På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Formmaskinoperatör inom plastindustrin

Formmaskinoperatör inom plastindustrin

14 Lediga jobb

Produktionsoperatör

Arbetsgivare / Ort: Cabseal Sweden AB / Bålsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (17 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet

Intresserad av ett jobb som kräver både fysisk som mental styrka? Ett jobb där variation och utmaningar är en del av vardagen? - Då kan vi vara din nästa arbetsplats!

Vi söker nu, två alt. tre, personer som kommer att ingå i vårt produktionsteam, placerat i Bålsta (Håbo Kommun)

Vi är ett företag som funnits i över 20 år och har produktion i både Sverige och Kina. Vi innehar en lång och bred kompetens när det kommer till lösningar och tillverkning av både isolering och packningar till hela världens diverse industriområden. Vi står inför en spännande tid framför oss med stora påtryckningar från omvärlden att leverera i en allt högre takt. Därav behovet av fler medlemmar till Cabseal-familjen!

Vi tror att Du som söker har huvudet på skaft, viljan att lära och är orädd att arbeta fysiskt med kroppen, när det behövs. Erfarenhet är relativt då vi kommer lägga störst vikt på personlighet och karaktär. Upplärning och utbildning kan kompletteras på plats, dock är produktionserfarenhet och generell förståelse, så som "LEAN Manufacturing" ett stort plus i kanten. Viktigt att den som söker vill vara med på den spännande expansionsfas som ligger framför oss och vill bidra till vår framtida utveckling av både produktionen som den gemensamma arbetsmiljön.

Personerna i fråga kommer ingå i den materialförberedandegruppen, alternativt produktionsgruppen (Maskingruppen). - Vi arbetar med tejp/lamineringsmaskiner samt diverse former av Automat-stansar, bryggstansar och beskärningsmaskiner (kniv samt vatten). - Monteringsdelar kan även förekomma beroende på kund och artikel.

Du som söker bör inneha följande:

 • Genomförd gymnasieutbildning - eller motsvarighet.
 • En god förståelse i Svenska alternativt Engelska
 • Tillgång till bil (beroende på vart Du bor)
 • Tidigare erfarenhet är ej ett krav men ett plus i kanten.


Tror du att Du är rätt person för jobbet? Känner Du någon som kan passa in på beskrivningen? Eller bara vill veta mer? Tveka inte att kontakta Leonard på:

([email protected])

0705940228

Arbetsgivare
Cabseal Sweden AB
Verkstadsvägen 10-12
74640 Bålsta
Ansökan
Ansök senast 30 september (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operatör till produktion

Arbetsgivare / Ort: Protite AB / ÄNGELHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Maskinoperatör
 • gummiindustri

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Protite AB, som har varit verksamt sedan 1914, är en komplett leverantör med lång erfarenhet inom sina specialområden maskinskydd, packningar och industrisömnad. Kvalitets- och miljöledningssystem är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Protite AB är ett medarbetarägt företag som har en platt organisation och korta beslutsvägar. Medarbetarna är engagerade och tar stort ansvar, ett företag med hög trivselfaktor!


Vi söker en ny medarbetare till vår produktion

Operatör

Arbetsuppgifter:

Industriell/Teknisk konfektionering, stansa läder och snarlika material, nita ihop produkter, montera, utföra kontroll, dokumentera enligt instruktion.

Erfarenhet: Erfarenhet av arbete i produktion, kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, meriterande med erfarenhet av industriell konfektionering.

Utbildning: Gärna utbildning på gymnasienivå.

Egenskaper: Samarbetsförmåga, positiv, flexibel, ordningsam och serviceinriktad.

Start: Så snart som möjligt

Arbetsomfattning: Heltid

Ansökningarna behandlas löpande och rekrytering kan komma avslutas innan sista ansökningsdatum.

Arbetsgivare
Protite AB
Verkstadsgatan 3
26221 ÄNGELHOLM
Hemsida: www.protite.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Processoperatör till Halmstads gummifabrik

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 20 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinoperatör
 • gummiindustri

Om jobbet
Om kunden På uppdrag av Halmstads Gummifabrik (HGF) söker vi efter erfaren och engagerad Processoperatör Om oss HGF grundades 1948 och är ett framgångsrikt tillväxtföretag inom gummitillverkning, specialiserat på tekniskt formgods i gummi. Dessa produkter levererar de inom flera affärsområden; Industrial Products, Marine, Mining & Construction, Sealing och Sports. Med en modern maskinpark och ständiga förbättringar säkerställs leveranser av kvalitativa produkter till kunder över hela världen. För att uppnå visionen att bli ett "gummiföretag i världsklass" påbörjade HGF hösten 2006 införandet av Produktionssystemet HPS som är baserat på Lean principer. Detta har HGF anpassat efter sin verksamhet vilket resulterat i ett flertal utmärkelser. Produktionen i Halmstad är uppdelad i fyra avdelningar; Blandningen, Team Östra, Team Västra och Team Södra. HGF är certifierade enligt ISO 9001,14001. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven och mångkunnig processoperatör till vår kund Halmstads Gummifabrik. Arbetsuppgifterna innebär att Du tillsammans med kollegor ansvarar för arbetet i blandningsavdelningen. Här arbetar du med ett stort eget ansvar där det krävs att du är noggrann och arbetsam. Arbetet ställer krav på att du har god kunskap inom processteknik. Har du även erfarenhet av LEAN-arbete är det meriterande så även truckvana. Du behöver trivas i samarbete med andra men också ha förmåga att arbeta självständigt och driva dig själv. Arbetet innebär ständigt nya förbättringar och utmaningar varför du behöver ha en klurig ådra och gilla problemlösning. Utbildning - Tekniskt gymnasium. Truckkort Erfarenhet För att komma in i rollen och trivas med arbetsuppgifterna som processtekniker krävs det att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete som processoperatör. Vi ser att du som söker har en tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbete, kanske till och med inom gummi - eller plastindustrin. Personliga kvalifikationer Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Vidare är du engagerad och driven och tycker det är roligt att arbeta med utveckling och optimering av processen. Du ska tycka om att arbeta i team och till viss del fysiskt. Du är van att arbeta som problemlösare i arbetsuppgifter som kräver både tempo och noggrannhet. Här värdesätts din initiativ - och kommunikationsförmåga högt. Lön och anställningsvillkor Lön enligt överenskommelse. Ansökan Du söker tjänsten via länken eller på www.palmpartners.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi frågor ang. tjänsten kontakta Nina Kapsimalis på [email protected] el. på 0768-654699. Startdatum Enl överenskommelse Uppdragslängd Visstidsanställning om 6 månader, med goda chanser till förlängning.
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast 20 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operatörer till Hylte / Gislavedområdet

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 23 oktober (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinoperatör
 • gummiindustri

Om jobbet
Just nu söker vi operatörer till våra industri-kunder i Hylte och Gislaveds-trakten Arbetsuppgifter Som medarbetare hos oss kommer du arbeta som en del i produktionslinje. Du kommer ha ett varierande arbete och rotera mellan olika stationer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att säkerställa driften och övervaka produktionen. Arbetet innebär även att hantera problem och avvikelser som uppstår med exempelvis maskinerna. Vi söker dig som är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i team. Du är därmed troligtvis duktig på att kommunicera och har en god samarbetsförmåga! Därutöver behöver du kunna arbeta självständigt Formell kompetens - Har fyllt 18 år - Har körkort och tillgång till bil - Har gått en teknisk gymnasieutbildning och/eller har ett stort tekniskt intresse - Har datavana och tidigare erfarenhet av att arbeta i datasystem - Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift Truck och traverskort är meriterande Din bakgrund Vi söker dig som har genomförd gymnasieutbildning, gärna från industriprogrammet eller annan praktiskt program samt B-körkort. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet från produktion/verkstad/industri/svets. Vi tror att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann. För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och pålitlig. Du kan hantera att balans mellan noggrannhet och tempo. Du klarar av monotont ensamarbete samtidigt som du behöver vara såpass kommunikativ att du inte drar dig för att påtala viktiga händelser till kollegor och arbetsledare. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid, sex månaders visstidsanställning. Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse. Arbetstid: Förekommer både Skift och Dagtid Tillträdesdag Omgående, enligt överenskommelse Information Ansök redan idag då tjänsterna kommer att tillsättas löpande. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 23 oktober (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinoperatör ständig natt till Primo

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskinoperatör
 • gummiindustri

Om jobbet
Är du noggrann och tycker om att arbeta med kvalitét? Till vår kund Primo i Limmared söker vi en maskinoperatör med tidigare erfarenhet från industri och produktion. Om vår kund Primo Sverige AB ingår i norra Europas ledande företag av extruderade plastprofiler, Inter Primo A/S. Företaget, finns i moderna anläggningar i Limmared och i Dalstorp och sysselsätter ca 120 medarbetare. Primo utvecklar tillsammans med sina kunder tekniska lösningar med hjälp av profiler i plast. Som ledande extruderingsspecialist, med mer än 60 års erfarenhet, är Primo en pålitlig partner. Vi producerar kundanpassade plastprofiler för de flesta branscher som kräver hållbara och kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet. Bland våra kunder finns både marknadsledande företag och mindre företag med en specialiserad produktion som därmed har unika behov. Vår produktportfölj består huvudsakligen av skräddarsydda produkter, utvecklade i nära samarbete med våra kunder. Dina arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter som maskinoperatör hos Primo i Limmared är: • Ett omväxlande produktionsarbete där du ansvarar för en eller flera maskinlinjer. • Extrudering av plastprofiler. • Ställa maskiner, producera och förpacka. • Rapportera producerad kvantitet, materialförbrukning och kvalitetskontroller. Din profil Du innehar sedan tidigare erfarenhet som maskinoperatör från industri och produktion, gärna inom plastbearbetande industri. Vidare har du ett intresse och praktisk talang av produktionsprocessen. Som person är du en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du tycker om ordning och reda, har lätt för att samarbeta med dina kollegor, tar egna initiativ och är flexibel i ditt arbetssätt. Goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten. Villkor: För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Ort: Primo, Limmared. Omfattning: Heltid. Arbetstider: Ständigt nattskift. Må-to 22.00-06.00 / var 4:e söndag 22.00-06.00. Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil då placering är i Limmared. Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Christina Björsell på [email protected] Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. Sökord Maskinoperatör, industri, produktion, extrudering, plastprofil
Arbetsgivare
AB Effektiv Borås
Hemsida: http://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.