På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

CNC-fräsare

CNC-fräsare

371 Lediga jobb

CNC-Operatörer till Växjöfabriken

Arbetsgivare / Ort: VXOjobb HB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker ytterligare en CNC-operatörer till vårt växande gäng!

Här på Växjöfabriken sätter vi värde på våra kunniga och pålitliga medarbetare eftersom bearbetning av gjutgodskomponenter kräver grundligt och genomtänkt förarbete.

I vår högautomatiserade maskinpark finns chansen att antingen arbeta med CNC fleroperationsmaskiner med styrsystem Okuma och/eller Moriseikisvarvar med Fanuc styrsystem.

Tjänsten innefattar att rigga och plundra maskinen på detaljer och ställa för såväl befintliga som nya produkter. I arbetet utförs även kontrollmätningar, byten och korrigeringar av verktyg och program samt underhåll av maskinen.

Din profil

Vi ser att du som person är driven och tekniskt intresserad.

Du har erfarenhet av bearbetning i fleroperationsmaskiner och/eller svarv.

Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskaper i iso-programmering.

För arbetet krävs det att du behärskar olika mättekniker samt svenska i tal och skrift.

Det är meriterande med gymnasieutbildning inom industriteknik samt erfarenhet av Okumas eller Fanucs styrsystem, automation och gjutgodsbearbetning.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, med en provanställning inledningsvis.

Frågor gällande rekryteringen hänvisas till HR-Partner Ingrid Sandberg, tel 0708-20 40 06.

Om företaget

Växjöfabriken AB

Under femtio års tid har Växjöfabriken erbjudit förädling av gjutgods-, smide- och kutskomponenter till Nordisk industri inom entreprenad-, skog-, process-, maskin- & transportsektorn. Växjöfabriken har sitt säte på Norremark i Växjö med 30 anställda, produktion i tre skift, hög automationsgrad och en stadig utveckling mot 100 msek i omsättning. Utmärkande för bolaget är vår kunskap även när det tekniskt kan vara utmanande, vårt arbete som ett engagerat lag tillsammans och entreprenörskapet där vi präglas av att ”våga ta initiativ”. Bolaget har starka långsiktiga ägare genom Pomonagruppen och vi är certifierade enligt kvalitetsstandarden ISO9001, samt miljöledningssystemet ISO 14001.

Arbetsgivare
VXOjobb HB
-
35232 Växjö
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-Ställare

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB / ESKILSTUNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet


Vi rekryterar just nu en CNC-ställare med erfarenhet av svarvning till PNM Pro i Torshälla.

Din profil

Vi söker nu en person med arbetslivserfarenhet inom CNC-svarvning. Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden, samt gärna en grundutbildning inom cnc/fräs/svarv. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt ett stort tekniskt intresse och gillar tekniska utmaningar. Erfarenhet från CAM och 3D-verktyg är meriterande.

Som person är du flexibel, hanterar tidspress och trivs med att ta ansvar. Du drivs av att leverera med hög kvalitet och vill också utvecklas och bli ännu bättre på det du gör. Du är en bra lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi erbjuder ett kreativt och utvecklande arbete i fräscha lokaler med moderna maskiner. Hos oss är medarbetarnas kompetens och välmående en viktig faktor i vårt arbete. Är du driven och vill utvecklas hjälper vi dig att ta nästa steg.

En vanlig arbetsdag för dig innehåller:

  • Uppsättning av nya jobb
  • Uppspänning av komplicerade detaljer
  • Programmering
  • Inmatning av material
  • Kontrollmätning av artiklar
  • Felsökning
  • Skötsel av flera maskiner

Om företaget

PNM Pro startade verksamheten i nuvarande form 1990 och har utvecklats starkt sedan dess. Idag har vi ett femtiotal anställda och har specialiserat oss på legotillverkning av produkter i de flesta material.

Med kunder i allt från entreprenadbranschen till musikindustrin har vi skaffat oss erfarenhet och kompetens gällande krav inom många olika segment och områden. Vi förstår att varje kund är unik, och anpassar vår service efter just dina önskemål och krav.

Vi vet att försenade leveranser innebär extra kostnader och produktionsstörningar och vårt fokus är att säkerställa att ni får leveranserna i tid.

Låter det som något för dig? Sök redan idag!

Ansvarig rekryterare är Fredrik Wahlqvist 016-400 99 13, [email protected]

Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
ESKILSGATAN 20
63356 ESKILSTUNA
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-Operatör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu en erfaren CNC operatör till en av våra kunder i Katrineholm. Arbetsuppgifter: Arbeta dagligen utefter ritningsunderlag, programmera självständigt i styrsystemet Mazatrol, korta serier, arbeta med detaljer i aliminium och stål. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid Uppdraget kommer pågå tillsvidare med möjlighet till anställning hos kundföretaget. Om företaget Din profil Vi söker dig som har god arbetslivserfarenhet av rollen som CNC- operatör och har arbetat med korta serier tidigare. Goda kunskaper i ritningsläsning och programmeringskunskaper i Mazatrol. För detta uppdrag vill vi att du bor i närområdet. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör till Hallings Metallkomponent AB

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB / STRÄNGNÄS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om företaget

Hallings är ett familjeföretag som har ca 10st anställda och har ca 20 maskiner till sitt förfogande.

Historien om Hallings är lång. En del säger att de är Strängnäs äldsta företag -En definitionsfråga. Men i vilket fall som helst har de 100-åriga anor. Det började med en pennvässare och skruven som höll bladet. Den tillverkades i en liten automatsvarv. Denna hade överkapacitet och därför började skruvar tillverkas på lego. På 50-talet övertog Wollmar Halling verksamheten och 1965 flyttade företaget till dåvarande adress i Strängnäs.

Sedan dess har naturligtvis otroligt mycket hänt. 2018 tog bröderna Persson över ägarskapet och 2019 flyttade företaget till nya lokaler till Fogdö Solö.

Men den gamla andan finns kvar, skickliga yrkesmän med passion för svarvning i en organisation där kundservice och kvalitét är en 100-årig vana.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Är du en engagerad person med ett stort intresse för CNC-svarvning, legoarbeten och maskinunderhåll? Vill du vara med och bidra till Hallings framgångar? I rollen som CNC-operatör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

I den här rollen kommer du framför allt arbeta med CNC-styrda maskiner. Du kommer att ingå i teamet på produktionsavdelningen och arbeta i trivsamma, trevliga och fräscha lokaler i Strängnäs.

Din profil

Till rollen som CNC-operatör söker vi framförallt dig som är en engagerad och organiserad person som motiveras av att få lära dig nya saker och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av CNC-svarvning, ritningsläsning och kontrollmätning, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av CNC-svarvning och CNC-styrda maskiner, har en verkstadsteknisk utbildning med inriktning CNC eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Har du tidigare erfarenhet från FANUC är det meriterande.

Tjänsten är på dagtid.

Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Solö
64594 STRÄNGNÄS
Hemsida: https://bestbemanning.nu/rekryteringar/3833-2/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatörer till Hitachi Energy

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Är du en person som har maskinkänsla och tycker att CNC-arbetet verkar vara roligt och intressant? Just nu söker vi CNC-operatörer till Hitachi Energy i Piteå! Om tjänsten Som CNC-operatör på Hitachi Energy kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innehålla bearbetning av fiberkompositer. Du kommer även att jobba med programmering efter ritning, riggning samt omställning av maskinen. Produktionsledaren är din närmaste chef och du jobbar på en arbetsplats tillsammans med många härliga kollegor i ett positivt arbetsklimat. Arbetet innebär skiftgång, det kan vara 2-skift eller 2-skift med helg. Om dig Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och gillar ordning och reda samt har ett brinnande intresse för ditt yrke. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med svarv/slip och har erfarenhet av ritningsläsning. Du tycker arbetet är roligt och intressant och gillar utmaningen i att få till de snäva toleranskraven. Det är meriterande om du är utbildad CNC-operatör eller har erfarenhet inom yrket. Vidare är det positivt om du har truck- och traverskort.   Om anställningen Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget är på ca 4 månader med en tjänstgöringsgrad på 100%. Möjlighet till förlängning finns. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och rabatt på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om Hitachi Energy Hitachi Energy är en global teknikledare som jobbar för en hållbar energiframtid för alla. Vi betjänar kunder inom energi, industri och infrastruktur med innovativa lösningar och tjänster över hela värdekedjan. Tillsammans med kunder och partners revolutionerar vi tekniken och möjliggör den digitala transformationen som krävs för att accelerera energiomställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi utvecklar världens energisystem till att bli mer hållbart, flexibelt och säkert samtidigt som vi balanserar socialt, miljömässigt och ekonomiskt värde. Hitachi Energy har en väldokumenterad meritlista och en oöverträffad installerad bas i fler än 140 länder. Verksamheten har huvudkontor i Schweiz och cirka 38 000 medarbetare i 90 länder som genererar affärer på ungefär 10 miljarder USD. Om ansökan Tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sofie Driberg: [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.