På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Företagssköterska

Företagssköterska

28 Lediga jobb

Företagssköterska - heltid/deltid Hedemora/Falun

Arbetsgivare / Ort: Dalarnas Företagshälsa AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning och kompetens inom arbetslivsinriktad rehabilitering. Har du förmågan att skapa goda kundrelationer och se helheten i rollen som företagssköterska?

Hos oss jobbar du i ett litet team på enheten i Hedemora, men din tjänst är delad med vår enhet i Falun.

Vi är Dalarnas största företagshälsa, grundad 1969 och sedan nyligen en del av hälsokoncernen Feelgood. Vi finns i Borlänge, Falun, Hedemora samt Ludvika. Bland kollegorna finns bl a rehab-koordinatorer, psykologer, organisationskonsulter och läkare, som hjälper våra kundföretag att bli friskare. Vi arbetar i team, både proaktivt och rehabiliterande. Målbilden är alltid arbetsåtergång för individen och en förbättrad arbetsmiljö.

Det är viktigt att du helhjärtat vill jobba med att hjälpa arbetsgivare i Dalarna att skapa världens bästa arbetsplatser! Vi vill att du som söker har en positiv livssyn.

Ditt arbete som sköterska är viktigt, inte minst i den konsultativa stöd du ger till kundanställda och chefer. Arbetet omfattar olika hälsoundersökningar inom livsstil, hälsa och arbetsmiljö. Du har en viktig del i rehabiliteringar med bedömning och utredning. Som sköterska arbetar du även förebyggande för att främja hälsa hos våra kundföretag, med konsultation, information och utbildning.

Dalarnas Företagshälsa har en positiv atmosfär med framåttänk. Vi förutsätter att du gillar att utvecklas och inte räds att ta eget ansvar. Det är viktigt med god samarbetsförmåga i relation till kollegor och kunder, där du visar stort eget engagemang. En vanlig dag på jobbet som företagssköterska jobbar du självständigt, men som en del av ett starkt team.

Erfarenhet av företagshälsovård är meriterande. Tillträde: Efter överenskommelse.

Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Varmt välkommen att skicka oss ditt CV och personliga brev till [email protected]

Arbetsgivare
Dalarnas Företagshälsa AB
Hemsida: www.dalafh.se
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjuksköterska - vikariat

Arbetsgivare / Ort: Team Hälso & Friskvård i Göteborg AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Företagssjuksköterska/Företagssköterska

Om jobbet

TEAM hälso & friskvård är ett hälsoföretag med 47 medarbetare som vänder sig till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner och idrottare. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård. Här samverkar läkare, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och träningsinstruktörer.

Vår verksamhet är etablerad i Mölndal sedan 1988, där vi också har en egen välutrustad rehabiliterings- och träningsanläggning. Vår verksamhet bygger på hög service, nära relation till våra kunder och gott samarbete i vårt team. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och auktoriserad företagshälsovård.


Vi söker en vikarierande sjuksköterska

Kompetens: Leg. sjuksköterska med önskvärd erfarenhet av hälsokontroller, provtagning, vaccinationer, drogtester, rådgivning samt undersökningar inför intyg. Erfarenhet av företagshälsovård, EKG, spirometri och audiometri är meriterande men inget krav.

Du är intresserad av arbete på en mottagning med bred kompetens, ett nära samarbete med teamkollegor och stort eget ansvar. Arbetet sker ofta i samverkan med bl.a. sjukgymnaster, friskvårdare, psykologer och läkare/specialistläkare.

De specialistkompetenser läkarna hos oss har är företagsläkare, allmänläkare, neurolog, psykiatriker och reumatologer.

Viktiga egenskaper: Du måste uppskatta att arbeta på en hög servicenivå med en affärsrelation och kund-/patientnyttan i centrum. Du skall tycka om att jobba i team. Du är entusiastisk, kreativ och har en stor portion empati samt har intresse för individen, gruppen och organisationen.

Anställningsform: Vikariat om 85-100%, tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten, kontakta Lovisa Kemi, 031-723 28 00 [email protected]

Ansökan med meritförteckning skickas till [email protected] Rekrytering sker fortlöpande.

Arbetsgivare
Team Hälso & Friskvård i Göteborg AB
GÖTEBORGSVÄGEN 97
43137 MÖLNDAL
Hemsida: www.team-hf.se
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjuksköterska till företagshälsovård

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du sjuksköterska med erfarenhet inom företagshälsovård och redo för nästa utmaning? Vi söker nu en kollega för uppdrag på en trevlig enhet i Värnamo. Här arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter för företagssköterska. Arbetstid måndag - fredag dagtid. 

Randstad Care är specialister inom hälso- och sjukvård. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef finns alltid nära till hands och håller dig uppdaterad kring aktuella uppdrag som passar din kompetens och dina önskemål. 

Du kan även välja att arbeta som underleverantör via eget bolag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Ansvarsområden

Exempel på arbetsuppgifter är  att utföra hälsoundersökningar, samtal, vaccinationer, ge stöd i rehab ärenden och diverse provtagningar. 

Arbetstider

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse.
Slutdatum: 2022-05-31, med möjlighet till förlängning.

Måndag - fredag dagtid. Heltid eller deltid.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska/ företagssköterska med minst 2 års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av arbete inom företagshälsovård är ett krav. Vidareutbildning till företagssköterska är meriterande.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-10-24.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. 

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Desiré Amanpour, tel +46703841405 alt.  [email protected]

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Företagssköterska till Previa i Örebro

Arbetsgivare / Ort: AB Previa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Företagssjuksköterska/Företagssköterska

Om jobbet
Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se. Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder. Som företagssköterska i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta chefer och medarbetare på våra kundföretag inom arbetsmiljö- och hälsofrågor. På ett konsultativt sätt ansvarar du för professionell leverans av tjänster till kund. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling. Du kommer bl.a. att arbeta med: • Kundkontakter, utbildningar, chefsrådgivning samt medicinsk rådgivning • Förebyggande och hälsofrämjande arbete • Genomföra och återkoppla resultat från hälso- och arbetsmiljöundersökningar • Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund • Hälsorådgivning och individuella handlingsplaner • Vaccinationer • Missbrukshantering, Drogtestning • Arbetsmiljö/Arbetsmedicin • Lagstadgade hälsoundersökningar • Rehabilitering i arbetslivet • Konsultation per telefon, t. ex medicinsk bedömning eller arbetsmiljöfrågor • Boka möten hos kollegor och läkare vid förfrågningar från kunder Vi söker dig som är minst legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som företagssköterska, distriktssköterska, mottagningsarbete eller arbete från privat verksamhet. Det är även meriterande om du arbetat med rehabiliteringsprocessen. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg och vara delaktig i Previas digitala resa. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en förmåga att se helheten och är proaktiv i samarbetet med våra kunder samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Som person är du engagerad, målinriktad och flexibel. Vi erbjuder dig: • Ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher • Trevliga kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper • Möjlighet till kompetensutveckling inom företagshälsa • Intressanta kunder, både inom privat och offentlig sektor Som företagssköterska i Previa arbetar du som konsult utifrån våra värderingar - värdeskapande, samspelande och modiga. Övrigt: Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Är du intresserad? Vid frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Karin Holmberg på [email protected] alternativt tel nr 019-158701. Välkommen med din ansökan senast 2021-10-26. Urval och intervjuer sker löpande. Vi undanber oss kontakt med annonserings- och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
AB Previa
Ansökan
Ansök senast 25 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Företagssköterska

Arbetsgivare / Ort: Luleå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Företagssjuksköterska/Företagssköterska

Om jobbet
Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll? Är du intresserad av arbetsmiljö, främja god arbetslivsutveckling samt att förebygga arbetsrelaterade sjukdomar? Känner du ett engagemang till att bidra med utvecklingen av hållbara arbetsplatser? Har du vana av att arbeta konsultativt? Trivs du med att arbeta både självständigt och i samverkan med andra? Då är du välkommen att söka tjänsten som företagssköterska hos oss på Kommunhälsan! ARBETSUPPGIFTER Som företagssköterska inom Kommunhälsan är du en oberoende expertresurs med en konsultativ roll inom området arbetsmiljö och hälsa. Du ingår i ett team av professioner inom områdena medicin, teknisk arbetsmiljö, organisatorisk och social arbetsmiljö samt ergonomi. Då samarbetet inom arbetsgruppen är viktigt för att uppnå bästa resultat mot kund värderas dina personliga egenskaper för att komplettera arbetsgruppens sammansättning. Företagssköterskans arbetsuppgifter är bland annat att utföra lagstadgade medicinska kontroller, hälsoundersökningar, vara stöd vid arbetslivsinriktad rehabilitering, i det systematiska arbetsmiljöarbetet, vid livsstilsfrågor och arbetsmiljöutredningar men också vid kris, samt agera som rådgivare till chefer och medarbetare i hälso- och arbetsmiljöfrågor Arbetet går ut på att främja god arbetslivsutveckling som medför hälsa och säkerhet för den anställde samt att stödja Kommunens verksamheter att förebygga och undanröja hälsorisker för att skapa attraktiva och hållbara arbetsplatser. Som medarbetare hos oss har du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, både genom kompetensutveckling och genom att ta mer ansvar i ditt arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är vidareutbildad till företagssköterska. Krav för tjänsten är ett genuint intresse för förebyggande hälsoinsatser i arbetslivet samt god förmåga att bedöma människors förmåga i olika arbetssituationer. Du har minst 5 års yrkesverksamhet samt erfarenhet av företagshälsovård. Som person är du strukturerad, nytänkande och utvecklingsinriktad. Du är initiativrik med förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Då rollen medför många kontaktytor är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är självgående, serviceinriktad, kreativ och har samarbetsförmåga. . Har du en stark drivkraft och är engagerad och målinriktad kommer du trivas i denna roll. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande: - Erfarenhet av stödsamtal och krishantering - Utbildning inom arbets- EKG - Jobbat i journalsystem CGM J4 - Certifierad alkohol och drogprovtagare - Erfarenhet av riskbruks- och missbruksarbete - Instruktör i HLR barn och vuxen samt Första hjälpen. ÖVRIGT Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns värdegrund där ledorden är Engagerade, Ansvarstagande och Kompetenta. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter. Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret. Tips! Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb
Arbetsgivare
Luleå kommun
Ansökan
Ansök senast 25 oktober (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.