På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hissmontör
Spela filmen

Hissmontör

8 Lediga jobb

Hissmontör - Landvetter

Arbetsgivare / Ort: Cramo AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu en hissmontör med passion för kvalité och service och som gillar höga höjder. I rollen som hissmontör jobbar du med montage och de-montage av våra hissar, både ute hos kund och på vår anläggning. Du utför returkontroller av återlämnade produkter, reparationer och gör bedömningar om mer omfattande åtgärder krävs vilket innebär att du är kvalitetsansvarig för service, underhåll och reparationer av våra hissar. Arbetsområde: Göteborg med omnejd. Om dig Du är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs och har inga problem med att arbeta på hög höjd. Du uppskattar ett varierande arbete och trivs med att arbeta i grupp. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du har en hög servicekänsla och tycker om att ge det lilla extra. Erfarenhet från arbete med något av dessa områden, hiss, mekanik, el och hydraulik, är mycket meriterande. • Du har goda kunskaper i svenska och engelska. • B-körkort är krav. • God datorvana. Vad erbjuder vi dig? På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag. Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Kollektivavtal: SVEMEK (IF Metall och Industriarbetsgivarna) Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Paul Almqvist, Distriktschef, tel: 070-252 18 40. Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare. Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.
Arbetsgivare
Cramo AB
Hemsida: http://www.cramo.com/
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör inom Hiss till Ramirent i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Ramirent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Trivs du med att arbeta fysiskt och utomhus, vilket väder Öresund än bjuder på? Då är rollen som Hisstekniker något för dig! Du kommer att arbeta med montage, service och reparationer av våra produkter inom hiss. Mycket av arbetet kommer att utföras ute hos Ramirents kunder men det förekommer även arbetet på kundcentret i Malmö. Du kommer främst arbeta i Öresundsområdet, men resor till andra orter kan förekomma. Din profil Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning inom el eller teknik, eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort och datorvana är ett krav. Då du ofta arbetar utomhus och på hög höjd förväntas du ha en god fysik. Erfarenhet kring ställningsbyggande är en merit Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och din utpräglade servicekänsla gör dig till en väldigt uppskattad Ramirent medarbetare ute hos kund. Vad kan Ramirent erbjuda dig? Vi är ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar våra medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är på heltid. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast den 24/10. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Erik Siegrist, telefon 040-671 25 81. RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Arbetsgivare
Ramirent AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör/servicetekniker

Arbetsgivare / Ort: Åke Carlsson Hissteknik AB / Lönashult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en montör, gärna med elkunskap. Vi monterar, servar och reparerar hissar av en rad olika fabrikat.

Arbetsgivare
Åke Carlsson Hissteknik AB
Boklövsvägen 26
34253 Lönashult
Hemsida: www.hissteknik.com
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hisstekniker till City Hiss Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Logent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Arbetar du som hisstekniker och vill arbeta i ett mindre bolag som ser möjligheter istället för hinder? City Hiss expanderar och söker nu ett flertal duktiga tekniker för arbete med både ombyggnation, felsökning och service! I ditt arbete som hisstekniker beroende på tjänst, kommer du att arbeta i en varierande roll med felsökningar, akuta reparationer, förebyggande arbete och ombyggnadsarbete. Du kommer ingå i en mindre grupp med erfarna kollegor som är bra på att samarbeta och som kommer ge dig introduktion och stöd. City Hiss ligger i Bandhagen i Stockholm och uppdragen där du kommer utföra ditt arbete på är placerade runt om i Stockholmsområdet. Din profil För att trivas i rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet av arbetet som hisstekniker. Du är självgående i det dagliga arbetet, har ett stort tekniskt intresse och trivs med att träffa kunder. Krav för tjänsten: • B-körkort • Teknisk utbildning eller erfarenhet • Svenska i tal och skrift Intresserad av tjänsten? För dig som trivs i ett mindre bolag med härlig laganda och bra samarbete så är tjänsten hos City Hiss helt perfekt och en möjlighet för dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Logent, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på telefonnummer 070-722 77 59. Ansök om tjänsten via annonsen eller genom att maila till [email protected] Välkommen med din ansökan! Om City Hiss Stockholm City Hiss Stockholm är ett fristående privatägt företag med 12 anställda etablerat 1998. Sedan starten har man utfört underhållsservice, reparationer och ombyggnad på lyftanordningar så som hissar, lyftbord, och garageportar. Man arbetar med samtliga fabrikat som finns på marknaden och verkar inte enbart med standardlösningar utan arbetar utifrån varje unikt objekt och önskemål om utformning. Kunderna finns i hela Stockholmsregionen och består av fastighetsägare, förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar. Läs mer på www.cityhiss.se
Arbetsgivare
Logent AB
Hemsida: http://www.logent.se
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör

Arbetsgivare / Ort: FORDEWIND Entreprenad AB / Nacka
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska
  • Ryska

Om jobbet

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker hissmontör för nyhissinstallation samt hissmodernisering (samt service/underhåll). Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken och framåt och som har en vilja att lära dig mer. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med 4 månaders provanställning.

Uppstart - enligt överenskommelse.

Om företaget

FORDEWIND Entreprenad AB är ett ungt och expansivt installationsföretag. Vi installerar ventilation, el, värmepumpar, stålkonstruktioner. Hissmontage - en viktig del av vårt arbete.

Arbetsplatser är varierande beroende på uppgift, flesta i Stockholms län.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare
FORDEWIND Entreprenad AB
13102 Nacka
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.