På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

237 Lediga jobb

Städare hotell/lägenheter

Arbetsgivare / Ort: Hamnpiren Fastighetsutveckling AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hotellstädare

Om jobbet

Vi söker dig som: - har minst ett års tidigare erfarenhet av hotellstäd. Du kommer att ansvara för städning vid in- och utflyttning av nybyggda studios/rum fördelat på ett antal kvarter/hus i centrala Göteborg, Kvillepiren /Frihamnen.

Brinner du för service och älskar att jobba bland människor? Då kan detta vara något för dig. Vi söker dig som är en positiv och noggrann person och som alltid vill göra det där lilla extra. Du är självgående, positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb - kan kommunicera på svenska eller engelska. Du trivs att jobba i ett högt tempo.

Arbetet består av både städning av hotellrum, lägenheter och allmänna ytor.

Viktigt att du tar eget initiativ och till viss del själv kan ansvara för planering av städning och de uppgifter som skall utföras under ditt arbetspass.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande yrke sedan tidigare.

Arbetstiderna är oregelbundna, dagtid, vardagar och helger.

Vi erbjuder dig:

- timlön enligt kollektivavtal

- arbetet är förlagt vardagar, kvällar och helger

Tjänsten skall tillträdas i februari.

Körkort är meriterande.

Arbetsgivare
Hamnpiren Fastighetsutveckling AB
Kvillepiren 12
41779 GÖTEBORG
Hemsida: waterfrontcabins.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Receptionist till Lund och Malmö

Arbetsgivare / Ort: Vaccina AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hotellreceptionist

Om jobbet
Digitalt vårdbolag söker receptionist Om företaget Docty, med varumärkena Vaccina och Dermly, etablerar framtidens digifysiska vård. Vi har under det senaste året haft en kraftig tillväxt och är idag ett bolag med ca 60 internt anställda på huvudkontoret i Stockholm, ca 15 personer på vårt kontor i Umeå och mer än 1000 anställda vårdutförare (sjuksköterskor, undersköterskor samt receptionister) runt om i landet. Stort strategiskt fokus ligger just nu på våra hälsotjänster kopplade till Covid-19, i form av vaccinering, antikroppstester och utfärdande av reseintyg i samarbete med resebranschen. I linje med detta tar vi också nästa kliv i vår resa genom att bredda tjänsteutbudet till andra digifysiska primärvårdstjänster. Om tjänsten På grund av pågående massvaccination av Covid-19 söker Vaccina en receptionist för att underlätta och effektivisera processen. Som receptionist kommer du ta emot patienterna, kontrollera ID-handlingar och se till att de är registrerade innan de går vidare till sjuksköterskan som utför vaccineringen. Övriga arbetsuppgifter som till exempel att se till att patienterna håller avstånd i kön, hjälpa sjuksköterskorna att fylla på med förbrukningsmaterial samt övrig administration kan också förekomma. Vem söker vi? Vi ser att du är en strukturerad, självgående, serviceinriktad och stresstålig person med intresse för allas välmående. Du trivs med högt tempo och att ha daglig kontakt med människor. Du är prestigelös och kan ställa om och ställa upp när omständigheterna kräver det. Kvalifikationer: - Du har tidigare erfarenhet från en roll med tydligt service- eller kundfokus. - Du behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift. - Du har en vana av att arbeta med olika system. Meriterande om du: - Du har tidigare erfarenhet av administration. - Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst. - Du har ett intresse för vård. Vad kan Vaccina erbjuda dig? - Att vara del av ett härligt team i en expansiv fas med stora möjligheter att utvecklas. Övrig information: - Omfattning: Deltid - Arbetstid: Det kan vara både vardagar och helger. - Start: Omgående - Vid frågor kontakta oss på: [email protected] Låter detta intressant? Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Kolla gärna in på vår hemsida om du vill veta mer om Vaccina: www.vaccina.se (http://www.vaccina.se/).
Arbetsgivare
Vaccina AB
Hemsida: http://www.vaccina.se
Ansökan
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hotellpersonalansvarig Malmö

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hotellchef

Om jobbet
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag helt nischade mot hotell och restaurang. Vi har funnits i 22 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi skräddarsyr personallösningar utifrån våra kunders behov och erbjuder allt från kortsiktig bemanning till rekrytering och entreprenader. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Älskar du att få saker gjorda? Se resultat och utveckla människor? Vill du leverera service i världsklass till våra hotellkunder? Då ska du läsa vidare! Till vårt kontor i centrala Malmö letar vi nu en hotellpersonalansvarig som har en unik chans att få sätta sin egen prägel på vår hotellavdelning. Avdelningen bedriver städentreprenader på flera olika hotell och bemannar både till housekeeping och reception. Som hotellpersonalansvarig hos oss är ingen dag den andra lik! Du kommer till stor del att rekrytera, schemalägga och coacha vår hotellpersonal inom housekeeping och reception. Det ingår även kvalitetskontroller, kunduppföljningar, möten, försäljning samt personal- och kundevents. Du blir ytterst ansvarig för avdelningens lönsamhet och kvalitet. Vårt mysiga kontor delar du med 2-3 kollegor så ni blir ett sammansvetsat team där alla hjälps åt. Utöver det så har du hotell runtom i hela Skåne som din förlängda arbetsplats. Vi tror att du är: - Ansvarsfull och initiativtagande - Analytisk och har god ekonomisk förståelse - Trygg, diplomatisk och noggrann - Lösningsfokuserad och gillar att ha många bollar i luften - Ödmjuk och prestigelös - Förtroendegivande och har lätt för att skapa relationer - Bra på att motivera och inkludera dina medarbetare Och har tidigare erfarenheter av: - Gedigen bakgrund från hotellbranschen i ledande befattning - God insikt i såväl personalhantering som schemaläggning - Ekonomiskt ansvar - Arbetat med housekeeping eller reception (eller varför inte både och?) Hos oss får du: - Ett givande, roligt och utvecklande arbete - Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar - Gedigen upplärning i en spännande bransch - Generösa personalförmåner - Löpande kompetensutveckling - Ett brett kontaktnät - Härliga kollegor med ett starkt driv och en "ingenting är omöjligt" inställning Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid på vardagar med undantag för några kvällar och helger per år. Jourtjänst ingår ca 6-8 veckor per år. B körkort är ett krav då tjänsten innefattar resande i Skåneregionen. Vi hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person, är det du?
Arbetsgivare
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Hemsida: https://www.restaurangassistans.se/
Ansökan
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hotellpersonalansvarig Malmö

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hotellchef

Om jobbet
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag helt nischade mot hotell och restaurang. Vi har funnits i 22 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi skräddarsyr personallösningar utifrån våra kunders behov och erbjuder allt från kortsiktig bemanning till rekrytering och entreprenader. Våra kunder består bl.a. av hotellkedjor, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Älskar du att få saker gjorda? Se resultat och utveckla människor? Vill du leverera service i världsklass till våra hotellkunder? Då ska du läsa vidare! Till vårt kontor i centrala Malmö letar vi nu en hotellpersonalansvarig som har en unik chans att få sätta sin egen prägel på vår hotellavdelning. Avdelningen bedriver städentreprenader på flera olika hotell och bemannar både till housekeeping och reception. Som hotellpersonalansvarig hos oss är ingen dag den andra lik! Du kommer till stor del att rekrytera, schemalägga och coacha vår hotellpersonal inom housekeeping och reception. Det ingår även kvalitetskontroller, kunduppföljningar, möten, försäljning samt personal- och kundevents. Du blir ytterst ansvarig för avdelningens lönsamhet och kvalitet. Vårt mysiga kontor delar du med 2-3 kollegor så ni blir ett sammansvetsat team där alla hjälps åt. Utöver det så har du hotell runtom i hela Skåne som din förlängda arbetsplats. Vi tror att du är: - Ansvarsfull och initiativtagande - Analytisk och har god ekonomisk förståelse - Trygg, diplomatisk och noggrann - Lösningsfokuserad och gillar att ha många bollar i luften - Ödmjuk och prestigelös - Förtroendegivande och har lätt för att skapa relationer - Bra på att motivera och inkludera dina medarbetare Och har tidigare erfarenheter av: - Gedigen bakgrund från hotellbranschen i ledande befattning - God insikt i såväl personalhantering som schemaläggning - Ekonomiskt ansvar - Arbetat med housekeeping eller reception (eller varför inte både och?) Hos oss får du: - Ett givande, roligt och utvecklande arbete - Varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar - Gedigen upplärning i en spännande bransch - Generösa personalförmåner - Löpande kompetensutveckling - Ett brett kontaktnät - Härliga kollegor med ett starkt driv och en "ingenting är omöjligt" inställning Tjänsten är på heltid med fast månadslön. Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid på vardagar med undantag för några kvällar och helger per år. Jourtjänst ingår ca 6-8 veckor per år. B körkort är ett krav då tjänsten innefattar resande i Skåneregionen. Vi hoppas kunna tillsätta tjänsten så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person, är det du?
Arbetsgivare
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Hemsida: https://www.restaurangassistans.se/
Ansökan
Ansök senast 19 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Housekeeping/lokalvårdare

Arbetsgivare / Ort: ALPA bemanning & rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Alpa Bemanning & Rekrytering söker nu för kunds räkning ytterligare housekeeping-personal till ett hotell i Solna. Som housekeeping och lokalvårdare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning av hotellrum och andra ytor innefattande lobby, toaletter och restaurang. Du hanterar också tvätt. Du ser till att hotellets städning håller högsta kvalitet. Arbetsuppgifterna är varierande och bygger på stort eget ansvar. Ditt bidrag är avgörande för att vi ska kunna överträffa gästernas förväntningar. Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och som gärna bjuder på dig själv både till dina kollegor och till våra gäster. Du älskar att arbeta med gästen i fokus, är stresstålig, noggrann och effektiv. Tidigare erfarenhet av hotellarbete är meriterande, men inget krav. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetsgivare
ALPA bemanning & rekrytering AB
Hemsida: http://www.alpabemanning.se
Ansökan
Ansök senast 21 januari (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.