På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Industrirörmontör
Spela filmen

Industrirörmontör

5 Lediga jobb

Arbetsgivare / Ort:
Omfattning / Varaktighet:
Ansök senast 1 January (50 år 9 månader 20 dagar kvar)
Publicerad:
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Arbetsgivare
VISA MINDRE

Rörsvetsare sökes för heltidstjänst i Kiruna.

Arbetsgivare / Ort: Xterna bemanning & utbildning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Industrirörmontör

Om jobbet
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Är du en erfaren Rörvetsare eller kanske har annan erfarenhet inom  branschen och är redo för en ny utmaning?    Vi är på jakt efter nya medarbetare till Xterna och till vårt kundföretag i Kiruna. Vi söker nu Rörsvetsare till  gruv, stål och pappersindustrin.  Vårt kundföretag behöver nu ännu fler medarbetare.   Arbetstiderna är förlagda så att du arbetar 7 dagar och är ledig 7 dagar. För arbetsökande som kommer från annan ort finns även boende.       Meriterande för tjänsten: • licens för svetsning • Erfarenhet från rörsvetsning • Ritningsläsning • Erfarenhet från repstopp Krav för tjänsten: • Erfarenhet från svetsning  Vi vill att du har en hög servicekänsla med mycket god kommunikationsförmåga. Lätt för samarbete med både kunder och kollegor. Som person är du ambitiös och målinriktad med inriktning på problemlösning, praktisk lagd och tekniskt intresserad. Noggrann och strukturerad i arbetet, som kontrollerar och följer upp arbetet med ett säkerhetstänk.   Vi löser boendet om du kommer från annan ort!   Ansök via vår hemsida! www.xterna.se    
Arbetsgivare
Xterna bemanning & utbildning AB
Hemsida: http://www.xterna.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Industripersonal sökes

Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Industrirörmontör

Om jobbet
* Nu taktar många av våra kunder upp och vi söker maskinoperatörer, lagermedarbetare och monteringspersonal. Om tjänsten Som maskinoperatör hos vår kund ingår du i ett team som med hjälp av delvis automatiska processer hanterar den färdiga produkten. Arbetet handlar mycket om att möjliggöra och säkerställa ett friktionsfritt flöde genom hela produktionen. Som lagermedarbetare arbetar du självständigt med att plocka och packa på lagret. Arbetet innebär att packa varor utifrån en plocklista samt att arbeta nära med ut- och inleverans. Varje lagermedarbetare arbetar utifrån sin egna plocklista, där plockningen sker utifrån en given tidsram. Det är ett varierande och spännande jobb där man har chansen att utvecklas utifrån sin vilja och kompetens. Tjänsten kräver truckkort. Som montör är du driven och har ett praktiskt handlag. Du tar ansvar och arbetar bra under tidspress. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera under press. Du är kvalitetsmedveten och stimuleras av ett välutfört arbete. Vi söker dig som Din samarbetsförmåga är god men du kan också arbeta självständigt. Som person är du ansvarstagande och självgående. Du är inte rädd för att ta i när det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som är resultatorienterad, flexibel och positiv till förändringar. Om Montico Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsgivare
Montico Hr Partner AB
Hemsida: http://www.montico.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi montörer till vår kund i Markaryd

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Industrirörmontör

Om jobbet
Om kunden Kunden tillverkar värmepumpar och är ett modernt och välkänt företag. Om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med montering av värmepumpar och det är viktigt att du är noggran då kunden har höga kvalitetskrav på sina produkter. Du kommer jobba 2 skift men kan även bli natt och dagtid. Tjänsten kräver att du kan börja omgående... Erfarenhet Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna, har du även erfarenhet från montering innan så är det meriterande. Truckkort och truckvana är ett stort plus Bil och körkort är ett krav Personliga kvalifikationer Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och har ett kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra. Lön och anställningsvillkor Enligt avtal Ansökan Ansök gärna på vår hemida www.palmpartners.se Startdatum Start omgående Uppdragslängd ca 6 månader, 2 skift men kan bli natt och dagtid också.
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 11 November (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Livsmedelsproducent till Beijing 8

Arbetsgivare / Ort: Just Arrived AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

OM JOBBET

Beijing8 vill nu stärka upp sitt team i livsmedelsproduktionen av deras populära dumplings som säljs i livsmedelsbutiker över hela landet. Produktionen sker i lokaler i Jordbro söder om Stockholm.

Du kommer vara en del av företagets produktionsverksamhet och arbeta som livsmedelsproducent. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Förpackning av livsmedel

  • Rengöring av lokal utrustning

  • Temperaturkontroll av livsmedel

  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen

 
Tjänsten är en behovsanställning, vilket betyder att arbetstider och timmar kan komma att variera. Självklart kan det finnas chans för fast tjänst i framtiden.


Vem söker vi? 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har haft en liknande roll tidigare inom produktion och har arbetsmiljö och hygienrutiner i ryggraden. Du ska ha ett tekniskt sinne då man ska kunna göra enklare felsökningar. Det är bra om du kan se värdet i att förstå hela processen i den verksamhet där du arbetar. Du måste ha goda kunskaper i svenska. Meriterande är om du har en egen bil, då det är svårt att ta sig till fabriken kommunalt.

 
Beijing8 är måna om att stämningen på deras arbetsplats ska präglas av en arbetsglädje. Vi tror därför framför allt att du är en person som vill bidra med en god stämning, kan kommunicera och samarbeta med alla sorters människor, och ta ansvar för att alla trivs på jobbet. Det är viktigt att du har en “ge och ta” attityd med dina kollegor och har ett öppet sinnelag till såväl kollegor som arbetsuppgifter.
 

Vi välkomnar din ansökan! 


OM BEIJING8
Beijing8 gör det som de älskar allra mest - dumplings och te. Deras egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och deras ekologiska isteer brygger de på teblad direkt från Kina. Beijing8 beskriver det som det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande. De kallar det för långsam snabbmat. En idé som redan hittat hem på deras restauranger i flera länder och många ställen där du handlar din mat.
Arbetsgivare
Just Arrived AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studerande? Jovi bemannar industrin!

Arbetsgivare / Ort: Jovi Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi avser nu att anställa flertalet konsulter med annan huvudsaklig sysselsättning. Är du elitidrottare, studerande, företagare eller har annat jobb? kanske har vi då arbetet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta hos många utav våra kunder och utföra en rad olika arbetsuppgifter. Vi har kunder inom produktion, lager, terminal, charkuteri etc. Din bakgrund Du bör vara flexibel och nyfiken på att testa på olika kundföretag. Det viktigaste är att du är positiv, har hög arbetsmoral och tycker det är kul att arbeta vid sidan om studier/annan sysselsättning. Meriterande: Du är tillgänglig för arbete på dagtid. Du innehar giltigt truckkort. Du har bil och körkort. Om företaget Olika kundföretag. Dagtidsarbete, vanligtvis 07-16 Om oss På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 30 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland.
Arbetsgivare
Jovi Konsult AB
Hemsida: https://www.jovikonsult.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.