På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

50 Lediga jobb

Vikarierande hudterapeut till skönhetsklinik

Arbetsgivare / Ort: Eterna AB / Helsingborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Hej!

Vi söker en hudterapeut som kan vikariera hos oss i ca 6 månader från och med juni då vår nuvarande receptionist/behandlare går på mammaledighet.

Vi söker en kvinna som talar och skriver svenska och engelska flytande.
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med människor och är serviceminded, kan svara på samtal, sms och mail. Du kommer att sitta i vår reception och ta emot våra kunder men även ha möjlighet att utföra behandlingar så som enklare laser- och ansiktsbehandlingar. Vi kräver inte att du skall ha arbetat med just laser- och ansiktsbehandlingar tidigare då du får utbildning av oss i hur maskinerna används.

Lättare städning på morgnarna innan öppning är också en arbetssyssla du skall vara bekväm med, så som att dammsuga om det är smutsigt samt tömma soppåsarna i kliniken.

Tjänsten vi söker är heltid med arbetstimmarna är 10-18, måndag-fredag med start i juni och gäller för i alla fall 6 månader. Skicka in din ansökan via mail på [email protected]

Arbetsgivare
Eterna AB
Södra Storgatan 24
25223 Helsingborg
Hemsida: www.eterna.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hud & Spaterapeut sökes

Arbetsgivare / Ort: Berivans Spa AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hudterapeut

Om jobbet

Diplomerad hud & -spaterapeut sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer.


Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränbystadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad terapeut med hög servicekänsla på deltid/heltid. Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer, meriterande är erfarenhet och kunskap inom fransförlängning & IPL.


Salongen har en bred kundkrets och god renommé efter totalt 14 år i branschen. Välkommen att maila in er ansökan till [email protected]


Intervjuer sker löpande.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Berivans Spa AB
Marknadsgatan 1
75460 Uppsala
Hemsida: www.uppsalaspa.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut på deltid Sökes i Lifetime Clinic Uppsala

Arbetsgivare / Ort: LTC Nordic AB / UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 15 maj (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hudterapeut

Om jobbet

Lifetime Clinic expanderar! Med över 6 års erfarenhet och 30 000 behandlingar årligen är Lifetime Clinic en av de ledande kliniker inom skönhet och estetik i Sverige. Med 25 specialister inom olika områden ställs kunderna i fokus. Målet är att finnas tillgänglig för samtliga kunder i hela riket inom en snar framtid. Kompetenserna är många! Lifetime Clinic samarbetar idag med dem ledande företagen inom estetiska behandlingar, den senaste tekniken och dem bästa behandlarna ”head huntas” för våran ständiga framfart. Ett kollektivt samarbete mellan medarbetare ger en klar bild på det hälsosamma miljön i klinikerna, enad kunskap.

Du ska vara:

*En person som gillar att driva projekt både självständigt och tillsammans med det övriga teamet .

*Serviceinriktad och bra på att ta egna initiativ.

*Alltid villig att ge det lilla extra och öppen för förändringar och förbättringar i arbetssätt.


Vi tror att du:

*Är genuint intresserad av människor och brinner för ditt arbete och relationerna till din omgivning. Empatisk och inkännande inför kunder och deras utseenderelaterade önskemål, frågor och funderingar.

*Gillar att driva egna och gemensamma projekt och ser till att både påbörja och avsluta dem.

*Förstår att hårt arbete ligger bakom framgång och att ingenting till en början kommer gratis.

*Gillar resultat och känner en stolthet inför det du åstadkommer.

*Förstår att en bra arbetsplats beror på den egna insatsen i att vara en god, pålitlig och lojal kollega.

*Förstå sig på kopplingen mellan sin egen insats och de gemensamma målen.

*Vill ge kunderna det bästa både i form av behandlingar och produkter som rekommenderas/säljes Är du öppensinnad och vill lära dig saker?


Nu söker vi på Lifetime Clinic en säljande hudterapeut på deltid till vår klinik i Uppsala.


Med attraktiva behandlingar inom hud- och hårvård i kliniken erbjuder Lifetime Clinic ett tidsenligt och spännande koncept med fokus på såväl behandlingar som produktförsäljning. Lifetime Clinic erbjuder bl. a ansiktsbehandlingar, hårborttagning och kemiskt peeling mm.

Arbetsuppgifter består i att ge rådgivning och behandling kring hud- och hårvårdsbehandlingar samt produktförsäljning och beställning av produkter. Som

Skönhetsbehandlare på Lifetime Clinic är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en bra upplevelse. Fokus är inom hud-och hårvårdsbehandlingar och man rapportera siffror, resultat och utvärdera aktiviteter samt planera nya. Du bedriver daglig försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med Lifetime Clinics koncept. Du kommer få intern utbildning både inom behandlings- och försäljningsområdet. Vi ser gärna att du är intresserad av att lära dig marknadsföring och en vilja att kompetensutveckla dig löpande inom nya tekniker i branschen.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
LTC Nordic AB
Kungsängsgatan 5B
75233 UPPSALA
Hemsida: www.lifetimeclinic.se
Ansökan
Ansök senast 15 maj (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut till Grön Skönhet

Arbetsgivare / Ort: Grön Skönhet Varberg AB / Varberg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hudterapeut

Språk
Krav
  • Svenska
  • Medelengelska

Om jobbet

Grön Skönhet är en liten Ekologisk Skönhetssalong mitt i centrala Varberg, I salongen har vi 2st behandlingsrum och 1st butik där vi säljer Ekologiska produkter.

Vi är ett härligt gäng som nu söker en kollega till vårat Team. Personen vi söker ska vara utbildad hudterapeut. Behärska Svenska i tal & skrift.

Ska ha stor glädje i att ge kunderna stort fokus och engagemang. Vara glad, positiv, noggrann och lojal mot kunder, arbetskollegor och orginisation.

På Grön Skönhet vill vi att man ska vara driven & intresserad av att hela tiden lära sig nya saker.

Hudterapeut med Naturligt Fokus!"

Är du utbildad Hudterapeut? Älskar du att ge dina kunder en stund av vardagslyx och lycka?

Här på Grön Skönhet i Varberg behöver vi utöka vår organisation på salongen. Utöver att vara en naturlig del av vårt team med uppgifter att erbjuda produktvägledning och behandlingar, kommer du även vara delaktig i planeringen och driften av salongen

Grön Skönhet är ett företag inom Ekologisk & Naturlig hudvård. Oavsett vad våra kunder befinner sig i livet vill vi kunna erbjuda en stund av naturliga skönhetsbehandlingar till vardags eller fest.

Välkommen in med personligt brev och CV - urval sker löpande!

Arbetsgivare
Grön Skönhet Varberg AB
Kyrkogatan 21 C
43241 Varberg
Hemsida: https://www.gronskonhet.se
Ansökan
Ansök senast 16 maj (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut och massageterapeut till Krusenberg Herrgård, Knivsta

Arbetsgivare / Ort: Sabis AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hudterapeut

Om jobbet
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se Om rollen Vi söker Hudterapeut & Massageterapeut till Krusenberg Herrgård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra behandlingar och säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, service, blir nöjda och att de återvänder till oss. Din profil Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut eller Massageterapeut. Du är lyhörd för gästernas behov, både gällande försäljning av produkter och att återboka nya behandlingar, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och där vi jobbar över gränserna. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje. Vi erbjuder dig • En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö • Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal Ansökan Tillträde för tjänsten snarast. Du kommer att få gå utbildningsdagar i Kerstin Florians regi, innan start. Vi har öppet för behandlingar på Krusenberg Herrgård torsdag-söndag. Vi kan komma att ha mer öppet framöver. Tillgång till körkort och bil behövs. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna Karlsson, Receptionschef, [email protected]
Arbetsgivare
Sabis AB
Ansökan
Ansök senast 16 maj (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.