På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Byggproduktionsledare
Spela filmen

Byggproduktionsledare

22 Lediga jobb

Produktionsledare till Tida Byggpartner

Arbetsgivare / Ort: Oak Consultant Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet
Vilka är Tida Byggpartner? Tida Byggpartner drivs av att skapa mervärde för både sina medarbetare och samarbetspartners, tillsammans skapar det sin framtid. Tida grundades hösten 2019 och består idag av 13 medarbetare som är inne på en spännande framtidsresa och vill gärna ha med dig på den resan. Tida Byggpartner genomför projekt åt sina kunder genom att samordna entreprenader för att på ett effektivt sätt motsvara kundernas målbild. I dagsläget har de 7 stycken pågående projekt där ett av projekten är Kvarteret Fåfängan. Hos Tida blir alla medarbetare sedda och de strävar efter att alla på bolaget ska kunna bidra med sin erfarenhet och kunskap för att verksamheten ska bli lite annorlunda, lite bättre. Vill du läsa mer om Tida och deras spännande projekt de har i gång? Gå in på Www.Tidabyggpartner.se!   Om tjänsten Rollen som Produktionsledare hos Tida Byggpartner är en tjänst med stor frihet där du kommer att vara en viktig pusselbit i att skapa en effektiv, men även kostnadseffektiv produktion för att säkerställa bästa möjliga leverans till deras kunder. Som Produktionsledare kommer du även att ha ett strategiskt och operativt ansvar för den sammantagna produktionen i projekten. Du kommer att leda entreprenaden och samordna arbetet ute på projekten för att kunna följa utsatt tidplan för projektet.  Ansvaret innebär även att du kommer att ha ansvar för att den tillhörande administrationen, förändringsarbeten och ha ett budgetansvar för produktionen. Exempel på ansvarsområden: - Säkerställa produktivitet och minimera tid för driftstopp - Utföra beräkningar av produktionen för att effektivisera produktionen - Göra investeringar i samråd med din närmsta chef - Samordning av det systematiska arbetsmiljöarbetet   Din profil Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll som ger dig ett stort ansvar att påverka i både produktion och i beslut. Som person är du en naturlig positiv ledare, kommunikativ och kan sätta upp tydliga mål i projekten. Du som sökande är i början på din karriär och har ungefär 2–3 års arbetserfarenhet av att arbeta i en liknande tjänst. Vi ser att du har akademisk utbildning inom relevant ämne och har en god datorvana. Kontakt Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 8/12. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsgivare
Oak Consultant Group AB
Ansökan
Ansök senast 8 december (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare/Byggledare fiber - Örebro

Arbetsgivare / Ort: BTP Sthlm AB / KARLSKOGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 9 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Om jobbet

Till internationellt företag söker vi nu en erfaren projektledare/byggledare för fiberutbyggnad i en av landets största nätägares nät.

Om tjänsten

Som Byggledare har du störst ansvar under byggnationen där du tillsammans med projektledaren avtalar entreprenörer, startar upp byggnationen, konsulterar vid skapande av bygghandlingar och ser till att bygghandlingarna efterföljs ute i fält. Du är projektledarens högra hand och styr teamet i fält med dina byggtekniska kunskaper. Du håller dig uppdaterad och konsulterar ditt team vid projektering, projektets framfart, och håller kommunansvariga informerade om projektens status och eventuella avvikelser. Du håller dig även uppdaterad om projektets ekonomi och ansvarar för att avsluta byggnationen på ett bra sätt.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Kollektivavtal finns.

Placeringsort: Örebro, resor i tjänsten kan förekomma.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som byggledare eller projektledare. Du har goda byggtekniska kunskaper kring markarbeten och fiberförläggning. Du har skinn på näsan och kan tillrättavisa på ett pedagogiskt sätt när det behövs. Du är van vid att ha en överblick över projekten och kan ha många bollar i luften utan att tappa fokus och har en naturlig nyfikenhet av att hålla dig informerad.

Du är kommunikativ och strukturerad som person. Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer, både i och utanför organisationen.

Du har en ekonomisk förståelse och kan konsultera dina kollegor på ett bra sätt.

Du innehar B-körkort.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Projektledare/Byggledare – Örebro.

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Arbetsgivare
BTP Sthlm AB
69131 KARLSKOGA
Hemsida: http://www.btp.se
Ansökan
Ansök senast 9 december (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Arbetsledare mark / Trainee

Arbetsgivare / Ort: Webtest Sweden AB / Kungälv
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 9 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Byggledare

Om jobbet

Ytterbygg är ett fastighetsbolag som hyr ut anpassade lokaler till företag i Storgöteborg. Vi är en aktiv fastighetsutvecklare, som hela tiden bygger nya lokaler och anpassar befintliga efter våra hyresgästers behov. Vårt kontor ligger i Kungälv och med 33 medarbetare bygger vi över 3 000 kvm lokalyta per år. Största delen av våra 150 000 kvm lokaler ligger i Kungälv och på Hisingen.

Vår verksamhet präglas av kundfokus, ständig utveckling och miljötänk vilket vi omsätter i praktiken genom lean-koncept och miljödiplomering. Till följd av ökad efterfrågan söker vi nu:

Arbetsledare mark / Trainee

Vi växer och behöver bli fler och söker dig som är engagerad och vill lära dig att jobba som arbetsledare för våra markarbeten

Vi söker dig som har datavana och utbildning i CAD. Vi tittar mer på dina personliga egenskaper och din vilja att lära sig än din erfarenhet av markarbeten.

___________________________________________________________________________

Våra nybyggen

Vi bygger hela huset i egen regi och är med från markarbeten och gjutning till stålstomme, plåtfasad och färdigställande av kontorsinredningen. Vi bygger våra fastigheter i Storgöteborg. Med vår stora egna maskinpark och har vi alltid tillgång till bra och säkra hjälpmedel. Vi är med i hela kedjan från projektering till förvaltning och har därför stora möjligheter att påverka och förbättra valda lösningar. Vi kommer de närmsta åren få tillgång till mycket mark för nybyggnation i våra nya detaljplanerade verksamhetsområden Rollsbo Västerhöjd i Kungälv och Osbacken i Ale, vilket tillsammans med ökad efterfrågan från våra kunder gör att vi behöver nyanställa.

Våra maskiner

Vi har många fina egna maskiner och instrument och är speciellt nöjda med vår maskinstyrning. Vi har bland annat en 25 tons och en 17 tons Volvo Grävmaskin. Två Hjullastare modell Volvo L60 och L70 en 16 tons vält utöver mätningsutrustning och småmaskiner.

Läs mer på: http://www.ytterbygg.se/pagaende-projekt/

Att jobba hos Ytterbygg

På Ytterbygg har vi ett stort fokus på att förbättra och förenkla vårt arbete. Vi gillar smarta lösningar, både för oss själva och våra hyresgäster. Alla vi som jobbar på Ytterbygg har processutveckling som en av våra arbetsuppgifter, vilket innebär att vi har stor möjlighet att påverka våra jobb och att vi alla är delaktiga i företagets utveckling. Genom sociala aktiviteter har vi dessutom en god sammanhållning och trivsel.

Vi går emot trenden i branschen och väljer att ha egen kompetens och personal i hela kedjan från projektering, till byggnation och förvaltning av våra hus. Det kan tyckas ovanligt idag, men det gör att vi kan säkerställa att husen är välbyggda och energisnåla. Och att servicen till våra hyresgäster blir bra.

Ytterbygg har 33 anställda och vi har dessutom ett väldigt nära samarbete med våra underentreprenörer. Vi har mycket egna maskiner vilket gör att vi kan jobba enkelt och säkert.

Gruppen Markanläggare

Gruppen består av fyra personer som utgår från Kungälv, men jobben kan finnas från Älvängen i norr till Hisingen i söder.

Största delen av arbetet är för våra nybyggen, men vi ansvarar även för snöröjning i våra områden.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har datavana och utbildning i Cad. Vi tittar mer på dina personliga egenskaper och din vilja att lära sig än din erfarenhet av markarbeten, men erfarenhet av maskiner, markarbeten och ledarskap är givetvis meriterande.

Dina arbetsuppgifter

De första månaderna kommer du att få uppgifter av vår erfarne markprojektör, för att sedan i takt med att du lär dig succesivt ta större ansvar för egna uppgifter och arbetsledning. På ett par års sikt hoppas vi att du behärskar:

 • Arbetsberedning och arbetsledning
 • Mätning och utsättning
 • Förse arbetsplatsen och grävmaskiner med fysiska ritningar och digitala ritningsmodeller.
 • Transportplanering och masslogistik
 • Kabelmarkering
 • Miljösanering
 • Trafikanordningsplaner vid arbeten nära vägar
 • Kontrollprogram vid pålning och geoteknik mm.

Tjänsten består av kontorsjobb men också att visa och hjälpa till i schakten. Det du inte redan kan kommer du att lära dig genom praktik och handledning.

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Rollsbovägen 25 Kungälv

Lön: Fast lön efter överenskommelse

För mer information om företaget och om oss, läs mer på www.ytterbygg.se

Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Roger Gustafsson på 0707-14 70 09.

Ansökan tas endast emot genom ansökningssida: www.ultimatrekrytering.se

Arbetsgivare
Webtest Sweden AB
Rollsbovägen 25
44240 Kungälv
Hemsida: https://ytterbygg.se/
Ansökan
Ansök senast 9 december (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Byggledare

Arbetsgivare / Ort: Derome AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 december (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet
Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 700 medarbetare och har en omsättning på 10 miljarder kronor. Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig nu som vill bli vår nya resande Byggledare och vill hänga med oss på resan att bygga framtiden i trä! Du kommer arbeta inom Derome Husproduktion som har fabriker i Väröbacka, Kristinehamn och Anneberg. Som ett led i vår offensiva expansionsfas samt att vi har större utmaningar i våra projekt som t.ex. totalentreprenader, söker vi nu en driven och engagerad byggledare som ansvarar för våra projekt inom Sverige, framför allt i södra och västra Sverige samt Mälardalen. Även projekt i norra Sverige kan förekomma. Flertalet av projekten är i volymteknik, men traditionella planelementprojekt förekommer också. Som byggledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för utförandet av dina projekt samt det ekonomiska ansvaret tillsammans med en projektledare och i övriga organisationen. Som byggledare har du samordningsansvar för samtliga på våra byggplatser i samråd med våra montageledare. KVALIFIKATIONER För att lyckas i rollen som byggledare så har du förmodligen arbetat som platschef, arbetsledare, entreprenadingenjör eller projektledare inom byggindustrin. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Det viktigt att du är öppensinnad och att du har förmåga att skapa strukturer som stödjer och underlättar. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Du har ett ekonomiskt sinnelag och goda kunskaper i MS Office. Resor förekommer med projekt inom Sverige. Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt. ÖVRIG INFORMATION Vi är ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du gå bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde den 3 januari -22. Placeringsort är Väröbacka utanför Varberg. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 10 december. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Derome löser bostadspusslet. Vi utvecklar mark och bygger fullständiga bostadsområden med varierat boende. Genom våra varumärken A-hus och Varbergshus erbjuder vi även småhus till våra privatkunder. I vårt husbolag blir du en del av ett drivet team som brinner för att få samhällen att växa - Tillsammans bygger vi för framtiden. Läs mer på derome.se
Arbetsgivare
Derome AB
Hemsida: www.derome.se
Ansökan
Ansök senast 10 december (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare / Byggprojektledare till Contiga

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 12 december (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggledare

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Contiga har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Contiga en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Om företaget: Contiga ingår i HeidelbergCement-koncernen, en av världens största byggmaterialproducenter och marknadsledande inom produktområdena ballast, cement och betong. Koncernen har cirka 55 000 medarbetare på över 3 000 platser i fler än 50 länder. Contiga, med verksamhet i Norrtälje, Uddevalla och Göteborg, är den största svenska producenten av prefabricerade stommar med egen tillverkning av både stålstommar och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Hos Contiga får du vara med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet och långsiktighet. Företaget lägger stort fokus på att produkter och arbetsmetoder ska vara säkra, hållbara och ansvarsfulla i alla led. Enheten i Uddevalla är Sveriges största tillverkningsanläggning för prefabricerade betongelement. Arbetsuppgifter: I rollen som projektledare ansvarar du över tilldelade projekt från uppstart till slutförande. Projekten varierar från mindre till större projekt. Dina ansvarsområden är att driva och följa upp projektets arbete inom hälsa, säkerhet, miljö, kvalitet, leverans och ekonomi. Arbetsuppgifterna innefattar att leverera enligt avtal upprättat mellan företaget och beställaren, upprätta tidsplan gällande projektering, produktion, montage och överlämning av projektdelar tillsammans med beställaren. Vidare följer du löpande upp projektets tidsplan, finansiella mål samt avtal och kontraktshandlingar gentemot underleverantörer och beställare. Du rapporterar till företagets projektchef. Du tillhör projektavdelningen som består av 7 projektledare, därtill samarbetar du nära montageavdelningen. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion där du får följa en projektledare och ansvara för mindre projekt, för att med tiden axla ansvar över större projekt. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggning • Arbetslivserfarenhet av projektarbete är starkt meriterande • Arbetslivserfarenhet från betongbranschen är meriterande • Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande • Flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift • B-körkort Som person får du energi av att umgås med nya människor och trivs med att ha många kontaktytor. I rollen som projektledare pratar du med kunder dagligen, varpå du har en god kommunikativ förmåga. Vidare tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Vidare har du intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Övrig information: Start: Enligt överenskommelse Plats: Uddevalla Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: bygg, projekt, projektledare, betong, anläggning, entreprenad, heltid, miljö, kvalitet, säkerhet, leverans, ekonomi, byggnation, kundkontakt, B2B, ledarskap, Göteborg, Uddevalla
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 12 december (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.