På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hissmontör
Spela filmen

Hissmontör

11 Lediga jobb

Servicetekniker - Hiss

Arbetsgivare / Ort: Bahusia Personalförmedling AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 februari (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se Om tjänsten Som servicetekniker blir du en viktig del av arbetslaget på avdelningen, där du kommer arbeta med service, underhåll, modernisering samt nyinstallationsarbete av hissar. Jobbet innebär att du behöver vara duktig på systematisk felsökning samt att du är lösningsorienterad. Din erfarenhet Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning i el, mekatronik eller fordonsteknik. Helst har du tidigare erfarenhet av liknande arbete, alternativt elektriker, bilverkstad eller andra yrken som innefattar arbete med el och mekanik. B-körkort är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Din personlighet Som person är du engagerad, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Viktigt är din vilja och motivation att ständigt lära och utvecklade dig inom ditt arbete. För mer information Henrik Sellering, telefon 073 317 26 51 Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Bahusia Personalförmedling AB
Ansökan
Ansök senast 1 februari (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontörer, Alvesta/Växjö

Arbetsgivare / Ort: Alt Hiss AB / Alvesta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 februari (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vill du arbeta på ett privatägt fristående rikstäckande företag med rötterna i Småland? Vill du ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du jobbar med ett av marknadens bredaste hissprogram? ALT Hiss satsar mot nya mål och söker hissmontör som utgår ifrån Alvesta/Växjö för att möta en gedigen orderstock och fortsatt expansion. Ett omväxlande och fritt jobb där du gärna får ha erfarenhet av såväl el som mekanik men allra viktigast en dos kreativitet. Du jobbar delvis i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

· Du har B-körkort

· Det är meriterande om du har el- eller mekanisk inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten

Arbetet är självständigt så du behöver vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Har du hisserfarenhet är det en STARK merit. Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt driv och inställning för kommande arbetsuppgifter.

VI ERBJUDER

Ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget.

SÅ ANSÖKER DU

Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du på [email protected]

Sista ansökningsdag är 2022-02-01, Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Magnus Lundstedt, Montagechef via e-post [email protected]

OM OSS

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

ALT Hiss är ett helt fristående och ägarlett hissföretag. Vårt breda produktsortiment gör oss unika som enda rikstäckande hissföretag med egen konstruktion och tillverkning. Flexibilitet och speciallösningar är våra ledord vid både nybyggnation och ombyggnad. Med rätt förebyggande underhåll, korta reparationstider och egna oberoende inköpskanaler minimerar vi underhållskostnaderna för kunden.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss. Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan.

På ALT Hiss fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är familjär, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. På grund av vår platta organisation, där avståndet till VD inte är långt, är beslutsvägar korta och ett medarbetarengagemang utan dess like främjas.

Arbetsgivare
Alt Hiss AB
Ilabäcksvägen 6
34232 Alvesta
Hemsida: https://www.althiss.se
Ansökan
Ansök senast 1 februari (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hissmontör till ALT Hissar

Arbetsgivare / Ort: FMR Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 februari (9 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Jobba med hissar! ALT Hiss är ett privatägt bolag med rötterna i djupaste Småland sedan 1994. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen på nära 300 miljoner och 150 arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag! Vi behöver utöka med en hissmontör till Göteborg med omnejd för förebyggande underhåll av hissar och rulltrappor. Arbetsuppgifter och erfarenhet   Som hissmontör jobbar du såväl med våra nyhissar som modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle. Du arbetar troligen idag som hissmontör, underhålls-/servicetekniker, automationstekniker, elektriker eller annat liknande arbete. Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem! Friare arbete under ansvar är svårt att hitta! Varför jobba hos oss? ALT Hiss producerar hissarna i småländska Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör. Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraulhissar som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats! Bra anställningsvillkor! Vill du vara med på vår resa i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service? Då är detta något för dig! Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! Välkommen till din nya framtid!
Arbetsgivare
FMR Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: https://www.fmr.nu/lediga-jobb/
Ansökan
Ansök senast 4 februari (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 februari (11 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en hissmontör till en av våra kunder i Växjö. Du kommer att arbeta i ett serviceinriktat team och dina arbetsuppgifter kommer innefatta modernisering och service av hissar och rulltrappar hos alla slags kunder och fastigheter. Som hissmontör bör du vara utåtriktad och vana vid kundkontakter samt ha ett intresse för teknik. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Krav/önskemål: - Tidigare arbetat som montör - Gärna teknisk utbildning - El vana - Van vid tungt arbete - Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 6 februari (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker till väletablerat företag i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Premier Service Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 februari (18 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Tjänstebeskrivning Vi söker dig som vill arbeta som servicetekniker. Du har en bakgrund som service- eller underhållstekniker från exempelvis tillverkningsindustrin eller som servicetekniker för truck och tyngre fordon. Du kommer att arbeta bilburet runt om i Göteborg. Din roll är bred, du har mycket frihet under ansvar och möjlighet att växa i rollen. Du kommer att arbeta ute hos många olika kunder och ha ett nära samarbete med andra funktioner inom bolaget, du rapporterar till distriktschef. Arbetstiden är främst måndag till fredag kl. 07.00-16.00 Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer För att trivas och lyckas i denna roll har du har en gymnasieutbildning med fördel inom el, automation, installation och underhåll eller det vi bedömer som likvärdigt. Du är van förare av servicebil, värdesätter ordning och reda både i din bil och ute hos kund, du har ett högt säkerhetstänk. Du är kundorienterad och mån om att ge snabb och korrekt service. Du är van att jobba med och kunnig inom • Ellära grund A och B • Underhåll och förebyggande underhåll • Grundläggande och avancerad felsökning • Mekanisk och elektronisk felsökning • Verktygslära • Ritnings- och elschema läsning • Bekväm med digitala hjälpmedel • Kännedom om digitalt uppkopplade tjänster Som person är du händig, självgående och har hög arbetsmoral. Du har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet av ovan beskrivna arbete. Detta kan bli en anställning direkt hos kund eller som konsult hos oss på Premier. Som anställd på Premier har du samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor när det gäller lön, försäkringar, pension och semester. Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2022-02-13. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bia Karlsson på [email protected] eller 070-220 51 31. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer och eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Varmt välkommen med just din ansökan. Krav • Minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet av ovan beskrivna arbete • Gymnasieutbildning med fördel inom el, automation, installation och underhåll eller det vi bedömer som likvärdigt • B körkort • Flytande svenska i både tal och skrift
Arbetsgivare
Premier Service Sverige AB
Hemsida: http://www.premier.se
Ansökan
Ansök senast 13 februari (18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.