På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

4 Lediga jobb

Trelleborg söker maskinoperatör

Arbetsgivare / Ort: Trelleborg Sealing Profiles Sweden AB / VÄRNAMO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Maskinskötsel
  • gummi- och plastindustri

Om jobbet
Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen. Och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt - och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver. Vi söker nu maskinoperatör till vår enhet i Värnamo Arbetsbeskrivning Som operatör hos oss ingår du i ett arbetslag, där ni tillsammans ska arbeta mot gemensamt uppsatta mål. Tillsammans i teamet har man som huvuduppgift att säkerställa att vi effektivt producerar gummiprofiler med rätt kvalitet. Säkerställa produktion utifrån kvalitet, produktivitet, säkerhet och leverans. Verka för att ständigt förbättra produktivitet och kvalitet. Tillverkning och/eller efterbearbetning av gummiprodukter enligt tillverkningsinstruktion. Kontroll och utförande av provning av produkt enligt tillverknings- och kontrollinstruktioner. Din profil Vi söker dig med utbildning från industriprogrammet alternativt har du tidigare arbetslivserfarenhet från produktion/industri eller liknande jobb. Du är flexibel och kan arbeta oregelbundna arbetstider. Du är en person som tycker det är roligt och utvecklande att lära sig nya arbetsuppgifter och möta nya människor. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och anpassa dig till nya arbetssätt. Vi ser att du har en hög samarbetsförmåga och tycker om att jobba i team med andra. Du har bra kunskap i svenska i tal och skrift. Det är meriterande med truckkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 december 2021. Kontakt Har du frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Jesper Olsson, Manufacturing Manager e-post: [email protected] tel: 070-8982406 eller Isabella Westerlund, HR-Manager, e-post: [email protected] Tjänsten söker du genom att skicka ett CV samt en kort beskrivning av dig själv via vår rekryteringstjänst Workbuster nedan. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Trelleborg Sealing Profiles Sweden AB
Kävsjövägen 38
33129 VÄRNAMO
Tel: 0370-48100
Ansökan
Ansök senast 10 december (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinoperatör sökes

Arbetsgivare / Ort: Jobandtalent Staffing Sweden South AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om kunden Kunden ligger i utkanten av Värnamo och tillverkar tätskiktslösningar till klimatskal. Produktionen sker i fräscha lokaler med en modern maskinpark och en familjär prägel. Om oss Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Vi skall i alla situationer bemöta våra medarbetare på samma sätt som vi själva vill bli bemötta. Vårt arbetssätt, våra 5 hörnstenar; Entreprenörskap, Hands-on, Bootstrapping, Analytisk och kommunikation. Detta skall genomsyra vårt arbete i alla moment och tillfällen. Arbetsbeskrivning Tillse att produktion sker så effektivt som möjligt enligt recept och kvalitetskrav, utifrån givna förutsättningar. Avrapportera produktion och material i affärssystemet, fylla i kontrollkort och tillverkningsrapporter enligt anvisningar. Lokalisera orsaker till stopp och störningar i produktionen och åtgärda i samråd med övrig personal. Utföra rengöring och underhåll av produktionsutrustning enligt schema. Delta i förbättringsarbete. Tillse att arbetsplatsen lämnas i städat och säkert skick vid arbetsdagens slut. Vara behjälplig vid andra arbetsområden. Utbildning Grundskola, Svenska i tal och skrift, Truckkort A2, A4 ,Traverskort Personliga kvalifikationer Vi tror att du är ansvarsfull, noggrann, besitter en god samarbetsförmåga. Du behöver kunna jobba självständigt och ta egna initiativ vara serviceinriktad och flexibel. Lön och anställningsvillkor Lön enligt avtal. Ansökan Varmt välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande. Startdatum Enligt överenskommelse. Uppdragslängd Uppdraget är på lång sikt
Arbetsgivare
Jobandtalent Staffing Sweden South AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 12 december (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktionspersonal

Arbetsgivare / Ort: Colmec AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 december (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Till vår regummeringsfabrik i Norrköping söker vi en ny medarbetare. Arbetet innebär att tillsammans med sina arbetskamrater tillverka regummerade lastvagnsdäck. Tillverkningen bedrivs i 2-skift och kan även innefatta vissa lördagar.

Du som söker tjänsten kan arbeta effektivt med bibehållen kvalitet. Eftersom arbetet sker i arbetslag är det viktigt att du fungerar väl i grupp. Att vara ordningsam, ta initiativ och se förbättringsmöjligheter är inte heller främmande för dig. Vana från industrin är meriterande.

Dina arbetsuppgifter kan vara varierande och ske manuellt eller maskinellt. I produktionen finns helautomatiska datorstyrda maskiner såväl som handmaskiner. Du kommer att jobba i en del av processen.

Arbetsgivare
Colmec AB
Hanholmsvägen 63
60238 Norrköping
Hemsida: www.colmec.se
Ansökan
Ansök senast 15 december (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Produktionspersonal till regummeringsfabrik i Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 januari (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Maskinoperatör
  • gummiindustri

Om jobbet
OM FÖRETAGET Just nu söker vi produktionspersonal till vår industrikund i Norrköping som arbetar med regummering av lastvagnsdäck. Företaget arbetar hela tiden med att ligga i framkant när det kommer till teknik, utveckling och kvalitet. Uppdraget är en del av vår bemanningsverksamhet där du blir anställd hos oss på Lernia och uthyrd till vår kund. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta som produktionspersonal i regummeringsfabriken och vara en viktig del av produktionsprocessen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med dina arbetskamrater tillverka regummerade lastvagnsdäck, du kommer att utföra arbetsuppgifterna manuellt i en fast produktionstakt. Verktyg som regelbundet används i arbetet är bland annat slipmaskiner. Arbetet är förlagt till 2-skift samt att det kan förekomma vissa lördagar. Miljön i fabriken präglas av starka dofter och damm, och det är viktigt att du inte är känslig för denna typ av miljöer. OM DIG För att vara aktuell för denna tjänst krävs: • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift • Erfarenhet av regummering av däck är meriterande • Erfarenhet av arbete inom industri • Förmåga att arbeta i ett högt tempo • God fysik • Körkort B och tillgång till bil är meriterande • Truckkort är meriterande • Traverskort är meriterande Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god känsla för kvalitet, att du är ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Eftersom arbetet sker i arbetslag är det viktigt att du fungerar väl i grupp. Du är inte rädd för att få lite smuts under naglarna och trivs i arbeten som bitvis är fysiskt krävande. OM ANSTÄLLNINGEN • Placeringsort: Norrköping • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift • Tillträde: enligt överenskommelse • Anställningsform: visstid Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 6 januari (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.