På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

106 Lediga jobb

Graphic Designer

Arbetsgivare / Ort: ASSA ABLOY AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Grafisk formgivare

Om jobbet

Do you enjoy creating engaging graphics, animations and visuals that help to form, communicate and support brand communications?

If yes, then this role as a Graphic designer could be something for you!

At ASSA ABLOY our Group Brand Team is growing and we have identified the need for a Graphic Designer to join our exciting journey. This is a brand new position for someone who is passionate about graphics and who wants to shape how our company, brands and products come across, globally!


You will be based in Stockholm and you will report to Mari Wegelius, Global Brand Director. Please notice that for the right profile other locations may be considered too.

What you will do as our Graphic Designer

You will work together with the global brand team and local colleagues develop new engaging content (print, web), campaigns, infographics, and trainings and drive the development of our graphical expression for our brands. With you, we will get better in communicating with our colleagues, customers and consumers around the world!

You will also

 • Co-create the overall graphical expression for out ASSA ABLOY and Yale brands
 • Ensure consistency on all touchpoints both in print, in digital on brand, marketing and corporate level
 • Support the countries in their local development requests and drive consistency
 • Collect and map development requirements from the markets and global communications community
 • Identify and research trends and help to develop the brands graphic expression to right direction
 • Create together with our brand and content team inspiring brand and user experiences


The skills and experience you'll need to succeed

We are after someone with previous experience in similar roles in global context, passionate about design with strong visual skills and eye for detail.

We are looking for someone with:

 • Demonstrable skills in similar role in a global company/context
 • Broad experience in graphic design and illustrations in print and digital
 • Experienced in creating basic type of animations
 • Understanding of branding and design
 • Experienced in creating great looking, inspiring PPT/presentations and training materials
 • Experience working with cross-functional, cross-cultural settings
 • Ability to work independently, thrive and be creative on your own
 • Experience from consumer goods industry is a plus
 • Native level on spoken/written English is a plusArbetsgivare
ASSA ABLOY AB
KLARABERGSVIADUKTEN 90
10723 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 15 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sociala medier expert till Arbetsstart

Arbetsgivare / Ort: AB Arbetsstart Sverige / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Annonsgrafiker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker vi på Arbetsstart en expert på sociala medier till vårt team!

Har du tidigare erfarenhet av att driva kampanjer och skapa annonser på i synnerhet Instagram och Facebook, eller har studerat en relevant utbildning i ämnet? Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]

Är du studerande och söker ett arbete vid sidan av dina studier är du också välkommen att söka.

Flytande svenska och bra engelska är ett krav för tjänsten.

Vi sitter i fräscha lokaler på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan idag!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
AB Arbetsstart Sverige
Sveavägen 124 Box 125
11350 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 21 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grafisk formgivare med webbutveckling

Arbetsgivare / Ort: Future Bemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grafisk formgivare

Om jobbet
Future Bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag med människan i fokus. Future grundades av Agneta och Matz Wiking 2014 och ägs idag av Ambrion Holding AB. Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som den kollektiva sektorn. Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad! Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och utsedda av Dagens Industri till Gasellföretag 2019 och 2020! Vill du kombinera grafisk formgivning med e-handel och digital marknadsföring? Då är denna tjänst något för dig! Anser du dig vara en person med kreativ ådra som brinner för marknadsföring och grafisk formgivning? Då ska du söka denna tjänst hos oss! I din ansökan önskar vi att du skickar med exempel på två egna grafiska arbeten med en kortare beskrivning kring uppdragen. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Kvalifikationer Du har några års erfarenhet av likande arbete och vi ser att du är med på lång sikt för att växa tillsammans med oss som företag. Rollen som Grafisk formgivare är omväxlande och du arbetar i högt tempo.   Exempel på arbetsuppgifter: • Grafisk formgivning • Digitala kampanjer • Skapa kvalitativa annonser • Stort intresse för marknadsföring och grafisk formgivning • Hemsidor • Utveckling av E handel • Sociala medier   Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt Photoshop, InDesign, Illustrator och Acrobat.   Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ambitiös, kreativ, positiv och noggrann grafisk formgivare. Du har stort eget ansvar och älskar E handel och webbutveckling.   Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt samt en vilja att "göra det lilla extra". Du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och som bidrar till en positiv stämning. Du är också flexibel, prestigelös samt besitter stor social kompetens.   Om tjänsten Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken. Vi söker dig som är van att snabbt kunna växla mellan olika projekt. Givetvis besitter du en gedigen grafisk kompetens och trivs med uppdrag som utmanar ditt kreativa sinne. Kvalitet är ett självskrivet ledord för dig i din yrkesutövning. I ditt dagliga arbete ingår interna och externa kundkontakter, varför du behöver stor social kompetens och en förmåga att på kort tid bygga upp ett förtroende i relationen med kunden. Du gillar att ta ansvar, är duktig på att planera samt driver din egen framgång. Frågor om tjänsten besvaras via mail på: [email protected]
Arbetsgivare
Future Bemanning Sverige AB
Hemsida: http://www.futurebemanning.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grafisk Designer - Dollarstore, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Retail Knowledge Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Art Director/AD

Om jobbet
Grafisk Designer - Dollarstore, Kista Som Grafisk Designer hos oss på Dollarstore kommer din främsta uppgift vara att producera olika typer av grafiskt material till alla våra kanaler. Vi ser att du har en bred teknisk kompetens och rör dig obehindrat mellan print, digitalt och rörligt. Du har en relevant högskoleutbildning inom grafisk design/formgivning och har med fördel arbetat inom en liknande roll på inhouse-avdelning eller byrå. För att lyckas i rollen ser vi att du är en nyfiken person som tycker om att bli utmanad, att lära sig nya saker på jobbet och samarbeta med andra personer för att uppnå gemensamma mål. Du trivs bra med att arbeta i ett högt tempo mot flera olika kravställare och du är duktig på att hålla deadlines och drivs av att leverera resultat. Rollen kräver en strukturerad person som klarar av att driva flera projekt och samtidigt behålla skärpan och noggrannheten i sitt designarbete. Du är en kreativ och påhittig person som brinner för färg, form och att skapa engagerande visuell kommunikation. Som vår nästa kollega blir du en del av DollarStores marknadsteam och rapporterar direkt till marknadschef. Du arbetar nära dina kollegor och vi värdesätter samarbete, delaktighet och en kreativ arbetsmiljö där du även arbetar korsfunktionellt med företagets övriga avdelningar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av: - Produktion av grafiskt material. T.ex. digitala kampanjer, trycksaker, banners, annonser, material till sociala medier, in-storematerial etc. - Produktion av grafiska element och formgivning. T.ex. förpackningar, nyhetsbrev och webb. Vi söker dig som har: - Examen inom grafisk design/formgivning/kommunikation är ett krav. - Djup erfarenhet av att arbeta i Adobe CC. Kunskaper i MailChimp är meriterande. - 2-3 års erfarenhet av en liknande roll. - Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, tal och skrift. Vi söker dig som är: - Social och har lätt att knyta nya kontakter. - Engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet. - Prestigelös och van att ta i där det behövs. - En kreativ lagspelare som drivs av att uppnå goda resultat Anställningsvillkor: Titel: Grafisk Designer Anställningstyp: Tillsvidareanställning 100% Löneform: Fast Placering HK i Kista Start: Omgående Vi har löpande intervjuer så skicka in dina ansökan redan idag. I detta urval kommer logik och personlighets test att ingå! I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Retail Knowledge Sweden AB
Hemsida: https://retailknowledge.se/
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Visual Artist

Arbetsgivare / Ort: Tomorrow AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • 3D-grafiker

Om jobbet
Visual Artist - Stockholm It all starts with an idea. A vision. And for us: in 2006 turning one into reality. Over a decade and 3000 projects later we’ve grown into a global brand that develops visual strategies and visual communication for some of the most prominent architectural projects of our time, such as the headquarters of Disney, Amazon and Google. We bring unbuilt architecture to life by combining inventive concepts, high-end imagery and engaging storytelling. What you’ll be doing As a Visual Artist at TMRW you’ll be the artistic and structured force that moves our projects forward. You are a highly motivated 3D Artist with high skills in 3ds Max, Vray Render and Photoshop with 2-3 years of experience. To be successful in this role you need to understand architecture and have a strong artistic sense. You will be responsible for projects from start to end and have contact with clients worldwide. Your task is to make sure that the craft is always executed by the highest possible standards. Simultaneously you’ll keep an open dialogue with our Art Directors, Design Director and Project Managers, following our pipeline and of course raising ideas while pushing both creative, aesthetical and technical boundaries. Moreover, an important part of your role consists of communication on a daily basis: both external with clients, partners and other stakeholders as well as internal. Here you’ll be growing in a team of the most talented Artists in the world, getting support to continue growing into increasingly larger and influential roles and elevating your performance. On to you - are we a perfect fit You meld architectural flair with technical know-how. You have a brilliant understanding of composition, lightning, ambience as well as perspective and you know how all of these elements play their part to create the most compelling story. You act by example and enter the office with the want to give nothing but your best effort, and you probably expect your team members to do the same. Trust, curiosity and motivation, are these values that align with yours? We hope so! 4 boxes to tick - A minimum of 2-3 years of experience in architectural, VFX or gaming industries - A contagiously collaborative spirit? Great, because at TMRW your hands on individual contribution plays an important role in the projects. - You communicate and work constructively - you have the ability to understand the client’s vision, your Art Directors concept and translate this to stunning visualizations. - Your attitude is as outstanding as your portfolio. Start date: As soon as possible Location: Stockholm Work extent: Full time Contact: [email protected] if you have any questions or apply to the position
Arbetsgivare
Tomorrow AB
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.