På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Elingenjör

Elingenjör

78 Lediga jobb

Projektledare Elkraft

Arbetsgivare / Ort: ATICC Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Aticc Sweden är ett modernt konsult och rekryteringsföretag som brinner för individen. Vi tror till 100% att medarbetare lyckas bättre i sitt arbete om vi som arbetsgivare skapar en flexibel, rättvis och rolig plattform att verka på. Med vårt medarbetarägda företag så skapar vi tillsammans den plattformen. Läs mer på www.aticc. (http://www.ahlstrom-munksjo.com/)se Just nu söker vi ytterligare projektledare inom elkraft som likt oss trivs i en organisation med stor frihet. Du är kanske rätt person för oss? Arbetsuppgifter I rollen som projektledare elkraft så kommer du arbeta ute hos någon av våra kunder och ansvara för spännande och komplexa projekt. Då vi stenhårt tror på rättvisa så har vi hoppat över alla överbetalda chefer som sladdar in halv tio på morgonen. Du rapporterar därmed direkt till dig själv! Men oroa dig inte, vi ingår alla i Aticc laget och hjälper varandra så fort det behövs. Din bakgrund Vi söker dig som har akademisk bakgrund inom området el/instrument/automation alternativt innehar arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningskravet. Du bör haft någon form av ledarroll tidigare och gärna minst ett par års erfarenhet som elkraft. Du ska behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom el-entreprenader är det starkt meriterande! Då en stor del av arbetet innebär planering och samordning bör du vara en person som jobbar strukturerat och kan hantera arbetstoppar då och då. Vi arbetar med ständiga förbättringar och för att lyckas i rollen bör du tycka om att ta ansvar och vara öppen för förändringar. Vi tror att du är en person som lätt tar in information och vet hur du ska presentera detta för personalen. Vi ser att du drivs av mål och utveckling, både när det gäller den verksamhet du ansvarar för och människorna i den och att du leder ditt team på ett tydligt, rättvist och coachande sätt. Vidare ser vi gärna att du har ett intresse av att komma in som delägare i Aticc och vara med och bygga företaget vidare. Vi erbjuder Vi erbjuder en arbetsplats där det finns ett starkt engagemang för verksamheten och innehållsrika dagar. Bli en del av en gemenskap som är värdestyrd, omtänksam och som välkomnar mångfald. Vi tror på kraften att arbeta i team för att ge de bästa resultaten, både för bolaget men också för teammedlemmarnas individuella ambitioner. Tillsammans skapar vi det företaget vi vill att vi ska vara. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
ATICC Sweden AB
Hemsida: http://www.aticc.se
Ansökan
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Elkraftsingenjör inom Processindustrin

Arbetsgivare / Ort: AFRY AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Anläggningsingenjör
  • elkraft

Om jobbet

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

Det är en spännande tid för AFRY Process Industries South! Vi växer och söker dig som vill ingå i en nystartad sektion med fokus på Elkraft inom Processindustrin.

Du kommer närmast tillhöra Process Industries South, ett affärsområde som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi driver idag flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom tex Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Vi hjälper våra kunder med att lösa avancerade tekniska problem samtidigt som vi är på väg in i en omställning inom industrin mot en grönare framtid och mer digitaliserad värld.

För att stärka vår position på marknaden och möta kundernas förfrågningar vill vi nu utöka vår verksamhet i Göteborg och Stenungsund med en sektion för Elkraft inom Processindustrin. Vi söker nu därför drivna elkraftsingenjörer som vill vara med och expandera vårt tjänsteerbjudande inom elkraft mot processindustrin här på Västkusten.

I rollen som elkraftsingenjör kommer ditt fokus vara att tillse konstruktion i industriella elanläggningar, exempelvis för industriell elkraft samt fältinstallationer inom processindustrin. Du kommer vara en viktigt nyckelspelare för sektionens fortsatta utveckling inom elkraftsområdet. Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på vårt kontor samt ute hos våra kunder.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid | Placeringsort: Göteborg eller Stenungsund | Lön: Efter överenskommelse

Kravspecifikation

Vi söker dig som vill vara en del av en nystartad sektion där du får vara med och bidra samt forma ett vinnande team. För att lyckas i rollen som elkraftsingenjör ser vi att du har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola. Du har minst 5 års erfarenhet i rollen som elkraftsingenjör och har tidigare erfarenhet av EPC/EPCM projekt inom processindustri.

B-körkort ett krav för tjänsten då vi har ett nära samarbete med AFRY kollegor på andra orter samt deltar vid anläggningars utcheckning och idriftsättningar. I rollen kommer du även ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

I alla våra rekryteringar läggs stort vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god kommunikationsförmåga och visar engagemang och driv. Du värderar samarbete och är alltid villig att stötta dina kollegor. Dessutom är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Din nyfikenhet och envishet bidrar till att du alltid vill hitta den bästa lösningen!

Ytterligare information

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiveter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!

Kontakt för ytterligare information

För frågor gällande tjänsten, kontakta segmentschef Jörgen Katz:

[email protected]

+46 10 505 77 01

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Frida Ottosson:

[email protected]

+46 10 505 32 24

Vi närmar oss julledigt vilket innebär att rekryteringsprocessen kan komma att dra ut lite på tiden, vi är tacksamma för ditt tålamod. Vi har ej möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, vänligen ansök via länken

Sista ansökningsdag: 2022-01-30

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Arbetsgivare
AFRY AB
40151 GÖTEBORG
Ansökan
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

HW Electrical and Electronics Engineer for client within automotive

Arbetsgivare / Ort: Integro Consulting AB / Hisings Backa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Elingenjör

Om jobbet

Work Description and Responsibilities:

As HW Electrical and Electronics Engineer you will be involved in development and maintenance of hardware and software for the vehicle communication interface used by many different diagnostic applications. Your main responsibility is to identify and define the solutions that will maximize the value delivered to our stakeholders. Work is done in agile teams in iterative collaboration with software developers.

Experience and Skills Required:

A Master or Bachelor degree in Engineering (preferably Electrical Engineering, Physics Engineering or Mechatronics/Automation Engineering or Computer Science) or equivalent professional experience

Understand business needs and translate into software/hardware requirements for the vehicle communication interface

Design, develop, and maintain the test framework for vehicle communication hardware and software components

Design, develop and maintain software tools for data analysis and problem solving

Provide support to end users on vehicle communication issues analyzing logged data and performing root cause analysis

Be a real team player collaborating across different agile teams and also to external system and application teams

Proficient in communication in English, both verbally and in writing

Additional skills/good to have (one or several):

Good knowledge about electronics / embedded SW development

Good knowledge in programming (Python, Javascript/Typescript)

Good knowledge in agile SW development way of working including continuous integration / continuous delivery / continuous deployment

Basic knowledge of vehicle communication protocols (J1587, J1939, CAN, UDS, etc.)

Basic knowledge of the equipment for electronics System testing (CANoe, CANalyzer, etc.)

SAFe and ISTQB certificates are merits

Knowledge about programming languages GoLang, C#, .NET is a merit

Knowledge about automotive diagnostics software and tools are considered to be a merit.

Additional info:

We schedule interviews on a rolling basis so do not wait until end date.

Arbetsgivare
Integro Consulting AB
C/O ZP Engineering Exportgatan 1B
42246 Hisings Backa
Ansökan
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mechatronics Engineer for client within automotive industry

Arbetsgivare / Ort: Integro Consulting AB / Hisings Backa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Elingenjör

Om jobbet

Work Description and Responsibilities:

Work with autonomy in the defined area of technical expertise, with high technical complexity. Contribute to the development from research/early phases of development to product maintenance. Ensure the design fulfills the technical targets/requirements. Develop and share acquired competence and provide technical advice. Contribute to networking across the organization and sites. Network and build relationship with universities, external institutes and partners for own technical area.

Experience and Skills Required:

A Master or Bachelor degree in Engineering (preferably Electrical Engineering, Physics Engineering or Mechatronics/Automation Engineering or Computer Science) or equivalent professional experience

Understand business needs and translate into software/hardware requirements for the vehicle communication interface

Design, develop, and maintain the test framework for vehicle communication hardware and software components

Design, develop and maintain software tools for data analysis and problem solving

Provide support to end users on vehicle communication issues analyzing logged data and performing root cause analysis

Be a real team player collaborating across different agile teams and also to external system and application teams

Proficient in communication in English, both verbally and in writing

Additional skills/good to have (one or several):

Good knowledge about electronics / embedded SW development

Good knowledge in programming (Python, Javascript/Typescript)

Good knowledge in agile SW development way of working including continuous integration / continuous delivery / continuous deployment

Basic knowledge of vehicle communication protocols (J1587, J1939, CAN, UDS, etc.)

Basic knowledge of the equipment for electronics System testing (CANoe, CANalyzer, etc.)

SAFe and ISTQB certificates are merits

Knowledge about programming languages GoLang, C#, .NET is a merit

Knowledge about automotive diagnostics software and tools are considered to be a merit.

Additional info:

We schedule interviews on a rolling basis so do not wait until end date.

Arbetsgivare
Integro Consulting AB
C/O ZP Engineering Exportgatan 1B
42246 Hisings Backa
Ansökan
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker en El- och automationschef

Arbetsgivare / Ort: Sofidel Sweden AB / Kisa
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

I rollen som El- och automationschef leder och utvecklar du underhållsverksamheten inom el- och automation tillsammans med ditt team. Som ledare för teamet engagerar du och leder personalstyrkan genom ett gott ledarskap där medarbetarna tillåts växa och utvecklas. I din roll som El- och automationschef tillser du att en systematisk utveckling och modernisering av elanläggningarna inom företaget genomförs för att svara upp mot de krav som ställs med avseende på personsäkerhet, drifttillgänglighet och möjligheten till underhåll. Du fungerar också som elansvarig på företaget, vilket innebär en delegering för Samordnad elsäkerhet, Elanläggning- och personalansvar samt att auktoriserad Elinstallatör för regelefterlevnad ingår i rollen.


Kvalifikationer

  • Utbildad elingenjör eller motsvarande kompetens erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av chefsskap/ledarskap
  • Goda kunskaper om lagar och förordningar inom elområdet
  • Elinstallatör med behörighetstyp AL som lägst
  • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift


Meriterande

  • Tidigare erfarenhet från mjukpapperstillverning eller motsvarande processindustri


Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar där du, med gott ledarskap och samarbete, uppnår engagemang och resultat. Vidare är det viktigt att du är positiv, strukturerad och drivande.


Anställningsvillkor

Tjänstemannabefattning: Dagtid, 100%

Varaktighet: Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast, urvalsprocessen kommer ske löpande.

Vid eventuella frågor gällande tjänsten kontakta vår Hr avdelning, [email protected]

Arbetsgivare
Sofidel Sweden AB
Industrivägen 15
59040 Kisa
Ansökan
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.