På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

843 Lediga jobb

Dermatolog sökes till ny vårdcentral i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Specialistläkare

Om jobbet
Dedicare har fått förtroendet att direktrekrytera dermatolog till en helt ny vårdcentral i Stockholms innerstad. Var med och bygg upp och utveckla en verksamhet från starten!

Om företaget: 
Vi är ett MedTech företag som utvecklar hårdvara och mjukvara som stöd i diagnostiken för läkare. Vi är idag 25 anställda som alla brinner för att förbättra vården och har stor passion inom förebyggande vård.
Vi värdesätter eget ansvar och gott samarbete mellan disciplinerna. Vi söker dig som vill vara en del i starten av en av Sveriges mest tekniskt avancerade vårdcentraler.

Dina arbetsuppgifter: 
Som dermatolog är du delaktig i att driva utvecklingen av vår medicintekniska utrustning.  
Tillsammans arbetar vi löpande med att utveckla och förbättra våra arbetssätt. Vi ser att du tar ansvar för omvärldsbevakning och tillsammans med kollegor prioriterar och driver igenom förändringar inom metoder såväl som arbetssätt. Vi är måna om att förbättra hälsan hos våra listade genom att hålla en hög kvalitet på vårdbesöken och arbeta förebyggande.

Din kompetens: 
Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens dermatologi. Bred erfarenhet inom specialiteten. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med psoriasis är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Personliga egenskaper:
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser att du som person är ansvarstagande och drivande. Du är positiv till egen yrkesmässig- och personlig utveckling, stöttar andra i deras utveckling och är positiv till att arbeta i team. Du ser möjligheter och drivs av att utveckla behandlingar för våra patienter.

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan: 
Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jessica Alarik, 08-555 656 72 alternativt via mail [email protected] 
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonsdatum.
Vi ser fram emot att höra från dig!
 
Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Almia söker specialistläkare inom neurologi i Ljungby

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Specialistläkare

Om jobbet

Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom neurologi för uppdrag i Ljungby.

Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar bland annat mottagningsarbete, remissbedöming och konsultationer.
Stor chans till förlängning!

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare inom neurologi. Vana av att arbeta i journalsystemet Cambio Cosmic är önskvärt.

Arbetsuppgifter: 
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom neurologi. 

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar med andra sjuksköterskor
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 

Sista svarsdag:  
2022-01-25- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

https://almiabemanning.se/

Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bemanning allmänspecialist till vårdcentral i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: BEMALONG AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Specialistläkare

Om jobbet
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Göteborg. Period och uppdrag Uppdraget startar 2022-01-25 och pågår till 2022-01-31. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral. Varför Bemlo? Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst! - Maximera din ersättning - Få de bästa villkoren - Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.
Arbetsgivare
BEMALONG AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bemanning specialist inom ortopedi till ortopeden i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: BEMALONG AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Specialistläkare

Om jobbet
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en specialist inom ortopedi till ett uppdrag på ortopeden i Skövde. Period och uppdrag Uppdraget startar 2022-09-26 och pågår till 2023-01-01. Tjänstgöring som specialist inom ortopedi med sedvanliga uppgifter på ortopeden. Varför Bemlo? Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst! - Maximera din ersättning - Få de bästa villkoren - Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen.
Arbetsgivare
BEMALONG AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Anderslöv

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter din nästa utmaning där du får utvecklas i din roll som specialist i allmänmedicin och arbeta på en av Skånes främsta vårdcentraler med glada och engagerande kollegor? Då är detta det perfekta arbetet för dig. Vårdcentralen Anderslöv är en välrenommerad vårdcentral. Vi har till och med fått priser för vår höga vårdkvalitet. Nu står vi inför en flytt till helt nybyggda lokaler där vi kommer utöka vårt utbud till våra listade patienter. Det är en välfungerande enhet där vi har patienten i fokus. Vi har en stabil personalgrupp med hög kompetens och väl utarbetade rutiner. Hos oss har vi ett gott socialt klimat som gör att både personal och patienter känner sig välkomna. Det kommande året kommer vi börja arbeta mer aktivt för olika kvalitetsparametrar med hjälp av Medrave. Det kommer att stödja dig till att lättare följa dina patienter och hitta en väg för bästa möjliga vård. Här finns möjlighet att påverka schemaläggningen och du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter, då fortbildning är något som vi anser som viktigt. Vi öppnar upp för att i viss mån även kunna arbeta hemifrån då du kommer att utrustas med egen bärbar dator och telefon. ARBETSUPPGIFTER I rollen som specialistläkare kommer du att arbeta med sedvanlig läkarmottagning på vårdcentral. I ditt arbete ingår även ansvar för patienter med insatser inom Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) såsom exempelvis särskilt boende eller patienter i ordinärt boende. Det innebär samverkan med kommunens sjuksköterskor och ibland hembesök till dessa patienter. Då ST-läkare är ett naturligt inslag i vår verksamhet önskar vi att du har intresse för handledning av utbildningsläkare. Läkargruppen är väl sammansvetsad och stödjer varandra, så även om du är nybliven specialistläkare kan du känna dig trygg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har specialistkompetens i allmänmedicin och språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du handledarutbildning och erfarenhet av att leda utbildningsläkare är det meriterande. Du som söker är engagerad samt kan bidra med ett professionellt och gott bemötande. Vi vill också att du är flexibel, noggrann och har god en samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval vilket betyder att vi kan komma att kalla till intervju redan innan annonseringstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.