På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Byggproduktionsledare
Spela filmen

Byggproduktionsledare

50 Lediga jobb

Projekt- och byggledare, Process Industries

Arbetsgivare / Ort: AFRY AB / KIRUNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

AFRY expanderar och söker därför Projektledare/Uppdragsledare till vår processindustri sektion i Kiruna.

Sektionen jobbar främst med projekt inom processindustri. Vi har kompetens inom hela projektkedjan från idé till färdigställd anläggning. Vi tar ansvar från utredningar och förstudier till processdesign, projektering och beräkning, projektledning och även montageledning på site. Vi rekryterar nu Projektledare, byggledare och projektstöds resurser med erfarenhet från roll och bransch, eller relevant teknisk bakgrund.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på gymnasie-, högskole- eller universitetsnivå med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet med bakgrund från processindustri.

Du är engagerad och brinner för att lösa våra kunders utmaningar. Du trivs med att jobba i grupp liksom på egen hand.

Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt innehar körkort (B).

Låter det här som rätt utmaning för dig? Välkommen med din ansökan, vi behandlar ansökningar löpande.

Ytterligare information

Intressanta och utmanande arbetsuppgifter där vi hjälper våra kunder att skapa design- och ingenjörslösningar. Vi ligger i framkant inom teknik, design och innovation. Vi arbetar med stora som små projekt där du får möjlighet att prova på uppdrag inom nya områden i team med kollegor runt om i världen. Vi har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.

Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.

Kontaktuppgifter

Sektionschef

Mattias Selberg

+46 105052589

[email protected]

Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringen sker löpande, så vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 31 januari 2022.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Arbetsgivare
AFRY AB
98101 KIRUNA
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vice Vd Alvar Hallgren Bygg, Gotland

Arbetsgivare / Ort: Four Potentials AB / VISBY
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Färdigheter
Meriterande
 • Arbetsledarerfarenhet
 • Markprojektering
 • Projektering
 • Bygglov

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Är du en naturlig ledare som vill vara med om en fortsatt fantastiskt resa hos ett företag där ditt initiativtagande och din ödmjukhet värderas högt? Har du samtidigt lätt för att samarbeta i det lilla företaget med allt var det innebär, och vill vara med att påverka den fortsatta utvecklingen på ett företag vars hjärta ligger i kvalité, engagemang, hållbarhet och välmående? Nu har du chansen!


Som Vice VD på Alvar Hallgren Bygg AB så kommer du i en operativ roll att driva samt

fortsätta att utveckla verksamheten


Du har fullt produktionsansvar där du ansvarar för planeringen av projekten och dess ekonomi, samtidigt som du i ditt personalansvar säkerställer en god arbetsmiljö.

Alvar Hallgren Bygg

AB genomsyras av kvalitativt arbete, och att ni alltid ska kunna engagera er från första till sista stund blir en målsättning för dig som Vice VD.


Du är samordnande och ”spindeln i nätet” när det kommer till planering där du besitter en såväl strategisk förmåga och kan se över planeringen samt marknaden långsiktigt som förmågan att arbeta väldigt ”hands on” och ta snabba beslut när det behövs.

Du brinner givetvis

även för att bygga långsiktiga relationer och ser fram emot att både etablera nya kontakter samt vårda befintliga relationer


Vidare så tycker du om att komma med nya idéer samt infallsvinklar – och ser spänt på möjligheten att få påverka utvecklingen framåt.

Till rollen som Vice VD så söker vi dig som…


– Har minst fem års erfarenhet från ledande position,

– Besitter goda kunskaper inom entreprenadjuridik

– Besitter kunskap i kalkyl- och anbudsarbete.

– Är en engagerad, ödmjuk och närvarande ledare som ser med nyfikenhet och engagemang på att få vara delaktig i att driva samt utveckla varsamheten.

Ansök och läs mer om rollen via https://4potentials.se/searchmission/vice-vd-till-alvar-hallgren-bygg/

Arbetsgivare
Four Potentials AB
62157 VISBY
Hemsida: https://4potentials.se/searchmission/vice-vd-till-alvar-hallgren-bygg/
Ansökan
Ansök senast 27 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare med kalkyl erfarenheter till Bravida!

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet
Nu söker vi en projektledare med kalkyleringserfarenhet inom VS, som tillsammans med chefer och ledare vill medverka till vår fortsatta expansion med spännande projekt. Är du redo för nästa utmaning och vill vara med på vår satsning? Välkommen med din ansökan!   Information om tjänsten I tjänsten hanterar du nya projekt från start till mål. Du ansvarar bland annat för projektens ekonomiska resultat, planering, inköp, uppföljning, avslut samt dokumentation, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Du kommer att ha arbetsledaransvar där du leder din grupp i projekt samt genomföra utvecklingssamtal med underställda montörer som delegerats av AC/FC.  Professionals Nord söker för Bravidas räkning en Projektör/Kalkylator. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Leo Lloyd, önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]   Du erbjuds: • Tjänstebil  • Flexibel arbetsplats  • Goda möjligheter att ta del av bonussystem    Arbetsuppgifter: • Medverka vid avtalsförhandling   • Upprätta eventuell efterkalkyl  • Att med utgångspunkt från erhållet underlag som t.ex. ritningar och beskrivningar beräkna och fastställa material- och arbetskostnader  • Leda och fördela arbetet  • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med planerat  • Verka för merförsäljning och samverkan med service Vi söker dig som: Har minst ett års erfarenhet av ledande roll inom VS, samt kalkylerfarenhet. Du har kunskaper i ekonomi och du har förmåga/färdighet att arbete med digitala verktyg. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Du är en initiativ- och ansvarstagande person, socialt självsäker och är bekväm i att leda. Du är resultatinriktad med viss erfarenhet av upphandling och har förhandlingsvana.       START: Omgående  OMFATTNING: Rekrytering STAD: Karlstad  URVAL: Sker löpande KONTAKT: [email protected] Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: https://pn.se/
Ansökan
Ansök senast 29 januari (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggprojektledare - Jula Hotell

Arbetsgivare / Ort: Jula Hotell & Konferens AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet
Jula Hotell På Jula Hotell arbetar vi tillsammans för att skapa unika gästupplevelser. Jula Hotell är en växande hotellkedja med blicken riktad på framtiden. Nu söker vi en byggprojektledare som vill vara med att bidra till att Jula Hotells konceptuella vision blir till verklighet vid nyetableringar och ombyggnationer på våra fantastiska hotell.  Det här gör du som Byggprojektledare Som byggprojektledare är du drivande i arbetet kring Jula Hotells etableringar och ombyggnationer och den som startar etableringsprocessen internt. Du projektleder därmed byggen på alla hotell, från idé till drift och är mycket ute på plats på hotellen. Du sammanställer, förhandlar och överblicka avtal som berör byggprojekt. Du säkerställer att projektet håller tidsramarna samt är ansvarig för framtagande, sammanställande och uppföljning av projektbudgeten. Som byggprojektledare ansvarar du för kontakten med externa partners såsom lokala entreprenörer, inredare samt arkitekter gällande tex hotellets utformning, fast installerad inredning och funktioner. Byggprojektledaren ansvarar också för och arbetar med att ständigt förbättra och utveckla arbetssätt. Som byggprojektledare har du en central roll i organisationen vilket betyder att du kommer att arbeta med samtliga hotell. Du rapporterar till VD och är en del av den centrala ledningsgruppen som arbetar strategiskt framåt. Det här är din bakgrund och dina erfarenheter Vi söker dig som har längre erfarenhet av byggnation i hotellsammanhang och har gott öga för smakfulla och effektiva lösningar på byggmässiga frågor. Du kan snabbt, och på ett kvalitativt sätt, identifiera utmaningar och vad bästa lösning är för specifika projekt. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att samverka med andra roller både internt och externt. Det krävs att du har god insikt och kunskap om hotell- och restaurang och god kompetens till att inhämta för projektets genomförande relevant information gällande fysiska förutsättningar i lokalen. Du har även vana att stötta med denna kunskap inför avtalsskrivning etc.Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från Hotell- samt restaurangbyggen. Det här är du som person För att lyckas i rollen krävs att du drivs av utveckling och är nyfiken. Du är bra på att identifiera utmaningar och möjligheter och reagerar snabbt på ändrade förhållanden. Du är driven, engagerad och har ett stort gäst- och försäljningsfokus. Du trivs med att arbeta operativt och strävar alltid mot resultat av god kvalitet. Du har en positiv inställning att allt är möjligt. Du är stukturerad samt har en en förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du är drivande, prestigelös och ser projektet utifrån att gästen ska få bästa tänkbara upplevelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.  Bra att veta Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering i Skara med möjlighet att arbeta på distans. Vi uppskattar att det är drygt 100 resdagar/år.  Så här söker du Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpnade. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 30 januari. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta VD Mikaela Grundström via mejl [email protected] Jula Hotell har kollektivavtal med HRF.
Arbetsgivare
Jula Hotell & Konferens AB
Hemsida: www.jula.se
Ansökan
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggprojektledare till HSB

Arbetsgivare / Ort: Norén & Lindholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet

Vill du jobba med byggprojektets alla faser i företag som värdesätter dig som individ?

I rollen som Byggprojektledare på HSB jobbar du i ett tajt team där Ni utför konsultuppdrag åt nya och befintliga kunder i Västerås och Örebro. Omfattningen och storleken på byggprojekten varierar men spänner som regel genom hela byggprocessen från idé till genomförd garantibesiktning. Byggprojektens innehåll kan vara allt från utredningar till totalentreprenader inom bygg, mark- och installationsområdet

Du jobbar fortlöpande med

 • Lämnar offerter på egna uppdrag
 • Kostnadsberäkningar av planerade åtgärder
 • Projektering och upprättande av förfrågningsunderlag
 • Anbudsutvärdering, upphandling och avtalsskrivning
 • Projektledning och kontroll av entreprenader
 • Ekonomisk uppföljning av byggprojekten

Den vi söker har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du jobbat som antingen projektledare, entreprenör eller i beställarledet. Du har erfarenhet av att driva dina egna projekt, har förhandlingsvana och är duktig på att marknadsföra dig och dina tjänster. Du trivs med att ha många kontakter både med beställare och entreprenörer. Du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.

B-körkort är ett krav då resor till våra kunder i Örebro området förekommer.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får jobba i ett trivsamt och drivet team där Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan står i fokus.

Tjänsten är placerad på vårt ljusa och fina kontor på Hälla, Västerås.

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 34 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära våra kunder och våra ca 200 anställda verkar i hela Mälardalen och Dalarna med regionkontor i Västerås, Örebro och Borlänge samt 12 lokalkontor från Kumla i söder till Idre i norr. Läs gärna mer på www.hsb.se/malardalarna/

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad, både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 070-77 88 743.

Välkommen!

Arbetsgivare
Norén & Lindholm AB
Hemsida: http://norenlindholm.se/
Ansökan
Ansök senast 30 januari (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.