På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bussresearrangör
Spela filmen

Bussresearrangör

7 Lediga jobb

Finsktalande resekonsult med genuint sportintresse

Arbetsgivare / Ort: Resebemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent

Om jobbet
Vi är STEG - Sports Travel Events Groups - Nordens ledande Sportresebyrå-grupp med lokal närvaro i de nordiska länderna. Våra varumärken är Steve Perryman, LA Travel, Event Travel och Sport Concept. Vi är experter på sportupplevelser och evenemang. Allt från stora grupp- och företagsresor till träningsläger och individuella fotbollsresor, samt resor till formel 1 och de främsta hockeyligorna. Under mer än tjugo år har vi anordnat resor för privatpersoner, företag och föreningar över hela världen. Våra kontakter gör att vi kan jobba direkt med de största klubbarna och övriga aktörer i världen. För våra resenärers trygghet är vi medlemmar i olika nordiska resebyråföreningar och har ställda resegarantier i respektive land. Nu behöver vi en ansvarig för vårt finska varumärke Event Travel. Vill du jobba med sportresor samt få chansen att producera och sälja några av de bästa eventen inom idrott? Är du socialt lagd, kommunikativ, flexibel och ansvarstagande? Då är du välkommen till oss. Vi hoppas även du har ambitioner på att kunna växa i din roll och ta ytterligare steg inom organisationen. Arbetsuppgifterna består initialt av att producera och marknadsföra våra resor, sälj och administration av bokningar samt kommunikation med kund kring förfrågningar och beställningar. Goda kunskaper i finska, svenska samt engelska i skrift och tal är ett krav samt några års erfarenhet inom resebranschen. Ytterligare krav är goda systemkunskaper såsom Office-paketet, administrera hemsidor via redaktörsgränssnitt samt företagskonton för social medier. Meriterande är kunskap i Amadeus, erfarenhet av gruppresor, b2c försäljning samt övriga språkkunskaper. Tjänsten är heltid vardagar och resdagar förekommer. Vårt huvudkontor finns i Landskrona och vi ser det som en fördel om du kan utgå härifrån men inget krav. Känner du igen dig i ovanstående ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 januari. Detta görs via "ansök" knappen nedan. Obs! Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte för länge om du är intresserad! Tillträde så snart som möjligt.I den här rekryteringen samarbetar vi med Resebemanning. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jannica Grönqvist på [email protected] Om Resebemanning Resebemanning är din personliga rekryteringsfirma när du söker nya utmaningar inom resebranschen. Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering för resebyråer, researrangörer och flygbolag inom hela Sverige. Så oavsett om du söker en fast tjänst eller kan tänka dig låta oss hyra ut dig som personal så finns vi här för att hjälpa dig! Med mer än 30 års erfarenhet från resebranschen samt ett mycket brett kontaktnät vet vi på Resebemanning vem som passar på rätt plats och varför! Mer information finner du på vår hemsida - www.resebemanning.se
Arbetsgivare
Resebemanning Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 januari (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Account manager/innesäljare

Arbetsgivare / Ort: G&O Sport Travel AB / Örnsköldsvik
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 10 februari (18 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent

Om jobbet

GO Sport Travel grundades 2001 och är idag en av de största arrangörerna av sport- & evenemangsresor. Med den stora erfarenhet GO Sport Travel besitter, har ett stort och kvalitativt nätverk byggts upp som ger dig som kund säkra leveranser, flexibla lösningar och trygghet under din resa. Den breda expertisen hos GO Sport Travel ger dig som kund brett urval av kvalitativa produkter där trygghet för kunden är ledordet.

Vill du vara en del av ett drivet säljteam av specialister inom evenemangsresebranchen? Vi söker ytterligare en självgående account manager med naturligt säljdriv, stor datorvana, snabb i tanke och fingrar tillsammans med förmåga att arbeta under eget ansvar. Vill du arbeta i en energifylld och krävande miljö med högt tempo och tydligt uppsatta mål? Är du en kundfokuserad person med erfarenhet av försäljning? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar? Då kan du vara den vi söker!

Beskrivning av tjänsten:

Tjänsten innebär ett komplext arbete med försäljning av sport och evenemangsresor, på nationell och internationell marknad, till nya och återkommande kunder. Kontakt med våra kunder sker via telefon, mejl och vår website. Arbetet innebär både att ta emot inkommande samtal men också att aktivt ringa upp kunder.

Arbetstiden är förlagd till vardagar dagtid (viss jour på helg förekommer).

Vi söker dig som:

 • Talar och skriver flytande svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande (bl.a norska och danska).
 • Har en god förmåga att hantera många processer samtidigt i form av kontakt med kunder, lämna offerter, uppföljningar, biljetter, resehandlingar m.m.
 • Har god datavana och "snabba fingrar" för hantering av PC och system
 • Har vana av CRM-system
 • Har ett naturligt säljdriv med fokus på merförsäljning
 • Är en lagspelare
 • Är självgående och gillar att arbeta med stora volymer under eget ansvar
 • Är noggrann och strukturerad

Vi ser gärna att du har erfarenhet från resebranschen men det är inget krav.

I utbyte erbjuder vi ett roligt, varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Ett arbete med mycket frihet under ansvar och där du får ingå i ett mindre team av härliga kollegor!

Vi ombeder oss att alla ansökningar går via mail till angiven adress med bifogat CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsgivare
G&O Sport Travel AB
Lasarettsgatan 12
89133 Örnsköldsvik
Hemsida: www.gosportravel.com
Ansökan
Ansök senast 10 februari (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Teknisk säljare till Triton Valsteknik AB

Arbetsgivare / Ort: Triton Valsteknik AB / Grums
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 11 februari (19 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent

Färdigheter
Krav
 • Ritningsläsning
 • MS Excel

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker Dig som vill bli vår nästa framgångsrika säljare.

Huvudmålgruppen för denna tjänst är trä-, plast-, well-/kartongindustrin, återförsäljare, mekaniska verkstäder och underhållsverkstäder.


Om Företaget

Triton Valsteknik AB är ett värmländskt företag som startades 1999. Företaget har sedan dess växt varje år och har idag ca 55 medarbetare.

Triton servar valskunder i norra Europa med både produkter och teknisk rådgivning. I verksamheten vid Nyängen i Grums tillverkar och renoverar Triton valsar. Årligen passerar det ett stort antal valsar av alla storlekar genom produktionen. Triton har totalt 25 svarvar, varav 8 stycken är cnc-styrda.

Vid tillverkning fräser och svarvar Triton metallkomponenter som sedan sammanfogas till en färdig vals. Till flera kunder beläggs även valsar med gummi eller polyuretan som sedan bearbetas för att ge önskad funktion.


Arbetsbeskrivning

Skapa och bibehålla försäljning genom kundbesök (framför allt i Sverige och Norge, vilket innebär resande i tjänsten ca. 3 dagar per vecka), kundvård och skapande av goda och långsiktiga relationer. Vara en som syns på kunders arbetsplatser och vid offentliga arrangemang inom branschen. Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt.

Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll genom:

-Bearbetning befintliga kunder och jobbar aktivt med anskaffning av nya kunder

-Driva försäljning

-Se och förstå kunders behov och finna lösningar


Exempel på arbetsuppgifter:

- Offertbearbetning och uppföljning

- Teknisk support

- Kundbesök

- Koordinera order/offerter


Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse, sätter kunden i fokus och gärna har kunskaper inom sälj, processindustrin och maskinell bearbetning. Det är självklart en stor fördel om du tidigare har arbetat som säljare med teknikinriktning, men vi är även intresserade av dig som skaffat dig kunskaper inom området i en annan roll.

I den här rollen ser vi en social och engagerad person som trivs i en händelserik och föränderlig arbetsmiljö. Du är en positiv och initiativrik lagspelare som kan vara flexibel och prestigelös i din yrkesroll. Förmåga att driva flera projekt samtidigt.


Din profil

- Ett stort tekniskt intresse

- Gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning

- Erfarenhet av affärssystem, liknade Pyramid, SAP, Visma, etc.

- Goda kunskaper i Excel

- Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

- God social förmåga

Vi kommer kalla till intervjuer löpande.

Arbetsgivare
Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434 Grums
Ansökan
Ansök senast 11 februari (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare ,Resebyrå

Arbetsgivare / Ort: Blommor Tours / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 11 februari (19 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

EN KVINNA SOM KAN ARABISKA,SVENSKA OCH ENGLISKA . REGISTRERA I ARBETSFÖRMEDLIN. KAN DATA BRA KAN ANSÖKA GENON DATA. har tålamod, bra mottagning

Arbetsgivare
Blommor Tours
Södra Förstadsgatan 90C
21420 Malmö
Ansökan
Ansök senast 11 februari (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Resesäljare

Arbetsgivare / Ort: Arvika Resecentrum AB / ARVIKA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 februari (26 dagar kvar)
Publicerad: 2022-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Resesäljare/Reseförsäljare/Resekonsulent

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi är inne i en expansiv fas efter några år av pandemi, resandet ökar och nya företagskunder har tillkommit. Vi söker en medarbetare som gillar kundkontakt, är serviceinriktad och alltid sätter kunden i focus. Du ska ha god datavana och kunna hantera flera saker samtidigt. Du ska vara flexibel och hjälpsam. Du ska gilla att jobba i team men även självständigt. Du ska behärska Svenska och engelska språket.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak att boka resor, boende m.m till både privat- och affärskunder. Maila in ditt intresse till [email protected]

Arbetsgivare
Arvika Resecentrum AB
JÄRNVÄGSGATAN 27 JÄRNVÄGSSTATIONEN
67131 ARVIKA
Ansökan
Ansök senast 18 februari (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.