På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hovmästare

Hovmästare

Lediga jobb

Ledaraspirant till Jensens Bøfhus i Frölunda Torg

Arbetsgivare / Ort: Jensen's Böfhus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 August (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-01
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får optimal service? Ledaraspirant på 50% till Jensens Bøfhus i Frölunda Torg med möjlighet till 75% till hösten. Som ledare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. Din profil: Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.   Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Då du kommer att stå som en serveringsansvarig person krävs det att du fyllt 20 år för att söka tjänsten Tjänsten: De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner. Därefter påbörjas din ca. 4 månader långa ledarutbildning. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om: Ledning av arbetet i restaurangen. Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter. Egenkontroll, rengöring och hygien. Arbetsmiljö  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att: Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter. Se till att Jensens Bøfhus koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra upplevelse. Lära upp och träna nya medarbetare. Kontrollera kvaliteten på Jensens Bøfhus produkter, samt se till bibehålla standader för rengöring. Hygien efterlevs både i restaurangen och i köket. Genom att styra den dagliga driften av restaurangen och se till verksamhetens dagliga ekonomiska målsättningar.   Vi erbjuder: När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i våra interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”. Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt och intranät. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 6 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, och Jönköping. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på  www.jensens.se  
Arbetsgivare
Jensen's Böfhus AB
Hemsida: http://www.jensens.se
Ansökan
Ansök senast 1 August (6 dagar kvar)

Ansök här

Servis

Arbetsgivare / Ort: Ekerum Golf & Resort AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 August (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Vi ser att du är en god lagspelare, flexibel och att du tar hand om våra gäster på bästa sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, ett samspelande team och härlig arbetsmiljö. Du har tidigare erfarenheter av servering Vår restaurang är öppen sju dagar i veckan. Arbetstid är framförallt lagd till kvällstid, vardag som helg. Arbetsuppgifter; Service i restaurangen, middagar och bröllop i vår festvåning.
Arbetsgivare
Ekerum Golf & Resort AB
Hemsida: http://ekerum.com
Ansökan
Ansök senast 15 August (7 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare och serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Workation Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (3 månader 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige. I vår restaurang Galleriet serverar vi frukost, lunch och middagar och nu till sommaren har vi en stor uteservering och utebar. Omdömet i senaste White Guide var "Det är snyggt, gott och modigt". Vi söker nu hovmästare för fast anställning och servispersonal för extrajobb helger. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av servering inom al la carte inom fine dining segmentet, men det absolut viktigaste är din attityd och att du brinner för mat, dryck och service och trivs i restaurangyrket. Är du en glad person med rätt driv kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team på Görvälns Slott. Det är viktigt att du kan svenska och engelska mycket bra, både i tal och skrift, då vi har en hel del internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. För att komma till Görvälns slott behöver du körkort och bil. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar. Lön enligt överenskommelse. Välkommen att skicka din ansökan idag!
Arbetsgivare
Workation Group AB
Hemsida: http://www.workationgroup.com/
Ansökan
Ansök senast 1 December (3 månader 23 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare Tullhuset Sea club

Arbetsgivare / Ort: TH i Norrköping AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (3 månader 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hovmästare

Om jobbet

TULLHUSET SEA CLUB ????

Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat.

Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss.

Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu.

-----------------------

Vi söker:

-Kökschef

-Restaurangchef

-Barmästare

-Bartenders

-Sommelier

-Hovmästare

-Sushikock

-Serveringspersonal

-Runners

Skicka din personliga ansökan till

???? [email protected]

Arbetsgivare
TH i Norrköping AB
Nya Rådstugugatan 16
60242 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 1 December (3 månader 23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.