På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Cykelreparatör / cykelmekaniker

Cykelreparatör / cykelmekaniker

8 Lediga jobb

Mekaniker till sökes till företag med inriktning på El-scooters

Arbetsgivare / Ort: Pema People AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 mars (4 månader 4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-12
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö? Då kan vi ha jobbet för dig! För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som mekaniker i Malmö. Behovet är omgående. Du erbjuds ett arbete där du får använda din praktiska förmåga och din känsla för att lösa problem som uppstått. DINA KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta som mekaniker inom reparation sedan tidigare. Har du dessutom arbetat med att reparera el-scooter, cyklar och mopeder innan är det högt meriterande. Du är bekväm med att arbeta med engelska som grundspråk och kan kommunicera obehindrat i såväl tal som skrift. Du är van vid att följa anvisningar och kan läsa manualer rörande reparationer. DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Job and Talent. - är ansvarsfull har god känsla för detaljer. - har en hög servicenivå och arbetsvilja. - är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment. - är en problemlösare som tänker utanför boxen. ANSÖKAN Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Vi ser gärna att du laddar ner Job and Talents app för att registrera dig även där. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Pema People AB
Ansökan
Ansök senast 1 mars (4 månader 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Cykelmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Fridhems Cykel AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Cykelmekaniker sökes till Fridhems cykels butik i Lund.

Vi söker dig som har ett intresse av cyklar på ett eller annat sätt.

Du som söker skall vara driven och positiv. För oss är är engagemanget och energin det absolut viktigaste. Har du dessutom erfarenhet av att cykla eller att meka med cyklar är det ett stort plus.

Vi är kollektivavtalsanslutna.

Välkommen in med din ansökan.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Fridhems Cykel AB
Tessins Väg 13
21758 Malmö
Hemsida: www.fridhemscykel.se
Ansökan
Ansök senast 28 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Teknikintresserad medarbetare till Eloped

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Eloped i Malmö söker en serviceinriktad problemlösare med tekniskt intresse. Tjänsten hos oss innehåller varierande arbetsuppgifter och du kommer att arbeta med att ta emot och välkomna kunder till  Malmö verkstaden för att sedan serva deras elfordon. Felsökning och service kan även ske hemma hos kund. Utöver detta kommer du även en gång i veckan leverera elfordon till Elopeds kunder i södra Sverige.

Ansvarsområden

I din roll kommer du ansvara för att kunderna känner sig välkomna när de kommer till verkstaden när de lämnar in sina elfordon. Dina arbetsuppgifter kommer kräva teknisk kompetens då du kommer felsöka och serva fordonen. Du kommer även en dag i veckan leverera elfordon till kunder, därav krävs det att du har B-körkort. Eloped är ett familjeföretag med 5 anställda i Malmö, som en del av detta företag kommer du även behöva vara flexibel för att hjälpa till med andra arbetsuppgifter utöver dina egna. Då du kommer ha en daglig dialog med kunder ser vi att du har ett brinnande intresse för kundkontakter. Vår försäljning har två olika säsonger, under vår/sommar säsong är det mycket fokus på service och leverans av fordon. Under höst/vinter säsongen kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara att åka med ut till mässor, äldrevården samt trygghetsboenden där du ska dema om Elopeds produkter för nya kunder. 

Arbetstider

Heltid, med start omgående.
Arbetstider: måndag – fredag 08:00-17:00

Kvalifikationer

För att trivas i din tjänst hos Eloped ser vi att du har och ett stort tekniskt intresse. Du har en avslutad gymnasial utbildning, vi ser det som starkt meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinmekaniker eller motsvarande erfarenhet, och kunskaper inom el, teknik. Då arbetet även sker ute hos kunder är det en förutsättning att du är social, serviceminded och tar ansvar för att själv planera din arbetsdag. Du är ansiktet utåt för företaget och förväntas vara kommunikativ, engagerad, trygg och lösningsorienterad.

Krav på dig som söker är att du har:

• B-körkort
• Gymnasieutbildning
• Tekniskt intresse samt intresse av att meka med bilar, cyklar etc.
• Flytande kunskaper i svenska språket, tal och skrift
• Grundläggande IT-kunskaper
• Erfarenhet av service

Meriterande om du har:
• Truckkort, A+B. 
• Utökat B körkort.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och värderar hög servicekänsla, engagemang, flexibilitet och högt drivt. Du skall ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Melinda Nilsson, Senior konsultchef. [email protected]

Om företaget

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestående av högkvalitativa komponenter, och ge en fulländad användarupplevelse. Våra elfordon produceras genom av oss kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker. ELOPED har försäljning av elfordon i Sverige och Danmark.

Vi är övertygade om att elfordon är den rätta vägen att gå för att skapa frihet för alla. Men vi tar det gärna steget längre för att skapa frihet hela vägen. Med hjälp av en säkrad och trygg leverantörskedja erhåller vi högkvalitativa produkter. Dessutom erbjuder vi service när och var det passar kunden bäst, tillhandahåller reservdelar och tillgänglighet för kunden med ett nätverk av återförsäljare runt om i Sverige.
Läs mer om Eloped på www.eloped.eu 
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Söker någon cykelreparatören som kan laga mina cyklar.

Arbetsgivare / Ort: Olsson, David / Kalmar
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 november (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Cykel- och mopedreparatör

Om jobbet

Hejsan

Söker en person som kan laga mina cyklar. Man måste kunna laga alla cyklar.

Arbete deltid vid behov, en vecka en två gånger.

Med vänliga hälsning

Recycle Bikes Kalmar

David Olsson

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Olsson, David
Två Bröders Väg 2 B Lgh 1101
39358 Kalmar
Ansökan
Ansök senast 2 november (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vill Du jobba i cykelbranschens kanske skönaste butik?

Arbetsgivare / Ort: Sjöstaden cykel hörna AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 november (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Nu söker vi Dig som är en driven, engagerad, etablerad och erfaren cykelmekaniker med minst ett par års yrkeserfarenhet som vill ha en fast anställning. Hos oss hittar du vad som måste vara en av branschens behagligaste arbetsplatser, där vi lägger oerhört stort fokus på arbetsklimat, arbetsmiljö, stressfri vardag och långsiktigt tänk där ditt och dina arbetskamraters välmående står i absolut centrum!

I gengäld ställer vi höga förväntningar till att Du är med och arbetar proaktivt för just detta genom ett gott humör och en stor skopa entusiasm för allt vad dagen kan tänkas erbjuda!

Hos oss arbetar du i en öppen verkstad mitt i butiken, dvs daglig kundkontakt, stora fönster med fin utsikt och din arbetsinsats centralt exponerad i verksamheten.

Vi ser det som ett krav att du är en allsidig och prestigelös mekaniker med både bredd och spets i kompetens, då vår kundbas framförallt består av vardagspendlaren och vardagsmotionären, men även high-end elitmotionärer och rena tävlingscyklister med toppmodern utrustning som förlitar sig på våra förmågor. I fråga om verksamhetsfördelning så står vår verkstad för den absolut största delen av omsättningen, även om vi givetvis också är en helt komplett cykelbutik.

För att trivas hos oss tror vi att mycket är vunnet om du är lugn, glad, trygg i dig själv, älskar kundmötet, uppskattar umgänget med glada kollegor samt är ordningsam, nogrann och självgående. Vi tror stort på frihet under ansvar och friheten att kunna styra över sitt eget arbetsflöde på daglig basis med bara en mer långsiktig toppstyrning.

Vi tror att den vi söker redan har ett arbete idag, men söker en trevligare arbetsgivare och en behagligare arbetsplats, samt redan har ordnad ekonomi och mycket god ordning och reda på sitt privatliv. Utöver teknisk kompetens lägger vi vid rekrytering stor tyngd vid karaktär och personlighet hos den som anställs till vår grupp.


Notera att vår rekrytering är långsiktig, vi söker ingen för ett korttidsarbete eller säsongsarbete. Platsen kommer att tillsättas när rätt person ansöker, så det finns inget konkret startdatum eller sista datum att skicka in sitt CV och personliga brev. Är DU rätt person så vill vi ha dig med oss in i en mycket spännande och givande framtid!


Varför du ska jobba för oss?

Friskvårdstimme varje vecka.

Bra lön.

Hög flexibilitet kring schema.

Stressfri arbetsmiljö.

Aktivt medbestämmande i vardagen.

Fantastiskt fint närområde med goda pendlingskommunikationer.


Absoluta krav:

Dokumenterad tidigare yrkeserfarenhet inom branschen.

Mycket god social förmåga.

Utmärkt Svenska och Engelska i både tal och skrift.

Goda referenser från tidigare arbetsgivare.


Meriterande men inget krav:

Utbildning/behörighet inom elcykel, t.ex Bosch/Shimano/Promovec/mm.

Övrig relevant utbildning, t.ex Shimano T.E.C, SRAM-kurser, FOX-service, etc...

Goda kunskaper om skidor, skidprodukter och snowboards då vi vintertid sysslar med service och uthyrning inom detta segment.

Arbetsgivare
Sjöstaden cykel hörna AB
Hammarby Allé 115
12064 Stockholm
Hemsida: http://www.sjostancykel.se/
Ansökan
Ansök senast 10 november (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.