På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Grafisk formgivare

Grafisk formgivare

50 Lediga jobb

Erfaren Grafisk Designer

Arbetsgivare / Ort: CodeMill AB (publ) / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 April (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Grafisk formgivare

Språk
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Codemill säljer och utvecklar videoappar till världens ledande medieföretag. Under de senaste åren har vi haft en fantastisk resa på Codemill och vi har vuxit i vår kunskap, kompetens och även med antalet anställda. Inför 2021 och framåt kommer vi att expandera ännu mer och vi har många spännande möjligheter framför oss. Vi söker nu en erfaren och kreativ grafisk designer som vill bli en del av vårt designteam.

På Codemill bygger vi molnbaserade videoapplikationer som används inom mediaflödet. Våra verktyg hjälper våra kunder att hantera kvalitetskontroll, marknadsföring, redigering och automatiska justeringar samt AI-tjänster. Vår kärnprodukt är Accurate Video (www.accurate.video), som används inom brodacasting- och mediabranschen för videoproduktion. Vi säljer Accurate Video till världsledande medieföretag och exempel på några kunder är Sony Pictures, Viacom och The Guardian. Tyvärr får vi inte nämna våra största kunder, men vi kan hinta om att de är verksamma i Hollywood ;)


Om Codemill

Att arbeta på Codemill innebär att vara en del av ett företag som strävar efter att bli Sveriges, om inte världens, bästa IT-arbetsplats! Vi arbetar alltid i team och värdesätter personlig utveckling. Som grafisk designer får du också möjlighet att arbeta med några av de största och mest inflytelserika företagen över hela världen.

Vi värderar känslan av gemenskap och samarbete högt och vi tycker det är väldigt viktigt att våra medarbetare känner sig bekväma på jobbet. För att bibehålla den fantastiska atmosfären och arbetsmiljön äter vi frukost tillsammans varje morgon och på fredagar arbetar vår popcornmaskin hårt för att förse oss med popcorn för dagen (på paus just nu pga Covid-19). Vi är anslutna till kollektivavtal och har naturligtvis också förmåner för att främja god hälsa och kompetensutveckling.


Om tjänsten

På Codemill strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa produkter som är visuellt tilltalande för tittaren och användaren. I vårt team har vi idag en grafisk designer som arbetar i nära samarbete med UX-designers och utvecklare med olika projekt. Som en av två grafiska formgivare kommer du att arbeta med t.ex. branding, applikationsgrafik, visualisering av wireframes, design av loggor och ikoner, videoredigering, prints och många andra designrelaterade uppdrag.

Du kommer att delta i projekt med våra kunder och ditt arbete kommer att vara mycket varierat. Du kommer att kunna bolla dina idéer med designkollegor och vi är öppna för att din egen personliga stil kan återspeglas i ditt arbete.


Dina kvalifikationer

För denna tjänst är det viktigt att du är kreativ, kan producera snyggt digitalt material och har en bra känsla för varumärkesdesign. Vi föredrar att du har arbetat några år som grafisk designer och att du har erfarenhet från olika typer av designprojekt. Det är också bra om du har arbetat med webb- och applikationsgrafik. Du kommer att ha tillgång till många digitala verktyg, t.ex. Adobe och Sketch här på Codemill, men du är förstås fri att använda de verktyg du behöver för att lyckas i ditt arbete.


Om positionen

Denna tjänst är på heltid och förlagd till vårt kontor i Umeå. Vi har flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta hemifrån när det behövs.

Vi genomför intervjuer löpande eftersom vi planerar att tillsätta denna tjänst inom kort.

Arbetsgivare
CodeMill AB (publ)
Riddaregatan 8
90336 Umeå
Hemsida: www.codemill.se
Ansökan
Ansök senast 9 April (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Content & Campaign Designer

Arbetsgivare / Ort: Pen Store Sthlm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grafisk formgivare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Om Pen Store

Pen Store grundades 2010 som en modern konstnärshandel online och har idag e-handel på flera marknader samt en butik i Stockholm. Sortimentet består av pennor, papper, färg, hobbyprodukter och annat inom skapande och kreativitet. Genom stort kundfokus och genomgående hög ambitionsnivå har Pen Store kommit att bli en av Skandinaviens ledande butiker inom konstnärsmaterial och skapande.


Om tjänsten

I rollen som Content and Campaign Designer skapar du innehåll till alla våra kanaler. Som kreatör och grafisk designer vårdar och utvecklar du vårt visuella uttryck, skapar design som håller hög nivå och säkerställer att bildmaterialet vi använder är krispigt. Du arbetar kreativt och innovativt samtidigt som du har fingertoppskänsla för manér och tonalitet.


Du ingår i ett litet team som leds av bolagets CMO. I rollen ingår bland annat att:


- Ta fram annonsinnehåll, från idé till utförande

- Löpande underhålla vår e-handel med uppdaterat annons- och bildmaterial

- Producera innehåll till sociala medier, paid social och andra externa kanaler

- Producera innehåll och copy till nyhetsbrev

- Redigera och administrera produktbilder

- Utforma kampanjsidor och landningssidor

- Sätta samman planerade kampanjer och schemalägga dessa online


Din bakgrund

Vi tror att du har erfarenhet av liknande uppgifter, med fördel inom e-handel eller digitala produkter. Du har ett tydligt kommersiellt tänk och förståelse för vad som genererar försäljning. Kanske har du jobbat i ett e-handelsbolag eller på designbyrå. Du har hög initativförmåga och kan jobba både självständigt och i team. Du är van vid att skapa design i digital miljö och webb. Vidare är du bra på att uttrycka dig i text på både svenska och engelska. Du har ett öga för detaljer och känner dig naturligtvis hemma i Adobe Creative Suite och andra liknande verktyg.


Några meriterande kunskaper som vi värdesätter men inte kräver är HTML, CSS, UX, UI, rörligt material och foto.


Omfattning

Heltidstjänst. 6 månader provanställning tillämpas.


Placering och start

Tjänsten är placerad på vårt kontor i södra Stockholm och tillsättning sker enligt överenskommelse.


Ansökan

Skicka din ansökan till [email protected] med "Content & Campaign Designer" i ämnesraden.


Vi tar gärna del av din portfolio. Arbetsprover kan förekomma. Vi tillämpar urvalsarbete så vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsgivare
Pen Store Sthlm AB
Hemsida: www.penstore.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grafisk formgivare

Arbetsgivare / Ort: Umeå Energi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR GRAFISKA FORMGIVARE? Umeå Energi strävar efter att vara en samhällsutvecklare och positiv kraft i Umeåregionens hållbara utveckling. Inom Kund & Kommunikation har vi ett dedikerat marknadsföringsteam som verkar för att: - stärka Umeå Energis varumärke - stödja Umeå Energis affärs- och försäljningsmål - utveckla Umeå Energis digitala kundgränssnitt - bidra till stärkt kundrelation Nu söker vi en stilsäker grafisk formgivare som tillsammans med oss vill göra skillnad för både kund och region. DIN VARDAG HOS OSS Som grafisk formgivare hos oss jobbar du för att stärka varumärke, förbättra kundupplevelsen och stödja försäljning av våra produkter och tjänster med hjälp av grafisk produktion. Du ansvarar för produktion och leverans av innehåll till bland annat webb, sociala medier, event, skyltning, produktblad och presentationer. Ditt uppdrag omfattas av både enkla, snabba produktioner och långsiktiga kommunikationskampanjer. I rollen agerar du både strateg, kreatör och producent. Du bidrar löpande till kreativ utveckling av marknadsföringsinsatser och grafisk profil utifrån givna målsättningar. Du arbetar nära alla i marknadsföringsteamet och har ett brett kontaktnät både inom och utom organisationen, med bland annat webbteam, produktägare, reklambyråer och leverantörer. ÄR DET HÄR DU? Vi söker dig med genuint intresse för formgivning, digital kommunikation och hållbarhet. Du är en problemlösare som tar egna initiativ och står redo att leverera med kort deadline. Med förmåga att se varumärket ur kundens perspektiv skapar du kreativ och innovativ kommunikation som överträffar kundens förväntningar. Du söker aktivt feedback från kunder och lyckas skickligt omvandla komplex information till träffsäker kundkommunikation. Du gillar att jobba tillsammans i team. Med öppenhet och entusiasm påverkar du din omgivning positivt. KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN Du har utbildning inom grafisk formgivning eller motsvarande och minst tre års yrkeserfarenhet av en liknande roll på till exempel reklambyrå eller marknadsavdelning. Du är en rutinerad användare av Adobe Creative Suite och har dokumenterad erfarenhet av design för webb och sociala medier. Vana vid fotografering och produktion av rörlig bild är meriterande. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du, förutom CV och personligt brev, bifogar exempel på tidigare utförda arbeten (portfolio). ANSÖKNINGSTID OCH KONTAKT Välkommen med din ansökan via jobb.umeaenergi.se (https://jobb.umeaenergi.se/) senast 2021-03-07 För mer information kontakta gärna rekryterande chef Rikard Höög, 073-804 77 41 eller Sara Fredman, HR, 073-840 30 91. Fackliga företrädare når du via vår växel, 090-16 00 00. UMEÅ ENERGI Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning. Vår ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder oss i vårt dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden för att möta marknadens behov. Vi menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända. Med respekt och omtanke för varandra och vår omvärld bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid. Bli en del av vår gemenskap!
Arbetsgivare
Umeå Energi AB
Hemsida: http://www.umeaenergi.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Adjunkt i visuell kommunikation

Arbetsgivare / Ort: Beckmans Skola AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Beckmans Designhögskola söker adjunkt i visuell kommunikation

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att utveckla studenternas ämneskunskaper, kritiska reflektion och kommunikativa förmågor genom praktisk undervisning, föreläsningar och handledning i schemalagda kurser. Tjänsten är placerad vid utbildningsprogrammet Visuell kommunikation.

Viktigt för oss är att du är samtidsorienterad och har ett stort engagemang för området visuell kommunikation. Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet som anställd eller frilansare inom visuell kommunikation samt innehar examen från grundläggande konstnärlig högskoleutbildning eller motsvarande kvalifikation. I tjänsten ingår undervisning, ämnesutveckling och gemensamt högskolearbete vilket innebär att du behöver ha ett intresse för pedagogiska frågor. Du behöver också vara bra på att ansvara för, utveckla och administrera kurser inom ämnesområdet samt kunna arbeta självständigt såväl som i grupp.

Du som söker behöver uppfylla följande:

 • Är bekant med olika tryckmetoder
 • Är förtrogen med hantverksmässiga aspekter av grafisk formgivning, bildskapande, typografi, och/eller rörlig bild och grafik
 • Har vana av produktion och originalarbete
 • Är väl förtrogen med Adobe-suiten, gärna erfarenhet av glyphs och filmredigeringsprogram såsom After Effects.
 • Är intresserad av ett samtida förhållningssätt till ämnet visuell kommunikation Har goda kunskaper i svenska och engelska.

Utöver kraven så söker vi efter dig som:

 • Vill utveckla programmets verkstäder, såväl analoga som digitala
 • Vill utveckla programmets produktionsmöjligheter, såväl analoga som digitala
 • Är noggrann när det gäller administrativa sysslor
 • Har god förmåga att strukturera och planera ditt eget arbete och kurser

Meriterande är:

 • Högskolepedagogisk utbildning
 • Teoretiska kunskaper inom ämnesområdet.
 • Ett nationellt och internationellt nätverk.

Sista ansökningsdag 10 mars

Tjänstens omfattning är 50% av heltid, 5+5 år. Tjänsten omfattar 80% undervisning, 10% ämnesutveckling, 10% administration. Tillträde enligt överenskommelse. Beckmans Designhögskola tillämpar kollektivavtal.

Sista ansökningsdag 10 mars 2021. Välkommen med din ansökan till [email protected], märk ansökan LEKTOR ADJUNKT VK. Ansökan skall innehålla: personligt brev och CV.

Beckmans Designhögskola är personuppgiftsansvarig, vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Vår policy för behandling av personuppgifter finner du på beckmans.se.

Vill du fråga något?

Upplysningar om anställningen lämnas av rektor Karina Ericsson Wärn, [email protected] Akademikerföreningen vid Beckmans Designhögskola, ordförande Annika Berner, [email protected]

Om Beckmans

Beckmans Designhögskola i Stockholm utbildar inom tre konstnärliga kandidatprogram (180 hp): Form, Mode och Visuell kommunikation. Beckmans har 123 studenter och 30 anställda inom lärarkår och administration. Vi anlitar namnkunniga gästlärare och samarbetar nära med branscher och olika plattformar i samhället. Beckmans befinner sig i en ständig utvecklingsfas där ny kunskap, perspektiv på mångfald, jämlikhet och hållbarhet genomsyrar frågor som direkt kopplas till utbildningen. Vårt mål är att utbilda studenter med stark individuell konstnärlig förmåga, vara en relevant plats för ämnesutveckling inom våra fält men inte minst en trampolin för studenterna ut i ett givande arbetsliv. Beckmans Designhögskola har sina lokaler på Brahegatan 10 i Stockholm.

Arbetsgivare
Beckmans Skola AB
Brahegatan 10
11437 STOCKHOLM
Hemsida: https://www.beckmans.se/
Ansökan
Ansök senast 10 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

3dsMax/VRay visualization artist in gothenburg

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • 3D-grafiker

Om jobbet

Job description

Randstad technologies are now looking for a 3dsMax/VRay Visualization Artist for one of our clients. In this position you will work collaboratively as a part of the design team and work cross projects and play an important part of a team that are producing marketing level CGI material for review purposes and for marketing purposes.

Randstad Technologies is specialized in competences within IT. As a consultant with us, you get a competitive salary, benefits and collective agreements. Your consultant manager is always there for you and ensures that you get varying and developing assignments at different companies, within different industries. At Randstad Technologies, your personal development is in focus, and you are offered a large network and many social activities.

Responsibilities

As a vizualization artist with our client you will, together with your team, be responsible for the production of marketing level CGI material for review purposes and for marketing purposes.

Working hours

Full time.

Qualifications

To qualify for this position you need to be able to show a strong portfolio based on your own work with 3dsMax/VRay. You also need to have strong knowledge of Composition and lighting as well as experience in postproduction and grading.

You need to be receptive to learning new tools and exchanging knowledge and have an understanding of PBR materials.

Experience from automotive visualization is appreciated and if you have experience from architecture visualization that’s a plus

For this position you need to have full working proficiency in English.

Personal attributes:
-Excellent team player, resourceful, organized and mindful of time management.

-Very good communication skills. Ability to work in a sometimes stressful and demanding
environment.

-Very important is that the applicant have ability to interact well and has a personality that fits into this small, highly motivated, multi-functional team.

Nice to have:
- Experience working with Animations

- Modeling and texturing of environments.

- Game engines

- Experience or interest in Photography

For us, it is important that all competence and skills in the labor market are utilized. We welcome all applicants and strive for diversity.

Experience

At least three years from similar work.

Application

2021-03-10, selection and interviews will be ongoing. The position may be filled before the last day of application, therefore, apply as soon as possible.

About the company

Randstad Technologies specializes in the field of IT and is part of Randstad, the world leader in recruitment and consulting with operations in 38 countries. With this global network, in combination with our strong local foundation, we can offer a wide range of varied and developing assignments and jobs for you who are a specialist in IT. Our mission is to help you reach your true potential with your career in focus!

Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 10 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spelgrafiker till IGT i Växjö

Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Spelgrafiker till IGT i Växjö Gillar du att teckna, illustrera och skapa med digitala verktyg? Känner du att "det där skulle jag kunna göra minst lika bra" när du tex spelar ett spel eller ser på en bra film? Om svaret är JA, då kan IGT vara din framtida arbetsplats. Till IGT i Växjö söker vi dig som brinner för grafik och illustrationer och vill vara med och designa casinospel för spelautomater i världsklass. Du kommer ingå i ett team om 5 personer där alla har en gemensam nämnare, grafik. Som anställd kommer IGT erbjuda dig en god arbetsmiljö där du som medarbetare kommer att kunna påverka både struktur och arbetssätt. Läs gärna mer på https://www.igt.com/ Dina arbetsuppgifter Vår nya grafiker kommer att vara en av grundpelarna i produktionen av nya spel och det är viktigt att du är en lösningsfokuserad lagspelare som förstår vad kunden vill ha. Du har tidigare jobbat med grafik, främst med att illustrera, designa och animera. Du är kreativ och klarar av att tillverka högkvalitativ grafik ifrån grunden. Ditt arbete kommer att vara relativt självständigt därför tror vi att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Arbetet kräver goda kunskaper i Photoshop och Efter Effects, samt ett brinnande intresse för illustrationer och animationer. Det är till din fördel om du klarar av att jobba i olika 3d-vertyg, men inget krav. Avdelning som du kommer att tillhöra tillverkar i huvudsak slotspel för den Europeiska marknaden. Goda kunskaper i engelska är därför ett krav. Din profil Vi söker dig som brinner för det kreativa skapandet och det visuella uttrycket. Du måste vara en god lagspelare som efterfrågar feedback och gärna vill bolla grafiska idéer med dina kollegor. Du har en god servicekänsla och tilltalas av att arbeta datadrivet i din produktion för att uppnå största möjliga effekt. Det är ett stort plus om du tidigare arbetat i spelbranschen, men inget krav. Vi ser gärna att du som söker har en relevant akademisk utbildning, men samtidigt har vi ett öppet sinne för talanger oavsett tidigare bakgrund. Det viktigaste är att du är passionerad för grafik och älskar att rita/illustrera samt gillar lagarbete! Sist men inte minst, du brinner för det du gör och drivs av utveckling. Vi ber dig att bifoga din grafiska portfölj i din ansökan. Övrig information * Placeringsort: Växjö * Start: Enligt överenskommelse. * Arbetstid: Dagtid, heltid med flex * Lön: Individuell lönesättning tillämpas. IGT har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor så kontakta gärna Nathalie Petersson, rekryterande konsultchef Maxkompetens på tel: 0470-78 80 54. Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Om Oss Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 5 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Arbetsgivare
Maxkompetens Konsult AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Looking for a Wild UI/UX Artist

Arbetsgivare / Ort: Wild Games AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • 2D-grafiker

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Wild Games is looking for our next UI/UX Artist. You have probably been doing art all your life, and you identify as an Artist but you are technical enough to also do the implementation of your art in a game. You love games and try to understand what players do in the game and what they want. You also understand that making games is a team effort and that’s why you love working with other people who complement you.

Being part of a team that shares your passion is essential for you to thrive, and that is why you applied to become part of the Wild Team. For this role we encourage women to apply. We are always searching for diversity of perspectives and experiences for our team.


Must have skills

 • Graphic Design skills.
 • Knowledge and understanding of UX (user experience) for games.
 • Can do attitude.
 • Always learning, sharing and developing.
 • Able to take, as well as give feedback.
 • Ability to own and drive own areas in the UI.
 • Experience with implementing UI Art & 2D animations in Unity.
 • Own and plan own work, and collaborate with rest of team to get to the best possible game.

Should have skills

 • Motion Graphic skills.
 • Have worked in mobile games.

Nice to have skills

 • Playing mobile games.
 • Experience with Unity C# scripting.
 • Working with Git/Perforce or other version-control software.
 • Experience in the industry. Shipped at least one game.
 • Experience with a 3D package. Preferably Blender.
 • Ability to understand and tell a story.
 • Presentation skills.


What’s in it for you?

You will be part of a skilled team that creates high quality mobile games. You will get to own and drive your own areas, and together with the Wild Team create a face melting game experience! During COVID-19 we have been working remotely since March and that has been working well for us. Going forward we will be a remote friendly company even after this pandemic passes, so flexible work location become part of our DNA in Wild Games. We are also giving you 6 weeks paid vacation, employee stock options and health insurance. Like a dream!


Our Wild Culture

What we stand for as a game studio is important for us and we want to work with people who share our values and mindset. You probably care about these things too when you apply for a job. If you want to know more about our culture you can read about our playbook and how we apply it in our daily work on our webpage.


Apply for a Wild Job

So you made it this far and maybe you think you’re a great fit for this wild role? If so, send your CV, cover letter and portfolio to [email protected]

Make sure to follow us on Facebook and LinkedIn as new jobs will be posted there as well.

Arbetsgivare
Wild Games AB
Medborgarplatsen 3 Plan 8
11826 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 12 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Digital Media Manager

Arbetsgivare / Ort: Skål AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 12 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Reklamdesigner

Om jobbet

This is an in-house contract position.


As the Social Media Manager, you will be responsible for the development and implementation of our Social Media strategy; including weekly creative briefing and production, platform management, analytics and community engagement.


We want someone that can


Be adept at managing brands' social schedules, digital campaigns and creative production pipelines.


Build creative social campaigns to drive sales and reach a new customer base throughout Stockholm using analytics and targeting.


Drive meaningful fan engagement across Facebook and Instagram.


Stay up to date with the latest social media best practices, technologies, social contests, engagement strategies and graphic design trends.


Work closely with the creative team and copywriters to produce best-in class social content.


Requirements


2+ years of experience as a Social Media Manager or similar Editorial role


Must have experience managing the following


Excellent understanding of social media KPIs.


Experience using Adobe Creative Suite: Photoshop, Lightroom, AfterEffects, and InDesign


Excellent multitasking and time-management skills


Salary: This is a contract position for 6 months, ability for full time position thereafter.


Schedule: flexible


Please email resumes with social media references to [email protected]

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Skål AB
Hemsida: https://www.skalapp.se/
Ansökan
Ansök senast 12 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Content Manager / Fotograf

Arbetsgivare / Ort: Vårdväskan AB / Falkenberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Om Vårdväskan

Vårdväskan är ett tvåfaldigt gasellvinnande e-handelsföretag under stark expansion.

Vårdväskans organisation idag kommer att se annorlunda ut imorgon med anledning av tillväxten och utvecklingen mot att bli ett mer etablerat företag inom sitt område. Företagets storlek och struktur växer och utvecklas snabbt vilket gör att nya medarbetare behöver kunna förhålla sig till snabba förändringar och utmaningar.

Om tjänsten

Tjänsten ska förädla Vårdväskans produkter så att det finns en tydlig tråd som visuellt förklarar för kunden varför vi säljer just denna produkten. Den ska ha ett brinnande passion for products och med ett bra öga för färg och form enkelt kunna förmedla till våra kunder vad de kan förvänta sig när de köper produkten. Den kommer vara den sista personen i kedjan som lägger produkten live efter att den är berikat med allt visuellt.

Tjänsten ska även ansvara för att det finns content att tillgå för marknadsavdelningen, dvs planera och exekvera fotograferingar. Både själv samt i team med marknad och med hjälp av extern fotograf. Tex. För Kampanjer för SS/AW samt Nyheter. Den kommer arbeta tätt med Inköpsavdelningen för att planera nyheterna och med sina insights från våra kunder bidra till att utveckla sortimentet och skapa trendiga stilar för vårdpersonalen.

Personen kommer arbeta mycket med rörlig film som ska användas i våra kanaler, tex Instafeed och Youtube. Personen ska därför inte var rädd för att stå framför en kamera och kommunicera med kunderna i syfte att berätta varför vi säljer en produkt i produkttestningar och lanseringar.

Finns det tid över kommer det alltid finnas nya spännande uppgifter för den drivna personen. Vi lovar dig en prestigelös organisation med väldigt högt tempo och duktiga och drivna medarbetare som tillsammans vill skapa yrkesstolthet för vårdpersonalen.


Krav – Kunskaper Och Erfarenheter

 • Öga för grafisk design och gärna en utbildning inom området.
 • Mycket bra på fotografering.
 • Goda kunskaper i grafiska program så som Photoshop, Illustrator, In-design, Premiere pro eller liknande.
 • Mycket goda kunskaper i talad och skriven engelska och svenska.


Personliga Egenskaper – Kompetensprofil

Vi söker dig som kan arbeta strukturerat och med god framförhållning. Du gillar färg, form och har en passion för att genom just det förmedla budskap. Du arbetar i högt tempo med stor nyfikenhet utan att ge avkall på strukturerad, organiserade metoder och du gillar framför allt konkreta mätbara resultat.

Du har en personlighet som smittar av sig och som kan få kollegor och följare att få samma passion för våra produkter som just du har.


Placering & start

Tjänsten utgår från verksamhetens huvudkontor i Falkenberg. Tjänsten är på heltid och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på [email protected]

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Vårdväskan AB
Oktanvägen 17
31132 Falkenberg
Hemsida: www.vardvaskan.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lead Environment Artist

Arbetsgivare / Ort: 10 Chambers AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • 3D-grafiker

Om jobbet

We are looking for a talented and experienced Lead Environment Artist who is passionate about games and want to join us in our journey of bringing GTFO to version 1.0 and cooking up the next legendary co-op gaming experience.

As the Lead Environment Artist, you will use your broad experience to lead the team, help them grow as artists and reach their goals within our projects. You will work closely with the Art Director, a team of artists, and level designers to assemble and detail memorable and stylish game environments. You possess the ability to visualize and build levels and has a strong understanding of game design and game mechanics.

Required Qualifications

 • 5 years+ industry experience with a proven track record of shipping AAA titles
 • Strong interest in level design, with a good understanding of modular modelling
 • Software: Maya, Max, Unity 3D, Substance Painter, Substance Designer
 • Self-motivator, collaborative, and passionate about your work
 • Strong communication skills
 • Excellent command of English (Swedish is not a requirement)

Bonus Qualifications

 • Experience from creating reusable and modular assets
 • Possess a foundation in traditional arts
Arbetsgivare
10 Chambers AB
Drottninggatan 95a
11360 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 14 March (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.