På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hovslagare

Hovslagare

12 Lediga jobb

Grovsmed till fabrik

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Smed

Om jobbet
Nu söker vi en grovsmed till vår kund i Alingsås kommun. Dina arbetsuppgifter Är du en person med erfarenhet av betongindustrin, kan du olika svetstekniker, har visst konstruktionskunnande, ritningsläsning då kan detta vara jobbet för dig! Arbetet innebär montage/tillverkning och reparation i fabrik. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är noggrann, självständig, har ett stort driv och samtidigt en sann lagspelare. * Meriterande: kunskap inom verkstad-/mekanikerjobb, grundläggande kunskaper inom svetsning och ritningsläsning . * Dina personliga egenskaper är viktiga. Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som kan övergå i anställning direkt hos kunden. Ansök så snart som möjligt då rekrytering kan ske under ansökningsperioden. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Information och kontakt Uppdragen är på heltid och det finns goda chanser till ett långsiktigt arbete för rätt person. Har du frågor om tjänsten kontakta Pia Wahlgren 0520-527731. Ansök snarast då urval sker löpande! Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Stålmontör

Arbetsgivare / Ort: Smederna Sverige AB / Tumba
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om företaget

Smederna är idag drygt 100 anställda och 2020 omsatte vi ca 160 miljoner kronor. Varje månad passerar minst 300 ton stål genom våra lokaler i Tumba, vilket gör oss till Mälardalens största smidesföretag. Med produktion dygnet runt, specialutbildad personal, CNC styrda maskiner, egen Tekla-avdelning och utbildad montagepersonal är vi pionjärer i branschen.

Smederna Sverige AB ägs av Storskogen som förvärvar och driver en diversifierad grupp lönsamma bolag med stark marknadsställning och omsätter runt 9mdr SEK.

Läs mer om Smederna på: www.smederna.se

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär i första hand att montera stålkonstruktioner och även mindre servicejobb i form av till exempel räcken på byggarbetsplatser runt om i Stockholm.

Svetsning

Svetsning som byggsmed förekommer ofta på byggarbetsplatserna. För att inte vara begränsad att utföra arbetet ser vi att MMA-licens är högt meriterande och lämpligt att besitta.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet av montering. En god fysik är bra att ha för att klara jobbet. Kunskap i ritningsläsning och att kunna följa monteringsvisningar är ett stort plus. Vore toppen om du har utbildning i heta arbeten, mobila plattformar samt säkra lyft. Har du inte dessa utbildningar finns det möjlighet att få dem hos oss.

Du ska även:

  • ha goda montagekunskaper inom befattningen byggsmed
  • ha en god attityd till arbetet och inte vara rädd att ta i om det krävs
  • vara en flexibel person då det stundtals kan bli många olika arbetsplatser under kort period
  • vilja lämna efter dig en slutprodukt som både Du och kunden kan vara nöjd med
  • vara lösningsorienterad

Information och kontakt

Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Låter det här intressant - välkommen att skicka in Din ansökan i form av ett kort personligt brev och ett CV till [email protected] Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdatumet har passerat.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.

Läs mer om oss på vår hemsida www.smederna.se

Arbetsgivare
Smederna Sverige AB
Skyttbrinksvägen 12
14739 Tumba
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grovsmed till fabrik

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Smed

Om jobbet
Nu söker vi en grovsmed till vår kund i Alingsås kommun. Dina arbetsuppgifter Är du en person med erfarenhet av Ritningsläsning och kan betongindustrin? kan du olika svetstekniker, har visst konstruktionskunnande? då kan detta vara jobbet för dig! Arbetet innebär montage/tillverkning och reparation i fabrik. Din bakgrund/Dina egenskaper Du är noggrann, självständig, har ett stort driv och samtidigt en sann lagspelare. * Meriterande: kunskap inom verkstad-/mekanikerjobb, grundläggande kunskaper inom svetsning och ritningsläsning . * Dina personliga egenskaper är viktiga. Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som kan övergå i anställning direkt hos kunden. Ansök så snart som möjligt då rekrytering kan ske under ansökningsperioden. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Information och kontakt Uppdragen är på heltid och det finns goda chanser till ett långsiktigt arbete för rätt person. Har du frågor om tjänsten kontakta Pia Wahlgren 0520-527731. Ansök snarast då urval sker löpande! Sista ansökan 22 / 10 Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Låstekniker/Låssmed

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security Systems AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Smed

Om jobbet
Avarn Security Systems (tidigare Nokas) är den avdelning som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas. Arbetsbeskrivning: Vi söker till vår avdelning i Örebro en låstekniker / låssmed. Du kommer att få arbeta med service, nyinstallation, driftsättning av brandlarms installationer. Du kommer även lämna över anläggningar till kund och hålla anläggningsskötar utbildningar. Jobba tätt ihop med våra projektledare och andra tekniker. Service och underhåll av inbrott/passersystem kan även förekomma. Kvalifikationer:  Du skall vara van vid att driftsätta och serva brandlarm samt utfört kvartals och månadsprov med noggrannhet. Minst två års erfarenhet av liknande arbete inom brandlarm. Vi ser att du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om service och kvalitet. Du kommer att få arbeta i ett snabbt växande team där vi alla strävar efter gemenskap och lyhördhet. Som anställd hos oss så har du chans till personlig utveckling och vi ser till att kompetensutveckla dig löpande. Om du är behörig ingenjör brandlarm är det mycket meriterande. Har du erfarenheter av passagesystem och larminstallationer är även det meriterande. Körkort med B-behörighet är ett krav. Förmåner Bil enligt vår bilpolicy, mobiltelefon och dator och inloggning till vår förmånsportal Benify som bl.a. inkluderar tillgång till en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Vi är på en tillväxtresa och vill att du ska utvecklas, och utbildas, med oss. Vi har även en mycket förmånlig friskvårdssubvention. Tjänsteställe: Örebro Varaktighet: Heltid, tillsvidare. Provanställning om 6 månader  kan komma att tillämpas. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Rekryteringsprocessen Urval kommer att ske löpande och vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansökan görs via vår webbsida. Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security Systems AB
Hemsida: http://www.nokas.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Yxsmed till Svedbro Smide

Arbetsgivare / Ort: Min Byrå i Jämtland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Smed

Om jobbet
Svedbro Smide är ett familjeägt produktionsföretag beläget i Gnarp i Hälsingland. Under de mer än 100 år som företaget funnits har vi byggt upp en verksamhet kring smidesproduktion och smideskunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Vår verksamhet är idag indelad på fem områden: Svedbro Kofot, Trädfällriktaren Stalpen, Brytverktyg, Verkstad samt Special & Lego. Vi är 14 stycken anställda och finns i samma koncern som Woolpower AB, Gränsfors Bruks AB och Wetterlings Manufaktur. Arbetsuppgifter Som Yxsmed på Svedbro Smide smider du yxor för hand med hjälp av yxpressar. Det är ett traditionellt hantverk som vi är mycket stolta över. Förutom att smida yxorna ingår även vardagliga sysslor som justering och underhåll av maskiner och verktyg. Att ständigt tänka på förbättringar och jobba med utveckling av produkterna är också en viktig arbetsuppgift.   Kvalifikationer Att smida yxor är ett fysiskt krävande och är stundtals tungt arbete, samtidigt som det innebär precision. Innan anställning kan det därför bli aktuellt med en hälsoundersökning för att fastställa din hälsa. Du behöver gilla att jobba med kroppen och vara både uthållig och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde på ett grundligt genomfört arbete och ser därför att du gärna har fallenhet för hantverk.   - Vi ser gärna att du har erfarenhet av manuellt arbete med exempelvis maskiner, svets eller stålbearbetning. - Meriterande är någon typ av verkstadsutbildning, dock inget krav. - Praktiskt prov kommer att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.   Arbetstider Dagtid 06.45 - 15.30, det kan även förekomma skiftarbete.   Förmåner Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, subventionerad massage/naprapat, vi satsar mycket på personalens hälsa och förebyggande friskvård med anledning av arbetets fysiska krav. Kollektivavtal med IF Metall.   Placering: Huvudplacering i Gnarp, men tjänsten kan innebära att du vid vissa tillfällen även arbetar med yxtillverkning på vårt systerföretag Gränsfors Bruk i Gränsfors.   Rekrytering sker löpande, vänta inte med din ansökan!
Arbetsgivare
Min Byrå i Jämtland AB
Hemsida: http://www.min-byra.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.