På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

5 Lediga jobb

Sportintresserad Designassistent/Direktris med erfarenhet av Illustrator

Arbetsgivare / Ort: Rune Wänerstedt AB / Götene
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du arbeta med produktion och design inom modebranschen och är duktig på Illustrator? Vi söker nu 2 stycken Designassistenter/Direktriser till vårt team i Götene. Detta är en unik chans att få möjlighet att arbeta i sportmodebranschen. Låter det intressant? Tveka då inte utan ansök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Wänerstedt AB söker 2 stycken Designassistenter/Direktriser till vårt huvudkontor i Götene. Vi arbetar löpande med kollektioner av sportkläder och syftet med rollen är att verka som länken mellan designerns krav, designen av produkten och produktion. Det här är en unik chans för dig som vill arbeta inom sportmodeindustrin och själv ansvara för dina egna projekt!

I arbetet kommer du få väldigt god insyn i branschen och få möjligheten att lära dig väldigt mycket gällande hur det praktiska arbetet går till. Arbetet är präglat av mycket frihet och eget ansvar. Du kommer arbeta med flera varumärken parallellt vilket innebär att arbetet kommer fyllas med mycket variation.

Arbetsuppgifter

Som Designassistent/Direktris kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att följa upp så att produktionen lever upp till designteamets idéer genom provhantering. Du kommer vara i nära kommunikation med leverantörer och blir designteamets högra hand i produktion av kollektionen samt uppföljning av att leveranstider hålls och sker vid rätt tidpunkt. Många av dina arbetsuppgifter innebär att du själv ansvarar och driver vilket ställer krav på både självständighet och flexibilitet. Du arbetar dagligen i Illustrator och förutsätter därför att du behärskar detta väl.

Vi söker dig som har/är

  • Goda kunskaper inom Illustrator och intresse för sportmodedesign.
  • Kreativ, flexibel och tycker om att arbeta i team
  • God språkförmåga i svenska och engelska (tal och skrift)

Det är meriterande om du har en utbildning inom textil och eller erfarenhet av arbete inom textilbranschen. Har du ett starkt intresse för sportmode så är det klart meriterande.

Wänerstedt AB lägger stor vikt på att få in rätt person till teamet. Här ansvarar du själv för dina arbetsuppgifter och därför ser vi att du som söker är van att arbeta självständigt med förmåga att ta egna beslut. Arbetet innebär nära samarbeten med både externa och interna kunder vilket ställer krav på god samarbetsförmåga där du är duktig på att skapa relationer.

Arbetsgivare
Rune Wänerstedt AB
Järnvägsgatan 25
53323 Götene
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Junior Direktris (vikariat)

Arbetsgivare / Ort: Gina Tricot AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Designassistent

Om jobbet
MORE THAN A JOB At Gina Tricot we are lucky enough to do something we are incredibly passionate about. And it shows! It is clear in our culture, in our teamwork and in our products. By putting our hearts into everything we do, we have created a unique set of values that we practically live by. These values create an atmosphere where success and individual development is made possible, and where our passion for this industry gets to shine. If you want to join a dream team with crazy amounts of passion, then Gina Tricot is the perfect place. We would love to have you! Som Junior Direktris på Gina Tricot ansvarar du för passform på några av våra mindre produktgrupper. Du arbetar tätt tillsammans i ett team med övriga direktriser, inköpare, designer och inköpsassistenter. Vi söker dig med passion för mode och hjärta för produkten och hela värdekedjan. Du är ansvarstagande, noggrann med gott sinne för detaljer. Arbetsuppgifter Du arbetar med att utveckla den bästa passform för ett par varugrupper samt stöttar upp på områden där det behövs. Du arbetar med att omvandla designen från skiss till en bra passform. Du arbetar efter våra grundmått/kroppsmåttlistan, samt att du tillsammans med teamet håller i avprovningar. Du stöttar assistenter angående skeppningsprover. Du ser till att vi ligger i framkant vad gäller tekniskt/digitalt och hjälper oss att utvecklas inom området. Att göra de tester som krävs, tvättrådsinstruktioner och provkorrespondens med leverantörer i Asien och Europa. Du ser till att vidarebefordra plagginformation till E-handeln. Din Bakgrund Du bör ha Designtekniker utbildning/ Direktrisutbildning/ konstruktion alt erfarenhet inom området i minst 1-2 år. Som person ska du se möjligheter, vara ansvarstagande och noggrann. Du trivs i en roll där du samarbetar med andra samtidigt som du är självständig. Du trivs på en position där du arbetar i en föränderlig miljö vilket innebär många spännande utmaningar och möjligheter att utvecklas. Tjänsten är ett vikariat på heltid. Placeringsort Borås. Skicka CV och personligt brev via länken här bredvid (under karriär och platsannons (http://www.ginatricot.com/)). Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsgivare
Gina Tricot AB
Hemsida: http://www.ginatricot.com
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

HOMESTYLING PRAKTIKANT

Arbetsgivare / Ort: Blå Fastighet & Design AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast 1 december (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en praktikant som är intresserad utav inredning och homestyling. Vi stylar 2-3 stylingar i veckan, och praktikanten kan följa med på varje jobb.

Jobbet kommer innehålla styling och flytta runt möbler och inredning till olika lägenheter för att styla hemmet inför bostadsförsäljning. Krävs att man är väldigt flexibelt och kan jobba i några timmar i streck, då jobb kommer ofta i sista minuten och vi behöver någon som kan ställa upp med kort varsel.

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet. Bara stort intresse för inredning och homestyling. Kan leda till eventuell anställning om vi känner att denna person är rätt för oss.

Praktikplats 3-6 månader, kan förlängas vid intresse. Kontakta oss vid intresse.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Blå Fastighet & Design AB
Brotorpsvägen 4 Lgh 1301
17061 Solna
Ansökan
Ansök senast 1 december (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Internship eller praktik på Indiskas designavdelning

Arbetsgivare / Ort: Indiska Magasinet AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 december (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Indiska är ett svenskt livsstilsföretag etablerat 1901. Indiskas produkter säljs i 48 butiker i Sverige och Finland, i vår internationella online shop indiska.com samt genom flera olika externa plattformar där Zalando är den största. Indiska erbjuder mode, inredning och accessoarer i modern skandinavisk design med internationella inslag – ett brett sortiment med allt från bekväma baskläder, exklusivt möblemang och färgstarka trendplagg. Indiska strävar efter hållbarhet på alla nivåer samt att erbjuda våra kunder produkter som är enkla att använda och älska, till ett bra pris. Indiska är mitt uppe i en intensiv förändringsresa där vi ska ta vårt kunderbjudande och varumärke till nästa nivå. Som medarbetare ställer det höga krav på flexibilitet, entreprenörskap och stort driv. Är du mode- och inredningsintresserad och brinner för att göra skillnad kommer du att passa in hos oss. Vi hoppas att du vill vara med på resan!   Indiskas designavdelning har arbetat fokuserat med vår förändringsresa och kommit väldigt långt på vägen. Nu letar vi en driven praktikant som älskar mode och vill vara med och påverka och lära. Antingen studerar du just nu och vill ha en praktikplats på deltid, eller så har du en inplanerad praktikperiod i ditt utbildningsprogram och vill vara hos oss på fulltid – oavsett så vill vi höra ifrån dig!   Om rollen Som en praktikant på Indiskas designavdelning kommer du få insyn och kunskap om hur en designavdelning fungerar i stort samt hur det är att arbeta som designer för ett klädföretag. Hos oss får du möjlighet att följa hela designprocessen från inspirationsstadie till säljklara produkter och se hur utvecklingen går till. Designavdelningen arbetar tätt tillsammans med inköpare och mönsterkonstruktörer och som praktikant kommer du få möjlighet att arbeta med och ta ansvar för bl.a. följande områden: - Uppdatera ändringar under designprocessen, - Jämföra labdipps med pantone färger samt kommunicera detta till leverantör - Skapa eller ändra nya sketcher i CAD form, förberedelser inför möten mm.   Om dig Student inom mode och textil Passionerad och driven inom mode Kunnig i Illustrator, inget måste, men det är att föredra då vi till stor del arbetar med det   Låter detta som något för dig? Då vill vi höra från dig!
Arbetsgivare
Indiska Magasinet AB
Hemsida: http://www.indiska.se
Ansökan
Ansök senast 31 december (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fashion Art Director

Arbetsgivare / Ort: Nakdcom One World AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 april (5 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Designassistent

Om jobbet
Are you looking for an opportunity to work in a broad role within Fashion Art Direction? In that case this could be the perfect fit for you! In this role you will meet and work with other creatives as well as being on set with the rest of the NA-KD team on a weekly basis. In this role you will be working hands on with campaign concepts, styling and photoshoots, be the Art Director on set as well as the creative pre- and post-production. The projects you will work with include brand campaigns, events, fashion shows, collection presentations, special projects and internal presentations. As our Fashion Art Director, you will need to drive, optimize and deliver material at an exceptionally high level with an ambitious and integrated strategic quality. You will be a part of the Creative Content Team where your closest colleagues will be our art directors, producers, photo- and videographers, makeup artists but you will also work closely with purchase, social media, studio and fashion teams. You will report directly to your closest manager, our Lead Content & Art Director. Your future - Always being on top of elevating the latest fashion and visual trends - Work on creative concepts and mood boards for upcoming shoots - Plan and define the concept and in close collaboration with the producer and the team, execute elevated stills and moving material - You will be responsible for all styling prior to your shoots/projects in line with the creative concept and visual idea for each project - Art direction on set towards your creative vision based on approved concepts for the project as well as styling the talent at the shoot - Share your fashion recommendations and analysis with the rest of the fashion director team to inspire each other - As creative responsible for campaign shoots you will develop concepts and work closely with producer, makeup artist, photographer, videographer, key account manager and social team, from initial brief to final delivery - Present a clear brief of your creative vision in post-production towards retouch, design and social media or other team members Your Past & Your Skills - +3 years experience as an Art Director or similar in the fashion industry - Experience as an Art Direction on set and styling for campaigns - Solid understanding of the latest fashion trends - Post secondary education within Art Direction or visual communication - Result oriented and a proactive approach to problem solving - Strong knowledge and understanding of digital and social media platforms - Strong organizational skills and great attention to detail - Genuine passion for the creative and fashion world and seeking to push boundaries to provide solutions that get great results - Excellent interpersonal, communication and presentation skills - Expert in Keynote and knowledge in adobe suit is a plus - Fluent in English How To Apply Please submit your application in English. When you apply we would like to answer a few questions about you and your past, attach your CV and also a link to your portfolio. In the first step of our selection process and when reviewing the applications, we will mainly look at your portfolio. Location: Gothenburg, Sweden THE DREAM TEAM Working at NA-KD is unlike any other fashion gig. We’re a young company with a start-up mentality and (a borderline insane) hunger to be the best. In less than 5 years NA-KD has become one of the fastest growing fashion e-com brand in the world. And we have a 4 million strong community to prove it. How? We see no limitations, only possibilities. No failures, only learning opportunities. We’re problem-solvers, disruptors and early-adopters. We’re doers. And if you dream of going to work every day to build the next big thing - then welcome home.
Arbetsgivare
Nakdcom One World AB
Hemsida: https://na-kd.com
Ansökan
Ansök senast 2 april (5 månader 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.