På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Fastighetsingenjör
Spela filmen

Fastighetsingenjör

48 Lediga jobb

Ingenjör till enheten för teknisk information på Käppalaförbundet

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsingenjör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Käppalaförbundet vill förstärka sin enhet för teknisk information. Vi söker dig som delar vårt fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet med hjälp av den senaste tekniken.

Käppalaförbundet står inför stora utmaningar när Käppalaverkets reningsprocesser ska byggas om för att uppnå skärpta utsläppsvillkor. Du har en viktig roll i det förändringsarbete vi har framför oss. 

Ditt uppdrag är att handlägga, kravställa och förvalta vår tekniska anläggningsinformation. 
Du tillhör produktionsavdelningens enhet för teknisk information som består av ambitiösa, engagerade och erfarna kollegor. Du kommer att bidra till utveckling av enhetens arbetssätt och val av verktyg för en effektiv och framtidssäker förvaltning.

Ansvarsområden

I dina arbetsuppgifter ingår att:
 • Söka teknisk anläggningsinformation i digitala och fysiska arkiv samt stödja projekt och andra beställare med identifiering av befintligt underlag för aktuell anläggningsdel.
 • Vi arbetar med BIM och du blir en del i vårt arbete kring strategi och samordning av detta.
 • Förvalta referensbeteckningssystem, anläggningsregister, objektstruktur, underhållsdata samt CE-dokumentation.
 • Ta emot anläggningsinformationsleveranser från projekt, underhållsåtgärder, ombyggnationer och andra ändringar i Käppalaförbundets anläggningar för granskning och leveranskontroll samt registrering.
 • Utföra och implementera förändringar i befintliga ritningar med hjälp av CAD-verktyg
 • Arbeta med ständiga förbättringar av arbetssätt, processer, rutiner och mallar.
 • Hantera systemadministrativa frågor i dokumenthanteringssystemet C4 samt i underhållssystemet IDUS.

Arbetstider

Detta är en tillsvidareanställning. 
Din arbetsplats kommer att vara på Käppalaverket i Lidingö.

Kvalifikationer

 • Vi tror att du har en högskoleutbildning inom mekanik, elektronik, process eller motsvarande. 
 • Vi ser gärna att du har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet inom processindustri eller konsultverksamhet, inkluderande erfarenhet av arbete med teknisk dokumentation. 
 • Vidare har du kunskap/erfarenhet av BIM och 2D- & 3D-Cad-modellering samt erfarenhet av att arbeta med anläggningsregister och system för anläggningsinformation
 • Det är meriterande med erfarenheter från VA-branschen.
Som person har du lätt för att samarbeta, är handlingskraftig, strukturerad, kreativ och har god administrativ förmåga. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Ansökan

Välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag: 2021-10-27
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Rekryteringsprocessen hanteras av Randstad Engineering men du kommer att bli direktanställd av Käppalaförbundet. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Hannah Sandström, [email protected] alt. +46 733 434 534.

Facklig representant är Tomas Pettersson som nås via Käppalaförbundets växel 08-766 67 00.

Om företaget

Käppalaförbundet renar avloppsvatten från mer än en halv miljon människor i elva medlemskommuner norr och öster om Stockholm. Reningen sker på ett mycket effektivt sätt i Käppalaverket, Sveriges tredje största avloppsreningsverk. Käppalaverket är också en resursutvinningsanläggning som tar tillvara och återför den näring och energi som finns i avloppsvattnet till samhällets kretslopp. Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 14001. Vi är cirka 80 anställda i en organisation med hög trivsel och låg personalomsättning. Käppalaverket ligger i Gåshaga på Lidingö. Mer information om Käppalaförbundet finns på www.kappala.se.

Att arbeta på Käppalaförbundet
Käppalaförbundet erbjuder dig en arbetsplats att vara stolt över, som gör en verklig insats för miljön varje dag. Vi har fokus på hållbara lösningar och miljömedvetenhet och arbetar aktivt i olika samarbetsprojekt för att utveckla teknik och miljö. På Käppalaförbundet har vi ett ledarskap där vi tror på frihet under ansvar. Vi vill att våra anställda ska ha balans i livet och erbjuder därför flextid, friskvårdstimme, friskvårdsbidrag och tillgång till vårt eget gym. Vi har även en aktiv personalförening som ordnar aktiviteter för de anställda.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Injekteringstekniker betong

Arbetsgivare / Ort: Prowork Göteborg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Drift- och underhållsingenjör
 • anläggning

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu: 

Personer som vill jobba  i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Verksamheten sträcker sig över hela Sverige samt även i Norge och Finland vilket kan medföra resor. Dock är vi främst lokaliserade i Sverige och i synnerhet Göteborgsregionen.

Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Injektering är meriterande men inget krav. På sikt strävar vi efter du ska kunna arbeta självständigt med dessa arbetsuppgifter.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Arbetsgivare
Prowork Göteborg AB
Hemsida: www.prowork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsplanerare till Manufacturing Huskvarna

Arbetsgivare / Ort: Husqvarna AB / Huskvarna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Drift- och underhållsingenjör
 • anläggning

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Husqvarna har en lång historia inom produktutveckling för skog- och trädgårdsskötsel. Idag är vi världsledande inom flera produktsegment och försätter att satsa på innovationer som skapar nya lösningar och produkter för våra kunder.

Drivs du av att jobba med teknik i framkant? Är du även den personen som kan hålla huvudet kallt när mycket händer på en gång? Husqvarna befinner sig i en intressant fas där det satsas på modern teknik och hög automatiseringsgrad. Som en del av denna satsning söker vi nu en underhållsplanerare till underhållsteamet inom Manufacturing Huskvarna.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållsplanerare kommer du tillsammans med dina kollegor att driva underhållet i produktionen. Du kommer att vara delaktig i att produktionsmålen uppnås genom att förse dem med rätt underhållsinsatser och prioriteringar. Du kommer även att ansvara för planering av servicebesök, koordinera reservdelar inför planerade underhåll och sköta den dagliga bemanningen av service- och underhållspersonal.

Om dig

För att lyckas i den här rollen så har du en analytisk förmåga och är van vid att tillämpa ett strukturerat arbetssätt i en miljö där oförutsägbara händelser är den del av vardagen. Du har minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna högskoleutbildning och minst 3 års relevant erfarenhet av underhållsverksamhet och produktion. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datavana. Meriterande är om du har jobbat i Maximo eller annat underhållssystem. Tjänsten medför mycket externa och interna kontakter därför är det extra viktigt med god kommunikation och hög samarbetsförmåga. Det är en varierande roll där du får vara med och påverka hur dina dagar utformas och tillsammans med ditt team bidra till utveckling och förbättring.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och ett personligt brev. Vi önskar att alla CV skickas via ansökningsportalen och ej via mail för att korrekt få bedömning över alla intressenter.

Vid frågor kring tjänsten, var god kontakta rekryterande chef: Magnus Wohlin, [email protected]

Vid frågor kring rekryteringsprocessen, var god kontakta rekryterare: Caroline Karlsson, [email protected]

När vi mottagit din ansökan går vi igenom den för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Intervjuer sker löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Fackliga representanter:

Soili Johansson – Unionen, [email protected],

Fredrik Lindström – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Företräder samtliga Saco-förbund), 036-14 74 29, [email protected]

Läs mer om Husqvarna Group här: http://www.husqvarnagroup.com/

Arbetsgivare
Husqvarna AB
Drottninggatan 2
56182 Huskvarna
Hemsida: https://www.husqvarnagroup.com/
Ansökan
Ansök senast 29 oktober (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Underhållsingenjör

Arbetsgivare / Ort: Absorbest AB / Kisa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Underhållsingenjör

Du kommer aktivt jobba med att vidareutveckla anläggningens underhållsprocesser vad det gäller funktion, effektivitet och åter upprepbarhet. Vår kundstruktur ställer krav på att vi följer olika standarder och att vi har processer för att säkerställa ett väl fungerande underhåll som ska integreras i vårt ledningssystem.

Rollen innebär att du kommer driva och utveckla underhållsprocessen och sammanställa olika rapporter.

Att initiera förbättringar och stötta organisationen vid korrigerande åtgärder är en naturlig del av dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett engagerat team och rapporterar till produktionschef.

För att lyckas i rollen bör du ha en relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet samt ett par års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete.

Har du jobbat med statistisk processtyrning, värdeflödesanalyser, systematiserat förbättringsarbete och lean, ser vi det som en merit. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning i denna befattning.

Som person är du strukturerad, metodisk och lösningsorienterad. Då din vardag kommer vara varierande och händelserik är egen drivkraft och initiativförmåga viktiga egenskaper för framgång. Vidare är du social och trivs med ansvaret att vara navet för våra underhållsfrågor.

Kompetenskrav:

· Godkänt på körkortsfrågor gällande hygienrutiner samt packning för renrum.

· Truckförarbevis samt körkortstillstånd för truck.

· Grundläggande el säkerhetskunskap.

· Erfarenhet av styrsystem.

· Erfarenhet av pneumatiksystem.

· Dokumention kunskap / Officepaketet

Profil:

· Besitta god förståelse och erfarenhet av produktionsmaskiner och dess processer i allmänhet.

· Noggrann i sitt sätt att arbeta.

Arbetsgivare
Absorbest AB
Klintvägen 1
59039 Kisa
Hemsida: www.absorbest.se
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fastighetsingenjör Bygg

Arbetsgivare / Ort: Fortifikationsverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsingenjör

Om jobbet
Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa! Vi erbjuder Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Till region Sydväst söker vi nu en Fastighetsingenjör. Den här tjänsten har placering i Revinge, men arbetsuppgifter kan förekomma över hela Region Sydväst som innefattar Skåne, Halland och delar av Västra Götaland, vilket innebär att resor ingår i tjänsten.  Huvudsakliga arbetsuppgifter Som Fastighetsingenjör kommer du utifrån ett projektorienterat arbetssätt svara för och genomföra projekt och uppdrag inom främst byggområdet. I projekten har du fullt ansvar för tidplan, budget och kvalitet inom beslutade ekonomiska ramar och tidsplaner. Du ansvarar för att genomförda projekt avslutas och överlämnas till drift och förvaltning, samt att relationshandlingar levereras till arkiv. I rollen ingår att arbeta med underhålls-, drift-, energi-, teknik och miljöfrågor. Våra förvaltare avropar fastighetsingenjörens stöd i tidiga skeden och du stödjer regionen med din sakkunnighet inom det byggtekniska-området. Vidare kommer du på uppdrag genomföra underhållsbesiktningar och leverera underlag till underhållsplaner. Du medverkar även vid upphandling och inköp av konsulter och entreprenörer.   Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning eller YH-utbildning med inriktning bygg eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen som fastighetsingenjör, teknisk förvaltare eller projektledare med inriktning mot bygg. Du har goda kunskaper i svenska, god administrativ förmåga och datavana. Körkort B är ett krav. Meriterande kvalifikationer Det är meriterande med utbildning och/ eller arbetslivserfarenhet av LOU. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning inom byggområdet och kunskap inom Cad-program. Personliga egenskaper Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande, initiativtagande och ansvarsfull. Du är kundorienterad och har ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Pålitlighet och hög integritet är en självklarhet för dig och du är strukturerad i ditt arbete samt besitter en god administrativ förmåga.  Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är också ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Tillsvidareanställning i myndigheten innebär även att man blir krigsplacerad. Kontaktpersoner Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta teknikchef Magnus Wall, tfn 010-44 45 306 eller rekryteringsspecialist Sonja Sand tfn 010-44 44 983.  Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. Fackliga representanter Eric Bergman, Ledarna Tommy Eriksson, SEKO Per Alexis, SACO Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 30 oktober 2021. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Arbetsgivare
Fortifikationsverket
Hemsida: http://www.fortifikationsverket.se
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.