På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hudterapeut

Hudterapeut

20 Lediga jobb

VI SÖKER EN HUDTERAPEUT

Arbetsgivare / Ort: Stufvenäs Gästgifveri AB / SÖDERÅKRA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

Stufvenäs Spa är en del av anrika och vackra Stufvenäs Gästgifveri. I vår harmoniska och natursköna miljö kommer du att få utföra alla olika spabehandlingar. Du kommer få intern upplärning av specifika kropps- och massagebehandlingar av oss. Vi arbetar med hudvårdsserien från Thalion.


Spateamet hjälper varandra och delar på arbetsuppgifterna med att se till att spaavdelningen är ren och snygg, fruktfatet välfyllt och tekannan full samt att gästen alltid känner sig väl omhändertagen. Dina arbetsuppgifter kommer även att vara receptionsarbete, städning, försäljning och bokning av kunder.


DU:

 • Hudvårdshögskola med SHR-examen
 • Deltid kvällar och varannan helg, med möjlighet för mer timmar vid behov
 • Arbetslivserfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav
 • Erfarenhet av övriga kroppsbehandlingar är meriterande
 • Tillträde omgående
 • Lön enligt avtal


VI:

Som medarbetare hos oss blir du en del av det härliga och familjära Stufvenäs-teamet. Tillsammans med ledning och chefer sätter vi gästupplevelsen och värdskapet i världsklass i första och största fokus. Vår ryggrad är företagets ledord mod, kärlek, glädje och engagemang.


Vi som arbetsgivare bryr oss om våra medarbetare och har därför en låg personalomsättning. Vårt mål är att utveckla våra medarbetare enligt deras behov och vilja av att förbättra och utveckla sina kunskaper. Vi främjar en kreativitet hos våra medarbetare där de har modet att förbättra och vara stolta över det de skapar. Med rätt mål och inspiration vågar våra medarbetare att ta sig utanför sin komfortzon.


Varje medarbetares insats är viktig. Vi arbetar mot tydliga mål och är fokuserade på att skapa en verksamhet med hög servicenivå och effektivitet. Vi arbetar för jämställdhet och mångfald.


Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna får växa och utvecklas både i sin profession och som människa. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs, utvecklas och är stolta över sitt arbete. Vi främjar hälsa och eftersträvar att alla medarbetare har balans mellan arbete och fritid.Stufvenäs Gästgifveri, med anor som gästhus sedan slutet av 1700-talet, är ett klassiskt småländskt gästgifveri där du får en genuin helhetsupplevelse för alla sinnen. Vi utmärker oss med ett personligt värdskap med både värme och omtanke i en harmonisk och inspirerande miljö.

Vi är ett modernt hotell med 51 rum och välrenommerad restaurang som serverar traditionell och genuin husmanskost i modern tappning. Vi anpassar våra menyer efter säsongens skiftningar och försöker i mån av tillgång använda lokala eller svenska råvaror som är noga utvalda.

På anläggningen har vi ett uppskattat spa med fantastisk utsikt över Kalmarsund. Vi är även en välbesökt konferensanläggning med kongresshall för upp till 220 deltagare, 6 moderna konferenslokaler och 8 grupprum.

Med vårt natursköna läge precis intill havet erbjuder vi en trevlig och njutningsfull vistelse oavsett om det är för att fira, konferera eller bara ta det lugnt. Vår vision är att bli Sveriges bästa gästgiveri och tillsammans ska vi med mod, glädje, kärlek och engagemang ta Stufvenäs Gästgifveri in i framtiden.

Arbetsgivare
Stufvenäs Gästgifveri AB
STUVENÄS
38831 SÖDERÅKRA
Hemsida: www.stufvenas.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Timanställd Hudterapeut Sökes i Lifetime Clinic Stockholm

Arbetsgivare / Ort: LTC Nordic AB / Bandhagen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 November (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet

Lifetime Clinic expanderar! Med över 6 års erfarenhet och 30 000 behandlingar årligen är Lifetime Clinic en av de ledande kliniker inom skönhet och estetik i Sverige. Med 25 specialister inom olika områden ställs kunderna i fokus. Målet är att finnas tillgänglig för samtliga kunder i hela riket inom en snar framtid. Kompetenserna är många! Lifetime Clinic samarbetar idag med dem ledande företagen inom estetiska behandlingar, den senaste tekniken och dem bästa behandlarna ”head huntas” för våran ständiga framfart. Ett kollektivt samarbete mellan medarbetare ger en klar bild på det hälsosamma miljön i klinikerna, enad kunskap.

Du ska vara:

*En person som gillar att driva projekt både självständigt och tillsammans med det övriga teamet .

*Serviceinriktad och bra på att ta egna initiativ.

*Alltid villig att ge det lilla extra och öppen för förändringar och förbättringar i arbetssätt.


Vi tror att du:

*Är genuint intresserad av människor och brinner för ditt arbete och relationerna till din omgivning. Empatisk och inkännande inför kunder och deras utseenderelaterade önskemål, frågor och funderingar.

*Gillar att driva egna och gemensamma projekt och ser till att både påbörja och avsluta dem.

*Förstår att hårt arbete ligger bakom framgång och att ingenting till en början kommer gratis.

*Gillar resultat och känner en stolthet inför det du åstadkommer.

*Förstår att en bra arbetsplats beror på den egna insatsen i att vara en god, pålitlig och lojal kollega.

*Förstå sig på kopplingen mellan sin egen insats och de gemensamma målen.

*Vill ge kunderna det bästa både i form av behandlingar och produkter som rekommenderas/säljes Är du öppensinnad och vill lära dig saker?


Nu söker vi på Lifetime Clinic en säljande hudterapeut på deltid till vår klinik i Stockholm.


Med attraktiva behandlingar inom hud- och hårvård i kliniken erbjuder Lifetime Clinic ett tidsenligt och spännande koncept med fokus på såväl behandlingar som produktförsäljning. Lifetime Clinic erbjuder bl. a ansiktsbehandlingar, hårborttagning och kemiskt peeling mm.

Arbetsuppgifter består i att ge rådgivning och behandling kring hud- och hårvårdsbehandlingar samt produktförsäljning och beställning av produkter. Som

Skönhetsbehandlare på Lifetime Clinic är din huvuduppgift att genom personlig och professionell service ge varje besökare en bra upplevelse. Fokus är inom hud-och hårvårdsbehandlingar och man rapportera siffror, resultat och utvärdera aktiviteter samt planera nya. Du bedriver daglig försäljning inom samtliga delar av sortimentet och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att genomföra kampanjer och aktiviteter i enlighet med Lifetime Clinics koncept. Du kommer få intern utbildning både inom behandlings- och försäljningsområdet. Vi ser gärna att du är intresserad av att lära dig marknadsföring och en vilja att kompetensutveckla dig löpande inom nya tekniker i branschen.

Arbetsgivare
LTC Nordic AB
Harpsundsvägen 76 Plan 3
12458 Bandhagen
Hemsida: www.lifetimeclinic.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hud- och/eller spaterapeut

Arbetsgivare / Ort: La Bonhour AB / Färjestaden
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Välkommen med din ansökan till oss!

Vi söker dig som vill ha en tillsvidare anställning som hud/spaterapeut hos oss på vårt spa.


Arbetsuppgifterna kommer vara att utföra våra olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och massager. Du kommer också ge våra gäster service vid ankomst, finnas tillgänglig om en gäst ex. vill beställa dryck till relaxavdelningen samt ta emot bokningar.


För att söka ska du ha relevant utbildning.


Vi har öppet alla veckans dagar. I tjänsten ingår kvällspass då vi har öppet i vår relaxavdelning.


Vi är medlemmar i Visita och har deras avtal med HRF som grund. Anställningen startar med en provanställning på 6 månader.

Arbetsgivare
La Bonhour AB
Tingshusgatan 1
38631 Färjestaden
Hemsida: www.hotelskansen.com
Ansökan
Ansök senast 29 November (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeuter och massörer sökes till Spa i Stockholm.

Arbetsgivare / Ort: Sparadiset Stockholm AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Sparadiset är en Spakedja som idag har tre anläggningar i Stockholm city, samt en anläggning på Welcome Hotel i Barkarby.

Vi har funnits i 15 år och vi satsar på att bli störst inom vår bransch i Sverige.

Därmed så kan det för rätt person finnas möjligheter att utvecklas med oss i framtiden.

Vi växer och utvecklas ständigt!


Vi erbjuder en mycket spännande och annorlunda miljö till våra gäster. Vi brinner för välgörenhet och jobbar med ett ekologiskt tänk.

Nu söker vi flera engagerade och positiva terapeuter som vill vara med och ge våra gäster en underbar spaupplevse!

Vi söker terapeuter till samtliga anläggningar i Stockholm. Tjänsterna avser varannan helg med möjlighet för fler tider efter behov.


På Sparadiset skall man förutom utöva sin profession som terapeut även ta hand om våra gäster på ett trevligt, professionellt sätt och ha en säljande personlighet.

Du är en viktig del i gästens upplevelse!

Du ska se till att spa´t är rent och snyggt, fruktfatet välfyllt och tekannan full och att gästen alltid känner sig omhändertagen.


Du utför alla, eller delar av, Sparadisets behandlingsutbud. Vi kommer internt att lära upp våra nyanställda i vårt unika spautbud.

Tempot i arbetet kan ofta vara högt och det krävs att man kan jobba som ett team med sina kollegor och att man ställer upp för varandra.


Du som hudterapeut bör även tycka om att massera då vi har många gäster som efterfrågar massage och du som massör bör tycka att det är roligt att utveckla och lära dig mer inom spa. Vi vill gärna att du utvecklas och växer tillsammans med oss!


Välkommen med din ansökan.

#jobbjustnu


Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsgivare
Sparadiset Stockholm AB
Sibyllegatan 50b
11443 Stockholm
Hemsida: http://www.sparadiset.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: Egoisthud klinik / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Egoiste gbg är en privatklinik inom injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård. Vi erbjuder även de senaste inom hälsa, välmående och hudvårdsprodukter.

Egoiste gbg har funnits Sedan 2013 och växer mer för varje år, därför söker vi just nu en erfaren diplomerad hudterapeut. Hos oss är det viktigt att vara självgående, empatisk och ha ett öga för ordning och reda. Vår personal sätter alltid kunden i första hand, därför är det viktigt att vara kreativ och tillmötesgående.

Arbetet som auktoriserad hudterapeut hos Egoiste gbg består främst av klassiska och medicinska ansiktsbehandlingar, massage, vaxning och manikyr mm .Vi ser att du har god erfarenhet av försäljning och är serviceinriktad, samt att du är lyhörd och har lätt för att kommunicera med kunden och möta dess förväntningar. För att lyckas i det vardagliga arbetet bör du ha en vana med att jobba med alla olika hudtyper.

Vi anser att det är viktigt att ha ett intresse för att utvecklas inom yrket som hudterapeut och drivs av utmaningar att uppnå de resultat som kunden efterfrågar. Med en hög arbetsmoral och erfarenhet från skönhetsbranschen ska du betraktas som ambitiös, noggrann, flexibel och kunna jobba både dag och kväll om så behövs.

Du behöver också kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift då du kommer ha mycket kundkontakt, både direkt och över sociala medier, samt telefon och mailkontakt.

Är du den vi söker?

Skicka in ditt CV och ett personligt brev, samt bifoga meritlista och referenser till [email protected]

Arbetsgivare
Egoisthud klinik
Anders Personsgatan 25 Lgh 1
41648 Göteborg
Hemsida: www.egoistegbg.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut för extraarbete i Trosa!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hudterapeut

Om jobbet
Jobbeskrivning Uniflex söker nu en certifierad hudterapeut för extraarbete i Trosa! Är du naturligt social, pigg och säljdriven? Se hit! Ta chansen att jobba med ett glatt gäng som brinner för sitt yrke. Du som söker ska vara serviceinriktad och genuint intresserad av människor, det är bra att du är flexibel med arbetstider och dagar då det är väldigt varierat. Vi söker dig som: - Är SHR certifierad - Är social och driven - Är flexibel med arbetstider - Alltid sätter kunden i fokus - Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% För denna tjänst är lyhördhet viktigt, det är också viktigt att du är prestigelös. Arbetstider; varierande, både vardagar och helger. Start; omgående Deltid, tillsvidare Du kommer bli anställd av oss och jobba hos en av våra kunder i Trosa. Förutom tidigare erfarenheter från liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du trevlig med ett gott humör och ivrig att alltid leverera bästa möjliga service. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten. Du kommer bli anställd av Uniflex och arbeta som konsult ute hos en av våra kunder. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, de representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Välkommen med din ansökan! Personliga egenskaper Egenskaper som vi värderar högt är om du är utåtriktad och positiv. För att klara arbetet på ett bra sätt bör du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Också gärna att du är empatisk och bidrar till övriga medarbetares trivsel. Du arbetar noggrant och är stresstålig samt tycker om att ta ansvar. Har du godkända slutbetyg från gymnasiet, pratar flytande svenska samt erfarenhet av att arbeta i en telefonväxel eller med liknande arbetsuppgifter? Då kanske du är rätt person för oss! Tjänsten är tänkt att börja per omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hudterapeut/Skönhetsteknolog

Arbetsgivare / Ort: Catharina, Annelie, Ulrika & Co AB / Piteå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Om företaget:

Cau+Co är en av Piteås största salonger och har funnits sedan 2005. På Cau+Co jobbar både frisörer och hudterapeut tillsammans i lugn miljö. Kreativitet och passion är en naturlig del av vårt arbete, men lika viktigt är bra samarbete och gedigen kunskap för att kunderna ska känna sig trygga.


Om jobbet:

Vi söker en auktoriserad hudterapeut med framtidsvisioner, ett brinnande intresse för avancerad hudvård, försäljning och utveckling inom skönhetsbranschen. Du är glad, positiv, professionell, driven, noggrann och har en känsla för kvalité och service på hög standard.

Du är en lagspelare som vet styrkan i att samarbeta tillsammans.


Om anställningen:

Lön enligt kollektivavtal. Heltid/deltid, vardagar, kvällar och lördagar


Vid intresse titta in eller skicka din ansökan via mail med följande innehåll.

CV, bild och ett personligt brev. Ansökan skickas till: [email protected]

#jobbjustnu


Välkommen med din ansökan!


Arbetsgivare
Catharina, Annelie, Ulrika & Co AB
Aronsgatan 2
94162 Piteå
Hemsida: cauco.se
Ansökan
Ansök senast 1 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: Pfc Clinic AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hudterapeut

Om jobbet

Platsbeskrivning Proforma Clinic i Stockholm är en av Sveriges största privatägda kliniker med inriktning på plastikkirurgi och ögonkirurgi. Vi söker ytterligare en sjuksköterska till filler och botox verksamheten. I arbetsuppgifterna finns även möjligheter till personlig vidareutveckling, sköterske- mottagning, eftervård och utbildning/behandling. Arbetet bedrivs i nyrenoverade och supermoderna lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi önskar dig välkommen till vår fantastiska grupp och erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete med lyxiga förmåner i en underbar miljö.


Kompetenser:

- Hudterapeut

- Erfarenhet av hudbehandlingar

- Erfarenhet av IPL

- Erfarenhet Dermapen (är ett plus)Allmänt/egenskaper:

- Glad och positiv

- Intresse för mode/skönhet/plastikkirurgi

- Noggrann och punktlig

- Kraftigt rabatterade priser på egna behandlingar/hudvård

- Lyxiga förmåner

- Tillträde enl. överenskommelse

- Lön enligt överenskommelse

Arbetsgivare
Pfc Clinic AB
Rosenlundsgatan 29 A
11863 Stockholm
Hemsida: http://www.proformaclinic.se
Ansökan
Ansök senast 4 December (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hud & Spaterapeut sökes

Arbetsgivare / Ort: Berivans Spa AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet

Diplomerad hud & -spaterapeut sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer.


Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränbystadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad terapeut med hög servicekänsla på deltid/heltid. Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer, meriterande är erfarenhet och kunskap inom fransförlängning & IPL.


Salongen har en bred kundkrets och god renommé efter totalt 14 år i branschen. Välkommen att maila in er ansökan till [email protected]


Intervjuer sker löpande.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Berivans Spa AB
Marknadsgatan 1
75460 Uppsala
Hemsida: www.uppsalaspa.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Auktoriserad Hudterapeut sökes till BARE SKIN hud och spa

Arbetsgivare / Ort: Bare Skin Hud & Spa AB / JOHANNESHOV
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

BARE SKIN hud & spa söker efter dig som är en glad, engagerad auktoriserad hudterapeut för anställning.

Salongen är ett väl etablerat hudvårdscenter i Kärrtorp C (15 min söder om Sthlm C) sen 2011. Vi är ett glatt gäng med gedigen utbildning som erbjuder ett brett utbud av hud- friskvård och skönhetsbehandlingar i en fin, ren, modern och avkopplande miljö.

Kriterier

· Du är diplomerad Cidesco eller SHR hudterapeut.

· Det är viktigt att du även kan utföra friskvårdsbehandlingar (massage).

· Har du även fler utbildningar, t.ex. massageterapeut, nagelteknolog, fransstylist, är utbildad inom laser eller PMU artist, ses det som meriterande.

· Du talar och skriver svenska flytande samt talar engelska.

· Du ska kunna arbeta kvällar och varannan lördag.

Arbetsuppgifterna är behandlingar, reception, försäljning och städning.

Som person är du självständig, samarbetsvillig, noggrann, hjälpsam, glad, ambitiös och stresstålig.

Varaktighet/Arbetstid

Tjänsten är deltid/heltid på 75-100 %. Startdatum är något vi kommer fram till vid möte.

Fast lön, timlön + extra förmåner och provision.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och bild till:

[email protected]

www-bare-skin.se

Arbetsgivare
Bare Skin Hud & Spa AB
Kärrtorpsvägen 79
12155 JOHANNESHOV
Hemsida: www.bare-skin.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut för extraarbete i Trosa!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Jobbeskrivning Uniflex söker nu en certifierad hudterapeut för extraarbete i Trosa! Är du naturligt social, pigg och säljdriven? Se hit! Ta chansen att jobba med ett glatt gäng som brinner för sitt yrke. Du som söker ska vara serviceinriktad och genuint intresserad av människor, det är bra att du är flexibel med arbetstider och dagar då det är väldigt varierat. Vi söker dig som: - Är SHR certifierad - Är social och driven - Är flexibel med arbetstider - Alltid sätter kunden i fokus - Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% För denna tjänst är lyhördhet viktigt, det är också viktigt att du är prestigelös. Arbetstider; varierande, både vardagar och helger. Start; omgående Deltid, tillsvidare Du kommer bli anställd av oss och jobba hos en av våra kunder i Trosa. Förutom tidigare erfarenheter från liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du trevlig med ett gott humör och ivrig att alltid leverera bästa möjliga service. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten. Du kommer bli anställd av Uniflex och arbeta som konsult ute hos en av våra kunder. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, de representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Välkommen med din ansökan! Personliga egenskaper Egenskaper som vi värderar högt är om du är utåtriktad och positiv. För att klara arbetet på ett bra sätt bör du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Också gärna att du är empatisk och bidrar till övriga medarbetares trivsel. Du arbetar noggrant och är stresstålig samt tycker om att ta ansvar. Har du godkända slutbetyg från gymnasiet, pratar flytande svenska samt erfarenhet av att arbeta i en telefonväxel eller med liknande arbetsuppgifter? Då kanske du är rätt person för oss! Tjänsten är tänkt att börja per omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du utbildad hudterapeut och trivs framför datorskärmen?

Arbetsgivare / Ort: Harmoniq AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hudterapeut

Om jobbet

Vi söker en Cidesco certifierad hudterapeut som älskar hud, makeup och hårvård samt trivs framför datorn.

Du är snabb och självständig person som trivs med att jobba i ett högt tempo.

Du är strukturerad, glad, sätter kunden i fokus och bidrar med en positiv stämning till vårt härliga gäng.


Om tjänsten

Du kommer först och främst vara ansiktet utåt och vår expert på hudvård, makeup och hår. Du kommer att svara på hudanalyser, makeupanalyser och håranalyser som kunder fyller i på vår hemsida. Du ska göra produktrekommendationer och sälja rätt produkter till våra kunder.

Du kommer vara stationerad i vår nybyggda salong och välkomna kunder, assistera och hjälpa dem, ta bokningar i salong och via telefonen och sociala medier.

Du kommer även att bli en del av vårt kundtjänst-team där du kommer att ha kontakt med webb-kunder via mail, telefon och chatt.

Vi ser gärna att du tycker om att möta och att hjälpa människor och att du har en trevlig, hjälpsam och lugn personlighet. Du behöver vara bekväm med att träffa kunder fysiskt i salongen men också ha lätt för att hjälpa kunder över telefonen och i skrift.

ERFARENHET

Krav:

 • Utbildad hudterapeut.

Gärna tidigare erfarenhet av:

 • Försäljning av något slag.
 • Erfarenhet av att lägga makeup och styla hår.
 • Kundtjänst eller annan administrativ tjänst.
 • Produktkännedom om skönhetsprodukter

EGENSKAPER

Som person bör du vara:

 • Självständig och initiativtagande.
 • Målmedveten och lösningsorienterad.
 • Bra på att ha många bollar i luften och vara stresstålig.
 • Organiserad/strukturerad och snabbtänkt.
 • Människokännare.
 • Öppen för konstruktiv kritik

ARBETSUPPGIFTER

Svara på kundanalyser:

 • Gå igenom och svara på analyser från kunder.
 • Rekommendera och sälja produkter till kunder via analysverktyget.

I salongen kommer du att:

 • Vara det trevliga och välkomnande ansiktet utåt för @HARMONIQ.salong.
 • Gör salongen redo för öppning varje morgon.
 • Stå i receptionen och ta emot bokningar & hjälpa kunder.
 • Ta emot salongsbokningar via telefonen & sociala medier.
 • Se till att alla salongskunders bokningar flyter på under arbetsdagen och gör justeringar i schemat där det behövs.
 • Hålla ordning i salongen & vara behjälplig för behandlingspersonalen.

För kundtjänsten på webben kommer du att:

 • Ta hand om kundtjänst, via mail, telefon och chatt.
 • Vara med och skapa kundjänst i världsklass.

OM OSS

Harmoniqs affärsidé är att erbjuda det senaste och bästa inom skönhet och att erbjuda salongskunden en lyxig och harmonisk upplevelse.

På HARMONIQ.salong erbjuder vi behandlingar inom naglar, fransar, ansiktsbehandlingar och hår av duktiga terapeuter och frisörer.

Vi är ett varmt gäng i blandade åldrar som jobbar i team mot positiv arbetsmiljö där kunden och företaget är i centrum. Vi värdesätter vidareutbildningar och skickar vår personal kontinuerligt på utbildningar så vi alltid jobbar med det senaste och bästa. Vi har väldigt roligt ihop på och utanför jobbet!


Tveka inte utan skicka in din ansökan för det kanske är just dig vi söker! Alla ansökningar handläggs konfidentiellt.

Arbetsgivare
Harmoniq AB
STORA GATAN 2 H
72209 VÄSTERÅS
Hemsida: www.harmoniq.se
Ansökan
Ansök senast 17 December (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Auktoriserad Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: Sthlm Aesthetics AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som är Auktoriserad Hudterapeut att ansluta till vårt team.

Vi ser gärna att:

-Du har ett genuint intresse för att vägleda och rekommendera patienten till rätt behandling och produkter.

-Du är prestigelös, ödmjuk, lyhörd och engagerad och älskar att lära dig nya saker.

-Du är en passionerad säljare som älskar kundmöte med hög service nivå.

-Du har en flexibel inställning till problemlösning och tycker att allt löser sig.


Vi ser fram emot att träffa dig och välkomna dig till oss!

Arbetsgivare
Sthlm Aesthetics AB
Västmannagatan 9
11124 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 18 December (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Auktoriserad Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: L. R. SalongFame AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 December (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu en driven och utåtriktad hudterapeut för anställning. Vi söker efter dig som känner engagemang och verkligen brinner för att jobba med människor. Du har godkänd CIDESCO/SHR utbildning, erfarenhet är inget krav men meriterande. Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning.


Kompetenser

KRAV

Auktoriserad hudterapeut

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av kvalificerade hudvårdsbehandlingar, rådgivning samt försäljning av hudvårdsprodukter.


OM OSS

Salong Fame är en väletablerad skönhetssalong i Linköping. Vi erbjuder ansiktsbehandlingar, massage, hårborttagning, nagelvård och fotvård. Vi ger olika typer av behandlingar bland annat kosmetisk tatuering med senaste tekniken samt Cooltech (coolsculpting). Vi erbjuder också håltagning samt hårvård av våra professionella frisörer. Allt under ett och samma tak hos Salong Fame i Linköping.

Arbetsgivare
L. R. SalongFame AB
Storgatan 32 A
58223 Linköping
Hemsida: www.salongfame.com
Ansökan
Ansök senast 24 December (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut sökes

Arbetsgivare / Ort: Skönhetshörnan Sandviken AB / SANDVIKEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Jag söker dig som är auktoriserad hudterapeut och som verkligen brinner för yrket.

Är du noggrann, punktlig, har hög arbetsmoral, driven samt grym på service och kundbemötande? Hos oss kommer du att få arbeta med resultatinriktad hudvård och avancerade behandlingar!

Vill du jobba på en salong som erbjuder ett helhetskoncept och har ett helhetstänk? Tveka inte att höra av dig!


Salongen är stans största på över 230 kvm med mycket möjligheter för den som är driven.

Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare
Skönhetshörnan Sandviken AB
Baldersgatan 1
81131 SANDVIKEN
Hemsida: www.skonhetshornansandviken.com
Ansökan
Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Aukt. Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: Sköna Jag AB / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet

Sköna Jag är en skönhetssalong som ligger vid hoppets torg i Jönköping. Idag erbjuder vi våra kunder högkvalitativa skönhetsbehandlingar.

Vår skönhetssalong jobbar ständigt mot nöjda kunder. Vi är ett härligt gäng på Sköna Jag och ser fram emot att träffa dig som vår nya potensiella kollega.

Sköna jag söker dig som…

 • Är utbildad Aukt. Hudterapeut
 • Brinner för skönhet och har erfarenhet att jobba på salong.
 • Initiativtagande, motiverad & godhjärtat.
 • Intresserad av att utbilda dig, samt att alltid sträva efter att bli bättre.


En dag som Hudterapeut kan veriera beroende på meriter/utbildning. Behandlingar du utför hos oss kan vara allt från ansiktsbehandlingar (klassiska / avancerade), pedikyrer och vaxning.

Har du fler utbildningar eller kunnig inom marknadsföring är detta meriterande.

Tjänsten är ett mammavikariat på 100% men stor chans till förlängning.

Vi ser helst att du har möjlighet att börja senast i december.


Är du vår nya kollega?

Skicka in CV, personligt brev och diplom.

Jag hoppas vi ses!

Arbetsgivare
Sköna Jag AB
Hoppets Torg 6
55321 Jönköping
Hemsida: www.skonajag.nu
Ansökan
Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Uthyrning av rum på en skönhetssalong. Allt inom skönhet

Arbetsgivare / Ort: Råsunda Oas AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet

Vi är ett härligt gäng tjejer som jobbar tillsammans i en skön omgivning. Salongen är Stor med mycket fönster och 2 st behandlingsrum. Salongen är belägen mitt på Råsundavägen i Solna! Vi som jobbar här är frisörer samt 1 Massör.

Just nu har vi ett ledigt rum för uthyrning som har en egen toalett, rummet är ca 12kvm.

Vi söker en driven person som har god hand med kunder och brinner för sitt yrke. Då vi är en skönhetssalong söker vi dig som jobbar inom alla typer av skönhet Som tex hudterapeut, kosmetiska behandlingar, frans förlängning mm.

Du behöver vara egen företagare.

Hör gärna av dig och berätta om dig själv!

//Tjejerna på Oasen

Arbetsgivare
Råsunda Oas AB
Råsundavägen 130
16950 Solna
Hemsida: http://rasundaoas.se/
Ansökan
Ansök senast 31 December (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut sökes till en skönhetsklinik

Arbetsgivare / Ort: FamiLyx AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 January (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet
Skönhetskliniken är grundad på en familjär och serviceinriktad miljö där vi alla jobbar och står för samma värderingar.

Vi är ett härligt team och vill att du blir en av teamet där vi gemensamt jobbar mot samma mål.

Du skall brinna för att ge service. Att ge service i världsklass är något du alltid har som ett mål, där du kontinuerligt utmanar dig själv att alltid bli bättre och leva upp till kundernas förväntningar och lite till. Vi ser fram emot att få träffa dig och höra mer om dig.

Välkommen med din ansökan.

Vi söker en utbildad hudterapeut som har ett brinnande intresse för avancerad hudvård, försäljning och utveckling inom skönhets branchen.

Du är glad, positiv, proffesionell, driven, nogrann och har känsla för kvalite och service på hög standard.

Vi arbetar med avancerade och resultat inriktade skönhetsbehandlingar, som laser hårborttagning, hudföryngring, fettreducering, hudvård, microneedling och kroppsbehandlingar.

Vi söker därför en utbildad hudterapeut som har ett brinnande intresse för hudvård, försäljning och utveckling inom branchen.
Arbetsgivare
FamiLyx AB
Östgötagatan 79
11664 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 1 January (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut

Arbetsgivare / Ort: Studio ava AB / TÄBY
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (2 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Hudterapeut Sökes!


Vi på Studio Ava söker dig som brinner för yrket och är genuint intresserad av kundrelationer och mötet mellan människor. Att sätta kunden i fokus och vara den som hjälper inom både behandlingar och produkter ska vara en självklarhet.

Tycker om apparaturbehandlingar såsom Laser HIFU IPL etc ansiktsbehandlingar och massage mm

Du skulle trivas hos oss om också har lätt till skratt och har glimten i ögat!


Vi erbjuder en skön miljö med trevliga kunder och kollegor i vackra Hägernäs Strand i Täby. Alldeles intill bryggorna och vattnet finns vår fina och helt nyrenoverade salong och väntar på just dig!


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Studio ava AB
Catalinatorget 15
18368 TÄBY
Hemsida: www.studioava.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (2 månader 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudterapeut sökes till Skönhets- & Butikskoncept

Arbetsgivare / Ort: Emenka AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 31 March (4 månader 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hudterapeut

Om jobbet

Just nu sammanställer vi ett härligt team hudterapeuter, fransstylister, nagelspecialister, massörer till ett modernt, chict och inspirerande koncept inom skönhet & välmående!


Salongen med kombinerad butik är belägen i trevlig lokal på shoppinggata i Sundbyberg med goda kommunikationsmöjligheter och parkering.


Vi söker dig som har god erfarenhet och kunskap inom resultatinriktad hudvård samt områden såsom injektionsbehandlingar, naglar, fotvård, massage, vaxning, fransar & bryn.


Vi ser att du är professionell, certifierad, positiv, noggrann och har ett mycket gott kundbemötande.


Arbetstiderna är flexibla och kan innebära heltid, deltid, per timme, frilans eller hyra plats.


Tveka inte att skicka ditt CV och en kortfattad presentation om dig själv. #jobbjustnu

Arbetsgivare
Emenka AB
Sturegatan 37
17231 Sundbyberg
Hemsida: https://milamiro.bokadirekt.se
Ansökan
Ansök senast 31 March (4 månader 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hudvårdsterapeut

Arbetsgivare / Ort: Just Arrived AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 April (5 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker en hudvårdsterapeut specialiserad mot mörkare hudtoner åt kunds räkning. Företaget är sverigeledande inom hudvårdskonsultering online. Du kommer att möta många olika kunder, och en naturlig talang för service är därför a och o. Att alla kunder får uppleva högsta möjliga service och medarbetare arbetsmiljön är högst prioriterade frågor. För denna kund är mångfald en mycket viktig fråga, och att spegla en verklig bild av samhället är ett mål för dom att nå. Detta är en heltidsroll med varierande arbetstider och OB tillägg tillkommer på lönen för helg/kvällsarbete. Observera att detta är en tillsvidareanställning och att det inte finns något specifikt slutdatum planerat men vi ser gärna att du ser långsiktigt på rollen. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad hudterapeut och har en djupare förståelse och erfarenhet inom mörkare hudtoner. Du är en serviceinriktad och detaljorienterad person som brinner för hudvård. Du trivs att arbeta i team och har inget problem i mötet med andra människor. För att lyckas i denna roll krävs det: - Utbildning inom hudvård (OBS behöver inte vara utbildad i Sverige) - Tidigare erfarenhet inom hudvård (OBS behöver inte vara erfarenhet från Sverige) - Specialiserad inom mörkare hudtyper - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - Serviceinriktad och god kundkontaktsvana Vi välkomnar din ansökan!
Arbetsgivare
Just Arrived AB
Ansökan
Ansök senast 29 April (5 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.