • Tidigare erfarenhet från Försvarsmaktens verksamhetsmiljö, förnödenhetsförsörjning och materielprocesser. • Tidigare erfarenhet av systemen SAP, LIFT L och LIFT LX Personliga egenskaper • God administrativ förmåga och ordningssinne. • Både förmåga att arbeta självständigt och i samarbete med andra. • Flexibilitet, ambition och förmåga att entusiasmera din omgivning. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet  Övrigt Tillträde 2020-11-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning Anställningen är en tillsvidareanställning och i tjänsten förekommer både resor och övningsverksamhet. Arbetsort är Karlskrona Befattningen är civil Upplysningar om befattningen lämnas av Sektionschef Jan Berthilson, Tel. 0705-55 83 72 Upplysningar kring rekryteringsprocessen lämnas av HR Tove Dahquist, Tel. 0732-02 54 51  Fackliga företrädare OFR/O         Per Jespersson                  Tel.0455-850 00 (Vxl) OFR/S          Jan Wasberg                     Tel. 0455-850 00 SACO           Birgitta Strauss                 Tel. 0455-850 00 SEKO           Jörgen Stehn                     Tel. 0455-850 00 Sista ansökningsdag Välkommen med din ansökan senast 2020-09-30. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2700 km långa kust med territorialhav. Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Arbetsgivare
Försvarsmakten
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Category Manager Professional Services

Arbetsgivare / Ort: Kongsberg Automotive AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

About the position

We are currently looking for a Category Manager Professional Services (f/m/x) within the Corporate Purchasing Organization. This position will be based in Pruszkow (Poland), Gothenburg (Sweden) or Hallbergmoos (Germany).

Responsibilities

In this role you will be part of our global international Indirect Purchasing organization and play a key role in improving our productivity and overall business. Optimize the Purchasing of products and services related to Operations at our factories for the category Professional Services.

You will be actively engaging and leading global and regional contract negotiations, communicate and cooperate with our suppliers and stakeholders. Other activities include development and implementation of category strategies, identify saving opportunities and lead the quarterly supplier review meetings.

Main Challenges

Meet the customers' ever-increasing demands and expectations for quality and technical innovation combined with reduced cost and security of supply.

Demonstrate the positive effects of consolidated control of indirect categories and win the confidence of internal stakeholders.

Requirements

To be successful in this position, the candidate should have a (Bachelor or Master) degree related to Procurement and experience with a similar working environment and or function. Additionally, we would like to see:

 • Strong communication and project management skills in combination with a technical understanding.
 • A proactive, goal-oriented and Cross-functional approach.
 • Strong analytical and technical understanding.
 • Result-driven, flexible to travel and can set priorities.
 • High degree of personal integrity and confidence.
 • Excellent business communication skills.
 • Experienced in stakeholder management and motivated to lead global as well as regional negotiations with our Suppliers and Stakeholders.
 • Being fluent in the English language is a must. Other languages such as French and German are beneficial.
 • Strong advantage is if you experienced in purchasing of professional services.

Specific to the Category Manager:

 • Global responsibility scope for Professional services and related subcategories. You are responsible for the category budget and to drive the cross functional team to identify cost improvement opportunities, and secure implementation.
 • Find, implement, and manage preferred suppliers in accordance with business needs.
 • Lead the internal cross functional Category Council (CC) - plan and perform regular meetings with the CC Co-ordinate/align Category Strategy in CC, and communicate to all stakeholders.
 • Mentor Buyers and/or stakeholders related to the Category.
 • Reports to the Global Indirect Purchasing Director.

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Please register your CV/ resume.

Within your application, please inform us regarding your notice period and salary expectations.

The applications will be handled on an ongoing basis and the position may be filled before the application deadline date.

Arbetsgivare
Kongsberg Automotive AB
Flöjelbergsgatan 2 A
43135 MÖLNDAL
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Nu söker vi en inköpare till Achima Cares huvudkontor i Karlskrona!

Arbetsgivare / Ort: Achima Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Huvudsakliga arbetsuppgifter Som inköpare kommer du arbeta med löpande inköp för våra tio vårdcentraler runt om i Sverige. Ditt arbete kommer innefatta bland annat avtalshantering, underhåll av vår leverantörsportfölj samt lång- och kortsiktiga investeringar för vårdcentralerna. Du kommer även att finnas tillgänglig som en stödfunktion åt våra verksamhetschefer. Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp och har några års yrkeserfarenhet av inköpsarbete med liknande arbetsuppgifter. Du bör ha god datorvana och goda kunskaper i Excel. Vi tror att du har en fallenhet för goda affärer och en förmåga att kunna tänka både strategiskt och långsiktigt i dina handlingar. Du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och arbetssätt samt har en mycket god samarbetsförmåga. Som inköpare måste du vara självgående samtidigt som du levererar en hög servicenivå till våra vårdcentraler. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Anställningsvillkor - Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat - Tillträde enligt överenskommelse Om Achima Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag av 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achimas ledning utgår från huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, verksamhetsutveckling, marknad samt IT. Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När man arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.achima.se/om-oss/t... (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/) För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta inköp, Åsa Augustsson på 073- 326 82 40 alternativt ekonomichef, Anna Mellmark på 073-324 81 48. Urval och intervjuer kan ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Tack för att du ansöker via länken i annonsen!
Arbetsgivare
Achima Care AB
Hemsida: http://www.achima.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Operativ Inköpare till Producerande Bolag i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Your Talent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Your Talent är det engagerade konsultbolaget inom rekrytering och search. Vi arbetar med att kartlägga, attrahera och utvärdera talangfulla specialister, chefer och ledare. Det är engagemang, personlighet och kompetens som tillsammans utgör de tre ledorden som kännetecknar oss. Vi ser oss som en partner till våra uppdragsgivare och kandidater där det gäller att bygga långsiktiga relationer där vi tillsammans gör det möjligt att utvecklas. Läs mer på www.yourtalent.se För kunds räkning söker vi en Operativ Inköpare med placering i Göteborg. Bolaget är marknadsledande inom sitt segment och har ca 250 anställda. ARBETSBESKRIVNING Din tjänst som operativ inköpare är en mycket bred roll där du arbetar med hela flödet från order till färdig leverans. Tjänsten innebär bl.a. att analysera inköpsbehovet, avrop, orderläggning, leveransbevakning/planering, transportbeställning, logistikadministration och lagerhantering. Vidare uppdaterar du leverantörspriser, leveransvillkor i affärssystemet och hanterar reklamationer. Du följer upp och arbetar kontinuerligt med att förbättra leveransprecisionen. KVALIFIKATIONER Du har någon eftergymnasial utbildning inom inköp och logistik och du har arbetat i minimum två är med liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av bygg och entreprenad så är detta meriterande. Du har erfarenhet av avrop, anskaffning, leveransbevakning och reklamationer. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska och har god vana av att arbeta i ERP system och Excel. Som person är du administrativt lagd, du har lätt för att skapa struktur och ordning och har en stark egen drivkraft. Du är analytisk och är en lagspelare med god kommunikationsförmåga. Du är affärsmässig i din natur och tycker om förhandlingar. ANSÖKAN Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök www.yourtalent.se För ytterligare information, vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail [email protected] Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!
Arbetsgivare
Your Talent AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare

Arbetsgivare / Ort: AQ Components Mjällom AB / Mjällom
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Platsbeskrivning

AQ Group är ett internationellt bolag med över 6000 medarbetare globalt. I Mjällom finns AQ Components som arbetar inom affärsområdet Sheet Metal Processing. Vi är ca 50 medarbetare som producerar kundspecifika artiklar för kunder inom industri, järnväg, försvar, skog- och entreprenad. Bolaget är en systemleverantör av kundägda produkter med inriktning mot svetsning både robotiserad och manuell, laserskärning, skärande bearbetning och montage.

http://aqg.se/sv/componentsmjallom/aq-components-mjallom

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som inköpsansvarig och vara ansvarig för löpande inköpsarbete. Arbetsuppgifterna består av besparingsplan, leverantörsuppföljning, leverantörsreklamationer, prisförhandlingar, avropsinköp, mm. Du kommer att ingå i AQ Groups inköpsteam och tillsammans med teamet lägga upp strategier för vårt inköpsarbete. Du kommer även ingå i AQ Components ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig som är affärsmässig med teknisk bakgrund gärna erfarenhet eller utbildning inom inköpsarbete och logistik du har drivkraft och initiativförmåga. Du gillar att göra affärer och brinner för att sänka kostnader. Du är strukturerad och jobbar bra både i grupp och självständigt. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Varaktighet Tillsvidareanställning

Arbetstid Heltid.

Lön Fast lön, Kollektivavtal finns.

Kontaktperson

Skicka din ansökan och eventuella frågor till:

Peter Wallberg tel 0613-722215

Mail to: [email protected]

Ansökan Sista dag för ansökan är 2020-09-30

Arbetsgivare
AQ Components Mjällom AB
KUSTVÄGEN 8
87031 Mjällom
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Bilköpare

Arbetsgivare / Ort: Stockholm Lyx AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Om jobbet

Jaoanska och Amerikanska Bilinköpare från mellanöstern länder.

Om du vill skapa goda och långsiktiga relationer, sätta kunden i centrum och ge denne ett förtroendeingivande och trevligt bemötande så har vi jobbet för dig. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

Som inköpare hos oss tar du hand om hela affären, från möte med kunden till leverans av bilen och uppföljning. Vi tror att du är driven och målinriktad samt förstår vikten av att arbeta proaktivt. Du ingår i ett team med andra där ni tillsammans strävar efter gemensamma såväl som individuellt uppsatta mål.

Vi ser främst till dina personliga egenskaper och vill att du ska ha arbetet med någon typ av försäljning tidigare. Det är din vana och förmåga att bemöta kunden och förstå dennes behov som värdesätts av oss. Vi ser att du har gymnasieutbildning, datorvana och B-körkort. Erfarenhet från bilbranschen är meriterande.


Utvecklas med oss

Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.


Skicka oss din ansökan

Om du tror att du kan vara den som brinner för att ge våra kunder bästa tänkbara service ser vi gärna din ansökan hos oss så snart som möjligt. Tjänsten är heltid, dagtid Tjänstebil och tjänstetelefon ingår. Vid frågor kontakta vår regionala försäljningschef Ahmad Noori


Stockholm Lyx AB grundades i Stockholm 2011 och är säljare för japanska och amerikanska bilar.

Arbetsgivare
Stockholm Lyx AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Strategisk inköpare till Göteborg energi

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Utvecklingen av Göteborg är i full gång och staden ska växa med nästan en tredjedel fram till 2035. Det innebär 80 000 nya bostäder till 150 000 nya göteborgare. Tillsammans ska vi gå̊ från en stor småstad till en grön och nära storstad. För att nå ett hållbart samhälle krävs bland annat klimatsmart energiförsörjning, giftfri miljö̈ och långsiktiga investeringar i infrastruktur. Som göteborgarnas eget energibolag jobbar vi för ett hållbart göteborgssamhälle. Att arbeta och tänka hållbart är en mycket viktig del av vårt inköpsarbete. Vi söker strategisk inköpare med intresse för affärer och med intresse för upphandlingar inom teknik och entreprenader. Ansökan skickas via denna länk: https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss/lediga-tjanster/ledig-tjanst?Vacancy=2565655 Arbetsuppgifter och ansvar: Som strategisk inköpare kommer du att arbeta med upphandlingar, avtalsuppföljning samt genomföra strategier för ett ännu mer offensivt inköpsarbete. En viktig del i tjänsten är att tillsammans med inköpsavdelningen driva inköpsarbetet framåt och förbättra inköpsprocessen, exempelvis se på helhetslösningar, förbättra priser och arbeta mer långsiktigt. Du har stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till resultat. Mycket av arbetet sker i projektform med andra funktioner inom bolaget, där du ansvarar för och är drivande inom arbetsområdet inköp. Vi är 14 medarbetare på Inköpsavdelningen som består av inköpare, inköpssamordnare, verksamhetsutvecklare och inköpschef. Du har en akademisk utbildning på högskolenivå gärna inom juridik. Du har arbetslivserfarenhet av att driva upphandling/inköp inom offentlig upphandling, exempelvis LUF eller LOU. Goda kunskaper (tal och skrift) i svenska och engelska samt erfarenhet av affärssystem och MS office. Som person är du lyhörd, lösningsorienterad, professionell och noggrann lagspelare med känsla för service. Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du goda möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss. Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Vi arbetar med löpande urval. Ansökan görs via Göteborg energi hemsida https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss/lediga-tjanster/ledig-tjanst?Vacancy=2565655 Vi erbjuder dig intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter, engagerade och kompetenta kollegor, goda anställningsförhållande och utvecklingsmöjligheter. Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Category Co-ordinator sökes omgående till välkänd optikerkedja!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Är du driven, noggrann och har viss erfarenhet av inköpsarbete sedan tidigare? Vill du vara med och bidra till produktavdelningen på ett spännande bolag? Då har vi tjänsten som Category Co-ordinator för dig! Vår kund är en välkänd optikerkedja med cirka 460 butiker runt om i de nordiska länderna. Du kommer att tillhöra produktavdelningen och arbeta på vår kunds fina huvudkontor i centrala Stockholm. I rollen som Nordisk Category Co-ordinator kommer dina arbetsuppuppgifter huvudsakligen omfattas av; - Förbereda och planera för kommande inköp tillsammans med Category manager - Ansvara för att masterdatafiler inkommer vid revideringar samt evaluering av underlag - Löpande hålla kundens butiker informerade runt sortimentsrevideringar - Löpande uppdatera kundens intranät med relevant information - På daglig nivå supporta kundens butiker i frågor som rör sortiment - Löpande uppdatering i sortimentsmastrar - Fakturahantering, uppföljning, rättningar, utvecklingsfrågor - Ansvara för butiken på kontoret och dess leveranser/returer Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid, startar omgående och löper under sex månader med stor chans till förlängning. Arbetet är förlagt under kontorstider på vardagar. Din profil Vi söker sig som har viss erfarenhet av inköpsarbete sedan tidigare, alternativt från detaljhandeln. Det är meriterande ifall du har eftergymnasial utbildning inom inköp. Du har tidigare arbetat i något affärssystem, D365 (Microsoft) är at föredra. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet, framförallt Excell. Som person är du strukturerad, driven, noggrann och van vid att arbeta proaktivt. Du har god samarbetsförmåga med goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Projektinköpare Stora Projekt

Arbetsgivare / Ort: Billerudkorsnäs Skog & Industri AB / FRÖVI
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

Var med och bygg vår framtid!

BillerudKorsnäs Frövi stärker sin projektverksamhet. Har du erfarenhet av att arbeta i omfattande och komplexa industriprojekt och samtidigt vill fortsätta din utveckling inom projektverksamhet är detta ett unikt tillfälle.

Vi söker nu en erfaren och driven Projektinköpare inriktad på bygg & anläggning med fast eller temporär placering i Frövi.

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett projektinköpsteam om 5 personer. Du kommer arbeta mycket nära vårt programkontor. Fokus kommer att vara på projektinköp såsom; inköpsstrategier, riskhantering, upphandling, expediting och kontrakts administration. Rollen kräver hög flexibilitet och medför en del resor både inom koncernen beroende på investeringsprogram samt till kritiska leverantörer i programmet. Därtill spelar du en bidragande roll i samordningen av koncernens investeringsprojekt och teamets utveckling.

För att lyckas i befattningen krävs gedigen erfarenhet av upphandlingar, väl utvecklad samarbetsförmåga samt goda ledaregenskaper. Du rapportera till projektinköpschefen för stora projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med avslutad högskole- eller universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi alternativt motsvarande likvärdig utbildning. Dokumenterad gedigen erfarenhet av kvalificerat projektinköp och stora projektupphandlingar inom internationell industri. Rutinerad förhandlare med goda kunskaper inom AB04, ABT06 och SSG leveranskontrakt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Arbetet som Projektinköpare förutsätter omfattande kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har hög integritet samt en mycket god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du som söker är strukturerad, analytisk, lösningsfokuserad, drivande och har ett väl utvecklat strategiskt affärssinne. Du har dessutom en väl utvecklad planerings- och prioriteringsförmåga samt ett brinnande intresse för den verksamhet och projekt du engagerar dig i. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.

Kontakt

Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta Roland Carlsson, Inköpsdirektör på telefon 0732 57 63 13 eller Mats Lindroth, Projektinköpschef 0705 69 45 55.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september.


Arbetsgivare
Billerudkorsnäs Skog & Industri AB
FRÖVIFORS
71880 FRÖVI
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Nu söker vi en inköpare till Achima Cares huvudkontor i Karlskrona!

Arbetsgivare / Ort: Achima Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Huvudsakliga arbetsuppgifter Som inköpare kommer du arbeta med löpande inköp för våra tio vårdcentraler runt om i Sverige. Ditt arbete kommer innefatta bland annat avtalshantering, underhåll av vår leverantörsportfölj samt lång- och kortsiktiga investeringar för vårdcentralerna. Du kommer även att finnas tillgänglig som en stödfunktion åt våra verksamhetschefer. Vi söker dig som har en relevant utbildning inom inköp och har några års yrkeserfarenhet av inköpsarbete med liknande arbetsuppgifter. Du bör ha god datorvana och goda kunskaper i Excel. Vi tror att du har en fallenhet för goda affärer och en förmåga att kunna tänka både strategiskt och långsiktigt i dina handlingar. Du prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och arbetssätt samt har en mycket god samarbetsförmåga. Som inköpare måste du vara självgående samtidigt som du levererar en hög servicenivå till våra vårdcentraler. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Anställningsvillkor - Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat - Tillträde enligt överenskommelse Om Achima Achimas uppdrag är att arbeta förebyggande med hälsa och erbjuda en lättillgänglig och trygg sjukvård. Det har vi haft förmånen att göra sedan år 2004. Achima består idag av 10 vårdcentraler och rehabenheter runt om i landet. Achimas ledning utgår från huvudkontoret i Karlskrona som består av stödfunktioner så som HR, ekonomi, inköp, verksamhetsutveckling, marknad samt IT. Vår arbetsfilosofi kallar vi The Achima Way vilket innebär att vi förbättrar vårdsverige. När man arbetar enligt The Achima Way tar man ansvar för att arbeta enligt förhållningssättet som vi kallar Achima-ansvaret. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.achima.se/om-oss/t... (https://www.achima.se/om-oss/the-achima-way-achima-ansvaret/) För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta inköp, Åsa Augustsson på 073- 326 82 40 alternativt ekonomichef, Anna Mellmark på 073-324 81 48. Urval och intervjuer kan ske innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Tack för att du ansöker via länken i annonsen!
Arbetsgivare
Achima Care AB
Hemsida: http://www.achima.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare till Huvudkontoret, Kakel & VVS

Arbetsgivare / Ort: Hornbach Byggmarknad AB / Hisings backa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en inköpare. Du kommer att arbeta med hela inköps- och sortimentsbearbetningsprocessen och vara delaktig i att hålla vårt sortiment aktuellt och konkurrenskraftigt.

I rollen ingår följande:

 • Tillsammans med din produktchef kommer du att upprätta förfrågningsunderlag, avtal och hantera upphandlingar.
 • Du analyserar nyckeltal och tar fram statistiskt underlag
 • Du kommer även jobba med dokumentation och administration och underhållet av vår artikeldatabas.
 • Du kommer också att få medverka vid leverantörsförhandlingar och göra egna besök på våra varuhus.
 • Besök hos leverantörer och daglig kontakt med leverantörer och varuhus
 • Du är involverad i butikslayouter för sortimenten inom din avdelning och engagerad i hur ditt sortiment exponeras i varuhusen och på nätet.
 • Resor i tjänsten kan förekomma liksom arbetsuppgifter i en internationell miljö. B-körkort är därför ett krav.

Din profil

 • Du är en person som trivs med ett högt tempo och med att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar.
 • Du har en utbildning eller arbetslivserfarenhet inom inköp, ekonomi eller försäljning.
 • Du är strukturerad och har förmågan att kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt under stundtals högt tryck.
 • Du har goda kunskaper i MS Office, med betoning på Excel och Powerpoint.
 • Du är noggrann och kvalitetsmedveten och lägger vikt vid att hålla en hög standard i ditt arbete.
 • God förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, där goda kunskaper inom tyska är meriterande men inte ett krav.
 • Tidigare erfarenheter inom bygg- eller detaljhandeln är meriterande.

Vi värderar teamkänsla och samarbetsförmåga högt och kommer därför lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat. Heltid 40 tim/veckan.

Lön: Lön enligt överenskommelse.

Förmåner: Tjänstepension och rabatterade gymkort.

Tillträde: 1/11 2020 – 31/1 2022

Arbetsgivare
Hornbach Byggmarknad AB
ARÖDS INDUSTRIVÄG 66
42243 Hisings backa
Hemsida: www.hornbach.com
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare med erfarenhet av LOU sökes! - Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Perido AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • MS Office
Meriterande
 • Agresso
 • redovisningssystem

Om jobbet

Har du tidigare arbetat med upphandling och inköp inom offentlig sektor? Vill du bidra med din kompetens på en myndighet i Uppsala som har stor betydelse för konsumenters hälsa och välbefinnande? Är du dessutom en god kommunikatör, ansvarsfull och lösningsorienterad? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa, det här kan vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Här på Perido söker vi nu en inköpare/upphandlare till en viktig myndighet som erbjuder intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i frågor som berör alla människor och viktiga samhällsfunktioner. Kontoret är placerat nära goda kommunikationsmöjligheter, mitt i centrala Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Som inköpare/upphandlare vid denna statliga myndighet kommer du bistå upphandlingsteamet, tillhörande ekonomiavdelningen, i deras dagliga arbete. Regelverket styrs av LOU (Lagen om offentlig upphandling). Uppgifterna kan bland annat bestå av:

 • analyser och bedömningar av marknads- och leverantörsförhållanden
 • upprätthållande av befintliga leverantörskontakter och uppsökande av nya leverantörer
 • hantering av offerter/anbud, avtal och val av leverantörer
 • att ta fram och sammanställa statistik, samt uppdatera olika register (ex. avtals- och kundregister)
 • beställningar, direktupphandlingar och inköp

Dina egenskaper

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som inköpare och/eller upphandlare, starkt meriterande är om du arbetat inom offentlig sektor och regelverket LOU. För att lyckas med arbetet behöver du vara analytisk och strukturerad, samt förmågan att arbeta självständigt. Andra passande egenskaper i den här rollen är att du är utåtriktad, bra på att samarbeta och skapa goda relationer - både internt och externt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du är ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du är välbekant med MS Office och det är ett plus om du har erfarenhet av något upphandlingsverktyg, gärna TendSign samt av ekonomisystemet Agresso från Unit4.

Låter det som att det är dig vi letar efter? Dina nya kollegor väntar på dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker dig som har:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi alt. YH-utbildning inom inköp/upphandling
 • Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som inköpare
 • Goda kunskaper i MS Office
 • Lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift

Plus i kanten:

 • Erfarenhet som inköpare/upphandlare inom offentlig sektor där regelverket styrs av LOU
 • Erfarenhet av ekonomisystemet Agresso från Unit4
 • Erfarenhet av Upphandlingsverktyg företrädesvis TendSign

Omfattning och tillträde

Heltid, konsultuppdrag till 2021-09-30. Tillträde 2020-10-15.

Skicka in din ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Klicka på knappen ansök och fyll i den efterfrågade informationen. Vid en första kontakt med ansvarig rekryterare får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Sofie Pemer, du kan nå henne via [email protected] och 070 467 95 92.

Om du har frågor är du även varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] så svarar någon av våra rekryteringsassistenter dig inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänsten referensnummer 31864 i ämnesraden.

Om Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig som söker jobb till nästa steg i yrkeslivet! Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och består idag av 70 medarbetare internt och över 600 konsulter på uppdrag över hela landet. Som Perido-konsult blir du en del av vår organisation och växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om Perido via denna länk https://perido.se/for-jobbsokande/ och https://perido.se/om-oss/om-oss-undermeny/.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Perido AB
75126 UPPSALA
Hemsida: www.perido.se
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök här

Transiett AB söker en säljare som brinner för affärer!

Arbetsgivare / Ort: Transiett AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill börja hos oss och bli vår nästa toppsäljare! Du ska brinna för att göra affärer och drivas av att ge bästa service till våra kunder! Vi är ett litet företag till antalet som är specialiserade på export av bilar. Vi behöver förstärka vårt team med dig som är engagerad, driven och positiv. Du är intresserad av kundkontakt, brinner för försäljning och är inte rädd för att lyfta luren.


Arbetsuppgifter:

Hos oss är ingen uppgift mer eller mindre värd utan alla arbetar i samma riktning för att främja bolagets bästa och erbjuda våra kunder service i världsklass.

Huvuduppgiften är att köpa och sälja bilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med försäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. Att jobba på Transiett kan innebära högt tempo så du ska kunna hantera stress på ett bra sätt och kunna ha många bollar i luften.


Vi söker dig som:

Har erfarenhet av försäljning och telefonvana. Vi är ett litet team och ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten, tävlingsinriktad och arbetar för individuella- och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service.


Vi vill att detta passar in på dig:

 • Du brinner för att göra affärer
 • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo
 • Du har lätt för att skapa nya kontakter
 • Du har en hög arbetsmoral
 • Du är positiv och omtänksam
 • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs
 • Du har B-körkort.


Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. Du får kontinuerligt utbildning och dina kollegor hjälper och coachar dig mot dina mål. Det finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs!

Vi erbjuder 6 månaders provanställning med chans till tillsvidareanställning, en trevlig och lättsam arbetsmiljö och ett underbart team av likasinnade kollegor.

Känner du att du vill bli en del av vår framgångsrika team skicka ditt CV och personligt brev till [email protected] snarast. Tjänsten är tillgänglig med möjlighet till omgående start.

Välkommen till oss på Transiett!

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Transiett AB
Hangövägen 19
11541 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Inköpare till ehandelsbolag

Arbetsgivare / Ort: Spares Nordic AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Färdigheter
Krav
 • MS Excel

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Är Du intresserad av att jobba på ett av Sveriges snabbast växande E-handelsföretag? Vi söker nu, med start omgående, en driven och orädd inköpare, som söker ett karriärsval med brant inlärningskurva och stort ansvarsområde från dag 1.


Vilka är vi?

Spares Nordic AB driver siterna Teknikdelar.se och Spares.se. Vi är ett växande ehandelsbolag med ambitiösa planer


Din roll

Som inköpare hos oss på Teknikdelar har du stort ansvar från dag 1. Du arbetar tillsammans med resten av inköpsteamet för att föra verksamheten framåt - både operationellt och strategiskt. I din roll kommer du ansvara för ett helt leverantörsområde där du planerar och utför inköp samt följer upp inköpen och kvaliteten hos våra produkter. I rollen ingår även följande arbetsuppgifter:


Säkerställa lagernivåer

Leverantörskontrakt

Utvecklingsarbete


Vem söker vi?

Vi söker en driven inköpare som trivs i en snabbrörlig och dynamisk miljö då vi är ett företag under stark tillväxt. Som person är du snabblärd och räds inte för utmaningar och nya mål. Du är strukturerad, effektiv och stresstålig. Vidare är du en person som gillar siffror och har en bra analys- och slutledningsförmåga.


Vi söker dig med tidigare erfarenhet av inköp och som kan hantera det engelska språket utan problem. Erfarenhet av Excel är meriterande.

Arbetsgivare
Spares Nordic AB
Lärkträds
21363 MALMÖ
Hemsida: www.teknikdelar.se
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Erfaren operativ inköpare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Beskrivning Stafsjö Valves AB är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Våra viktigaste kundsegment är papper- och massaindustrin, VA-sektorn inklusive biogas, gruv- och anrikningsverk och övrig processindustri. Företaget ingår i tyska Bröer Group som är en världsledande leverantör av vridspjällsventiler under varumärket Ebro. Stafsjö har ca 80 anställda, omsätter ca 200 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö intill E4:an, en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping. Arbetsuppgifter På denna spännande arbetsplats kommer du ingå i ett team om 4 inköpare. I tjänsten som operativ inköpare ingår flertalet varierande uppgifter. Du kommer att ansvara för ett antal leverantörer och hela inköpsprocessen, från inköp av material och tjänster som används i samband med ventilproduktionen till att följa upp inköpsordrarna så att ordererkännande och leverans sker enligt överensstämmelse. I rollen ingår även att hantera eventuella avvikelser och reklamationsärenden mot leverantörer. Du kommer ha nära kommunikation med produktionen men även gentemot planering/sälj och teknisk support. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är exempelvis att attestera inköpsfakturor, arbeta med uppföljning och förbättring av leverantörernas prestation samt aktivt söka nya leverantörer för ökad kvalitet, bättre logistiklösningar samt lägre priser för företagets produkter.  Kvalifikationer Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning samt minst 2-3 års erfarenhet som inköpare, gärna på ett medelstort-stort företag, alternativt kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet. Du är strukturerad, har en god kommunikationsförmåga och är lösningsorienterad. Vidare har du en analytisk förmåga, är relationsskapande samt affärsmässig med ett intresse för ekonomi. Du är van att arbeta i affärssystem och hanterar svenska och engelska obehindrat, meriterande är om du kan tyska. Då arbetsplatsen är belägen utför Norrköping och tjänsteresor förekommer inom och utanför Sverige krävs körkort och tillgång till bil.  Arbetar du i en liknande roll idag och vill utvecklas vidare? Sök tjänsten! Villkor Denna tjänst är en rekrytering direkt till vår kund Stafsjö Valves. Rekryteringen sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering, rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.
Arbetsgivare
Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Global Category Buyer, MEC

Arbetsgivare / Ort: Kongsberg Automotive AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

About the position

We are looking for a top-level sourcing professional to our highly skilled, dynamic, and global MEC Category Team. Your contribution will have significant impact to Kongsberg Automotive’ s bottom line result.

As a Category buyer for Springs, Fasteners and Catalogue parts in Kongsberg Automotive (KA) you are strategically and globally responsible for your category, with an annual spend of around 16 MEUR. You will work closely with our local category buyers and project buyers around the globe. The position is located in our office in Mölndal, Göteborg.

Responsibilities

You are responsible for developing and maintaining a category strategy that fulfills KAs business needs and align them cross functionally. You are responsible for the category budget and to drive the teamwork to identify cost improvement opportunities, and secure implementation.

Your focus is to find, implement, and manage preferred suppliers in accordance with business needs, and KA supplier requirements. You will make sure that KA has a supplier base that is capable to support KA’s growth plans in terms of innovation, footprint, cost, and capacity expansion. Negotiations will be a major part of your role as overall responsible for the commercial results and cost savings target for the Castings product category.

You will be the subject matter expert for Springs, Fasteners and Catalogue parts and will provide the organization with expert market outlook knowledge and define potential impact to the business.

Requirements

 • Bachelor or Master’s degree
 • Minimum 5 years strategic purchasing experience in the automotive industry
 • Demonstrated skills to plan and execute high level negotiations with excellent results.
 • Ability to develop strong business relationships and strategic alliances, both internally and externally.
 • Demonstrated communication skills, with an ability to convince and influence stakeholders.
 • Outgoing and committed team player with a strong commercial drive
 • Flexible and comfortable in a rapidly changing and demanding organization
 • Analytical skills
 • Fluent in English is a requirement, additional language is an advantage

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

The role is based in Gothenburg, Sweden, international travel will be required. Kindly submit your application as soon as possible, but no later than 2nd of October.

For any questions, please contact:

Camiel Davenport, Global Category Director.

+1-248-639-8763

Please register your CV/resume and cover letter.

The applications will be handled on an ongoing basis and the position may be filled before the application deadline date.

Arbetsgivare
Kongsberg Automotive AB
Flöjelbergsgatan 2 A
43135 MÖLNDAL
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Demand Planner till SodaStream

Arbetsgivare / Ort: Hero AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
SodaStream is the world's leading manufacturer and distributor of Sparkling Water Makers, which enable consumers to easily transform ordinary tap water into sparkling water and flavored sparkling water in seconds. SodaStream’s products promote health and wellness, are environmentally friendly, cost effective and fun to use. Every year SodaStream provides 1, 5 billion liters of carbonated beverages to millions of households, making it one of the largest beverage companies in the world. We employ more than 2,000 people worldwide, with over 30 nationalities represented. Om tjänsten SodaStream Nordic söker nu en Demand Planner till kontoret i Stockholm. Den avdelning som hanterar logistik och produktplanering består idag av tre personer och kommer att kompletteras med ytterligare en person då bolaget befinner sig i en tillväxtfas. Vill du arbeta med ett energiskt och roligt team och representera ett starkt globalt varumärke kan detta vara ditt drömjobb! Dina primära arbetsuppgifter innefattar att tillsammans med en kollega hantera produktionsplanering och produktionsorder för bolagets sortiment på ca 100 produkter. Du arbetar nära säljorganisationen med försäljningsprognoser, samt i dialog med lager och marknad. Du arbetar med planering och analys samt artikelregistrering och inköpsordrar i Excel och Jeeves. Du kommer att arbeta systematiskt med rutiner och verktyg för att hela tiden utveckla processerna. Vidare innebär rollen kontakt mot den globala organisationen gällande kvalitetsfrågor. I den här rollen rapporterar du till bolagets nordiska verksamhetschef. Vem är du För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har något eller några års erfarenhet från en liknande roll, gärna inom FMCG. Vi tror att du kommer från en bakgrund där du arbetat med produkter, gärna mot återförsäljare. Vi söker dig som - Är detaljorienterad och noggrann i ditt arbete. - Är socialt lagd och värnar om att skapa goda och långsiktiga relationer, internt såväl som externt. - Är analytisk och har förmågan att arbeta kreativt med att hitta nya lösningar när behov uppstår. - Känner dig trygg och säker med att kommunicera på engelska då det är bolagets koncernspråk. - Är van att arbeta i Excel SodaStream är en arbetsplats där det händer mycket och som ständigt växer atmosfären är internationell, och det kräver människor som är vana vid ett högt arbetstempo och ser förändringar som något positivt Tillträde, omfattning och anställning: Detta är en direktrekrytering där du anställs hos direkt hos SodaStream. Tjänsten är på heltid med kontorstider måndag till fredag. Start för uppdraget är snarast, och vi kommer därför att intervjua kandidater löpande. SodaStream sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Hur söker du? Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Madelaine Roosmark på [email protected] Vi ser fram emot att läsa din ansökan! We are heart working” Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.
Arbetsgivare
Hero AB
Hemsida: http://www.hero.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

InQuire söker strategisk inköpare i Norge

Arbetsgivare / Ort: Inquire AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

Procurement / Innkjøper


Er du en nysgjerrig innkjøper som vil være med på å utvikle morgendagens logistikktjenester?


InQuire fortsetter å vokse med sine nyskapende logistikktjenester for transportører innen distribusjon av drikkevarer, hjemmeelektronikk og byggevarer. I takt med ekspansjonen er innkjøpsavdelingen nå på jakt etter forsterkning i Osloregionen, så vi kan tilby spisskompetanse «on site» for våre norske kunder og transportører.


Procurement hos InQuire

Innkjøpsfunksjonen hos InQuire har ansvaret for anskaffelse av transporter til selskapets kunder, samt bedrive strategisk, taktisk og operativt innkjøpsarbeid i samarbeid med våre kunder og transportører.


Arbeidsoppgaver

Som innkjøper med det daglige ansvaret for transportørene i Norge blir du en viktig part i å få samarbeidet mellom våre kunder, transportører og den operative driften (lokalisert i Lidköping) til å fungere på best mulig måte. Du får et overordnet ansvar for en gruppe transportører, og i arbeidsoppgavene inngår oppfølging av at avtaler og satte krav følges gjennom f.eks. KPI-møter og gjennomføring av forbedringsarbeid for å utvikle transportørene og våre interne prosesser. Vi ser gjerne at du har erfaring fra transportbransjen, og gjerne også fra byggebransjen, da InQuire har en stor kunde innen dette segmentet i Norge.


At du vil og kan ta stort selvstendig ansvar for det daglige arbeidet er en forutsetning for å lykkes, og i tillegg ønsker vi at du skal være profesjonell i alle relasjoner og kunne kommunisere godt både skriftlig og muntlig. Å bygge og opprettholde gode relasjoner internt og med våre samarbeidspartnere er svært viktig for at vi skal lykke med vårt oppdrag. Du må også ha en positiv og innovativ innstilling.


Beskrivelse

Stillingen medfører en del tjenestereiser til både våre kunders lager, sluttkunders byggeplasser og selvfølgelig møter og oppfølging hos våre transportører. Du kommer til å jobbe i InQuires egenutviklede systemløsninger for transportplanlegging og oppfølging, noe som krever at du har interesse for og kunnskaper om arbeid med IT-baserte løsninger, og at du har en strukturert og nøyaktig tilnærming til å følge etablerte rutiner og ha god ordning på dokumentasjon. Du vil både selv og i samarbeid med kollegaer drive RFI-/RFQ-prosesser, og du bør ha god kompetanse om og være vant med anskaffelser og forhandlinger.


Annet

· Gjerne utdanning innen innkjøp/logistikk

· Gode kunnskaper i Excel og Outlook, Teams er også ønskelig

· Kunnskaper/utdanning i NSAB2000/15

· Det er ønskelig at du har mulighet for hjemmekontor

· Førerkort og egen bil

· Gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper

· Andre språk som svensk, finsk, tysk er ønskelig

Søknad

Send inn søknaden din via InQuires hjemmeside, www.inquire.se, eller via e-post til [email protected] snarest, men senest 2020-10-02. I denne rekrutteringsprosessen kommer vi til å jobbe med løpende utvelgelse, så send gjerne inn søknaden din i dag.

I forbindelse med den nye personvernforordningen GDPR, ber vi deg om å ikke ta med de siste tre sifrene i fødselsnummeret ditt, samt eventuelle referansekontakter i din søknad og CV.


For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Erica Ljungström, Head of Procurement, på telefon +46 (0)510 30 15 24.Velkommen med din søknad!


Om bedriften

InQuire er en innovativ utviklingspartner innen leveranselogistikk. Vi jobber tett sammen med kjente bedrifter innenfor detaljhandel med Norden og Europa som base. Med vår kompetanse og erfaring, samt våre metoder og verktøy, hjelper vi kundene våre til å holde sine løfter. Vi ser utfordringer og muligheter i all logistikkflyt, og spør oss alltid om følgende: Er denne flyten virkelig optimal? Burde den ikke kunne justeres og forbedres?

Vi kaller det «THE INQUIRE WAY»!

Arbetsgivare
Inquire AB
Hemsida: www.inquire.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Demand Planner till SodaStream

Arbetsgivare / Ort: Hero AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
SodaStream is the world's leading manufacturer and distributor of Sparkling Water Makers, which enable consumers to easily transform ordinary tap water into sparkling water and flavored sparkling water in seconds. SodaStream’s products promote health and wellness, are environmentally friendly, cost effective and fun to use. Every year SodaStream provides 1, 5 billion liters of carbonated beverages to millions of households, making it one of the largest beverage companies in the world. We employ more than 2,000 people worldwide, with over 30 nationalities represented. Om tjänsten SodaStream Nordic söker nu en Demand Planner till kontoret i Stockholm. Den avdelning som hanterar logistik och produktplanering består idag av tre personer och kommer att kompletteras med ytterligare en person då bolaget befinner sig i en tillväxtfas. Vill du arbeta med ett energiskt och roligt team och representera ett starkt globalt varumärke kan detta vara ditt drömjobb! Dina primära arbetsuppgifter innefattar att tillsammans med en kollega hantera produktionsplanering och produktionsorder för bolagets sortiment på ca 100 produkter. Du arbetar nära säljorganisationen med försäljningsprognoser, samt i dialog med lager och marknad. Du arbetar med planering och analys samt artikelregistrering och inköpsordrar i Excel och Jeeves. Du kommer att arbeta systematiskt med rutiner och verktyg för att hela tiden utveckla processerna. Vidare innebär rollen kontakt mot den globala organisationen gällande kvalitetsfrågor. I den här rollen rapporterar du till bolagets nordiska verksamhetschef. Vem är du För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du har något eller några års erfarenhet från en liknande roll, gärna inom FMCG. Vi tror att du kommer från en bakgrund där du arbetat med produkter, gärna mot återförsäljare. Vi söker dig som - Är detaljorienterad och noggrann i ditt arbete. - Är socialt lagd och värnar om att skapa goda och långsiktiga relationer, internt såväl som externt. - Är analytisk och har förmågan att arbeta kreativt med att hitta nya lösningar när behov uppstår. - Känner dig trygg och säker med att kommunicera på engelska då det är bolagets koncernspråk. - Är van att arbeta i Excel SodaStream är en arbetsplats där det händer mycket och som ständigt växer atmosfären är internationell, och det kräver människor som är vana vid ett högt arbetstempo och ser förändringar som något positivt Tillträde, omfattning och anställning: Detta är en direktrekrytering där du anställs hos direkt hos SodaStream. Tjänsten är på heltid med kontorstider måndag till fredag. Start för uppdraget är snarast, och vi kommer därför att intervjua kandidater löpande. SodaStream sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Hur söker du? Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Madelaine Roosmark på [email protected] Vi ser fram emot att läsa din ansökan! We are heart working” Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.
Arbetsgivare
Hero AB
Hemsida: http://www.hero.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Erfaren operativ inköpare sökes till växande tillverkningsföretag

Arbetsgivare / Ort: Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Beskrivning Stafsjö Valves AB är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Våra viktigaste kundsegment är papper- och massaindustrin, VA-sektorn inklusive biogas, gruv- och anrikningsverk och övrig processindustri. Företaget ingår i tyska Bröer Group som är en världsledande leverantör av vridspjällsventiler under varumärket Ebro. Stafsjö har ca 80 anställda, omsätter ca 200 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö intill E4:an, en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping. Arbetsuppgifter På denna spännande arbetsplats kommer du ingå i ett team om 4 inköpare. I tjänsten som operativ inköpare ingår flertalet varierande uppgifter. Du kommer att ansvara för ett antal leverantörer och hela inköpsprocessen, från inköp av material och tjänster som används i samband med ventilproduktionen till att följa upp inköpsordrarna så att ordererkännande och leverans sker enligt överensstämmelse. I rollen ingår även att hantera eventuella avvikelser och reklamationsärenden mot leverantörer. Du kommer ha nära kommunikation med produktionen men även gentemot planering/sälj och teknisk support. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är exempelvis att attestera inköpsfakturor, arbeta med uppföljning och förbättring av leverantörernas prestation samt aktivt söka nya leverantörer för ökad kvalitet, bättre logistiklösningar samt lägre priser för företagets produkter.  Kvalifikationer Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning samt minst 2-3 års erfarenhet som inköpare, gärna på ett medelstort-stort företag, alternativt kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet. Du är strukturerad, har en god kommunikationsförmåga och är lösningsorienterad. Vidare har du en analytisk förmåga, är relationsskapande samt affärsmässig med ett intresse för ekonomi. Du är van att arbeta i affärssystem och hanterar svenska och engelska obehindrat, meriterande är om du kan tyska. Då arbetsplatsen är belägen utför Norrköping och tjänsteresor förekommer inom och utanför Sverige krävs körkort och tillgång till bil.  Arbetar du i en liknande roll idag och vill utvecklas vidare? Sök tjänsten! Villkor Denna tjänst är en rekrytering direkt till vår kund Stafsjö Valves. Rekryteringen sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering, rekryteringskonsult Åsa Gustafsson tfn 013-4703901. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan! Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.
Arbetsgivare
Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Logistikutvecklare / logistik / transport till RFSU AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: RFSU AB omsätter drygt 200 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Nu förstärker bolaget organisationen i syfte att ge förutsättningar för ytterligare tillväxt. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark. RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel. Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl.a. RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com. Arbetsuppgifter: Som logistikutvecklare hos RFSU ansvarar du för att proaktivt stärka konkurrenskraften, kostnadsoptimera samt utveckla affären genom våra logistikpartners och söka nya effektivare lösningar avseende företagets samtliga leveranser inom D2C och B2B. Du ansvarar för att bolagets logistikpartners följer RFSU:s riktlinjer, policys och krav på hållbarhet samt har ett kostnadseffektivt erbjudande i relation till de kvalitets-, hållbarhets- och logistikkrav som ställs. I nära samarbete med e-handelsavdelningen driver, utvecklar och följer du upp våra konsumentleveranser för ökad kostnadseffektivitet, konkurrenskraft och kundnöjdhet. Genom att alltid vara uppdaterad och bevaka marknaden för nya logistiklösningar säkerställer du att RFSU AB alltid är i framkant avseende konsumentleveranser, -upplevelsen samt kundnöjdhet vad avser leveranser. Vid etablering av nya e-handelsmarknader lokaliserar, etablerar, driver och utvecklar du leverantörer för kostnadseffektiva och konkurrenskraftiga logistiklösningar samt säkerställer att våra riktlinjer, policys och krav på hållbarhet efterlevs. Du är en del av inköpsorganisationen och rapporterar till inköps- & logistikchefen. I tjänsten kan resor förekomma. Profil: • Eftergymnasial utbildning inom logistik • Minimum 4 års erfarenhet av en liknande roll inom logistik/transport • Erfarenhet från att ha arbetat D2C • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Mycket hög digital mognad och datadriven i det dagliga arbetet Vi ser att du är kunnig inom området och är van vid att arbeta gentemot D2C. Du är affärsdriven och strävar ständigt efter hög kvalitet gällande transport, logistik, kundnöjdhet och hållbarhet. Vidare ser vi att du har en förmåga att kunna se helheten och därmed bryta ner i mindre bitar för att på ett effektivt sätt kunna strukturera upp ditt och dina kollegors arbete. Då arbetet innefattar många externa men även interna kontaktytor är det viktigt för oss att du är samarbetsvillig. Slutligen ser vi att du är en person som baserar och motiverar dina beslut kring data. Övrig information: Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: logistikutvecklare, logistiker, logistik, transport D2C, e-handel, B2B, logistikpartners, logistiklösning, konsumentleverans
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)

Ansök här

Operativ Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Lantmännen Ek För
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Är du intresserad av en roll som Operativ Inköpare där det krävs ordning och reda och du får arbeta sida vid sida med ett dedikerat team? Motiveras du av frihet under ansvar och trivs med en vardag med fart och fläkt? Då kan det vara dig vi söker! Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner och erbjuder ett brett maskin-program för små och stora gårdar, skogsbruk samt entreprenad. Vi är också en del av Lantmännens globala koncern, där vi tillsammans tar ansvar, från jord till bord. Det här kommer du att göra I rollen som Operativ Inköpare kommer du att tillhöra ett team om fyra personer på den centrala avdelningen för reservdelsinköp. Lantmännen Maskin köper in reservdelar och tillbehör från ett 150-tal olika leverantörer. Du kommer att ha huvudansvaret för ett antal leverantörer och sköter hela flödet kring dem gällande planering, inköp, leveransbevakning och fakturahantering. Vidare säkerställer du högsta möjliga leveransservice och support mot våra egna anläggningar samt privata återförsäljare. I dialog med våra produktchefer stöttar du med underlag inför förhandling och uppföljning gentemot våra leverantörer. Tjänsten är placerad på Lantmännen Maskins kontor i Malmö och är ett vikariat på heltid under 10 månader. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning. Du rapporterar till chefen för Varuflöde. Det här behöver du för att lyckas och trivas Du har: - Godkänd gymnasieexamen. Har du en eftergymnasial utbildning inom inköp eller logistik är det starkt meriterande. - Erfarenhet av administrativt arbete, med fördel inom inköp/avrop eller orderhantering/distribution och inom en bransch med inslag av reservdelar, fordon eller maskiner. - Du kommunicerar obehindrat på svenska såväl som engelska i både tal och skrift. - Goda kunskaper av Office-paketet. - Erfarenhet från ett större affärssystem. Meriterande är det om tidigare har jobbat i Movex/M3. Du är: - Van vid att skapa struktur och arbetar målfokuserat för att uppnå resultat - Serviceminded och kundfokuserad och trivs i en roll där du får använda din problemlösningsförmåga och arbeta lösningsorienterat - En person som bygger och skapar goda relationer och har lätt för att samarbeta Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord. Vi erbjuder dig En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden. Låter det intressant? Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 4/10. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquistion Specialist Johanna Olsson på [email protected] Vi ser fram emot din ansökan! Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.
Arbetsgivare
Lantmännen Ek För
Hemsida: https://lantmannen.com/
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare inom underhåll

Arbetsgivare / Ort: Quant Service Sweden AB / Lyckeby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.


Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi fler än 2300 medarbetare världen över.

Vi söker en driven, kommunikativ och resultatinriktad person med inköpserfarenhet till vår underhållsavdelning som säkerställer operativa inköp samt utvecklingsarbete gällande kostnadseffektiviseringar inom underhåll, reservdelar och serviceavtal!

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att arbeta med tekniskt och operativt inköpsarbete inom underhåll för reservdelar, service och avtal. I den operativa delen ansvarar du för koordinering av verksamhetens inköpsbehov och beställningar mot våra leverantörer.

Inom dessa områden handlar det även om att utmana nuvarande sätt att arbeta, föreslå förändringar och i samarbete med verksamheten genomföra dem.

Du kommer att bedöma och utvärdera leverantörer samt följa upp leveranser gällande ledtid, kvalitet och kostnad.

Du ska också tillse att centrala avtal används och att inköpsvision och strategi följs. Därtill upprätta underlag för inköpsavtal och ansvara för att lokala regler och lagar följs i inköpsprocessen.

Vem är du?

Du har dokumenterad erfarenhet av inköpsarbete från tillverkande industri. Du är van att etablera goda affärsrelationer med både befintliga och nya leverantörer, och vi förutsätter att du har god förhandlingsvana. Du medverkar till en god arbetsmiljö genom att vara ett föredöme i frågor som säkerhet, etik och moral.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du är mycket resultatinriktad, har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt att du är strukturerad, självgående och trygg i din roll som inköpare.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i både på svenska och på engelska.

Du rapporterar till Site Manager inom Quant Service Sweden Karlskrona.

Du ska ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildningsnivå eller erfarenhet. Du har några års erfarenhet inom inköp, med fördel inom de för rollens aktuella arbetsområden.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av CV och personligt brev till [email protected] Ange referens ”Inköpare Karlskrona” i din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 4 oktober 2020.

Arbetsgivare
Quant Service Sweden AB
Verkövägen 94
37165 Lyckeby
Hemsida: www.quantservice.com
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Sundström Safety AB - TEKNISK STRATEGISK INKÖPARE

Arbetsgivare / Ort: Finnveden Säljkraft AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Sundström Safety AB bildades 1926 och är en välrenommerad och framgångsrik leverantör av högkvalitativa andningsskydd. Företaget är familjeägt och verksamheten omfattar utveckling, tillverkning samt försäljning av produkterna. Verksamheten omsätter ca 430 Mkr och produkterna marknadsförs och säljs i ett 30-tal länder genom väl etablerade samarbeten med distributörer. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning i Lagan (Ljungby kommun). Sundström har idag drygt 150 medarbetare. Majoriteten av de anställda arbetar i Lagan, men säljorganisation finns i Europa, Asien och USA. Läs mer på www.srsafety.se Vi är i ett starkt expansivt skede och förstärker vår inköpsavdelning med en Strategisk inköpare som gillar teknik. Nu söker Sundström Safety en strategisk inköpare till huvudkontoret i Lagan. Förutom din affärsmässiga förmåga att bygga värdeskapande, hållbara och säkra leverantörsrelationer, ser vi gärna att du har ett teknikintresse eller en teknisk kunskap som ger dig bra förutsättningar att driva framgångsrikas inköpsprojekt med våra kunder. Din tekniska kunskap ger dig också fördelar i din strategiska omvärldsbevakning och uppmärksamhet på ny teknik och nya material. Du får både ansvaret och möjligheten att förvalta och utveckla inom inköp med ett tydligt delegerat leverantörsansvar, vilket innebär att du förhandlar, fastställer priser och andra villkor samt värderar leverantörernas prestationer. Som strategisk inköpare hos Sundströms Safety ingår resor i tjänsten, företaget är i en spännande tillväxtfas på en global marknad. Du erbjuds en arbetsmiljö som främjar egna initiativ och nya idéer. Du kommer till en vital arbetsplats med moderna kontorslokaler. Rollen är både spetsig i vissa avseenden, men också bred med tvärfunktionella interaktioner i andra delar. Du blir en viktig del i företagets fortsatta framgång. Arbetsuppgifter • Bedöma, välja och godkänna leverantör i samråd med Supply Manager. • Aktivt söka besparingar avseende Inköp relaterade till tid, volym och leverantör. • Aktivt söka besparingar genom avtal med leverantörer. • Delta i diverse projekt såsom projekt avseende affärssystem, aktivt eller som rådgivare. • Administrera reklamationer på komponenter • Ansvara för korrekta uppgifter i affärssystem Ansvar och befogenheter • Ingå/teckna leverantörs-, logistik-, och sekretessavtal enligt attestregler i samråd med SM • Förhandla och fastställa priser och andra villkor med leverantörer i samråd med SM. • Värdera leverantörernas prestationer och vid behov föreslå byte av leverantör. • Att i affärssystemet uppdatera/underhålla register avseende Inköp. Du har det strategiska ansvaret för företagets inköp och Tjänsten rapporterar till Supply Manager. Vi söker dig med • Mångårig erfarenhet av inköp till företag • Goda kunskaper inom inköpsteknik, förhandlingsteknik, affärsjuridik, logistik och affärsekonomi. • Erfarenhet av projekt, både som deltagare och projektledare. • Teknisk kunskap/intresse/kännedom (ex. material kännedom, van vid tekniska underlagsbeskrivningar, ritningar, light konstruktionskunskap. Du har god kommunikationsförmåga och trivs i samarbeten med andra. Ditt arbetssätt kännetecknas både av stort engagemang och god analytisk och strategisk förmåga. Du kombinerar affärsmässig smidighet med tydlig struktur och noggrannhet. Precis som oss på Sundströms trivs du i en öppen, ärlig och prestigelös arbetsmiljö där vårt gemensamma mål är i fokus. Sundström Safety är ett internationellt bolag med tydlig digital satsning, därför behöver du god datorvana och god engelska. I denna rekryteringen samarbetar Sundströms Safety AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Arbetsgivare
Finnveden Säljkraft AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare (Sourcing Manager)

Arbetsgivare / Ort: Boliden Mineral AB / Boliden
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Har du en ingenjör/ekonomi examen och erfarenhet av arbete med strategiskt inköp eller är du kanske en erfaren Entreprenadingenjör/Säljare?

Vill du ta nästa steg i karriären och bli en del av ett hållbart och framgångsrikt företag där du får vara med och leda utvecklingen? Då har du kommit helt rätt. Läs vidare för att få veta mer om goda utvecklingsmöjligheter, spännande utmaningar och bra sammanhållning.

Som Inköpare hos oss på Boliden har du en central roll i vår verksamhet. Här får du en varierad tjänst där vi kan garantera dig att ingen dag är en andra lik. Din huvuduppgift är att stödja gruvorna med Inköp av varor och tjänster. Du kommer även få vara med att utveckla våra inköpsstrategier inom olika kategorier. Våra gruvor står inför nya utmaningar med ständiga krav på en effektivare och miljövänlig produktion, så här har du goda möjligheter att göra stor skillnad för framtida generationer. Kort och gott – som Inköpare på Boliden får du en bred roll med både sociala kontakter och tekniska utmaningar.

Här blir du en del av ett väl fungerande och välkomnande internationellt team med ett öppet klimat och där nya idéer och tankar alltid är välkomna! Vi tror att ett bra lagarbete är nyckeln till framgång, och strävar alltid efter att alla ska trivas.

Du som söker den här tjänsten ser vi först och främst har en flerårig erfarenhet av arbete inom inköp eller som Entreprenadingenjör/Säljare. Vi ser även att du har en akademisk bakgrund.

Om du även har erfarenhet från kapitalintensiva projekt så är det starkt meriterande. Eftersom du har ett par års arbetslivserfarenhet så ser vi såklart även att du har förhandlingsvana samt van att hantera samarbets- och leverantörskontakter.

Vidare innehar du B-körkort och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Som person tror vi att du har ett analytiskt sinne och tar dig an ditt arbete med både noggrannhet och metodik. Eftersom du kommer ha mycket interna och externa kontakter, så ser vi att du är kommunikativ, social och positiv, har en tydlig affärsmässig hållning och är en förebild gällande etik.

Slutligen tror vi att du är en lagspelare som kan se värdet i att arbeta mot ett gemensamt mål och ta tillvara på allas kompetens!

Arbetsgivare
Boliden Mineral AB
93681 Boliden
Hemsida: www.boliden.com
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Indirect Purchaser

Arbetsgivare / Ort: Veoneer Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Are you our new Indirect Purchaser? In Vårgårda, we have our state-of-the-art Research and Electronics Manufacturing facility. Here, together with our engineers, we develop the next generation in modern manufacturing of radar and camera systems Our purpose-driven and curious teams are creating trust in mobility through human-centric innovation. We are today the largest pure-player in Advanced Driver Assist Systems (ADAS). We design and manufacture products and solutions for active safety, occupant protection and brake control. What you'll do? We are now looking of an Indirect Purchaser that can take the responsibility for our indirect purchases at Veoneer Sweden AB. You will have the responsibility to take lead in negotiations of quotes from the initiation phase to ordering. Based on your sourcing of indirect material and services you will select suppliers that is best suited our business. To be able to accomplish this you develop strategically important suppliers, maintain supplier performances and contacts. Additionally, you will manage and act on risks related to the supply chain. As our Indirect Purchaser you will also have an important role of developing, implementing and maintaining our processes, standards and systems of indirect material and services. This means that your will participate and working closely with our stakeholders not only in the budget process but also focus on being able to reach local spend and saving targets according to set goals. Your main focused categories will be procurement of framework agreement for logistics, facility management incl waste management and utilities & general consumables. You will be based at our manufacturing plant in Vårgårda, here you will support and work closely with your colleagues both locally and in the global category teams. What you'll bring You already have a solid base and minimum 3-5 years’ experience and knowledge within operational and strategic purchasing in the indirect procurement area. We presume that you thrive in an environment of constant learning and development, where you can put your problem solving and analytic skills to good use. You enjoy being the center of all things when it comes to purchasing. You have excellent communication skills and know how to create long lasting relationships with suppliers and within the business. You experience working with improvements, clarifications and simplifications of the processes and thrive in finding, establishing and following structures in a high pace, and in a dynamic and agile environment, constantly working towards a deadline. You are used to and enjoy working both independently and in global teams, taking initiative, making decisions based on facts and taking ownership of your process. You see yourself as result oriented and quality minded person with a sense for structure and responsibility. Level (diploma) required: - Higher level education in engineering or economic. - Other required skills: - Experience within global operational and strategic purchasing - Good knowledge in Swedish and English both written and verbal - Good IT-knowledge What we offer? - An important role in one of the most expansive technical fields; Autonomous driving - An environment that enables your personal growth and innovative mindset - A global environment with colleagues and customers all around the world Veoneer appreciate the value that comes with diverse teams, and strive for a good balance between both gender and age as well as ethnicity and cultural diversity Location: Vårgårda Employment condition: Permanent, full time Starting Date: According to Agreement Contact Information: If you have any questions about the position or the recruitment process, please contact: Patrik Lindqvist, Hiring Manager, [email protected] or Per Lind, Talent Acquisition Specialist, [email protected] Last Application Date: 2020-10-04, continuous selection, Position can be filled before last application date. Union representative: We have collective agreements with Sveriges Ingenjörer, Unionen and IF Metall. Our labor unions representatives can be contacted at 0322 - 30 94 00
Arbetsgivare
Veoneer Sweden AB
Hemsida: https://www.veoneer.com/
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Category Manager - Transportation

Arbetsgivare / Ort: Kongsberg Automotive AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

About the position

We are currently looking for a Category Manager Transportation (f/m/x) within the Corporate Purchasing Organization. This position will be based in Poland, Gothenburg or Hallbergmoos.

Responsibilities

In this role you will be part of our global international Indirect Purchasing organization and play a key role in improving our productivity and overall business. Optimize the purchasing of products and services related to Operations at our factories for the category Transportation. You will get global responsibility for purchase of transportation at KA, including Road, Air and Sea services.

You will be actively engaging and leading global and regional contract negotiations, communicate and cooperate with our suppliers and stakeholders. Other activities include development and implementation of category strategies, identify saving opportunities and lead the quarterly supplier review meetings.

Specific to the Category Manager:

 • Global responsibility scope for transportation and logistics for Road, Sea and Air services. You are responsible for the category budget and to drive the cross functional team to identify cost improvement opportunities, and secure implementation.
 • Find, implement, and manage preferred suppliers in accordance with business needs.
 • Lead the internal cross functional Category Council (CC) - Plan and perform regular meetings with the CC Co-ordinate/align Category Strategy in CC, and communicate to all stakeholders.
 • Mentor Buyers and/or stakeholders related to the Category.
 • Reports to the Global Indirect Purchasing Director.

Main Challenges

Meet the customers' ever-increasing demands and expectations for quality and technical innovation combined with reduced cost and security of supply.

Demonstrate the positive effects of consolidated control of indirect categories and win the confidence of internal stakeholders.

Requirements

To be successful in this position, the candidate should have a (Bachelor or Master) degree and have experience in working with the category of logistic and transportation. Additionally, we would like to see:

 • Strong communication and project management skills in combination with a technical understanding.
 • A proactive, goal-oriented and cross-functional approach.
 • Strong analytical and technical understanding.
 • Result-driven, flexible to travel and can set priorities.
 • High degree of personal integrity and confidence.
 • Excellent business communication skills.
 • Experienced in stakeholder management and motivated to lead global as well as regional negotiations with our suppliers and stakeholders.
 • Being an selfgoing and selfmotivated person.
 • Outgoing and committed team player with a strong commercial drive.
 • Flexible and comfortable in a rapidly changing and demanding matrix organization.
 • Being fluent in the English language is a must. Other languages such as Polish, French and German are beneficial.

Application / Contact

If this sounds interesting and likely the right challenge for you, we look forward to receiving your application!

Please register your CV/ resume.

Within your application, please inform us regarding your notice period and salary expectations.

The applications will be handled on an ongoing basis and the position may be filled before the application deadline date.


Arbetsgivare
Kongsberg Automotive AB
Flöjelbergsgatan 2A
43135 MÖLNDAL
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Produktionsberedare med erfarenhet av inköp till Vebe Teknik AB i Björköby

Arbetsgivare / Ort: Empleo Växjö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Till vårt trevliga kundföretag Vebe Teknik AB i Björköby söker vi en produktionsberedare/inköpare!

Vebe Teknik befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning på teknikavdelningen. På Vebe Teknik erbjuds du ett omväxlande, intressant och utmanande arbete med kombinationen inköp och beredning, en roll i ett litet och kompetent team. Läs gärna mer om Vebe på www.vebe.se

Vebe Teknik är ett högteknologiskt företag där du som beredare/inköpare arbetar med:
 
 • Produktionsberedning utifrån unik order och ritningsunderlag.
 • Inköp och leverantörskontakter.
 • Uppföljning av inleveranser och samordning tillsammans med lageransvarig.
 • Teknisk dokumentation.
Är du redo för din nästa utmaning inom inköp och teknisk beredning? Sök då gärna till Vebe Teknik – Vi är det familjära företaget där vi alla verkar för det goda samarbetet!

Din profil
Du som söker denna utmaning har någon form av gymnasial utbildning, alternativt är utbildad maskiningenjör. Du har minst något års praktisk erfarenhet inom beredning och/eller inköp och är van att skapa och förvalta leverantörskontakter. Med fördel kommer du från en producerande verksamhet och har goda administrativa kunskaper.   

Vebe Teknik är ett tillväxtföretag där flexibilitet och förändringstänk är centralt, egenskaper som vi gärna vill tro även kännetecknar dig och ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du goda tekniska kunskaper och är van att arbeta i affärssystem, CAD-erfarenhet är meriterande. Rollen förutsätter att du har erfarenhet av Excel och att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du driven, ansvarsfull och strukturerad. Ordning och reda ligger dig lite extra varmt om hjärtat, likaså att man med det goda samarbetet, kan skapa fina framgångar och ett trevligt arbetsklimat inom företaget.

Vi tror även att du är en initiativrik och kommunikativ person med goda IT-kunskaper. Med gott affärssinne och ett strukturerat arbetssätt, kanske det är just denna roll som är som klippt och skuren för dig?

Uppdraget är en direktrekrytering till Vebe Teknik AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Björköby/Vetlanda.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 4 oktober.  
 
Arbetsgivare
Empleo Växjö AB
Hemsida: www.vebe.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Produktionsberedare med erfarenhet av inköp till Vebe Teknik AB i Björköby

Arbetsgivare / Ort: Empleo Växjö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Till vårt trevliga kundföretag Vebe Teknik AB i Björköby söker vi en produktionsberedare/inköpare!

Vebe Teknik befinner sig i en mycket expansiv fas och behöver förstärkning på teknikavdelningen. På Vebe Teknik erbjuds du ett omväxlande, intressant och utmanande arbete med kombinationen inköp och beredning, en roll i ett litet och kompetent team. Läs gärna mer om Vebe på www.vebe.se

Vebe Teknik är ett högteknologiskt företag där du som beredare/inköpare arbetar med:
 
 • Produktionsberedning utifrån unik order och ritningsunderlag.
 • Inköp och leverantörskontakter.
 • Uppföljning av inleveranser och samordning tillsammans med lageransvarig.
 • Teknisk dokumentation.
Är du redo för din nästa utmaning inom inköp och teknisk beredning? Sök då gärna till Vebe Teknik – Vi är det familjära företaget där vi alla verkar för det goda samarbetet!

Din profil
Du som söker denna utmaning har någon form av gymnasial utbildning, alternativt är utbildad maskiningenjör. Du har minst något års praktisk erfarenhet inom beredning och/eller inköp och är van att skapa och förvalta leverantörskontakter. Med fördel kommer du från en producerande verksamhet och har goda administrativa kunskaper.   

Vebe Teknik är ett tillväxtföretag där flexibilitet och förändringstänk är centralt, egenskaper som vi gärna vill tro även kännetecknar dig och ditt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du goda tekniska kunskaper och är van att arbeta i affärssystem, CAD-erfarenhet är meriterande. Rollen förutsätter att du har erfarenhet av Excel och att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Som person är du driven, ansvarsfull och strukturerad. Ordning och reda ligger dig lite extra varmt om hjärtat, likaså att man med det goda samarbetet, kan skapa fina framgångar och ett trevligt arbetsklimat inom företaget.

Vi tror även att du är en initiativrik och kommunikativ person med goda IT-kunskaper. Med gott affärssinne och ett strukturerat arbetssätt, kanske det är just denna roll som är som klippt och skuren för dig?

Uppdraget är en direktrekrytering till Vebe Teknik AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Björköby/Vetlanda.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 4 oktober.  
 
Arbetsgivare
Empleo Växjö AB
Hemsida: www.vebe.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Bildeve AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Som Bilinköpare på Bildeve är din huvudsakliga arbetsuppgift att köpa in bilar. Telefon och mail är dina främsta arbetsredskap. Du håller dig uppdaterad på marknads- och leverantörsförhållandena på den svenska och europeiska bilmarknaden. Bilar köper du in från våra befintliga kanaler och du bearbetar marknadsplatser, auktioner och andra leverantörer. Arbetet är till stor del självständigt men innebär många kontakter både internt och externt. Utöver bilinköp tillkommer vissa administrativa uppgifter samt att prisuppdatera vårt begagnatlager. Är det dig vi söker? Vi ser att du har minst 2-3 års erfarenhet från inköp av bilar och att du har goda kunskaper om bilmarknaden i Sverige. Det är en stor fördel om du har ett bilintresse. Du kommer att ha mycket kontakter i och utanför Sverige därför är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav, gäller både i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i ytterligare språk. Kunskaper i Excel och B-körkort är ett krav. Som person är du driven och resultatorienterad. Du tycker om att ständigt prata med nya människor och har lätt för att skapa förtroende, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo. Du har en god känsla för kund- och personkontakter och vill alltid leverera ditt yttersta. Ansökan Passar detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan. Urval sker löpande, så vänta inte.
Arbetsgivare
Bildeve AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Are you a world-class Procurement professional ready to boost your career?

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne is looking for driven and career-hungry Supply Chain consultants who are prepared to walk the extra mile to make things happen and excel in challenging assignments. Do you have a university degree and a few years of experience from working as a buyer, preferably at a larger manufacturing company with an international footprint? Then a consulting assignment at one of ValueOne’s could be the perfect opportunity for you. ValueOne is looking for Supply Chain professionals with that little extra when it comes to mind set and experience. We are looking for you who are commercially driven, collaborative and do not hesitate to walk the extra mile to meet your own and the company's set goals. We are always interested in learning to know competent people but right now we are mainly looking for consultants available for assignments in the Stockholm and Västerås region with experience in Strategic Purchasing, Category Management and Project Purchasing for several different positions. As specialists in Supply Chain Management, ValueOne can offer you an opportunity to develop and challenge your professional competence through exciting assignments in a variety of industries. We have solid competence and experience gained at leading positions in different line organizations. Your background To be eligible for the assignments, you must have an academic education in economics, technology or similar. You are self-propelled and flexible and always strive to deliver on top. You are also a skilled negotiator with experience in supplier development. Fluency in Swedish and English is a requirement. We are happy to see that you have experience from the manufacturing industry at an international level. You are driven by your high goals, your curiosity and your ability to quickly familiarize yourself with new tasks. You have good self-discipline and are not afraid to roll up your sleeves to make things happen. Simply world class! Application We are looking forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. We will hold interviews on an ongoing basis. Feel free to contact Olof Widmark tel. 070 786 80 99 with any questions regarding the listed position. ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: hiring of purchasing and logistics consultants, recruitment of buyers and logistics and development of companies' supply chain operations in terms of strategy, model, method, process, organization and competence.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Trainee inköp - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Lidl Sverige KB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Tyska
 • Engelska

Om jobbet

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna, sänkt matpriserna och öppnat många butiker i hela Sverige. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra 200 butiker i Sverige. Vi har bevisat att bra mat inte behöver kosta mer! Som ett resultat av vår pågående tillväxt i Sverige är vi glada att meddela att vi 2021 kommer att flytta till vår helt nya, aktivitetsbaserade huvudkontorsbyggnad, i Barkabystaden.


Vår affärsidé är att alltid erbjuda kunden högsta kvalitet till bästa pris! För att kunna göra det måste vi arbeta smart. Vi genomför marknadsanalyser och analyser av kunders inköpsvanor och trender och utarbetar därefter ett önskvärt produkt- och sortimentsutbud. På så sätt kan våra kunder handla smart!


Traineeprogrammet

Under ett inspirerande och intensivt utbildningsår får du en gedigen inblick i hela vår organisation och vårt arbetssätt. Inköpstraineeprogrammet inleds med två månaders introduktion på inköpsavdelningen. Därefter tillbringar du ca två veckor i butik och en vecka på ett av våra lager och regionkontor. Vi vill nämligen att alla anställda, oavsett position, ska ha en god förståelse för hur det fungerar i vår kärnverksamhet. Du kommer få möjlighet att arbeta två veckor i den dagliga driften i butik och en vecka på ett av våra centrallager, med syfte att få ökad förståelse för logistiken bakom arbetet i butikerna.

Nästa del av programmet är uppbyggnadsfasen, som pågår i ca 8-10 månader. I denna fas kommer du att arbeta/få en fördjupande introduktion på inköpsavdelningen med fokus på två eller fler områden: sortiment, frukt & grönt, kampanj och märkesvaror. Här får du lära dig mer om arbetet och processerna inom inköp och tillsammans med erfarna medarbetare får du en mer djupgående förståelse för hur vi arbetar med inköp på Lidl.

Under programmets gång anordnas träffar där vi samlar alla traineer. Vid dessa har ni möjlighet att utbyta erfarenheter, skapa kontakter och självklart ha kul tillsammans!

Vårt mål med traineeprogrammet är att ge dig så mycket erfarenhet och kunskap som vi bara kan, när du är färdig ska du ha alla verktyg och färdigheter som krävs för att bli en framtida inköpare hos oss. Programmet avslutas med en diplomering och här börjar även din resa inom Lidl!


Vilka erfarenheter söker vi?

Vi söker dig som har en lika stor passion för mat som för att göra goda affärer. Då du kommer att tillbringa mycket tid i köket och provsmaka matvaror så är det givetvis en förutsättning att du, liksom vi, älskar mat!

I grunden har du en akademisk examen med mycket goda resultat. Som person är du driven, lösningsorienterad, flexibel och har en mycket stark kommunikativ och analytisk förmåga. Du har en hög ambitionsnivå och har lätt för att arbeta i team. Att arbeta strukturerat och effektivt är en självklarhet för dig. Har du erfarenhet av detaljhandeln ser vi detta som mycket meriterande! Du har ett bra självförtroende, du är prestigelös och gillar utmaningar i arbetslivet. Dessutom är du bra på att övertyga din omgivning om det du tror på.

Eftersom du, i denna roll, har internationella kontakter är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska. Då vårt koncernspråk är tyska, är kunskaper i det mycket meriterande. Om du inte kan tyska ser vi gärna att du har viljan att lära dig språket flytande och erbjuder tyskalektioner (på arbetstid) till alla våra inköpstraineer.


Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde i mars 2021 Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden.


Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Ansök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Sista ansökningsdag är 5 oktober. Efter ett första urval bjuder vi in till digitala möten i slutet av oktober/ början av november. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen maila till: [email protected]


Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Lidl Sverige KB
Anderstorpsvägen 22
17104 Solna
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Operativ inköpare till konsultuppdrag i Ludvika

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-05
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker en operativ inköpare till ett längre konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Ludvika med start omgående. Om rollen Uppdraget som operativ inköpare innebär att du kommer att arbeta nära produktionen och ansvara för materialförsörjningen till tillverkningen tillsammans med fem kollegor. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Anskaffa och planera material till produktionslinorna utifrån den egna produktgruppenUnderhålla och frisläppa planerade beställningsförslag, standardmaterial och orderbundet materialSkapa och transferera rekvisitionsköpKommunicera och förankra leveransplaner till leverantörer inkl. långtidsprognoserAnalysera och justera företagets egna och dess leverantörers säkerhetslager på materialBevaka öppna köp genom tät kontakt med leverantörer och speditörer med fullt ansvar för leverans från orderläggning till ankomstrapporteringRegistrera och bevaka orderbekräftelser och leveranser Bevaka systemgenererade signaler för omplanering av material in/utAnsvara för leverantörsprestationer inklusive analys av servicegrad och materialstörningarLeda leverantörsmötenDelta aktivt i den dagliga styrningen av arbetet och bidra till att utveckla arbetssätt och metoderFaktura- och reklamationshantering Beställning av utfallsprov och 0-serie, analysera omfördelning av artiklar nya leverantörerHantera ombearbetning av material, ritningsrevisioner och materialcertifikat till slutkundDeltaga i materialklareringsmöten Din bakgrund Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare bör du ha god analytisk förmåga och behärska engelsk i tal och skrift. För rätt person finns goda utsikter att ta en teamledande roll för arbetsgruppen. Ansökan Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99. ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Category Manager för konsultuppdrag i Västerås och Ludvika

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-05
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker en Senior strategisk inköpare med kategoriansvar för ett längre konsultuppdrag på ett större tillverkande företag i Ludvika med placering i Ludvika eller Västerås. Uppdraget ska tillsättas omgående. Om rollen Uppdraget som Senior strategisk inköpare innebär att du, med ansvar för en tilldelad kategori eller grupp av kategorier, ska utveckla, planera och implementera Supply chain-strategier med fokus på att optimera kostnader, kvalitet, leverans och tillförlitlighet hos leverantörer och levererade produkter. Du arbetar med och leder förbättringsprocesser, implementerar inköpsstrategier i linje med företagets affärsstrategi och identifierar och utvecklar nya leverantörer. Rollen innebär också att du kommer att ha många kontakter på olika nivåer både internt och externt. Vana vid att arbeta i en tekniskt komplex miljö är en fördel. Rollen kan utgå från Västerås men man bör vara inställd på att tillbringa 2-3 dagar per vecka i Ludvika. Erfarenhet och kompetens Vi söker dig med mångårig erfarenhet av en liknande roll, gärna från ett företag inom energisektorn. Du har god erfarenhet av att identifiera, utvärdera och implementera nya leverantörer och god teknisk förståelse. Erfarenhet från tillverkande företag är meriterande för rollen, liksom erfarenhet av större tekniska upphandlingar inom tillverkande industri. Vidare är du en duktig stakeholder manager som förstår vikten av gott samarbete med R&D, Produktion etc.   Som person är du analytisk och självgående, du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra. Ansökan Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99. ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök här

Supply Planner/Operativ inköpare för konsultuppdrag i norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker en Supply Planner/operativ inköpare till ett sex månader långt uppdrag på ett läkemedelsbolag norr om Stockholm med tillsättning snarast. Om rollen I rollen som Supply Planner/operativ inköpare kommer du i huvudsak att fungera som ett stöd till den övriga organisationen i olika inköpsaktiviteter. I rollen ingår också vissa taktiska inköpsuppdrag såsom affärsmöten med och utvärdering av viktiga leverantörer och åtgärder för leverantörsförbättringar. Du förväntas också arbeta med systemuppdateringar för utvalda leverantörer eller utvalda inköpsaktiviteter (inklusive analys och uppföljning av KPI: er och kostnadsbesparingsaktiviteter). Huvudsakliga arbetsuppgifter: Orderhantering av direkt material, indirekt material och tjänster och reklamationerVerka för att de kommersiella delarna av avtalen implementeras och följsSamarbeta nära finansavdelningen för att säkerställa och förbättra P2P-processenSe till att verksamheten uppfyller satta KPI:erAktivt bidra till implementering och uppdateringar av ERP-systemet (MS Dynamics AX)Stötta organisationen med rekvisitioner, nya leverantörer och nya produktprocesser Din bakgrund Vi söker dig som är en engagerad, serviceinriktad och kommersiellt driven lagspelare. För att passa för uppdraget bör du ha en utbildning på akademisk nivå eller lägst gymnasienivå inom inköp alternativt motsvarande kvalifikationer erhållna genom erfarenhet. Uppdraget kräver minst 3 års erfarenhet av inköp och materialhantering, helst i ett företag som verkar på en reglerad marknad. Du bör också ha goda kunskaper i något av de större ERP-systemen. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Vi ser det som meriterande om du även har kunskap om MS Dynamics AX och är bekant med GxP-standarder. Ansökan Ansökan och CV skickar du in snarast via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99. ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare för omgående tillsättning i Örebro

Arbetsgivare / Ort: Tng Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Strukturerad och driven inköpare till expansiv kund i centrala Örebro. Har du erfarenhet från projektinköp eller från strategiskt inköp? Då kan du vara den vi söker för ett uppdrag som startar omgående med möjlighet till förlängning efter uppdragets slut.Varmt välkommen med din ansökan! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Vi har flera kunder med intressanta och utvecklande uppdrag där du ges chansen att skapa kontakter och utvecklas. Som konsult har du möjlighet att bredda din kompetens och snabbt få mycket erfarenhet och därmed skapa fler karriärmöjligheter. Som konsult via TNG Tech erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.  DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER Några av dina dagliga arbetsuppgifter kan vara: • Ansvara för offertförfrågningar till leverantörer samt registrera och uppdatera i affärssystem • Upprätta och distribuera inköpsorder • Hantera den dagliga kontakten med leverantörer • Ansvara för ständiga förbättringar inom ditt område • Agera kravställare gentemot leverantörer ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ Du kommer börja som konsult och uppdraget börjar snarast möjligt enligt överenskommelse och pågår till årets slut. Det finns goda möjligheter till fortsatt konsultuppdrag hos kund. VEM ÄR DU? Vi ser gärna att du har en utbildning inom inköp, industriell ekonomi eller motsvarande. Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Då tjänsten innebär mycket kontakter såväl nationellt som internationellt talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Som person är systematisk i ditt arbetssätt och duktig på att prioritera och planera ditt eget arbete. Du är analytisk och gör rationella bedömningar. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. INTRESSERAD? Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Arbetsgivare
Tng Group AB
Hemsida: https://www.tng.se/
Ansökan
Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)

Ansök här

Teknisk Inköpare till framgångsrika Backer/NIBE Element i Sösdala

Arbetsgivare / Ort: Standby Workteam AB / SÖSDALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet


Teknisk Inköpare till framgångsrika Backer/NIBE Element i Sösdala

Backer AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 300 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta lösningar inom elvärme- och energiteknik. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 60 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika. Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer. Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment. För mer information gå gärna in på www.backer.se


Till huvudkontoret i Sösdala söker vi nu en Teknisk Inköpare


Som Teknisk Inköpare kommer du, tillsammans med inköpsteamet, att fortsätta vår utveckling av inköpsfunktionen. Koncernen befinner sig i en spännande tillväxtfas och går mot alltmer sammansatta och förädlade produkter. Detta kräver ständig utveckling av inköpsarbetet - särskilt inom elektronik samt styr- och reglerteknik. Du kommer att arbeta med inköp på strategisk såväl som operativ nivå och du kommer att vara en viktig kugge i att bygga upp och förbättra inköpsfunktionen och leverantörsstrukturen.

Avdelningen består av en inköpschef och tre kvalificerade inköpsmedarbetare, och ansvarar dels för inköp av material till Backer AB:s produktion, dels för samordning av materialinköp inom affärsområdet NIBE Element.


Du erbjuds en utvecklande och omväxlande roll på ett internationellt teknikföretag i en spännande tillväxtfas!


I dina ansvarsområden ingår:

 • söka, etablera och utveckla nya leverantörer
 • underhålla och utveckla befintliga leverantörer
 • genomföra leverantörsbedömningar
 • vid behov avveckla icke fungerande leverantörer inom olika teknik och materialområden
 • förhandla fram nya inköpsavtal / omförhandla gamla
 • säkerställa nya inköpsartiklars kvalitet innan de godkänns
 • säkerställa logistiken
 • koordinera inköpsarbetet med olika leverantörer samt även med de olika dotterbolagen inom Backergruppen

Arbetet styrs av budgeterade målsättningar samt verksamhetens krav på bl.a. lönsamhet, kvalitet och hållbar utveckling och följs upp genom ett antal inköpsrelaterade nyckeltal.


Din profil

Du har erfarenhet av kvalificerat tekniskt inköpsarbete, gärna med civil- /högskoleingenjörsexamen eller liknande. Du har ett stort tekniskt intresse och ett starkt affärsmannaskap. God förhandlingsvana samt gärna erfarenhet inom avtalsrätt. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av EPICOR.

Du har driv och besitter en vilja att ständigt förbättra och utveckla. Du är en god kommunikatör och prestigelös med en affärsmässig helhetssyn. Du är förtroendeingivande och duktig på att bygga och utveckla relationer. Att leverera i tid till rätt kvalitet ser du som en självklarhet.

Resor förekommer, 20 - 50 dagar per år, främst inom Europa men också till Asien.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Tillträde snarast möjligt.


I denna rekrytering samarbetar Backer AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser framemot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.Arbetsgivare
Standby Workteam AB
28271 SÖSDALA
Hemsida: www.standbyworkteam.se
Ansökan
Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare till Siemens Energy

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Är du en handlingskraftig och samarbetsvillig person som är redo att testa på jobbet som konsult? Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då har vi på Experis helt rätt utmaning för dig! Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare med start i oktober. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos Siemens Energy AB. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara vanliga kontorstider. Vad går arbetet ut på? I rollen som Inköpare kommer du att lära dig mycket om Siemens Energy ABs verksamhet och hur industribranschen fungerar i stort. Du kommer bland annat ha en kontinuerlig dialog med lokala och internationella leverantörer, hantera inköp av material, följa upp leverantörsprestation, taktisk planering samt uppföljning av avvikelser i leveransflödet internt och externt. Förändringstakten inom framför allt digitalisering är hög, detta gör att du inte får vara främmande för förändringar i både arbetsuppgifter och systemstöd. Inom förändringsarbetet finns det även tydliga förväntningar på att inköparen kan vara drivande mot sina leverantörer i införandet av nya processer och verktyg. Är du rätt person för jobbet? Till den här rollen söker vi dig med mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift och du måste kunna kommunicera professionellt både på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper på professionell nivå som kan användas för arbetsgivarens räkning är meriterande. Akademisk utbildning inom relevant område är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av inköp. Kunskaper om SAP är starkt meriterande Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. Det är viktigt att du har ett driv och att du tar tag i eventuella problem som uppstår på en gång. Du stöttar dina kollegor och arbetar effektivt tilllsammans med andra för att nå gemensamma mål. Positionen kräver att du klarar av att både jobba självständigt med hög noggrannheten, men även kunna snabbt omprioritera och jobba mer intensivt med högt tempo när det krävs. Utöver formelkompetens kommer stor vikt läggas på de personliga egenskaperna. Vad kan Experis erbjuda dig? Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag, inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. Ansök redan idag! Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men arbeta uppdragsbaserat hos Siemens Energy AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Eva Wisth på telefonnummer: 011-191897 eller via e-post: [email protected] Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Om Experis Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup.
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)

Ansök här

Buyer till Bucher Emhart Glass i Örebro

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Är du en energispridare som drivs av att jobba med problemlösning och service? Har du en utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi alternativt en bakgrund som inköpare? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en buyer med start omgående,så om du söker en ny utmaning i karriären ska du skicka in din ansökan redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en Buyer för ett föräldravikariat på 12 månader till vår kund Bucher Emhart Glass i Örebro. Du kommer ingå i ett ambitiöst och engagerat inköpsteam med kollegor i både Sundsvall och Örebro. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER Som Buyer ansvarar du för att bevaka och hantera hela orderkedjan, från order till utslussning av färdig produkt. Du kommer till exempel att: * Hantera inköp av reservdelar och arbeta med leveransbevakning * Hantera reklamationer * Ha löpande kontakt med leverantörer, både lokala och internationella * Övrig administration I den här tjänsten har du möjlighet att påverka såväl din egen arbetssituation och utveckling som teamets arbetssätt och processer. Tjänsten passar dig som är junior eller har några års erfarenhet samt har en stor nyfikenhet och vilja att utvecklas. VI SÖKER DIG SOM * Har en akademisk utbildning inom inköp, logistik eller ekonomi. Alternativt är du gymnasieekonom med erfarenhet av att jobba i ett affärssystem. * Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet. * Har goda kunskaper i officepaketet. Det är meriterande du tidigare har arbetat med inköp och har vana från att arbeta i ett produktions- och affärssystem. Vi söker dig som drivs av att arbeta med problemlösning och service. Du är en god kommunikatör och har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i roller är det också viktigt att du är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt sätt att arbeta samt har förmåga att prioritera i ett högt tempo och hålla olika deadlines. Du är hungrig på att lära dig nya saker för att utvecklas i din roll och tvekar inte inför nya utmaningar. Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Heltid * Placering: Örebro * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation har de senaste 50 åren utvecklat sin högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. De svenska enheterna med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro nådde en omsättning om 1 mdkr år 2016. Läs mer på deras hemsida: Bucher Emhart Glass.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)

Ansök här

Strategisk inköpare

Arbetsgivare / Ort: Belid Lighting AB / Varberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Belid Lighting förstärker sin organisation och söker nu en


Strategisk Inköpare


För att lyckas i din roll som inköpare hos Belid bör du ha följande bakgrund och egenskaper:

- Förhandlingsvana

- Flerårig erfarenhet från strategiskt inköpsarbete i en tillverkande organisation

- Affärsdriven och målinriktad med vana att ta initiativ

- Strukturerad och lösningsorienterad

- Driver arbetsuppgifter självständigt och identifierar och etablerar nya leverantörer

- Utveckling av affärsmodeller samt utvecklingsarbete med befintliga leverantörer

- Driva kostnadsrationaliseringar

- Upprätta ramavtal

- Kunna bistå i utvecklingen av Belids inköpsstrategi

- Övergripande fokus på långsiktig hållbarhet

- Kunna röra dig mellan strategiskt och operativt inköp, eftersom rollen inkluderar båda uppgifterna

Du är utbildad inköpare på högskolenivå eller motsvarande och har arbetat praktiskt med inköp i några år. Placeringsort är Varberg. Som strategisk inköpare rapporterar du till vår inköpschef.


Är du den person vi söker?

Vi erbjuder ett uppdrag i ett företag med snabba beslutsvägar, tydligt affärsfokus och entreprenörsanda.

Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev till Lars Jannesson på [email protected] senast 27 september 2020. Vid frågor om tjänsten, kontakta Lars Jannesson per e-post.

Urval sker löpande.

Arbetsgivare
Belid Lighting AB
Klasavägen 4
43295 Varberg
Ansökan
Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Bil inköpare

Arbetsgivare / Ort: Alfadel Bil AB / Tyresö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Inköpare

Om jobbet

Vi behöver utöka vårt inköpsteam med dig som har telefonvana, är bilkunnig, driven och positiv till sin läggning. Du kommer att sitta på privatinköp och därför söker vi dig som är bra på att bygga goda relationer.

Arbetsgivare
Alfadel Bil AB
Studiovägen 10
13548 Tyresö
Ansökan
Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Försäljningsinriktad Strategisk Inköpare Nordlo Växjö

Arbetsgivare / Ort: Nordlo Växjö & Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att tillsammans förbättras och utvecklas? Är du strukturerad och ambitiös och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig. Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv. I koncernen har vi högt uppsatta mål och ett mål är att vi ska ha dom nöjdaste medarbetarna i branschen. Vi vill vara bäst i branschen på att ta hand om våra medarbetare, och det gör vi genom delaktighet, personligt ansvar, utveckling och en bra teamkänsla. Om Nordlo Nordlo bildades 2018 genom en sammanslagning av Zetup, Office IT-Partner, Dicom och norska IT total. Sedan augusti är även Netcomp en del av koncernen. Med fokus på rådgivning och lokal förankring ska den nya koncernen bli en stark nordisk utmanare inom molntjänster, infrastruktur och digitalisering för såväl nationella som internationella organisationer. Nordlo har idag drygt 680 medarbetare på 38 orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,3 miljarder. Nordlo Växjö & Ljungby har idag 72 medarbetare som arbetar på våra kontor i Växjö och Ljungby. Våra kontor i Växjö och Ljungby är det centrala navet för vår logistikleverans avseende IT arbetsplats som tjänst. Hela koncernen växer så i december i år flyttar vi till nya fina lokaler i både Växjö och Ljungby. För att bli ännu bättre i vår leverans söker vi nu en försäljningsinriktad strategisk Inköpare till vårt kontor i Växjö. Vi söker dig som Vill arbeta i en spännande digital bransch med snabb utveckling. Du gillar ordning och reda och är duktig på struktur och att arbeta aktivt med att bygga relationer. Tillsammans strävar vi efter en väl fungerande försörjningskedja för att säkerställa att våra kunder får rätt produkter i rätt tid och till rätt kvalitet. Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköp och har god kommersiell förståelse. Eftergymnasial utbildning inom logistik/inköp/försäljning är önskvärd. Erfarenhet från IT branschen är meriterande. För att trivas i rollen bör du vara drivande och proaktiv och inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du är ordningsam och strukturerad med god kommunikationsförmåga och har lätt för att ta kontakt med andra människor. Tjänsten kräver goda kunskaper i både svenska och engelska både i tal och skrift Dina arbetsuppgifter Du kommer att vara en del i vårt säljteam med nära samarbete med vår lager/logistik avdelning. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och bestå av nedan ansvarsområden - Strategiska inköp till vår Funktions-IT leverans - Täta leverantörskontakter & förhandlingar med våra strategiska leverantörer - Delta i offentliga upphandlingar - Ansvarar för lagerstyrning - Driver det taktiska arbetet avseende våra Storkunders produktsortiment - Omvärldsbevakning/trendspaning
Arbetsgivare
Nordlo Växjö & Ljungby AB
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Var med på vår tillväxtresa och bli konsult inom Supply Chain i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik.​ Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköps- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.​ Vi söker drivna konsulter och kandidater inom Supply Chain för flera uppdrag i Norrköping med omnejd, främst till företag inom tillverkningsindustrin. Som konsult hos ValueOne erbjuds du möjlighet till personlig samt professionell utveckling och får ingå ett team med stor erfarenhet och kompetens. Vi har uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain och ser en stark tillväxt och efterfrågan inom området. Vi har bl.a. haft uppdrag i Finspång och strävar hela tiden efter att utöka vår verksamhet i regionen. Vill du vara med på vår resa? Vi söker konsulter för roller som: Logistikutvecklare och logistikkoordinatorOperativ inköpareInköpare/MaterialplanerareStrategisk inköpare Dina erfarenheter Vi söker dig som vill utvecklas inom Supply Chain-området, oavsett på vilken nivå du befinner dig i din karriär. Som person ser vi gärna att du har en stark egen drivkraft, är initiativrik och resultatinriktad. Akademisk utbildning såsom civilingenjörsutbildning, industriell ekonomi, business management och logistik är meriterande för de tjänster vi söker. Även kunskaper i SAP är önskvärt, liksom goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Ansökan Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänsterna löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)

Ansök här

Sortimentsutvecklare till Byggmax Inköpsavdelning

Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Sortimentsutvecklare till Byggmax Inköpsavdelning Om tjänsten Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet, och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal. Arbetsuppgifter innefattar: * Leverera kvalitativt material till projektet * Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webredaktörer * Kategorinära arbete: · Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt · Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder · Påslagsberäkningar för interndistribution · Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling · Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information * Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få allt mer ansvar inom rollen och bolaget. Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen) Tillträde: November/december 2020 eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid. Projektanställning på 1 år med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Anställningen sker direkt hos Byggmax. Din profil Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, t.ex. civilekonom eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra. Sista ansökningsdag Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass? Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail. Om kunden Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland. Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.
Arbetsgivare
Maxkompetens Konsult AB
Ansökan
Ansök senast 19 October (26 dagar kvar)

Ansök här

Sourcing and Supply Manager för uppdrag hos företag i norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 October (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker en Sourcing and Supply Manager för ett sex månader långt konsultuppdrag hos ett företag i norra Stockholm. Uppdraget är på heltid och ska tillsättas snarast. Om rollen I rollen som Sourcing and Supply Manager ska du ansvara för att identifiera, välja, förhandla samt skriva avtal med underentreprenörer för reparation och underhåll. Du utför analyser och planerar tillförseln och distributionen av reservdelar. Din bakgrund Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en högskoleutbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. Erfarenhet av upphandling av underentreprenörer är ett måste för rollen. Du har erfarenhet av prognos- och analysarbete och är en skicklig förhandlare samt är van utvärdera och att hantera leverantörskontakter. Som person är du handlingskraftig och analytisk med stor förmåga till självständigt arbete. Du har lätt för att skapa och behålla kontakter och har en god social och kommunikativ förmåga. Ansökan Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99. ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 26 October (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök här

Affärsinriktad inköpschef till Vårdväskan

Arbetsgivare / Ort: Jbp Detalj- & Partihandel AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 October (1 månad 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vi söker en inköpschef med stort affärssinne och kommersiellt driv som vill vara med på en spännande resa i ett fartfyllt bolag. Beskriver du dig själv som handlingskraftig, affärsmässigt kreativ och älskar siffror? Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Om Vårdväskan Vårdväskan är ett gasellvinnande e-handelsföretag under stark expansion vars vision är att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal. Företaget har växt och kommer fortsätta växa snabbt vilket gör att nya medarbetare behöver drivas av bolagets vision och förhålla sig till snabba förändringar och utmaningar. Arbetsplatsen ligger i nya, färgglada och moderna lokaler i Falkenberg. Läs gärna mer på Vårdväskans hemsida. (https://www.vardvaskan.se/content/4-om-oss) Om tjänsten Som inköpschef blir du ett välkommet tillskott i ett bolag som främjar kommersiell skicklighet, datadriven analys och affärsmässigt nytänk. I rollen som inköpschef ingår du i bolagets ledningsgrupp och är den som driver verksamhetens inköpsorganisation framåt med avtalsförhandling, leverantörskontakt, riskbedömningar och försäljningskalkyler. Du kommer in i en datadriven organisation med moderna BI-system där analys och kreativ planering är viktiga framgångsfaktorer. Som ledare för ett kompetent team brinner du för att bygga en stark teamkänsla med tydligt resultatbehov i ett högt tempo. I övrigt kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta; - Löpande kommunikation med nya och befintliga leverantörer - Planera och prioritera strategiskt arbete för sortimentutveckling - Budgetering, kalkylering och lönsamhetsberäkningar - Leda, styra och motivera inköpsteamet, idag 5 personer - Säkerställa och tillsätta rätt kompetens när teamet växer - Följa upp, analysera och optimera inköp och försäljning Din bakgrund För att vara framgångsrik i rollen som inköpschef har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt +3 års erfarenhet med ett gott track record av att vara operativt datadriven kopplat till inköp och försäljning. Vi tror att du suttit i roller som Inköpschef, Försäljningschef eller motsvarande med god förståelse för hela kedjan och affären. Har du tidigare erfarenhet från e-handel eller digital försäljning ses det som starkt meriterande. Vi ser att du är duktig på att hantera situationer där många aktiviteter sker parallellt, och du trivs som bäst när det är högt tempo. Som person Du är proaktivt driven och strävar efter ständig utveckling. Du gillar att vara innovativ, se situationer ur nya perspektiv och har ett starkt resultatfokus. Du gillar när du får sätta egna strukturer och processer som under tid kan anpassas och ändras beroende på nya insikter och mål. Du älskar att skapa framgångsrika team och har en naturligt prestigelös framtoning. Som kollega är du kommunikativ, en glädjespridare som gärna initierar samarbete och uppfattas som en riktig "doer". Vårdväskan erbjuder Du ansluter till ett modernt, innovativt och snabbväxande bolag som har en spännande resa framför sig. Du ges möjligheten att påverka organisationen med snabba beslutvägar och arbetar med kompetenta, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen genomsyras av visionen, att sätta färg på vården och skapa yrkesstolthet för vårdpersonal. Placering & start Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Falkenberg. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info(at)ecommercerecruit.se Ansökan Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan. inköp #management #performance #ecommerce #ehandel #jobb ##ecommercerecruit #Vårdväskan
Arbetsgivare
Jbp Detalj- & Partihandel AB
Hemsida: https://www.ecommercerecruit.se/
Ansökan
Ansök senast 27 October (1 månad 4 dagar kvar)

Ansök här

Services Purchasing Specialist for assignment in Skellefteå

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (1 månad 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Are you an experienced buyer and specialist in indirect materials and services with international experience and well-developed negotiation skills? Then we can offer a 6-month consulting assignment in Skellefteå that gives you the chance to contribute to a greener planet. About the role The assignment as a purchasing specialist means that you together with your colleagues operate and develop the purchasing function based on the company's overall purchasing strategies, business goals and business plans regarding indirect materials and services (IM&S), mainly in construction, installation, logistics, maintenance, etc. You are part of a purchasing team in Skellefteå working closely with the central purchasing function in Stockholm. Main tasks: Establish framework agreements with suppliers in different categories with improved terms and pricingManage quotation requests (RFQs) and purchase orders: including tender requests, commercial meetings, rounds of negotiations for supplier selection and purchase ordersInform stakeholders about procurement results and collaborate with internal stakeholders to achieve the best possible resultsDefine and deploy Key Performance Indicators (KPIs) to measure the progress and efficiency of the procurement processDevelop a strong understanding and knowledge of suppliers and capacity in all markets and continuously inform the organization regarding this. Your background To succeed in the role, you must have an academic education in, for example, technology, finance or Supply Chain Management together with at least 5 years of experience in a similar role, preferably acquired at one of the major Swedish industrial companies. Great emphasis is placed on your personal qualities and your ability to create and further develop internal and external customer and supplier relationships. Written and oral skills in English are required. As a person, you are independent and proactive and are happy to go the extra mile to meet your and others' expectations. You are a well-organized and committed team player who sees solutions where others see problems. You will work in an international organization where the pace is often high, which places demands on flexibility and the ability to work under time pressure and tight delivery limits. You are not afraid to take on a challenge and share your humor and good temper with your colleagues. Application We are looking forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. We will hold interviews on an ongoing basis. Feel free to contact Olof Widmark tel. 070 786 80 99 with any questions regarding the listed position. ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: hiring of purchasing and logistics consultants, recruitment of buyers and logistics and development of companies' supply chain operations in terms of strategy, model, method, process, organization and competence.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 28 October (1 månad 5 dagar kvar)

Ansök här

Services Purchasing Specialist for assignment in Västerås

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Are you an experienced buyer and specialist in indirect materials and services with international experience and well-developed negotiation skills? Then we can offer a 6-month consulting assignment in Västerås that gives you the chance to contribute to a greener planet. The role The assignment as a purchasing specialist means that you together with your colleagues operate and develop the purchasing function based on the company's overall purchasing strategies, business goals and business plans regarding indirect materials and services (IM&S), mainly in construction, installation, logistics, maintenance, etc. You are part of a purchasing team in Västerås working closely with the central purchasing function in Stockholm. Main tasks: Establish framework agreements with suppliers in different categories with improved terms and pricingManage quotation requests (RFQs) and purchase orders: including tender requests, commercial meetings, rounds of negotiations for supplier selection and purchase ordersInform stakeholders about procurement results and collaborate with internal stakeholders to achieve the best possible resultsDefine and deploy Key Performance Indicators (KPIs) to measure the progress and efficiency of the procurement processDevelop a strong understanding and knowledge of suppliers and capacity in all markets and continuously keep the organization informed. Your background To succeed in the role, you must have an academic education in, for example, technology, finance or Supply Chain Management together with at least 5 years of experience in a similar role, preferably acquired at one of the major Swedish industrial companies. Great emphasis is placed on your personal qualities and your ability to create and further develop internal and external customer and supplier relationships. Written and oral skills in English are required. As a person, you are independent and proactive and are happy to go the extra mile to meet your and others' expectations. You are a well-organized and committed team player who sees solutions where others see problems. You will work in an international organization where the pace is often high, which places demands on flexibility and the ability to work under time pressure and tight delivery limits. You are not afraid to take on a challenge and share your humor and good temper with your colleagues. Application We are looking forward to receiving your application. Please apply through our webpage at: https://valueone.se/aktuella-jobb/ as soon as possible. We will hold interviews on an ongoing basis. Feel free to contact Olof Widmark tel. 070 786 80 99 with any questions regarding the listed position. ValueOne are specialists in supply chain management, purchasing and logistics. We offer our customers services in three business areas: hiring of purchasing and logistics consultants, recruitment of buyers and logistics and development of companies' supply chain operations in terms of strategy, model, method, process, organization and competence.  
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här

Sourcing- och inköpsansvarig till RFSU’s e-handelssortiment

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om kunden: RFSU AB omsätter drygt 200 miljoner SEK, har god tillväxt och lönsamhet. Nu förstärker bolaget organisationen i syfte att ge förutsättningar för ytterligare tillväxt. Majoriteten av försäljning sker utanför Sverige till Norge, Finland och Danmark. RFSU AB:s främsta försäljningskanaler är dagligvaruhandeln, apotek och e-handel. Bolaget säljer produkter inom kategorierna kropp & hälsa samt sex & samlevnad. I produktportföljen finns starka nordiska varumärken som bl.a. RFSU och Carmex men även lokalt starka varumärken som finska Sultan. RFSU AB ägs av förbundet RFSU och drivs 100% som övrig kommersiell verksamhet. Överskottet av försäljningen ger förutsättningar för förbundet RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) att bedriva information och upplysning inom sex- och samlevnadsområdet. Läs gärna mer på www.rfsu.com. Arbetsuppgifter: I rollen som inköpsansvarig är ditt huvudsakliga fokus att utveckla RFSU’s e-handelssortiment och dess leverantörer i linje med våra höga tillväxtmål. Du arbetar aktivt för att optimera inköpspriser, lagerhållning med mer samt med att hitta nya lösningar, produkter och leverantörer med ett övergripande fokus på långsiktig hållbarhet. Du ansvarar för att leverantörerna är i linje med RFSU:s övergripande policys samt är konkurrenskraftigt i relation till de kvalitets- och logistikkrav som ställs. För att kontinuerligt utveckla och stärka vår konkurrenskraft arbetar du självständigt med att lokalisera, etablera, driva och utveckla befintliga samt nya leverantörer. Genom ett nära samarbete med e-handelsavdelningen säkerställer du korrekta och tillförlitliga inköpsprognoser. Slutligen, tillsammans med andra avdelningar på RFSU säkerställer du att vi fortsatt går i bräschen avseende produkt- och förpackningslösningar för e-handel. Du rapporterar till inköps- & logistikchefen. I tjänsten förekommer även resor ett par gånger om året. Profil: • Relevant eftergymnasial utbildning inom inköp • Minimum 2 års erfarenhet i rollen som inköpare • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift • Mycket hög digital mognad och datadriven i det dagliga arbetet Meriterande • Erfarenhet från en liknande bransch • Erfarenhet av att arbeta med att köpa in och utveckla egna varumärken För att trivas i rollen ser vi att du är mycket affärsinriktad, målinriktad och nyfiken. Då du planerar och ansvarar för en del av inköpsavdelningen och RFSU’s produktportfölj, ser vi att du besitter ett strategiskt tänkande och kan på ett strukturerat sätt lägga en plan för ditt arbete. Då arbetet innebär hantering av många artiklar ser vi att du har en god analytisk förmåga för att säkerställa att RFSU ligger i framkant vad gäller produkthantering och inköp. Slutligen ser vi att du trivs med att arbeta självständigt utifrån ett större team och kontakt med många av företagets avdelningar. Övrig information: Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Kista, Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: inköpare, inköpsansvarig, sourcing, e-handel, RFSU, leverantör, lagerhållning, inköpsprognoser, förpackningslösningar.
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Strategisk inköpare som vill bli konsult? Nu söker vi vår nästa stjärna

Arbetsgivare / Ort: SOCAB Swedish Office Consulting AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet

SOCAB Swedish Office Consulting AB är ett av de ledande företagen inom offentlig upphandling med huvudkontor i Stockholm. Vi satsar nu på att bli en "totalleverantör" av inköpskonsulter då de löpande förfrågningarna ökat markant på den privata sidan. Som konsult är du ute på uppdrag hos olika kunder i normalt 6-12 månader.

Vi behöver därför utöka organisationen med strategiska inköpare. Om du gillar ett fritt och flexibelt arbete under ansvar och att knyta kontakter, är det inköpskonsult du ska bli.

Vill du bli en del av oss? Som konsult hos SOCAB är du mer än en konsult. Du är en del i vårt team och vi arbetar tillsammans för att utveckla morgondagens konsultbolag. Vi vill alltid framåt och vi vill alltid bli ännu bättre. För att trivas hos oss behöver du vara intresserad av att bygga nya relationer samt vara engagerad och drivande som person.

Vi tror att nedan kvalifikationer stämmer överens på dig;

· Du har erfarenhet av strategiskt inköp genom minst 3 års praktiskt inköpsarbete och/eller har en relevant inköpsutbildning som du praktiserat under några år.

· Examen inom juridik, ekonomi, teknik eller YH-utbildning är meriterande.

· Har du tidigare erfarenhet av att jobba som konsult är även det meriterande.

· Du formulerar dig väl i tal och skrift och är kommunikativ

· Förhandlingsvana

· Du strävar alltid efter gott resultat och har ett lyhört sinne

Det vi kan erbjuda dig är kompetensutveckling, karriärsteg och inte minst roliga aw:s där du träffar dina kollegor regelbundet. Vi ger dig också friskvårdsbidrag, flextid, möjlighet att arbeta på distans, tjänstepension med tillägg och försäkringar

Och du vill kanske också veta vad våra konsulter tycker om att vara en del av SOCAB, då kan du läsa mer om det här


Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Thomas på [email protected] eller ringa 073-558 97 10.

Arbetsgivare
SOCAB Swedish Office Consulting AB
Västertorpsvägen 135 1TR
12944 Hägersten
Hemsida: www.socab.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Upphandlare av entreprenad för uppdrag i centrala Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vill du bidra till att göra vår planet till en grönare och mer hälsosam plats att leva på? ValueOne söker nu en driven inköpare av entreprenad och byggtjänster för ett konsultuppdrag om minst 6 månaders till ett företag med adress centrala Stockholm. För rätt person finns möjligheter att bli erbjuden en tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag. Om rollen I rollen som entreprenadupphandlare är du övergripande ansvarig för inköp av material och tjänster. Det innebär att du ska övervaka och aktivt delta i processen kring entreprenörens upphandlingar för att säkerställa att arbetet sker enligt överenskomna avtal avseende teknik och kostnad samt gällande lagar och regler. Du kommer att arbeta nära företagets byggnadschef och rapportera till vice verkställande direktör för byggnadsavdelningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utarbeta och hålla företagets upphandlingsplan uppdaterad i samordning med vice verkställande direktör för byggnadsavdelningenÖvergripande ansvarig för aktiviteter som rör inköp, förhandling och hantering av leverantörer av byggtjänster, maskiner och materialVerifiera och godkänna entreprenörens upphandlingsplanSamordna och stödja entreprenörer i deras inköps- och upphandlingsaktiviteterUtvärdera leverantörer i kvalitet, hållbarhet, volym och leveranserHantera upphandling enligt budget Erfarenhet och kompetens Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har goda kunskaper inom det regelverk som gäller vid entreprenadupphandling. Du är en analytisk person som är nyfiken och har lätt för att lära. Du har god struktur i ditt arbete, är självgående och tvekar inte att ge det lilla extra för att uppnå dina och företagets mål. Ansökan Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: http://valueone.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99.   ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 2 November (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här

Strategisk inköpare för uppdrag hos läkemedelsbolag i Strängnäs

Arbetsgivare / Ort: Valueone AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (1 månad 19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
ValueOne söker en erfaren strategisk inköpare av indirekt material och tjänster till ett konsultuppdrag på heltid på ett läkemedelsföretag i Strängnäs. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar i cirka ett år. För rätt person finns möjlighet till fast anställning efter avslutat uppdrag. Om rollen I rollen som strategisk inköpare ska du driva och utveckla företagets strategier för indirekt inköp. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att fastställa inköpsstrategier och mål för indirekt inköp samt implementera inköpsprocesser som stödjer den övriga verksamheten. Du ansvarar för att utvärdera och utveckla leverantörer inom ditt kategoriområde inklusive förhandlingar, godkännande och utgiftskontroll. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Utveckla och genomföra detaljerade inköpsstrategier för en bred uppsättning indirekta kategorier inklusive (men inte begränsat till) maskiner / verktyg / utrustning, IT, anläggningstjänster, förbrukningsvaror, hyrda arbetare, konsulter, gods och andra externa tjänster.Skapa och effektivt upprätthålla relationer inom alla relevanta organisationsnivåer, produktionsenheter och centrala funktioner i syfte att stärka inköpsfunktionens inflytande i organisationen.Definiera procedurer och godkännandeprocesser för indirekta material och tjänster. Arbeta för en förbättrad utgiftskontroll. Framgångsrikt förhandla och utarbeta avtal med utvalda leverantörer.Utveckla kategoristrategier och nuvarande och framtida leverantörsbas.Utvärdera leverantörer, övervaka kontraktets budgetprestanda, identifiera avvikelser och rekommendera korrigerande åtgärder.Generera spendanalys och rapportera aktiviteter för att a) säkerställa besparingsmöjligheter, b) identifiera överflödiga utgifter; c) stödja faktabaserade förhandlingar.Granska och övervaka indirekta inköpspolicyer och procedurer för att säkerställa en konkurrenskraftig inköpsanalys, kvalitetssäkring och efterlevnadsmätning.Se till att leverantörer och externa partners följer etablerade standardprocedurer och GxP-krav inom läkemedelsframställning. Din bakgrund Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, teknik, supply chain eller liknande. För att bli aktuell för uppdraget vill vi att du har arbetat minst fem år som inköpare där du har förvärvat gedigna kunskaper om indirekt inköp och kan uppvisa en rad framgångsrika förhandlingar. Meriterande är också erfarenhet av indirekt inköp och kvalitetskrav i en reglerad verksamhet. En kommersiell förståelse kombinerad med kunskaper om industriella processer, tekniska anläggningar, ekonomi och laboratorietjänster är ett krav. Du bör ha kunskaper om digitala sourcingprocesser och tekniker inklusive e-inköp, samt vara en skicklig förhandlare. Du bör dessutom erfarenhet av att utveckla en indirekt upphandlingsorganisation och ha kunskaper i spendanalys och upphandling. Du har en hög allmän IT-mognad och erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Ansökan Du är välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Uppdragen tillsätts löpande varför vi gärna vill ha din ansökan så fort som möjligt. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070 786 80 99. ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
Arbetsgivare
Valueone AB
Hemsida: http://www.valueone.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (1 månad 19 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare till radiostyrnings experten Datek i Tumba

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (1 månad 30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Datek AB tillverkar och servar radiostyrningsteknik och är nischat mot att utveckla kundanpassade radiosystem till industrier. Systemen har stort fokus på säker, effektiv och ergonomisk interaktion mellan människa och maskin. Datek har både utveckling och produktion förlagd till sitt kontor i Tumba, vilket ger ett nära samarbete mellan de olika avdelningarna. Vi på Datek har varit pionjärer när det kommer till att använda tekniker som digitalt verifierad radiostyrning, sam- och stafettkörning, onsite- programmering och dubbla processorer i mottagaren som övervakar varandra. Detta har gjort att vi har skaffat oss mycket erfarenhet, och har gjort att vi kontinuerligt har följt och utvecklats i branschen. Vi är för tillfället inne i en ny innovationssatsning som ska sjösättas under 2020. I och med detta söker vi en inköpare med komponentkännedom som, på sikt, ska kunna ta ett helhetsansvar för inköp i företaget. Datek har funnits i 40 år och är ett familjeägt företag med trippel A-rating. Våra produkter återfinns runt om i världen i varierande miljöer och applikationer. Produktutvecklingen sker alltid med en känsla för etiskt ansvar och vi kommer att fortsätta vårt ihärdiga arbete för säker radiostyrning även i framtiden. Vi är, som tidigare nämnt, i en innovationsfas och söker bl.a därför en inköpare som vill vara med i företagets utveckling framåt. Som inköpare kommer du bland annat: - Upprätthålla lagerhållningen för standardsortiment - Ständigt hålla dig uppdaterad på status hos leverantörer samt hitta alternativa lösningar för projekten - Arbeta i affärssystemet Monitor för att hantera inköp och leverantörer Du kommer arbeta i tätt samarbete med både produktion och konstruktion. Och vara delaktig i samtliga projekt genom att bl.a ha inflytande över komponentval tillsammans med VD. Eftersom vi har många internationella leverantörer är det viktigt att du är bekväm att delvis arbeta på engelska. Krav: - 2 års erfarenhet i en liknande tjänst - Komponentkännedom inom bl.a elektronik - Svenska och mycket god engelska Vi söker dig som är: Prestigelös & flexibel - eftersom vi är en liten organisation måste alla vara redo att hjälpa till där det behövs. Vi uppskattar också ett driv att utvecklas utanför sin arbetsbeskrivning. Affärsdriven - Som inköpare måste ha en förståelse för hela affären och veta vad som driver intäkter och vad som kan öka våra marginaler Meriterande om du: - Tidigare arbetat i Monitor - B- körkort - Relevant utbildning - Arbetslivserfarenhet inom elektronik - Erfarenhet inom fordonsbranschen Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: Heltid, 9:00 - 15:30 på kontoret resten flex Placering: Kontoret i Tumba Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning) Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/c8966876-82f8-4efe-8a73-72b41b17414f) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 22 November (1 månad 30 dagar kvar)

Ansök här

Nu söker vi erfaren avropare!

Arbetsgivare / Ort: Faiveley Transport Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 November (2 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vi söker Dig som är engagerad, initiativrik, strukturerad, drivande och van att leverera resultat. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt är van vid högt tempo och varierande arbetsuppgifter. I rollen som Procurement (avropare) hanterar du materielleveranser för såväl vår nyproduktion som vår underhållsverksamhet. Långsiktighet blandat med flexibilitet för att hålla våra inleveranser blir din vardag. Du har några års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansvar och arbetsuppgifter - Ansvara för att externt och internt material inkommer i rätt tid för nyproduktion och service - Frisläppa inköpsorderförslag i ERP enligt gällande förslag - Agera på inköpsorderförslag/varningsmeddelanden och agera därefter - Hålla orderboksgenomgångar med externa och interna leverantörer, förhandla så att planen håller - Säkerställa ett effektivt materialflöde med fokus på hög OTD - Övervaka leverantörers prestationer via tydliga KPI:er - Aktivt arbeta för att hålla överenskomna lagernivåer och minimera kapitalbildning vid kvartalsavslut - Genomdriva processförbättringar inom egen organisation och mot andra avdelningar Önskvärda kompetenser och egenskaper Du har teknisk och/eller ekonomisk utbildning med flerårig praktisk erfarenhet av operativt inköpsarbete, logistik och leveransbevakning av inköpsorders. Du är trygg i användandet av Office-programmen och erfarenhet av affärssystemet Movex/M3 är meriterande. Du är ordningsam, strukturerad och samtidigt driven, social och serviceinriktad. Tjänsten innebär många kontaktytor, därför är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt samt att du är van att kommunicera på alla nivåer såväl externt som internt. Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Arbetsgivare
Faiveley Transport Nordic AB
Hemsida: http://www.wabtec.com
Ansökan
Ansök senast 25 November (2 månader 2 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Gärahovs Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
En småländskutmanare Gärahovs Bygg är ett expansivt byggbolag som erbjuder styrning & leverans av ny- och ombyggnadsentreprenader samt Byggservice. Gärahovs Bygg har gått igenom en spännande resa och idag omsätter företaget ca. 1.4 miljarder. Gärahovs Byggs huvudkontor ligger i Vaggeryd - Småland men har idag lokala filialer i Malmö, Värnamo, Växjö, Jönköping, Linköping och Stockholm. Inköpare Vi behöver utöka vår inköpsorganisation med fler medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Inköpare har du ansvar för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du driver och ansvarar självständigt för projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar, offerutvärdering och även upphandling/förhandling. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med produktion och  i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet. Vi strävar efter att arbeta med en så stor marknad som möjligt, vilket gör att kontakter med utländska företag är en del i inköpsarbetet. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är högskoleutbildad eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Dina kunskaper inom byggsektorn och byggteknik är goda. Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer. Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, såväl svenska som på engelska, och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom liknande befattning. Personliga egenskaper Du är drivande och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter internt och externt. Som person är du lyhörd, driven, affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Placeringsort Jönköping/Linköping Resor ingår i tjänsten. Information om tjänsten Rickard Wingren, Inköpschef, 076-346 23 20 Justina Velin, HR 070-304 57 96 Ansökan av tjänsten gör du snarast, rekrytering sker löpande.
Arbetsgivare
Gärahovs Bygg AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Gärahovs Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
En småländskutmanare Gärahovs Bygg är ett expansivt byggbolag som erbjuder styrning & leverans av ny- och ombyggnadsentreprenader samt Byggservice. Gärahovs Bygg har gått igenom en spännande resa och idag omsätter företaget ca. 1.4 miljarder. Gärahovs Byggs huvudkontor ligger i Vaggeryd - Småland men har idag lokala filialer i Malmö, Värnamo, Växjö, Jönköping, Linköping och Stockholm. Inköpare Vi behöver utöka vår inköpsorganisation med fler medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Inköpare har du ansvar för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du driver och ansvarar självständigt för projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar, offerutvärdering och även upphandling/förhandling. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med produktion och  i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet. Vi strävar efter att arbeta med en så stor marknad som möjligt, vilket gör att kontakter med utländska företag är en del i inköpsarbetet. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är högskoleutbildad eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Dina kunskaper inom byggsektorn och byggteknik är goda. Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer. Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, såväl svenska som på engelska, och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom liknande befattning. Personliga egenskaper Du är drivande och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter internt och externt. Som person är du lyhörd, driven, affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Placeringsort Jönköping/Linköping Resor ingår i tjänsten. Information om tjänsten Rickard Wingren, Inköpschef, 076-346 23 20 Justina Velin, HR 070-304 57 96 Ansökan av tjänsten gör du snarast, rekrytering sker löpande.
Arbetsgivare
Gärahovs Bygg AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare

Arbetsgivare / Ort: Gärahovs Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
En småländskutmanare Gärahovs Bygg är ett expansivt byggbolag som erbjuder styrning & leverans av ny- och ombyggnadsentreprenader samt Byggservice. Gärahovs Bygg har gått igenom en spännande resa och idag omsätter företaget ca. 1.4 miljarder. Gärahovs Byggs huvudkontor ligger i Vaggeryd - Småland men har idag lokala filialer i Malmö, Värnamo, Växjö, Jönköping, Linköping och Stockholm. Inköpare Vi behöver utöka vår inköpsorganisation med fler medarbetare. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Inköpare har du ansvar för inköpen i våra projekt och är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du driver och ansvarar självständigt för projektinköp av installationer, underentreprenörer och material. Dina arbetsuppgifter innefattar såväl offertförfrågningar, offerutvärdering och även upphandling/förhandling. Detta gör du i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Möjligheter att vara med och påverka materialval och byggmetoder i tidigt skede bedrivs tillsammans med produktion och  i samverkan med kunden, vilket är en del i inköpsarbetet. Vi strävar efter att arbeta med en så stor marknad som möjligt, vilket gör att kontakter med utländska företag är en del i inköpsarbetet. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är högskoleutbildad eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeslivet. Dina kunskaper inom byggsektorn och byggteknik är goda. Meriterande är om du har utbildning inom inköp och även god förståelse för entreprenadjuridik. Du har erfarenhet av projektinköp och förhandling inom byggbranschen samt ett genuint intresse för att driva inköpsarbete och att göra affärer. Detta gör du på ett affärsmässigt sätt och med stort personligt engagemang. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift, såväl svenska som på engelska, och vi ser gärna att du tidigare arbetat inom liknande befattning. Personliga egenskaper Du är drivande och förtroendeingivande, har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter internt och externt. Som person är du lyhörd, driven, affärsmässig och har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Vi tror också att du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Placeringsort Jönköping/Linköping Resor ingår i tjänsten. Information om tjänsten Rickard Wingren, Inköpschef, 076-346 23 20 Justina Velin, HR 070-304 57 96 Ansökan av tjänsten gör du snarast, rekrytering sker löpande.
Arbetsgivare
Gärahovs Bygg AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (2 månader 4 dagar kvar)

Ansök här

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom Inköp i Skåne!

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Vi söker ständigt grymma inköpare för kommande uppdrag i Skåne. Konsultuppdragen inom inköp varierar och styrs av våra kunders behov. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att skicka in ditt intresse via denna annons öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt! Om tjänsten Dina arbetsuppgifter i huvudsak Rollen som inköpare kan vara både operativ och strategisk. Dess särskilda förutsättningar varierar självfallet efter bransch och den specifika kundens behov. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet, men var noga med att ange just bransch och specifika ansvarsområden gällande dina tidigare erfarenheter. Som inköpare hos någon av våra uppdragsgivare kan dina arbetsuppgifter ofta inkludera bl.a.: - Ansvar för löpande inköp och transportbokningar - Kontakt med såväl olika leverantörer som transportbolag - Hantera kontakt med kunder/återförsäljare för att säkerställa ett optimalt varuflöde - Ansvar för artikelregister - Hantera bevakning, rapportering och uppföljning gällande bl.a. lagernivåer Rollen kan också innefatta att vid behov vara behjälplig med ordermottagning och i andra delar av organisationen. Du blir en del av inköpsavdelningen, och arbetar även vanligtvis mycket nära orderhantering, logistik och i många fall också marknad/försäljning. Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller. Vem är du? Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik. Antingen har du längre erfarenhet av arbete med inköp eller så har du kanske precis hunnit påbörja din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens. För att trivas i en konsultroll är det av vikt att du som person är öppen, analytisk och självgående. Du bör ha en god kommunikativ förmåga, intresse för affärsmannaskap och en naturlig känsla för service! Våra uppdragsgivare efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, därav är det av stor vikt att du är tydlig kring dina tidigare erfarenheter, kompetenser och ambitioner i CV och personligt brev. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i något eller flera större ekonomisystem. Kunskap inom Excel är ett måste. Notera gärna tillgänglighet och vilken typ av ekonomitjänster du främst är intresserad av, för lättare matchning. Underkonsulter är av intresse!
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök här

Inköpare Botrygg

Arbetsgivare / Ort: Botrygg Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • MS Office

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Inköpare, Linköping

Botrygg bygger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter såsom äldreboenden, gruppboenden, förskolor och skolor. Botrygg är verksamma i Linköping, Stockholm, Uppsala, Norrköping, Göteborg och Örebro. Idag omfattas fastighetsbeståndet av cirka 100 fastigheter med 3000 lägenheter och ca 300 lokaler av olika storlek. Byggnationen sker i egen regi och producerar ca 300 lägenheter/år. Botrygg har 340 anställda och omsätter ca 1 300 Mkr. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.


Om tjänsten


 • En tillsvidareanställning till projektinköp för nybyggnation av bostäder och samhällsfastigheter på vårt huvudkontor i Linköping.
 • Du kommer ha nära kontakt till dina kollegor både på inköpsavdelningen och ute på byggarbetsplatserna.
 • I tjänsten kommer du bland annat hantera upprättande och utskick av förfrågningar, granskning av anbud, administration, avrop, avtalsskrivning samt uppföljning av leveranser.

Du som söker har en utbildning inom inköp, bygg/fastighet eller annan likvärdig kompetens. Datorvana inom Outlook, Word och Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift krävs då tjänsten innebär daglig kommunikation med både svenska och utländska kontakter. Som person bör du gilla att arbeta självständigt såväl som i grupp, ha lätt för att lära och tycker att ett högt tempo med snabba växlingar är spännande och just något som passar dig!

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Anställningen är heltid tillsvidare med provanställning. Fast månadslön erbjudes enligt överenskommelse.


Inkom med din ansökan senast 31 december 2020 till: [email protected]

Ange Referens: ”Inköpare Lkpg 2020”

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Angående eventuella frågor om tjänsten så skicka dessa till: [email protected]


Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.


Vänliga hälsningar

Botrygg AB

Arbetsgivare
Botrygg Bygg AB
Ansökan
Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Inköpare till radiostyrnings experten Datek i Tumba

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (3 månader 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Inköpare

Om jobbet
Datek AB tillverkar och servar radiostyrningsteknik och är nischat mot att utveckla kundanpassade radiosystem till industrier. Systemen har stort fokus på säker, effektiv och ergonomisk interaktion mellan människa och maskin. Datek har både utveckling och produktion förlagd till sitt kontor i Tumba, vilket ger ett nära samarbete mellan de olika avdelningarna. Vi på Datek har varit pionjärer när det kommer till att använda tekniker som digitalt verifierad radiostyrning, sam- och stafettkörning, onsite- programmering och dubbla processorer i mottagaren som övervakar varandra. Detta har gjort att vi har skaffat oss mycket erfarenhet, och har gjort att vi kontinuerligt har följt och utvecklats i branschen. Vi är för tillfället inne i en ny innovationssatsning som ska sjösättas under 2020. I och med detta söker vi en inköpare med komponentkännedom som, på sikt, ska kunna ta ett helhetsansvar för inköp i företaget. Datek har funnits i 40 år och är ett familjeägt företag med trippel A-rating. Våra produkter återfinns runt om i världen i varierande miljöer och applikationer. Produktutvecklingen sker alltid med en känsla för etiskt ansvar och vi kommer att fortsätta vårt ihärdiga arbete för säker radiostyrning även i framtiden. Vi är, som tidigare nämnt, i en innovationsfas och söker bl.a därför en inköpare som vill vara med i företagets utveckling framåt. Som inköpare kommer du bland annat: - Upprätthålla lagerhållningen för standardsortiment - Ständigt hålla dig uppdaterad på status hos leverantörer samt hitta alternativa lösningar för projekten - Arbeta i affärssystemet Monitor för att hantera inköp och leverantörer Du kommer arbeta i tätt samarbete med både produktion och konstruktion. Och vara delaktig i samtliga projekt genom att bl.a ha inflytande över komponentval tillsammans med VD. Eftersom vi har många internationella leverantörer är det viktigt att du är bekväm att delvis arbeta på engelska. Krav: - 2 års erfarenhet i en liknande tjänst - Komponentkännedom inom bl.a elektronik - Svenska och mycket god engelska Vi söker dig som är: Prestigelös & flexibel - eftersom vi är en liten organisation måste alla vara redo att hjälpa till där det behövs. Vi uppskattar också ett driv att utvecklas utanför sin arbetsbeskrivning. Affärsdriven - Som inköpare måste ha en förståelse för hela affären och veta vad som driver intäkter och vad som kan öka våra marginaler Meriterande om du: - Tidigare arbetat i Monitor - B- körkort - Relevant utbildning - Arbetslivserfarenhet inom elektronik - Erfarenhet inom fordonsbranschen Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: Heltid, 9:00 - 15:30 på kontoret resten flex Placering: Kontoret i Tumba Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning) Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/c8966876-82f8-4efe-8a73-72b41b17414f) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 20 January (3 månader 28 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.