På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

46 Lediga jobb

Nattreceptionist till Hotell i Umeå!

Arbetsgivare / Ort: Top Solution Security Sverige AB / UMEÅ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Top Solution är ett bemanningsföretag inom hotell och nattreception.


Vi söker nu nya erfarna medarbetare som är intresserade av ett utvecklande jobb där yrkesstoltheten är ledordet.


Du som söker ska uppfylla följande kvalifikationer:


- Ha minst ett års erfarenhet inom hotellreception (med kunskaper inom Opera, Cenium, Hotsoft, Picasso eller Fidelio)

- Vara ostraffad

- Kunna tala och skriva svenska och engelska flytande (övriga språk är meriterande).OBS! VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR ELLER FRÅGOR VIA E-POST: [email protected] Arbetet består av sedvanligt hotellreceptionistarbete under natten (såsom in-utcheck, kassahantering, bokningar mm).

Arbetsgivare
Top Solution Security Sverige AB
90326 UMEÅ
Hemsida: http://www.topsolution.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hotellservicemedarbetare 50-75%

Arbetsgivare / Ort: Hotel Continental i Halmstad AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hotellvärd/Hotellvärdinna

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Hotel Continental i Halmstad söker en hotellvärd/hotellvärdinna inkl viss kök- eller serveringstjänst samt reception.

Hotellet behöver omgående en rationell, effektiv och driven hotellservicemedarbetare för tjänstgöring i hotellets olika avdelningar med fokus på kök, servering och reception. Tjänsten innebär arbete såväl morgon som kväll och både under veckodagar och på helger.

Hotel Continental är Halmstads intima och familjära boutiquehotell som sedan 50-talet finns beläget i ett av Halmstads äldre och mycket eleganta byggnader som är beläget på klassiska Kungsgatan 5. Tegelhusets historia tog sin början med den excentriska stadsarkitekten Sven Gratz, som uppförde byggnaden 1903. Hotellet har senare uppgraderats i olika omgångar men där många av byggnadens gamla detaljer har bevarats, för att idag presentera ett elegant 4-stjärnigt och smakfullt hotell där prestigelös glam genomsyrar hotellverksamheten.

Sedan några år tillbaka har hotellet etablerat Continental Spa i direkt anslutning till hotellet. Spa verksamheten utökas just nu med fler behandlingsmöjligheter och kompletterande faciliteter. I anslutning till hotellets varma källa etableras även en pool, jacuzzi och kyld isvak. Inom kort kommer även ny utomhusbastu och hälsobringande infrabastu att uppföras. Club Continental har försetts med en egen träningsavdelning och ett modernt gym som utrustats av Eleiko i samarbete med lokala idrottsprofiler.

Sökande ska vara en social person som brinner för service och för mötet med människor och som trivs i en miljö där det ständigt är mycket att göra, samt ha en positiv livsinställning och vara nyfiken och lyhörd för gästernas behov, tillsammans med en ödmjuk framtoning. Sökande skall ha kundvara och även vara mat- och serveringskunnig.

Dessutom ser arbetsgivaren att sökande tycker det är viktigt att ha kul på jobbet och tillsammans med andra kollegor ge gästerna den allra bästa kundupplevelsen och servicen med det där "lilla extra".

Sökande kommer även att vara med och bidra till en helhetsupplevelse i hotellets frukost, bistro, spa och reception och måste hålla rent och snyggt omkring sig. Sökande skall dessutom vara flexibel och tillgänglig och kunna hantera ständig service till hotellets gäster, lösa problem av både praktiskt, teknisk och formell karaktär samt kunna utföra administrativa uppgifter som t ex bokningar och hantera betalningar.

Krav ställs på sökandes kommunikativa färdigheter, förmåga att lösa problem och våga fatta beslut, samt att ha ett sunt förnuft och ett öppet sinnelag. Hotellets medarbetare måste också kunna medverka på de event och andra arrangemang som anordnas på hotellet. Det är av stor vikt att vara tillgänglig och vara flexibel med både arbetstider och schemaläggning.

Anställningen skall tillsättas omgående och omfattar deltid. Företaget ser gärna sökande med livserfarenhet och bred allmänbildning, men alla är välkomna att söka. Ålder saknar betydelse. Driv, utstrålning och erfarenhet kommer att anses viktigt.

Schemaläggning sker i samråd med hotelledning och övrig personal. Arbetsgivaren uppmuntrar både kvinnliga och manliga sökande. Kollektivavtal tillämpas. Tjänsten kommer att tillsättas omgående och visst provjobb kan förekomma.

Arbetsgivare
Hotel Continental i Halmstad AB
Kungsgatan 5
30245 Halmstad
Hemsida: www.continentalsyd.se
Ansökan
Ansök senast 10 december (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hotelldirektör till BW Plus Hotel Noble House i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Pointpeople AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 11 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hotellchef

Om jobbet
Hotel Noble House – med inspiration från filmens värld Noble House erbjuder både hotellgäster och Malmöbor en kreativ mötesplats inspirerad av filmens värld. Lounge, mötesrum och en färgsprakande ateljé med finurliga inredningsdetaljer och en familjär stämning i en härlig miljö. Hotellet har 137 rum, tre härliga konferenslokaler, bar/restaurang samt garage. Noble House ingår i Best Western-kedjan som ett BW Plus-hotell. HKC Hotels är ett familjeföretag som ägs av familjen Östlundh. Bolaget drivs i tredje generationen under ledning av Marcus Östlundh och Therese Hammar. I koncernen finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, BW Plus Åby Hotel i Mölndal/Göteborg, BW Plus Hus57 i Ängelholm, BW Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel Örebro. De koncerngemensamma resurserna/tjänsterna finns i Stockholm och Malmö. Vi söker en affärsdriven Hotelldirektör som vill leda, utveckla och vårda vårt koncept. Du coachar och leder ditt team genom egen närvaro i den dagliga driften. Tillsammans fortsätter ni att skapa en levande mötesplats med atmosfär och gästupplevelser med högsta service och kvalitet. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten och rapporterar till VD samt ingår i ledningsgruppen för HKC Hotels. Din profil Vi söker dig som har ett högt driv och kommersiellt fokus. Du ser affärsmöjligheter och får saker att hända samtidigt som du är driftsorienterad med en känsla för de små detaljerna som gör skillnad. Du har också ett tydligt resultatfokus och förstår vad som driver försäljning och lönsamhet. Du är trygg i din ledarroll, kommunikativ och du inspirerar och motiverar dina medarbetare på ett naturligt sätt. Som person är du också lyhörd och prestigelös samt bidrar till vår familjära atmosfär. Din bakgrund Vi söker dig med god ledarerfarenhet från branschen och vi ser gärna att du idag arbetar som Hotelldirektör, Hotellchef eller annan ledande position inom hotell eller restaurang. Vi värdesätter erfarenhet och ett stort intresse av F&B verksamhet. Meriterande är erfarenhet från entreprenörsdriven och familjeägd verksamhet. Vi ser också att du idag har en förankring i Malmö och Öresundsregionen med ett upparbetat nätverk samt är väl insatt i dagens hotellmarknad. Låter detta som du? Välkommen med din ansökan senast den 10 dec. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Helena Larson, 070-753 33 10 eller Pauline Berndtsson, 073-960 80 31
Arbetsgivare
Pointpeople AB
Ansökan
Ansök senast 11 december (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nattreceptionist till Björkliden & Riksgränsen

Arbetsgivare / Ort: Lapland Resorts AB / Björkliden
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Lapland Resorts AB – navet inom turism- och skidanläggningsverksamheten i Norra Sverige. Vi är en hotellkedja med fokus på natur- och skidturism samt konferenser och event. Vårt mål är att ge våra gäster en helhetsupplevelse med bästa service, det bästa boendet och spännande event.

Våra anläggningar är de naturliga samlingspunkterna för fjällvandrare, fiskare och skidåkare. Våra gäster kan utöver hotellen välja att bo i stugor eller på vår camping.

Välkommen att besöka laplandresorts.se för med information.

Inför vintersäsongen söker vi dig som vill jobba som nattreceptionist och vara våra gäster behjälpliga nattetid.

Arbetsuppgifter

Vår nattreceptionist är våra gästers trygghet på natten och arbetar med klassiska receptionsuppgifter som in- och utcheck, telefonväxel, mail, bokning, information till gäster och kassahantering. Du jobbar i hjärtat på hotellet så en viktig del i din tjänst blir att se till så information och samverkan fungerar mellan våra avdelningar. Då vi är på en fjällanläggning krävs flexibilitet och att kunna svara på alla möjliga frågor från gästen, men det lär du dig på plats. Nattreceptionister har utöver ordinarie receptionsuppgifter även en del städrutiner, kontrollrundor och förberedelser inför kommande dag.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, noggrann och strukturerad. Du gillar kundkontakter och är van att bemöta kunder och gäster. Det är självklart för dig att hålla en hög servicenivå för ett gott värdskap. Du löser problem med kunden i fokus, tar initiativ och kan jobba självständigt. Du hanterar stora mängder information så det är viktigt att du kan ta in och sortera den, för att förmedla relevant information och ser till kundens bästa.

Du ska kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna natt. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i bokningssystemet Picasso eller annat bokningssystem.

Varmt välkommen med din ansökan och varmt välkommen till fällen.

Anställningsform: Säsongsanställning med start i februari och avslut i maj

Omfattning: 85%

Ort: Björkliden eller Riksgränsen, vi tillhandahåller personalboende.

Sista ansökningsdag: 2021-12-12, rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan

Kontaktperson: Johan Öhrling, 0980-64187, [email protected]

Arbetsgivare
Lapland Resorts AB
Björklidenvägen 70
98193 Björkliden
Ansökan
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hotellmedarbetare - Skara Stadshotell

Arbetsgivare / Ort: Jula Hotell & Konferens AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hotellvärd/Hotellvärdinna

Om jobbet
Skara Stadshotell Skara Stadshotell är en pärla bland Skaraborgs hotellutbud. Hotellet har 67 rum där varje inredningsdetalj är noga utvald och där flertalet av rummen är arkitektritade. I Restaurangen där gästerna kan avnjuta både frukost, lunch och a la carte har kockarna en stor passion för det lokala köket. Vill man ha en välsmakande fika finns det ett café med hembakta godsaker. För den som vill aktivera sig under hotellbesöket finns ett modernt livingroom-gym. När det kommer till festligheter med guldkant kommer Skara Stadshotell bli ett självklart val. Med en festlokal med plats för 150 personer och mat från restaurangen blir det en fest man sent kommer glömma. Till hotellet hör även en kongresshall med plats för 475 sittande personer som kommer kunna presentera konserter, shower och mycket mer.  Skara Stadshotell kommer öppna upp på nytt så nu söker vi. - Receptionister  - Barista - Bartender - Kockar - Serveringspersonal - Städpersonal - Vaktmästare  som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell i Skara. Det här gör man som Hotellmedarbetare Som Hotellmedarbetare är din huvuduppgift att vara vårt ansikte utåt och ge god service till våra gäster. Du agerar värd tillsammans med dina övriga kollegor i teamet för att skapa en gästupplevelse i världsklass. Du bidrar även till en helhetsupplevelse på hotellet i övrigt genom att hålla rent och snyggt och vara behjälplig och arbeta över avdelningsgränserna när det behövs. I receptionen arbetar du till stor del med bokningar och förbokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner i många olika system.   Vår reception är en så kallad barception och innehåller också servering av alkoholhaltiga drycker och caféutbud. I bardelen av receptionen arbetar du som bartender med fokus på att servera och utveckla vårt dryckesutbud eller som barista med ansvar för caféet och med kaffe som specialitet.  Som kock/i restaurangen/i servering är dina arbetsområden frukost, lunch, A la Carte samt att hantera större bokningar. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har fokus på närproducerat och lokala råvaror. Inom området städ bidrar du och dina kollegor till den allmänna ordningen i hotellets lokaler genom att städa hotellrum, korridorer, pentry samt allmänna utrymmen. I rollen innebär det även att hantera tvätt och fyller på våra förråd. Som vaktmästare är din huvudarbetsuppgift att se till fastigehtens dagliga drift samt ha det övergripande ansvaret vid kontakt med hantverkare. Vänligen uppge i din ansökan vilken av rollerna som du är intresserad av. Det här är du som person, din bakgrund och dina erfarenheter Vi söker dig som har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner och som har fyllt 20 år. Att le, se gästen och leverera extra omtanke ligger i din natur. Du kommunicerar bra med gäster och arbetar strukturerat, organiserat samtidigt som du har en förmåga att arbeta bra under press och i ett högt tempo.  Du är en problemlösare och trivs med att ta ansvar. Du arbeta självgående och är inte rädd för att rycka in där du behövs mest för stunden. Vidare sätter du ett lika stort värde i ditt bemötande mot gästen som mot dina kollegor. Du har god Datorvana, samt goda kunskaper i svenska och i vissa roller är även engelska ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bra att veta Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid och deltid med 6 månaders provanställning. Som hotellmedarbetare arbetar du varierande arbetstider på både dagtid, kvällar och helger. Med start från och med 2022-01-10. Jula Hotell har kollektivavtal med HRF Så här söker du Om du känner att du skulle passa för någon av dessa roller så tveka inte att söka direkt! Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.   Sista dag för att ansöka om tjänsterna är 12/12. Frågor om tjänststerna besvaras av Klara Svensson, Receptionsansvarig Skara Stadshotell via mejl, [email protected]
Arbetsgivare
Jula Hotell & Konferens AB
Hemsida: www.jula.se
Ansökan
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.