På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Filmyrken
Spela filmen

Filmyrken

111 Lediga jobb

Digital media manager

Arbetsgivare / Ort: ABC Sales of Sweden AB / Johanneshov
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Är du en person som brinner för skapande med foto samt video och har skickligheten att digitalt marknadsföra det?

Vi söker en person som kan ansvara för kedjan från skapandet av content till publicering. Du kommer ha nyckelrollen att bidra till utvecklingen av ABC Sales branding. Det är därför stort utrymme för att få uttrycka sin kreativitet.

Vi kommer använda oss av produktionen både externt i marknadsföringssyfte men även internt för anställdas vidareutbildning och underhållning.

Hur är arbetsmiljön?

ABC Sales är ett väl etablerat säljbolag som jobbar med telekombranschens högst värderade varumärke Tele2 genom Field Sales. Genomsnittsåldern är unga 20-års åldern och tjänsten innefattar jobb i Stockholm men även möjlighet till resa. Ditt arbetsteam är tillsammans på kontoret med VD och flera.

Kompetenser vi söker:

  • Skapande av video och foto
  • Redigering
  • Publishing
  • Uppföljning och analysering

Vi är öppna för ansökningar från likväl etablerade proffs till engagerade självlärda.

Tjänsten är heltidstjänst och kontoret är beläget vid Globen.

Ansökan är välkommen utöver annons direkt till VD:

[email protected]

Arbetsgivare
ABC Sales of Sweden AB
Arenavägen 33
12177 Johanneshov
Hemsida: https://www.abcsalesofsweden.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Ljud/Scentekniker

Arbetsgivare / Ort: Lunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Scentekniker

Om jobbet
Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss? Om oss Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ. Inom verksamhet Kultur finns Kulturskola, Lunds Konsthall, kontakt med det fria kulturlivet, barn och ungdomskultur, och så klart enheten Scener. Kultur är också ansvariga för vissa arrangemang under året, såsom Sommarlund och Kulturnatten Vi är idag ett team på sju tekniker som arbetar med teknisk produktion för alla typer av live evenemang såsom teaterföreställningar, konferenser, konserter och dans. Vi driver tre anläggningar, Folkparken, Lunds stadsteater och Stenkrossen med sammanlagt fyra scener. Vi bygger, river , kör föreställningar och tar del i de konstnärliga processerna när det behövs. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att ta del av verksamheten främst i Folkparken men du kommer också vara en del av teamet som arbetar på våra övriga scener. I Folkparken driver vi scenen Rotundan som till störst del är en konsert- och orkesterscen. Där kommer du ansvara för arbetet med Scenen och ljudet innan, under och efter produktion. I arbetsuppgifterna ingår även att agera ljud/scentekniker på de andra scenerna. Du kommer vara med och bidra  i utvecklingsarbetet av Rotundan. Övrigt förekommande arbetsuppgifter är att underhålla scentekniksutrustning. Ytterligare en arbetsuppgift är att ha dialog och planera med de orkestrar som hyr in sig i huset. Sommartid arbetar vi mycket med utomhusverksamhet vilket också förekommer under andra delar av året. Vi scentekniker har en stor del av planering och genomförandet av de event som genomförs utomhus. Arbetstiden är förlagd till vardagar, kvällar och helger samt helgdagar. Vi söker dig som - har en minst tvåårig ljudteknisk utbildning eller motsvarande - har erfarenhet av arbete som ljudtekniker i scenbranschen - har erfarenhet av arbete inom det teatertekniska fältet och produktionsprocesser - har erfarenhet av tekniskt arbete och produktion - har erfarenhet av att arbeta med musik och musiker och ungdomar Har du arbetat med orkestrar är det meriterande och att ha arbetat med streaming ses också som meriterande. Du är genuint intresse för teknik och att arbeta fram de bästa förutsättningarna för evenemang. Du gillar scenkonst, att jobba i team där alla är viktiga och behandlas med omtanke och respekt. Du har ett helhetsperspektiv, är bra på att planera och prioritera samt van vid arbete i högt tempo. Du gillar att ta ansvar och du lägger stor vikt vid kommunikation.  
Arbetsgivare
Lunds kommun
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fotografassistent, e-handelsadministratör på deltid till A Retro Tale

Arbetsgivare / Ort: Enkoja AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Fotografassistens med erfarenhet av e-handel och kundservice hos e-handlare inom circular fashion

Om A Retro Tale

A Retro Tale är en unik onlinebutik baserad i Stockholm, med en passion för vintage och second-hand modeaccessoarer från världens mest exklusiva och berömda modehus. Hos oss hittar du designers som Chanel, Louis Vuitton, Bottega Veneta, Balenciaga, Gucci mfl.

Vi söker just nu en fotografassistent/e-handelsadministratör på minst 50% som ska avlasta produktfotografen med bland annat produktfotografering, publicering av nya produkter på vår webbsajt och andra distributionskanaler samt order- och kundhantering.

Vem är du?

Vi söker en självständig, noggrann, mångsidig och energisk individ med erfarenhet av produktfotografering, e-handel och kundservice. Vidare brinner du för fashion och gärna circular/sustainable fashion. Dessutom ser vi gärna att du kan arbeta i högt tempo och har viss erfarenhet av webbpublicering i WordPress och/eller WooCommerce, då våra produkter administreras i dessa IT-system.

Du som söker i tjänsten behärskar systemkamera, fotoblixtar och annan utrustning men kommer att få handledning av produktfotograf vid behov.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal såväl som i skrift.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en fartfylld arbetsplats i sann start-up känsla med internationell prägel. Vidare erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter för rätt kandidat. Du kommer att få stöd av vår produktfotograf såväl som ledningsgruppen i ditt arbete och rapportera till linjechefen.

Vi på A Retro Tale är ett härligt och prestigelöst litet team där vi hjälps åt med olika arbetsuppgifter och kontaktytor vid behov. För att trivas i denna roll tror vi att du också är samarbetsvillig, flexibel och prestigelös.

Studio, fotoutrustning och dylikt finns att tillgå.

Låter rollen och arbetsplatsen intressant? Välkommen in med ditt CV och personliga brev till [email protected] senast den 28 november 2021.

Vid frågor om rollen eller liknande, välkommen att maila Pattie.

Skicka gärna in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen.

Arbetsgivare
Enkoja AB
Tulegatan 18 Lgh 1202
17278 Sundbyberg
Hemsida: aretrotale.com
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Engagerad bostadsfotograf i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Svenska 360 KB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-06-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Göteborg. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar. OM TJÄNSTEN Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering. Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam. Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete. Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område. Du bestämmer själv dina arbetstider. UTRUSTNINGSKRAV Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm Stativ Kunskaper i bildredigering Körkort och tillgång till bil För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.
Arbetsgivare
Svenska 360 KB
Hemsida: http://www.se360.se
Ansökan
Ansök senast 28 november (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Ljustekniker, intermittent anställning med varierande omfattning

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 november (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Ljustekniker

Om jobbet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 53 300 studenter och 6 500 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Högskolan för scen och musik (HSM) finns i huset Artisten i centrala Göteborg och ingår i den Konstnärliga fakulteten vid Göteborgs universitet. Institutionen utbildar musiker i flera genrer, komponister, lärare i musik och teater, musikalartister, operasångare och skådespelare och har drygt 600 studenter. Högskolan för scen och musik bedriver även utvecklingsarbete, forskarutbildning och forskning samt har en omfattande utåtriktad verksamhet. Institutionen har närmare 200 anställda. Arbetsuppgifter Vi söker 2-3 ljustekniker med placering på tekniska enheten. Tjänsten innebär att du rings in vid behov för arbete på timbasis, främst i samband med föreställningar, redovisningar och konserter. Arbetstiden är främst förlagd till kvällstid och helger. Du arbetar både självständigt och tillsammans med ordinarie tekniker gentemot studenter, lärare och övrig personal. Som intermittent anställd behövs du framförallt under perioder med extra hög arbetsbelastning som t.ex. runt jul och i maj. Kvalifikationer Du skall ha: - Erfarenhet av arbete med ljusteknik på konserter och/eller i scenkonstproduktioner - Datorvana i både PC och Mac-miljöer - God servicekänsla, ansvarskänsla, stresstålighet och noggrannhet - God samarbetsförmåga och god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp - God kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska Utöver ovanstående kvalifikationskrav är det även meriterande med: - Utbildning inom och/eller erfarenhet av pedagogisk verksamhet - Kunskaper inom de system vi arbetar med:  QLab, Avolite ljusbord, Prego ljusbord - Grundläggande elkunskap Vi kommer främst att beakta den som efter en helhetsbedömning kan anses ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla ovan angivna arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Anställning Tidsbegränsad anställning, intermittent, för perioden 2022-01-01 - 2022-12-31. Omfattning: Varierande. Du rings in vid behov. Timlön. Placering: Högskolan för scen och musik Kontaktuppgifter för anställningen Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta:   Erik Jonasson, teknisk chef, tfn: 031-786 4167. Email: [email protected] Anna Gideonsson, teknisk samordnare, tfn: 031-786 6303. Email: [email protected] Magdalena Eldh, personaladministratör, tfn: 031-786 4010. Email: [email protected] Info HSM: www.gu.se/scen-musik Fackliga organisationer Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande Ansökan Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska vara inkommen senast: 2021-11-29   Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.   Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Göteborgs Universitet
Hemsida: http://www.gu.se/
Ansökan
Ansök senast 29 november (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.