På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Drifttekniker i processindustri
Spela filmen

Drifttekniker i processindustri

149 Lediga jobb

Mekaniker inom motorer till testavdelningen!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 augusti (1 månad 24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-03
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Drifttekniker
 • förbränningsstation

Om jobbet
Vi söker dig som älskar att skruva och utmana dig själv! Som mekaniker hos TEXEL ansvarar du för motorerna i deras testanläggning - här får du som händig möjligheten att ta stort ansvar och utmana din kompetens inom motorer, är du motorexperten i umgängeskretsen är det här rollen för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work rekryterar nu en mekaniker till TEXEL! TEXEL grundades av Lars Jacobsson med en vision om att hitta ett förnybart, effektivt och smart batteri. TEXELs batterilösning är 100 procent förnybar och lagrar energi i form av värme för att sedan göra om den till elektricitet. Detta har gjort deras teknik banbrytande på marknaden. Överföringen av energin från värme till elektricitet sker med Stirlingteknik - och det är här du kommer in i bilden! Hos TEXEL värderas trivsel och sammanhållning högt och därför ser kollegorna ofta till att äta en gemensam lunch och umgås även utanför arbetet när tillfälle ges. TEXEL upplever en snabbt tillväxt och nu öppnar en möjlighet där du får vara med och bygga framtiden tillsammans med TEXEL. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TEXEL. ARBETSUPPGIFTER Som mekaniker på TEXEL kommer du ha ett nära samarbete med TEXELs verifieringsingenjör och arbeta med testning av TEXELs produkter. Tillsammans tar ni fram olika scenarion som behöver testas där din praktiska kompetens verkligen kommer till nytta. Du kommer ha ansvar för underhåll av motorerna, maskiner och säkerhet, samt delta i utvecklingsarbetet i organisationen. Gemensamt kommer ni sätta upp TEXELs testavdelning i nya lokaler och där utföra alla möjliga tester av motorerna och andra delar av TEXELs produkter. Här får du med ett stort tekniskt intresse utlopp för din kreativa ådra och delta i utvecklingsarbetet på ett ett företag med teknik i framkant! VI SÖKER DIG SOM * Har arbetslivserfarenhet, och ett genuint intresse, av att arbeta praktiskt med motorer * Är obehindrad i tal och skrift, både i engelska och svenska då de används i det dagliga arbetet * Har B-körkort * Är djurvän och icke-allergisk då det finns flera hundar på kontoret Det är meriterande om du: * Tidigare arbetat i en startup-miljö * Har kunskap av stirlingmotorer Som person är du: * Strukturerad * Ansvarstagande * Noggrann * Problemlösande Övrig information * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Placering: Göteborg, centrum * Kontaktuppgifter: Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET Läs mer om TEXEL här!
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 3 augusti (1 månad 24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniskt intresserad servicemedarbetare!

Arbetsgivare / Ort: The We Select Company AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Ta chansen att arbeta som "handyman" i ett internationellt företag! Här får du möjlighet att jobba i ett team och med omväxlande arbetsuppgifter. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence) som genomsyrar allt vårt arbete och det är viktigt för oss att Du som medarbetare delar dessa värderingar med oss.

Vi söker en händig och tekniskt intresserad person, till en av våra kunder med verksamhet i Hagastaden. Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med stort ansvar och engagerade kollegor. Tillsammans med vårt mobila team ser du till att vår kund får den bästa möjliga service.

Som Servicemedarbetare är din roll att utföra service och underhåll enligt kontraktet. Arbetsuppgifterna är varierande och rollen ställer krav på att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ men även att vara en god lagspelare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med kollegor utföra daglig tillsyn samt service och underhåll på fastigheten och fastighetstekniska system
 • Utföra underhållsarbeten såsom service och filterbyte på ventilationssystem, belysningsmontage och reparationer samt lampbyten, målning, rensa avlopp, justering och uppsmörjning av dörrar, fönster mm
 • Säkerställa att arbetsuppgiften utförs enligt framtagna processer och rutiner i enlighet med CBREs Miljö-, hälso- och säkerhetspolicy.
 • Kontinuerligt förbättra leveransen av uppdraget genom att ta emot feedback från drifttekniker, tekniker, handledare, teamledare, produktionsledare, ingenjörer, produktionsplanerare samt interna och externa kunder

Vi söker dig som är/har:

 • genomförd relevant gymnasieutbildning eller liknande
 • tidigare erfarenhet inom byggnation, snickeri eller liknande är meriterande
 • utmärkta kunskaper i Windows och Office paket
 • utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
 • körkort klass B

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor.

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du varmt välkommen med din ansökan Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2021-09-28.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Thomas Örbom, Tel nr 070 262 49 33

CBRE är världens största kommersiella fastighets- och investeringsföretag. På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrelaterade tjänster som bidrar till våra kunders framgång! Våra ca 100 000 anställda hjälper investerare, fastighetsägare och hyresgäster via våra cirka 530 kontor över hela världen och omsatte 2020 23,8 miljarder dollar. CBRE Global Workplace Solutions (GWS) är ett affärsområde inom CBRE som levererar integrerade tjänster inom facilities management, projekt och rådgivning.

Arbetsgivare
The We Select Company AB
11330 STOCKHOLM
Hemsida: https://www.cbre.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker till Luleå

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. https://www.akademiskahus.se/

Brinner du för driftoptimering och har ett intresse av styr- och reglerteknik? Är du serviceinriktad och gillar kontakt med människor? Har du fastighetstekniskt intresse och gillar kontakt med människor? Fortsätt läsa!

Du kommer att arbeta som drifttekniker med fokus på driftoptimering som sker i samverkan med duktiga kollegor och med våra kunder i en varierande och teknikintensiv miljö. Allt ifrån klassrum, föreläsningssalar, studieytor till moderna labbmiljöer. Vi söker drifttekniker till vårt fastighetsområde Luleå som omfattar byggnader inom Campusområdet Luleå med ca 120 000 kvm. Utöver LTU Campus lokaler för undervisning och forskning, finns verksamheter som restauranger, gym och förskola. Vi erbjuder Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom mentorskap, coachning, samverkan och erfarenhetsutbyte har vi en ständig utveckling. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram och med bra chefer som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör och hållbara blir vi tillsammans. Akademiska hus vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom friskvård och hälsa. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation. Huvudsakliga arbetsuppgifter: * Aktivt driva arbetet med till driftoptimering av t.ex. inneklimat och energiförbrukning i samarbete med driftingenjörer. * Följa upp och analysera statistik för energi- och vattenförbrukning * Ansvara för den dagliga driften och skötseln av tilldelade byggnader med teknisk krävande installationer. * Förebyggande drift- och underhållsarbete * Löpande hyresgästkontakter. * Du kommer att vara förvaltarens "ögon" ute på området för att rapportera status på fastigheterna och vara delaktig i arbetet med underhållsplanering och ekonomisk prognos. Ditt bidrag Vi söker dig som har minst 3-4 års bred fastighetsteknisk erfarenhet och har stort intresse för driftoptimering, energifrågor och styr- och reglerteknik. Du har kunskap inom tekniska installationer för kraft och belysning, ventilation, VVS-tekniska anläggningar, styr- och regler- samt energi- och klimatfrågor. Vi är intresserad av dig och vad du har med dig i erfarenheter som kan stärka vårt arbete långsiktigt. Det är viktigt för oss att du har förståelse för hur de fastighetstekniska systemen hänger ihop. Som grund har du teknisk eller fastighetsinriktad gymnasieutbildning med påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. Begränsad behörighet El, eller bättre, är meriterande. Du uttrycker dig väl på svenska, behärskar engelska samt har god datorvana. B-körkort är ett krav. Arbetet innebär ett nära samarbete med fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, driftingenjörer och drifttekniker. Därför är det avgörande att du är samarbetsorienterad och trivs bra att dela kunskap och erfarenheter men även att stödja andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Du har en inställning präglad av nyfikenhet och är inte rädd för att prova och lära dig längs vägen. Som team-kompis agerar du pålitligt och stöttar givetvis kollegorna när det skulle uppstå problem. Ditt uppdrag Du jobbar förebyggande med drift och felavhjälpande underhållsarbete och har löpande hyresgästkontakter. Ditt kontaktnät blir brett och en förutsättning i uppdraget är att trivas med att bygga och ta hand om dina relationer. Du är affärsmässig och van att arbeta självständigt och planera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Låter det intressant? Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells och Akademiska Hus har en önskan om att alla eventuella frågor ang rekryteringsprocessen går direkt till Rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefonnummer: 070-3774891 eller via e-post: [email protected] Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Mariana Johansson, [email protected] Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 3 oktober!

Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetstekniker inom värme och ventilation

Arbetsgivare / Ort: Karlstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetstekniker/Drifttekniker
 • fastighet

Om jobbet
Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om hållbar tillväxt och god livskvalitet. Kom och väx med oss! Teknik- och fastighetsförvaltningens cirka 550 medarbetare bygger och sköter Karlstad. Med ansvaret för en trygg och vacker miljö sköter vi kommunens dricksvatten, gator, parker, lekplatser, skogsmark och den interna servicen som städ, tryckeri, fordon och konferens. Vi utvecklar infrastrukturen, bygger nya skolor och har hand om kommunens naturområden och fastigheter. Enheten fastighetsdrift installation sköter och utvecklar kommunens fastigheter, anläggningar och infrastruktur på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt i nära samverkan med övriga avdelningar inom teknik- och fastighetsförvaltningen och andra samarbetspartners. Enheten består av 17 medarbetare som utför tillsyn och skötsel samt underhåll av kommunens fastigheter.   Arbetsuppgifter Hos oss kommer du i första hand att arbeta med värme och ventilation i kommunens byggnader. Det innebär att du med hjälp av våra driftövervakningssystem och besök ute på plats i våra byggnader kommer jobba med tillsyn och skötsel, förebyggande åtgärder samt driftoptimering i våra värme- och ventilationssystem så att de fungerar så energieffektivt som möjligt. Tjänsten innefattar också reparationer för att återställa funktioner, hantering av dokumentation kring installationer, felsökningar, uppföljning av energistatistik samt framtagande av underlag till underhållsplaner. Du bidrar med dina erfarenheter på ett lösningsfokuserat och engagerat sätt. Du är en ansvarstagande person som svarar för att våra anläggningar har en god funktion. Din yrkestitel blir energitekniker.  Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.    Kvalifikationer Vi söker dig som är drift-/fastighetstekniker och har gymnasial utbildning med inriktning fastighetsdrift alternativt annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av kvalificerat arbete inom fastighetsdrift är ett krav då tjänsten ställer stora krav på kunnande. Har du dessutom erfarenhet av arbete med styr-regler och övervakningssystem både hårdvara och mjukvara, ventilationsanläggningar och värme så är det meriterande. Som person bör du vara analytisk, flexibel, lyhörd samt ha en väl utvecklad förmåga av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du kommer ha mycket kontakter med våra hyresgäster och förvaltare och eftersom arbetet utförs ute i kommunens fastigheter ser vi att din service- och kommunikationsförmåga är hög. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och en stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. God datorvana samt B-körkort är ett krav. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Karlstads kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarvikarierande fastighetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Hembla AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit - tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar vi drygt 21 400 lägenheter i Stockholm, Mälardalen, Norrköping och Tranås. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta. Vårt fastighetsbestånd i Tranås består av 762 lägenheter där våra lägenheter ligger runtom stadskärnan. Vårt områdeskontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Missionsgatan 6. Här samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som arbetar här har olika roller såsom; fastighetstekniker, förvaltare, uthyrare och områdeschef. Nu söker vi en sommarvikarierande fastighetstekniker till vårt team. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Utföra reparationer och underhållsåtgärder - Åtgärda felanmälningar från hyresgäster - Arbeta med proaktiva åtgärder - Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete - Generell tillsyn av bostadsområdet där du ser till så att det är ordning och reda kring våra fastigheter Rollen är social, serviceinriktad och har ofta ett högt tempo. Du skall kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer. Din profil Vi söker dig med som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, alternativt är du i slutet av din fastighetstekniska utbildning och vill ha ett meriterande sommarjobb som start på din karriär. Körkort för bil är ett krav. Personliga egenskaper Du är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende. Du trivs med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer. Vi erbjuder Som sommarvikarie hos oss på Hembla så får du axla ett stort ansvar och bidra med din kompetens. Vi främjar intern utveckling och ser gärna att du som sommarvikarie ska kunna se Hembla som en framtida arbetsgivare. Övrig information - Omfattning: v. 26 t.om. v. 33 - Omfattning: Heltid - Placering: Tranås - Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen. - Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Områdeschef Therese Torstensson på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Hembla AB
Ansökan
Ansök senast 29 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.