På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hissmontör
Spela filmen

Hissmontör

8 Lediga jobb

Montörer till Produktionen

Arbetsgivare / Ort: Aritco Lift AB / JÄRFÄLLA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar och villahissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten – överallt!

Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 25 000 byggnader och privata hem runt om i världen. 2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades då. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma.

Vill du arbeta på en arbetsplats som i två år i rad blivit certifierade som ett Great Place to Work? Vill du vara med och öppna upp möjligheter för alla och tillsammans med oss nå visionen att skapa nästa generations smarta hissar och som är så mycket mer än ett transportmedel mellan våningsplan?

Är du en lagspelare, flexibel och noggrann? Då kanske det är just dig vi söker!


Jobbet som montör på Aritco

Du arbetar i team, på olika stationer, och tillsammans med dina arbetskamrater skapar ni fantastiska hissar. Arbetet ställer högra krav på dig vad gäller samarbete i grupp, men du har även ett stort eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en nyfiken lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och har en god förmåga att ge och ta feedback. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att du ska få en bra start börjar anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Aritco’s kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

Krav

· Godkänd gymnasieutbildning

· Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

· God fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och ibland tunga arbetsmoment

Meriterande

· 5S utbildning

· Arbetsmiljöutbildning

· Tidigare erfarenhet av arbete inom industri- och produktionsmiljö

· Truckkort

Till dessa tjänster söker vi en vikarie samt en heltidsanställd. Visstidsanställning att likna tidigare provanställning kan komma att tillämpas. Ange gärna vilken av dessa anställningsformer du är intresserad av i din ansökan.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Urval och intervjuer sker löpande och rollerna kan tillsättas före sista datum så ansök redan idag.

Vi har gjort vårt val för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Jonas Furu via telefon 076-180 88 52

Observera att vi endast tar emot ansökningar via [email protected] och kommer inte att hantera ansökningar som inkommer på annat sätt.

Arbetsgivare
Aritco Lift AB
Elektronikhöjden 14
17526 JÄRFÄLLA
Hemsida: www.aritco.com
Ansökan
Ansök senast 26 september (24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör inom Hiss till Ramirent i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Ramirent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Trivs du med att arbeta fysiskt och utomhus, vilket väder Öresund än bjuder på? Då är rollen som Hisstekniker något för dig! Du kommer att arbeta med montage, service och reparationer av våra produkter inom hiss. Mycket av arbetet kommer att utföras ute hos Ramirents kunder men det förekommer även arbetet på kundcentret i Malmö. Du kommer främst arbeta i Öresundsområdet, men resor till andra orter kan förekomma. Din profil Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning inom el eller teknik, eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort och datorvana är ett krav. Då du ofta arbetar utomhus och på hög höjd förväntas du ha en god fysik. Erfarenhet kring ställningsbyggande är en merit Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och din utpräglade servicekänsla gör dig till en väldigt uppskattad Ramirent medarbetare ute hos kund. Vad kan Ramirent erbjuda dig? Vi är ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar våra medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten. Omfattning Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är på heltid. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast den 24/10. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Erik Siegrist, telefon 040-671 25 81. RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Arbetsgivare
Ramirent AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör/servicetekniker

Arbetsgivare / Ort: Åke Carlsson Hissteknik AB / Lönashult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en montör, gärna med elkunskap. Vi monterar, servar och reparerar hissar av en rad olika fabrikat.

Arbetsgivare
Åke Carlsson Hissteknik AB
Boklövsvägen 26
34253 Lönashult
Hemsida: www.hissteknik.com
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hisstekniker till City Hiss Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Logent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Arbetar du som hisstekniker och vill arbeta i ett mindre bolag som ser möjligheter istället för hinder? City Hiss expanderar och söker nu ett flertal duktiga tekniker för arbete med både ombyggnation, felsökning och service! I ditt arbete som hisstekniker beroende på tjänst, kommer du att arbeta i en varierande roll med felsökningar, akuta reparationer, förebyggande arbete och ombyggnadsarbete. Du kommer ingå i en mindre grupp med erfarna kollegor som är bra på att samarbeta och som kommer ge dig introduktion och stöd. City Hiss ligger i Bandhagen i Stockholm och uppdragen där du kommer utföra ditt arbete på är placerade runt om i Stockholmsområdet. Din profil För att trivas i rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet av arbetet som hisstekniker. Du är självgående i det dagliga arbetet, har ett stort tekniskt intresse och trivs med att träffa kunder. Krav för tjänsten: • B-körkort • Teknisk utbildning eller erfarenhet • Svenska i tal och skrift Intresserad av tjänsten? För dig som trivs i ett mindre bolag med härlig laganda och bra samarbete så är tjänsten hos City Hiss helt perfekt och en möjlighet för dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Logent, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på telefonnummer 070-722 77 59. Ansök om tjänsten via annonsen eller genom att maila till [email protected] Välkommen med din ansökan! Om City Hiss Stockholm City Hiss Stockholm är ett fristående privatägt företag med 12 anställda etablerat 1998. Sedan starten har man utfört underhållsservice, reparationer och ombyggnad på lyftanordningar så som hissar, lyftbord, och garageportar. Man arbetar med samtliga fabrikat som finns på marknaden och verkar inte enbart med standardlösningar utan arbetar utifrån varje unikt objekt och önskemål om utformning. Kunderna finns i hela Stockholmsregionen och består av fastighetsägare, förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar. Läs mer på www.cityhiss.se
Arbetsgivare
Logent AB
Hemsida: http://www.logent.se
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör

Arbetsgivare / Ort: FORDEWIND Entreprenad AB / Nacka
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hissmontör

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska
  • Ryska

Om jobbet

Vill du vara med och utvecklas med oss?

Vi söker hissmontör för nyhissinstallation samt hissmodernisering (samt service/underhåll). Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken och framåt och som har en vilja att lära dig mer. Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med 4 månaders provanställning.

Uppstart - enligt överenskommelse.

Om företaget

FORDEWIND Entreprenad AB är ett ungt och expansivt installationsföretag. Vi installerar ventilation, el, värmepumpar, stålkonstruktioner. Hissmontage - en viktig del av vårt arbete.

Arbetsplatser är varierande beroende på uppgift, flesta i Stockholms län.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare
FORDEWIND Entreprenad AB
13102 Nacka
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.