På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Drifttekniker i processindustri
Spela filmen

Drifttekniker i processindustri

189 Lediga jobb

Drifttekniker till Östergötland

Arbetsgivare / Ort: Lassila & Tikanoja FM AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Motiveras du att få vara med och göra skillnad? Vi behöver fler kollegor till våra uppdrag i Östergötland. Just nu söker vi: Drifttekniker Som drifttekniker arbetar du med driften av fastighetstekniska system som ventilation, värme och kyla. En stor utmaning i denna roll är att sköta driften som ständigt utvecklas med både gamla och nya system. Eftersom vi jobbar på ett akutsjukhus utmanas du även att snabbt kunna ställa om från ett planerat arbete till något plötsligt akut ärende. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där din förmåga till självständig problemlösning är A och O. Du blir en del av ett glatt gäng som söker kollega som är teknikintresserad och alltid redo för nya utmaningar. Du har lätt för att både jobba självständigt och i grupp. Din positiva attityd, kreativitet och förmåga till problemlösning gör dig uppskattad såväl som kollega som hos våra kunder. Kvalifikationer • Minst 3 års erfarenhet av fastighetsdrift • Utbildning inom ventilation, värme och kyla är meriterande • B-körkort Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i Citect Scada systemet samt har kunskaper inom styr & regler. Utdrag ut belastningsregister kan förekomma
Arbetsgivare
Lassila & Tikanoja FM AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare till Savills i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Savills i Stockholm växer och behöver nu stärka upp med fler stjärnor till sitt lokalkontor i Barkarby. Om du vill arbeta som teknisk förvaltare i ett världsledande och dynamiskt företag är det här din chans. Välkommen med din ansökan idag!  

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt bygg- och projektledning. Läs mer om oss på www.savills.se.

Om tjänsten som teknisk förvaltare
I rollen som teknisk förvaltare kommer du att utgå från vårt lokalkontor i Barkarby och ingå i ett sammansvetsat team som tillsammans ansvarar för och förvaltar över 30.000 kvm inom Barkarby handelsplats samt kontorsfastigheter i centrala Stockholm och Västerås.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för helförvaltningen av tilldelade fastigheter. Utöver teknisk förvaltning ingår planering, budgetering, rapportering och annan relaterad administration i din roll. Du kommer ha en tät dialog med kundens Asset Managers och tillsammans med dina kollegor arbeta för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättningar gällande fastigheternas löpande drift och underhåll samt att säkerställa fastigheternas tekniska standard bibehålls och utvecklas långsiktigt och hållbart.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en kommunikativ och prestigelös person och som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team. Du är genuint intresserad av människor och kan med lätthet anpassa din kommunikation till mottagaren. I ditt arbete är du strukturerad och lösningsorienterad. Du är en person som trivs på en arbetsplats med högt tempo och som välkomnar förändring.
Savills är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning och vi uppmuntrar därför sökanden av olika kön och bakgrund. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss!

Vi önskar att du har:
 
 • Utbildning inom teknisk förvaltning eller motsvarande yrkeserfarenhet
 • Minst 5 års erfarenhet som teknisk förvaltare  
 • Erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter
 • Erfarenhet av en kravställande position och att agera som beställare åt kunden  
 • Mycket goda erfarenheter inom teknisk förvaltning, planering och att upprätta och genomföra en underhållsbudget
 • Generalist inom SBA, Heta arbeten, styr regler
 • Goda kunskaper kring relevanta lagar och myndighetskrav och av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument
 • Goda kunskaper inom Officepaketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av helförvaltning av kommersiella fastigheter. Vidare ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från konsultverksamhet och av att självständigt driva processer och projekt.

Vad kan Savills erbjuda dig?
Savills är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och bra förmåner. Hos Savills präglas arbetskulturen av laganda, med goda möjligheter att få vara med och påverka sin vardag och karriär.

Ansökan och frågor
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering som tar hand om rekryteringsprocessen, men du kommer att bli anställd direkt hos Savills. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefin Chaplovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] Sista ansökningsdag är 31 januari 2022, men vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.savills.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsskötsel och utveckling

Arbetsgivare / Ort: Linköping Autocenter AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Bosniska
 • Serbiska

Om jobbet

Om jobbet

Vi söker nu dig som är utbildad och i början av din karriär eller har några års erfarenhet. För detta arbetet är kunskapen det viktiga, så har du erfarenhet finns det inga krav på utbildning. Hos oss kommer du att från marken upp till tak arbeta med fastighetsdrift. Vi både bygger och förvaltar. Krav är att du kan hantera mätutrustning, läsa ritningar likaledes som att hantera en polermaskin.

Låter det som du? I sådana fall är det dig vi söker – skicka in din ansökan redan idag!

Du erbjuds

* Stor frihet och möjlighet att utvecklas.

* Få arbeta med komplexa uppgifter med stort ansvar.

VI SÖKER DIG SOM

* Antingen har god erfarenhet av fastighetsskötsel, eller är i början av karriären men med utbildning

* Tidigare erfarenhet av att arbeta i en byggarbetsplatsmiljö samt drift.

* Tidigare erfarenhet inom VA, EL, Bygg är meriterande.


Som person:

*Noggrann och strukturerad och

*Har god sammarbetsförmåga

* Gillar fysiskt arbete


Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Linköping

Arbetsgivare
Linköping Autocenter AB
Algolgatan 1
58335 Linköping
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Drifttekniker till Caverion Stockholm Norr

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Caverion Stockholm Norr har en stark efterfrågan efter våra tjänster och förstärker nu med ytterligare Drifttekniker till vårt framgångsrika team. Som drifttekniker hos Caverion Stockholm Norr tillhör du ett team av ca. 15 medarbetare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom ventilation, kyla, styr och regler, el och VS. Arbetsuppgifter Som drifttekniker på Caverion arbetar du med service, underhåll, felsökning samt reparation inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt är att du är serviceminded och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobb både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område. Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även att * Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter * Uppföljning och återrapportering * Planering av eget arbete * Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetens * Teknisk utbildning ex. VVS och fastighetsprogrammet eller annan relevant yrkesinriktad utbildning. * Flerårig erfarenhet som Drifttekniker eller motsvarande inom Fastighetsområdet. * Kunskap och utbildning inom injustering av ventilationsanläggningar. * Kunskaper inom styr & regler, ventilation och OVK * Kunskap inom mekaniskt arbete så som lagerbyte, balansering, mindre montage är meriterande. * Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. * Meriterade att kunna läsa ritningar * Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad * B-körkort Kort om Caverion? Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2020 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15 000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats. Varför Caverion? Här kan du se mer om hur det är att jobba på Caverion - https://youtu.be/WlsNejNXk4Q På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna: Innovation, Samarbete, Ansvar, Professionalitet Kontakt & Ansökan I denna rekrytering samarbetar Caverion med Jefferson Wells. Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga vänligen kontakta Rekryteringskonsult Lars Buvall, [email protected] Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker vid Campus Medicinareberget

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 53 300 studenter och 6 500 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Vid fastighets- och serviceenheten arbetar ca 300 personer som tillsammans erbjuder expertstöd och levererar service och tjänster till hela universitetet. Inom enheten finns Campusservice som är den fastighets- och serviceorganisation som säkerställer att lokal service med samlad kompetens finns på de olika geografiska områdena inom universitetet. Det finns idag fem olika Campus. Campus Medicinareberget omfattar den del av Göteborgs universitet som är etablerat på Medicinareberget. Verksamhetsområdet omfattar service till Sahlgrenska akademin och Naturvetenskapliga fakulteten. Personalen hanterar paket och post, säkerhetsrelaterade frågor, AV-teknik, lokalsamordning, transporter av källsorteringsmaterial och planering av interna omflyttningar. Viss service ges till laboratorieverksamheter, även stöd i det systematiska brandskyddsarbetet. Lokalerna består till övervägande del av kontor och undervisningslokaler samt forskningslabb. Vi söker nu en servicetekniker, med placering Campus Medicinareberget. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta tillsammans med servicesamordnaren för området och vara en kollega med övriga medarbetare inom Campus Medicinareberget. Som servicetekniker kommer du att utföra mycket skiftande servicesysslor inom Campusservice. Dina arbetsuppgifter innefattar att vara institutioner och andra enheter behjälplig med monteringsservice av möbler, uppsättning av hyllor, anslagstavlor, mm. AV-support i utbildningssalar, allmän rondering av lokaler, SBA och miljöarbete. Du kommer att utföra visst underhållsarbete i lärosalar och i allmänna utrymmen. Vidare arbetsuppgifter inom larm, lås och passersystem. Arbetsuppgifter i form av administration och planering av projekt för flyttservice kan förekomma. I arbetsuppgifterna ingår det även att utföra transporter av diverse försändelser samt att ha kontakt med hyresvärdar, entreprenörer och underleverantörer. Vissa arbetsmoment kan vara tunga och fysiskt arbetskrävande. Kvalifikationer Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna kompletterad med andra för uppdraget relevanta utbildningar. Vi ser det som självklart att du har dokumenterad erfarenhet inom vårt verksamhetsområde, samt viss erfarenhet av fastighetsfrågor. Du har självklart arbetat i en serviceorienterad organisation. Bred erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem. Likaså god datorvana samt kunskaper i Officepaketet. Du är praktiskt lagd och erfarenhet av montage och infästning är meriterande. Det är viktigt att du har förmåga att prioritera då arbetstempot periodvis är högt. Du ska ha förmåga att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du ska vara serviceinriktad, stor flexibilitet, fungera i ett högt arbetstempo och ha en hög grad av social kompetens samt förmåga att kommunicera med kunder och kollegor positivt, professionellt och på ett tydligt sätt. Du tycker om att lösa problem och komma med idéer till förbättringar och genomföra dessa med kollegor. Du ska vara beredd på att växa in i rollen som en viktig kugge i serviceverksamheten och bidra till en positiv utveckling av organisationen. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och gruppens sammansättning av olika kompetenser. Anställning Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, omfattning 100%, med placering tills vidare vid campusservice Medicinareberget. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Kontaktuppgifter för anställningen David Ståhl Servicesamordnare [email protected] Fackliga organisationer Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande Ansökan Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan ska vara inkommen senast: 2022-01-26   Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.   Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Göteborgs Universitet
Hemsida: http://www.gu.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.