På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hantverkare
Spela filmen

Hantverkare

33 Lediga jobb

Handledare för ferieungdom, viss tid 11 veckor

Arbetsgivare / Ort: Arjeplogs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 14 maj (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-20
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
I vänliga och vackra Arjeplogs kommun ligger Sveriges största och fjällnära skärgård. Här har vi kortast restid till arbetet och samtidigt en storslagen natur runt hörnet. Här möts tiotusen år gammal kultur med innovativt näringsliv och forskning i världsklass. Vår fordonstestindustri och vår besöksnäring ger kommunen en internationell prägel. Med invånarna i fokus ser vi till att det där självklara fungerar: en skola med god kvalitet, en omsorgsfull vård och en trygg livsmiljö. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utvecklande och meningsfullt arbete i en god gemenskap. Arjeplog, Àrjepluovve, är en samisk förvaltningskommun. Vi välkomnar därför särskilt sökanden med kunskaper i samiska språken och kulturen. Beskrivning Vi söker en Handledare för feriearbetande ungdom. Som handledare arbetar du tillsammans med ferieungdomarna med sysslor inom park- och fastighetsskötsel Arbetsuppgifterna utförs i stort utomhus och kan vara enklare målning, grönyte skötsel, ogräsrensning, plocka skräp, mm.   Du är den som arbetsleder och som tillsammans med ordinarie medarbetare lägger upp arbetet. Du tillhör samhällsbyggnadsavd, och arbetsuppgifterna kan vara på olika ställen runt om i kommunen, bilkörning ingår dagligen i dina arbetsuppgifter. Ungdomarna arbetar i tre perioder, 3 veckor var i grupper. Kvalifikationer Vi söker dig som är händig, självgående, problemlösande person med ledaregenskaper och planeringsförmåga. Meriterande är tidigare erfarenheter med att leda ungdom samt arbeten som är relaterade till fastighet- och parkskötsel. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är serviceinriktad i ditt arbetssätt. Du är också van att arbeta självständigt med kundkontakter. Körkort B ett krav och att du har god körvana . För att lyckas med arbetet som handledare måste du ha ett intresse för uppgiften och tycka om fysiskt arbete utomhus. Du måste ha en hög personlig mognad med arbetsmoral, då du ska vara ett föredöme för ungdomarna och ge dem en bra introduktion till arbetslivet. Du ska ha förmågan att entusiasmera och få alla att trivas och känna sig inkluderade i gruppen. Eftersom vi kommer att ha parallella arbetslag är det viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetet är självständigt med planering, handledning och arbetsledning och innefattar kontakt med hyresgäster kommunmedborgare och förvaltare. Du ska se möjligheter, föreslå förbättringar kunna strukturera och planera det dagliga arbetet Övrigt Tillträde senast 2021-06-07 Varaktighet till och med 2021-08-20 Sysselsättningsgrad heltid Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!
Arbetsgivare
Arjeplogs kommun
Ansökan
Ansök senast 14 maj (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byta batteri på Elsparkcyckel/Elscooter

Arbetsgivare / Ort: TBJ Allservice AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 juni (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej,

Vi på TBJ söker nu medarbetare som vill hjälpa oss med hantering av elsparkcyklar i Örebro.

Jobbet går ut på att byta batteri på elsparkcyklar och servra dom.

Det är en timanställning och b-körkort är ett krav. Vi ser stor tillgänglighet som ett stort plus.

Är du intresserad eller känner någon som kan passa för rollen så kan ni höra av er till mig på

[email protected]


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
TBJ Allservice AB
Teknikringen 1C
58330 Linköping
Ansökan
Ansök senast 27 juni (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

NOHA Sweden söker Brandsäkerhetstekniker

Arbetsgivare / Ort: NOHA Sweden AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 juni (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

NOHA Sweden AB är ett svenskt säkerhetsföretag som ägs av SK Fire Safety Group och ingår i den internationella APi koncernen. Vi har specialiserat oss på samverkan mellan olika säkerhetslösningar och är bl.a. heltäckande inom brandskydd. Vi har försäljning och service av allt inom brandskydd och utrymningssystem. Vi finns representerade med filialkontor i Osby, Malmö, Halmstad, Ljungskile samt Stockholm. Vårt huvudkontor är beläget i Osby och vi är för närvarande ca 45 anställda.

Brandsäkerhetstekniker med placering i norra Stockholm.

Som tekniker arbetar du i vår serviceavdelning och huvudsakligen med att säkerställa funktionen av våra kunders förstahandsbrandskydd i form av brandsläckare, brandposter och utrymningsprodukter. Även arbete med brandtätning, första hjälpen och brandgasventilation förekommer. Våra kunder förväntar sig att möta en noggrann tekniker som är arbetsam och utåtriktad. Det är av stor vikt att du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från något serviceyrke med förekommande kundkontakt, och har du erfarenhet av säljarbete kopplat till ett serviceyrke är detta en merit. Du jobbar hela tiden med kundens bästa i fokus och med förslag och förbättringar som generera merförsäljning. Har du ett förflutet inom säkerhets- eller brandskyddsbranschen är detta ett plus men inget krav, vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en expanderande organisation. B-körkort fordras, vandelsprövning tillämpas.

Vi tillämpar löpande urval av kandidater, men vill ha din ansökan senast 21-06-27.

Frågor och ansökan ställs till [email protected]

Gå gärna in på vår hemsida www.nohasweden.se

Arbetsgivare
NOHA Sweden AB
12944 Hägersten
Ansökan
Ansök senast 27 juni (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Arbetsledare till Ultra Clean i Malmö AB

Arbetsgivare / Ort: Ultra Clean i Malmö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 juni (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Diversearbetare

Om jobbet
Ultra Clean i Malmö AB söker vikarierande arbetsledare som vill vara med i den spännande utvecklingen av bolagets struktur, funktion och arbetsformer. Om arbetsgivaren I nästan trettio år har Ultra Clean levererat sin serviceverksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vi är närmare 200 medarbetare, specialiserade inom lokalvårdsuppdrag och fastighetsservice som vi kombinerar på ett unikt sätt med andra servicetjänster. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med effektiv serviceleverans. Våra ledmotiv är: lyssna på vad kunden vill, visa att vi tar ansvar och hålla vad vi lovar. Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal genom Almega, Unionen, SEKO, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal Läs mer om oss på https://ultraclean.se/  Ultra Clean söker en arbetande Arbetsledare inom städ och service. Du som söker ska vara självgående, serviceminded, tala svenska och ha körkort. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledare inom städ och service, och har erfarenhet inom städ. Har jobbat lite med arbetsrätt och schemaplanering. Du skall leda personal och behöver därför behärska det svenska språket bra, kunna leda och fördela arbete vara noga i ditt arbete gällande uppföljning och leverans. Du schemalägger och planerar utbildning för ny anställda , tidsrapportera, sjukskrivningar m.m. Kvalifikationer & Personliga egenskaper Då arbetet till största delarna består av kundkontakt, personalkontakt samt planering och organisering av den dagliga verksamheten vill vi att du som söker har: • Utbildning på minst gymnasienivå • Är bra på att planera och organisera både ditt eget och dina medarbetares vardag. Meriterande om du har SRY-utbildning eller motsvarande. • Har minst 5-6 års erfarenhet av städning. • Har erfarenhet av Städ • Körkort • Goda kunskaper av Svenska i såväl tal som skrift • Erfarenhet av kundkontakt • Vill arbeta med att leda personal • Har driv och är handlingskraftig • Det är meriterande om du haft personalansvar Det är meriterande om du har utbildning inom SRY/PRYL, INSTA 800 eller liknande. Som person sprider du energi och gillar att arbeta med service och personal. Du har ett coachande förhållningssätt och brinner för att skapa en atmosfär där medarbetarna trivs. Eftersom vi arbetar i en bransch där utvecklingen går snabbt framåt förväntar vi oss att du är flexibel, stresstålig och engagerad. För att gilla ditt jobb behöver du triggas av att se resultat och se ditt område utvecklas. Som person är du strukturerad och en god organisatör som ser snabba förändringar som en utmaning. Tjänsten avser arbetsledare på vikarierat heltid 40yim/V. Urval kommer att ske löpande så skicka in din CV med personligt brev och bild redan idag. Vänligen uppge ditt löneanspråk. Tillträde enligt överenskommelse
Arbetsgivare
Ultra Clean i Malmö AB
Ansökan
Ansök senast 28 juni (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Extra jobb! Reklambyte på kundvagnar i dagligvaruhandeln!

Arbetsgivare / Ort: Active Instore i Halmstad AB / LIDINGÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast 28 juni (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Active Instore har reklam längst fram på ca 50.000 kundvagnar i drygt 400 matbutiker över hela Sverige. Vi har jobbat med kundvagnsreklam på ICA, Coop, City Gross och Axfood i drygt 25 år. Vi samarbetar både med små och stora butiker med upp till 700 vagnar där reklamskyltarna ska bytas 12 gånger per år. Vi söker intresserade medarbetare i hela landet som kan utföra detta för oss väldigt viktiga uppdrag! Varje medarbetare har 3-10 butiker att ansvara för. Vi söker Dig som är noggrann, intresserad och händig. Arbetet kan vara tufft och utmanande då det ofta ska utföras utomhus, alltid på fasta tider oavsett årstid och väderlek.

Vi ser gärna att Du är nybliven pensionär som vill ha ett långsiktigt extra jobb!


Vi söker nu en medarbetare för uppdrag på Lidingö/Stockholm

Vid intresse – skicka en intresseanmälan och kortfattad information om Dig själv till [email protected]

Arbetsgivare
Active Instore i Halmstad AB
18161 LIDINGÖ
Ansökan
Ansök senast 28 juni (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.