På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Chaufför
Spela filmen

Chaufför

392 Lediga jobb

Lastbilsförare

Arbetsgivare / Ort: Express Delivery Ns AB / STAFFANSTORP
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 juli (1 månad 26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-01
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Budbilsförare

Om jobbet

Sökes en lastbilsförare med uppdrag att köra buds inom Skåne. Uppdraget innebär körning av olika varor, bl. annat gods och post. Krävs körkort C, färdig YKB utbildning samt färdskrivarekort.

För mer information kontakta arbetsgivaren.

Arbetsgivare
Express Delivery Ns AB
Duvemålvägen 1
24593 STAFFANSTORP
Ansökan
Ansök senast 31 juli (1 månad 26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Arbetande förman natt - Schenker Åkeri i Borås

Arbetsgivare / Ort: Schenker AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vårt erbjudande Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion, ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité. Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även: * Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify * Försäkringar * Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet * Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal * Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat Vi söker just nu en arbetande förman till vår fjärrverksamhet i Borås med arbetstid natt. Din primära uppgift är att arbetsleda chaufförer i tätt samarbete med transportledaren. Vid behov kommer du även hoppa in som fjärrchaufför/lots. Arbetsuppgifter * Vara delaktig i arbetet med att planera och optimera * Administrativa arbetsuppgifter i affärssystem * Lastning, lossning & truckkörning * Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp * Hantering av handdator * Intresse eller erfarenhet inom ledarskap och administrativt arbete * Lokalkännedom * CE-behörighet, Yrkeskompetensbevis (YKB), ADR-intyg sant digitalt förarkort * Behärskar svenska språket * Personliga egenskaper: Motiverande, strukturerad och samarbetsvillig Information och ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, natt, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, senast den 27 september. Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchef Martin Conaboy: 031-7038379 Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Schenker AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Taxiförare/dagtid taxin finns i Huddinge/Flemingsberg.

Arbetsgivare / Ort: Meresene, Karukh / Tullinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Taxiförare/Taxichaufför

Om jobbet

Taxi4you söker en ambitiös förare till en ny bil på dagtid. Viktigt att du är serviceinriktad och har bra lokal kännedom i Stor Stockholm. Taxibolaget är kopplat till UBER och Bolt . Har du kört för dessa är det ett plus. Taxin är i Flemingsberg.

Ser framemot din ansökan

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Meresene, Karukh
Tullinge
14634 Tullinge
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Arbetande Förman Natt - Schenker Åkeri i Bäckebol

Arbetsgivare / Ort: Schenker AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 76.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Bli en av oss! Vårt erbjudande Vi värnar om våra medarbetare och hos oss vill vi att du skall känna dig trygg. Vi erbjuder våra medarbetare en noggrann introduktion, ett spännande arbete med en välskött fordonsflotta och arbetskläder med god kvalité. Utöver detta erbjuder Schenker Åkeri även: * Friskvårdbidrag & Personalförmåner via Benify * Försäkringar * Marknadsmässig lön & premiekompensation enligt transportavtalet * Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal * Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat Vi söker just nu en arbetande förman till vår fjärrverksamhet i Borås med arbetstid natt. Din primära uppgift är att arbetsleda chaufförer i tätt samarbete med transportledaren. Vid behov kommer du även hoppa in som fjärrchaufför/lots. Arbetsuppgifter * Vara delaktig i arbetet med att planera och optimera * Administrativa arbetsuppgifter i affärssystem * Lastning, lossning & truckkörning * Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp * Hantering av handdator * Intresse eller erfarenhet inom ledarskap och administrativt arbete * CE-behörighet, Yrkeskompetensbevis (YKB), ADR-intyg sant digitalt förarkort * Behärskar svenska språket * Lokalkännedom * Personliga egenskaper: Motiverande, strukturerad och samarbetsvillig Information och ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, natt, med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Din ansökan skickar du in via vårt rekryteringssystem Avature, senast den 27 september. Har du frågor till tjänsten kan du kontakta Transportchef Martin Conaboy: 031-7038379 Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Schenker AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

B-chaufför sökes på Deltid till DHL Express i Arlanda

Arbetsgivare / Ort: Palm & Partners Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Om kunden Har du god körvana, trivs i ett arbete med högt tempo och som inkluderar kundbemötande? Tjänsten är beräknad att starta omgående. Om oss Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Arbetsbeskrivning I rollen som budbilsförare arbetar du ute hos kund som är en välkänd aktör inom logistikbranschen. I arbetsuppgifterna ingår leverans av paket till privat- och företagskunder där du ansvarar för att rätt försändelse kommer ut till rätt part. Även sortering och lastning av gods tillhör dina arbetsuppgifter, detta kan innebär tunga lyft och därmed bör du vara i god fysisk form. Arbetstiderna är vardagar 14:00-19:00. För att trivas i arbetet ser vi gärna att du är strukturerad, stresstålig och noggrann. Du kommer att arbeta självständigt med utgångspunkt i Arlanda för att sedan leverera lasten med bil inom Stockholmsområdet. Utbildning Gymnasieutbildning eller likvärdigt B-körkort (manuell växel) i minst två år Svenska och engelska, i tal och skrift Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område Erfarenhet Tidigare arbetslivserfarenheter som kurir eller budbilschaufför är meriterande men inte ett krav. Personliga kvalifikationer En förutsättning för att du ska trivas i rollen är att du är strukturerad och serviceinriktad i ditt arbete då du kommer i daglig kontakt med kunder. För övrigt är du som person noggrann och stresstålig, du tummar aldrig på säkerhet i trafiken utan planerar dina rutter väl. Att ta dig till/från Arlanda som är utgångspunkten för ditt arbete är inget problem då vi helst ser att du bor inom ett närliggande område. Din svenska ska vara flytande i tal och skrift. Du får inte förekomma i belstningsregistret. Lön och anställningsvillkor Deltid. Lön enligt avtal. Krav på att du har en huvudsaklig sysselsättning i form utav studier eller annat jobb. Ansökan Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar ej emot ansökningar via mail eller telefon! Startdatum Omgåend Uppdragslängd Tillsvidare.
Arbetsgivare
Palm & Partners Bemanning AB
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.