På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Glastekniker/Glasmästare
Spela filmen

Glastekniker/Glasmästare

15 Lediga jobb

Glasmästare / Glastekniker

Arbetsgivare / Ort: Allas Glasmästeri i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Glastekniker/Glasmästare

Om jobbet

Jobbjustnu

Du kommer att arbeta praktiskt med montage och glasning.

Vi söker särskilt dig som sedan tidigare har arbetat med inredningsglas och montage av glaspartier.

Du har:

-Servicekänsla

-Noggrannhet

-Flexibilitet

-Ansvarskänsla

Förmåga att lösa ”problem” som kan uppstå vid montering av glas.

En positiv inställning gentemot kunder, arbete och kollegor.

Svenska i tal och skrift är ett krav

Arbetsgivare
Allas Glasmästeri i Stockholm AB
Hemsida: http://www.allasglas.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Produktionsmedarbetare till glasproduktion i Jordbro

Arbetsgivare / Ort: Jobzone Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Glasarbetare

Om jobbet
Produktionsmedarbetare till glasproduktion i Jordbro Vill du vara med och bidra till ett företag som satsar framåt och har som mål att vara Sveriges mest hållbara glasleverantör? Är du driven och intresserad av att få lära dig nya saker och bygga på dina redan befintliga arbetslivserfarenheter inom produktion? Då kommer du trivas bra hos vår kund. Om tjänsten Hos vår kund finns en mycket modern och flexibel anläggning med allt från skärbord, CNC-maskiner, lackning av glas, härdugn och isolerglastillverkning. Det innebär att de kan erbjuda stockholmsregionen närproducerade glasprodukter som inredningsglas, speglar, säkerhetsglas, isolerglas och mycket mer.  Fabriken drivs enbart på förnyelsebara energikällor och hållbarhet är något som står i fokus. Arbetsuppgifter Du kommer att i ditt arbete tillverka isolerglas och säkerhetsglas. Arbetet är uppdelat i olika stationer där du kommer att få hantera olika typer av maskiner för att bland annat skära, härda, laminera och lackera glas. Arbetat ställer krav på hög noggrannhet, säkerhet samt kvalitetsmedvetande.  Vem söker vi till denna tjänst? Vi söker dig som är driven och som vill lära dig nya saker och inte är rädd för att hugga i. Du har en god samarbetsförmåga men jobbar även bra självständigt och har ett driv att vilja prestera. Som person är du social, strukturerad, lösningsorienterad, prestigelös och kan anpassa dig till olika situationer.  Glas är ett fantastiskt spännande med även farligt material vilket betyder att vi lägger stor vikt i din förmåga att kommunicera på svenska.   Krav - Erfarenhet av produktion - meriterande glasproduktion - Mycket god svenska i både tal och skrift - God fysik, då du kommer arbeta mycket med kroppen   Arbetstider - Vardagar: 07:00 - 16:00  Om Jobzone:   Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer. Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?
Arbetsgivare
Jobzone Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 25 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ryds Bilglas söker bilintresserad medarbetare till Lidingö

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 september (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Glastekniker/Glasmästare

Om jobbet
Vi söker en noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande. Om du söker du ett spännande jobb inom bilbranschen har vi tjänsten för dig! Ryds Bilglas har nu en betald lärlingstjänst som resulterar i ett yrkesbevis som bilglastekniker! Som lärling hos Ryds Bilglas kommer du få en praktisk utbildning under 2,5 år som resulterar i ett yrkesbevis som bilglastekniker. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära: • Stenskottsreparationer. • Assistera vid bilglasbyte. • Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt. • Ta emot glasleveranser. • Utföra underhåll av utrustning. Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor. Tjänsten är på heltid med arbetstider förlagda 07-17 mellan måndag-fredag. Ta chansen att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid. Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande. Din profil För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en gymnasieexamen, ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Vi ser gärna att du har ett bilintresse och att du bor i närheten av eller på Lidingö. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 27 september (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Glasmästare till Ryds Glas i Karlstad

Arbetsgivare / Ort: Ryds Glas AB / KARLSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se

Om rollen

Ryds Glas söker ytterligare en skicklig kollega till verksamhetsområdet Karlstad med omnejd.

Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner och offentlig verksamhet.

Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.

Är du den vi söker?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.

Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.

Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

Ansökan

Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast till [email protected] då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 30 september. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter personalgeneralist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!


Arbetsgivare
Ryds Glas AB
Hamnpirsgatan 4
65221 KARLSTAD
Hemsida: http://www.rydsglas.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Glasmästare sökes till Kiruna (boende finns)!

Arbetsgivare / Ort: Norrbottens Glas & Bygg AB / Kiruna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Glastekniker/Glasmästare

Om jobbet

Vi på Norrbottens Glas & Bygg AB har beslutat oss för att satsa stort då efterfrågan på våra tjänster ökar, därför söker vi nu erfarna glasmästare. Men också dig som har en viss erfarenhet av arbete med glas.

Vi arbetar med allt från reparation av fönsterbågar till stora glaspartier samt att få fler människor att inreda med glas i hemmet!

Vi är även med och bidrar med våra tjänster i den unika och spännande stadsomvandlingen här i Kiruna.

Vi är ett gäng driftiga människor som tycker om att vara kreativa och skapa med glas.

Personprofil:

Du är självgående med yrkeserfarenhet. Du har en positiv personlighet med driv och flexibiltet där lösningsorientering ligger i din natur. Vi ser dig som en lagspelare som är självständig och hungrig efter utveckling och besitter social kompetens då vi dagligen har mycket möten med människor. Arbetet ska utföras ansvarsfullt med ett högt säkerhetstänk. Våra åtaganden ska utföras noggrant och effektivt enligt tidsplanen då vi värdesätter kvalité till våra kunder men också en bra arbetsmiljö för oss själva. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Kvalifikationer

-Du har några års erfarenhet av arbete som glasmästare eller arbete inom glasbranschen/med glas

-God kommunikation & samarbetsförmåga

-Strukturerad & självständig

-Goda referenser

-Behärskar det svenska språket väl

Körkort: B

Anställning: heltid 100% dagtid

Lön: avtalsenlig lön

Kontaktuppgifter: Lina Brännström Johansson

[email protected]

0980-10330

Läs mer om oss:

http://www.norrbottensglas.se/

http://www.instagram.com/norrbottensglas/

http://www.facebook.com/norrbottensglas/
Arbetsgivare
Norrbottens Glas & Bygg AB
Industrivägen 32
98138 Kiruna
Ansökan
Ansök senast 1 oktober (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.