På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Budbilsförare
Spela filmen

Budbilsförare

66 Lediga jobb

Arbetsgivare / Ort:
Omfattning / Varaktighet:
Ansök senast 1 January (50 år 8 månader 21 dagar kvar)
Publicerad:
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Arbetsgivare

Hemleverans Chaufförer 16:00-23:00

Arbetsgivare / Ort: NorrBudet AB / JÄRFÄLLA
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Din profil

Vi söker dig som har haft B-körkort minst 12 månader, stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Spånga så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!

Brinner du för att erbjuda kunden god service? Har du haft b-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Då är det dig vi söker!


Norrbudet AB söker nu B-chaufförer för extrajobb. Hos oss finns alltid ett behov av duktiga och engagerade chaufförer. Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Stockholm. Göra sig förstådd på svenska, vara serviceinriktad och villig att göra det lilla extra, om du känner igen dig i beskrivningen så har du kommit rätt! Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är klar för att köra.

Finns möjligheter att jobba extra helger om så önskas


OBS vi tar inte emot samtal ansökan..!

Arbetsgivare
NorrBudet AB
Saldovägen 11
17562 JÄRFÄLLA
Hemsida: www.norrbudet.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här

Lediga jobb som budbilschaufför på omtyckt företag i Stockholm!

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Vår kund i Västberga, Stockholm är nu i behov av budbilschaufförer! Älskar du att köra bil och har haft körkort i minst 2 år? Här har du möjlighet att skaffa meriterande erfarenhet och jobba för ett välkänt företag inom logistik! Välkommen med din ansökan! Vad innebär jobbet som budbilschaufför? Som budbilschaufför transporterar och hämtar du paket till och från kunder i området du blir tilldelad. Du kommer att få träffa många nya människor varje dag och du kommer få möjligheten att slipa på ditt allra bästa kundbemötande! Du kommer vara ansiktet utåt för vår kund, vilket gör det viktigt att du är en serviceinriktad person som levererar arbete med god kvalité, även under tidspress. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att: * Sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft kan förekomma. * Säkerställa att all dokumentation gällande kundernas paket blir rätt. * Köra ut paket till kunder och även hämta paket. Arbetstiderna är förlagda på måndag-fredag kl. 09:00-18:00. Arbetet är på heltid. Vad behöver jag kunna för jobbet som budbilschaufför? För att vara budbilschaufför behöver du vara serviceminded, framåt och driven. Detta för att kunderna ska få den bästa upplevelsen! Utöver detta behöver du: * Manuellt B-körkort och vana av att köra bil sedan minst 2 år tillbaka. * Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska. * Fullständiga gymnasiebetyg. Det är mycket meriterande om du har liknande arbetserfarenhet eller tidigare jobbat inom service. Hur söker jag jobbet? Det är enkelt! Ansök jobbet via ansökningsknappen och följ de tre korta stegen. Vi tar inte emot ansökningar genom andra kanaler utan det är via vår hemsida du ansöker. Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten? 1. Få snabbast svar genom att läsa våra Frågor och svar på manpower.se 2. Har du problem med din ansökan är du välkommen att kontakta vår kunniga webbsupport på 0771-55 99 10. Har du frågor gällande jobbet i sig når du mig på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan, vi ser framemot att höra från dig! Vad händer när jag skickat in min ansökan? Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in på Min profil på Manpower.se under Ansökningar. Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här

Budbils förare sökes för omgående anställning

Arbetsgivare / Ort: Måltidsfabriken AB / HUSKVARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Måltidsfabriken AB bedriver idag måltidsservice gentemot offentlig sektor och privata företag. Bolaget är under en mycket expansiv fas och har under 2019-2020 etablerat sig i 14 orter i Sverige. Bolaget arbetar till stor del med måltidstransporter åt kommuner där man har ganska regelbundna transporter. Bolaget har en fortsatt utvecklingsplan där man kommer att expandera till fler orter under 2020 & 2021

Vi söker nu en person med B-kort som kan köra budbil på helger samt vid behov under veckans vardagar.

Att arbeta hos oss innebär stort ansvar och kräver personligt engagemang.

* Ansvarstagande och pliktotrogenhet är viktigt då du arbetar själv i detta uppdrag.

* Du är en lagspelare som hjälper och är flexibel mot kundens önskemål.

* B-Körkort är ett krav Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av Mattransporter:

* Fylla i egen kontroll, körjournal och kvalitetsförebyggande arbete

* Enklare lyft kan förekomma

* Flexibilitet för förändringar

* Förekommer sena kvällar,


Omgående anställning!


Ange referens JÖNKÖPING vid ansökan!


#Jobbjustnu

Arbetsgivare
Måltidsfabriken AB
jönköping
56131 HUSKVARNA
Ansökan
Ansök senast 24 September (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

B-chaufför sökes heltid i Söderort

Arbetsgivare / Ort: Bemannix AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu söker vi en flexibel och serviceminded B-chaufför på heltid! Har du tidigare erfarenhet av budbil/leveranser, innehar en positiv attityd med ett gott bemötande mot kunder? Å vår kunds vägnar söker vi nästa stjärna till serviceteamet hos ett av marknadens främsta företag inom nätauktioner beläget i södra Stockholm. Tjänst: Heltid. Arbetstider: Måndag - fredag, 06:30-15:30 (kan variera). Start: Omgående eller enl. ök. Om företaget Företaget är ett av Nordens ledande sajter inom kvalitetssäkrade nätauktioner. Med över 1 miljard kronor i sålda föremål sedan starten har företaget vuxit explosionsartat och ses idag som ett av landets främsta. Den digitala marknadsplatsen, med upp till 40 anslutna europeiska auktionshus, säljer allt ifrån möbler till konst, porslin, design, samlarföremål och mycket mer. Arbetsuppgifter Som B-kortschaufför kommer du att leverera föremål av olika sorter runt om i Stockholmsområdet. Då föremålen är till störst del antika, samt i vissa fall värdefulla, ser vi helst att du innehar en stor skopa varsamhet samt besitter ett högt säkerhetstänk. Förutom självaste körningen ingår det att lasta och förbereda din bil för körning, samt lyft och koordinering. När du inte är ute på vägen arbetar du på lagret/distributionscentralen i söderort med sedvanliga lageruppgifter - sortering, inventering, märkning, emballering m.m. Arbetslaget är ett tight och sammansvetsat serviceteam, du kommer befinna dig i en betydelsefull roll med goda utvecklingsmöjligheter. Om dig Vi söker dig som har en positiv attityd, gott bemötande mot kunder och ser möjligheter istället för utmaningar. Du är initiativrik, flexibel och inte rädd för att hugga i. Då arbetet sker, till stora delar, självständigt ser vi att du tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och åtaganden. Vidare ser vi att du har en hög servicevilja och alltid sätter kunden i främsta ledet. Vi lägger stor vikt på dig som person då du kommer att vara ansiktet ut mot kunderna. Krav på lokalkännedom och planeringsförmåga. Förekommer en del tunga lyft, god allmänfysik rekommenderas. Kvalifikationer: - B-körkort (minst 2 års erfarenhet av körning) - Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift - Kommunicerar förståeligt på engelska i tal och skrift - Fullständig gymnasieutbildning - Grundligt god fysik Meriterande: - Erfarenhet av bud/paket/leverans-körning - Bakgrund inom möblemang/flytt-arbete Övrigt Sök tjänsten via ansökningslänken genom att klicka på Skicka ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår karriärsida. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 687 00, dagtid vardagar. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och framåt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ett utdrag ur belastningsregistret tas på samtliga sökande som kommer till personlig intervju. Mer info om oss hittar du på www.bemannix.se! Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Bemannix AB
Hemsida: http://www.bemannix.se
Ansökan
Ansök senast 24 September (1 dag kvar)

Ansök här

Nu söker vi dig som vill utbilda dig till latsbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-04-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu söker vi dig som vill utbilda dig till latsbilschaufför i Stockholm. Vi söker dig som har god körvana och B-körkort idag, vi utbildar dig och ger dig möjligheten att få C-körkort och YKB. Vi erbjuder dig möjligheten att avbetala din utbildning räntefritt i 24 månader. Vi vill att du: - Är kvalitetsmedveten och stresstålig med fokus på säkerhet - Är drivande, självgående och ansvarstagande - Har ordning och reda på såväl arbetsredskap, frakthandlingar och saker som förekommer i tjänsten Krav: B-Körkort, vi ser gärna att du haft körkortet i minst 6 månader samt har god körvana. Meriterande om du har krankort och/eller truckkort. Fysisk styrka är till fördel då arbetet kan innehålla en hel del tunga moment. Behärskar svenska i tal & skrift Välkommen in med din ansökan, då kunden har ett stående behov tillsätts tjänsten löpande. Tillträdesdag för tjänsten sker omgående. Du får: - Kurs som leder till C-körkort. - YKB Vi står för kostnaden initialt och du avbetalar detta räntefritt i 24 månader. Om oss: Miljonbemanning är en organisation som kännetecknas av mångfald och en inställning av lönsamhet. Vi är specialiserade på att se till att kompetens och trivsamhet går hand i hand. Hos Miljonbemanning växer individer. Här finns kvalitet och kompetens. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök här

B-körkorts chaufförer sökes till MatHem i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: MatHem i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser, i allt från planering till inköp, som levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1600 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra fyra logistikcenter i Stockholm/Bromma, Stockholm/Veddesta, Göteborg och Malmö. Om Tjänsten För start omgående söker vi nu dig som vill vara MatHems ansikte utåt och sköta leveransen till våra kunder i Göteborg med utgångspunkt i Mölndal. Chaufförens huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta leveranserna hem till våra kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Som chaufför är du en nyckelperson som representerar vårt varumärket utåt det är därför av största vikt att du bemöter varje kund med ett leende på läpparna och har ett servicetänk utöver det vanliga. Kvalifikationer: • Innehaft B-körkort (för manuell växellåda) i minst 1 år • Körvana från större fordon (leveranserna sker med lättlastbil) • Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift • God fysik, arbetet innebär många tunga lyft Personliga egenskaper Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar; Leveranskvalitet, fräschör, trafikföredöme och flexibilitet. Det börjar med rätt medarbetare, personer som vill arbeta fysiskt och gillar en tempofylld arbetsplats. Övrig information Plats: Göteborg, Mölndal Kollektivavtal: Lager & E-handel Omfattning: Deltid, 40-90%, främst schemaläggning eftermiddag och kväll Tillträde: Omgående Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
MatHem i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

Matbud till vår utkörning på Bite Line

Arbetsgivare / Ort: Biteline AB / Sundsvall
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • God fysik (tunga lyft)

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Du har en positiv inställning som smittar av sig till kollegor och gäster, har en god kommunikationsförmåga och är en bra lagspelare. Du har höga krav på dina egna arbetsinsatser och en ständig vilja att lära nytt. En viktig egenskap är att du är noggrann och flexibel. Eftersom arbetet stundtals innebär hög belastning är det viktigt att du är stresstålig och kan jobba i ett högt tempo. Det är viktigt att du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen. Du ska ha fyllt 18 år, ha B-körkort och behärska svenska i tal och skrift.

I arbetsuppgifterna ingår:


- Leverera mat till våra kunder

- Hjälpa till inne i köket

- ta emot beställningar via telefon

- tunga lyft

- Ta hand om bilarna

- varierande arbetstider (kvällar/helger)


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så om du är en ansvarskännande person som gillar varierade arbetsuppgifter i högt tempo och är intresserad av mat, då kan du mycket väl vara den vi söker. Vänta inte med att skicka in din ansökan, rekrytering sker löpande. För dig som gör bra ifrån dig kan möjligheterna vara stora i framtiden. Inom koncernen finns flera restauranger med fler arbetsmöjligheter.


Är detta jobb perfekt för dig? Mejla in ditt CV och personligt brev till [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Biteline AB
Köpmangatan 20
85230 Sundsvall
Hemsida: http://www.biteline.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Chaufförer (B-körkort) till MatHem i Bromma Deltid

Arbetsgivare / Ort: MatHem i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser, i allt från planering till inköp, som levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1600 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra fyra logistikcenter i Stockholm/Bromma, Stockholm/Veddesta, Göteborg och Malmö. Om Tjänsten Nu söker vi nya duktiga chaufförer att stärka vårt team på MatHem under hösten. Som chaufför blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sköta leveranserna hem till våra kunder. Under en arbetsdag möter du som chaufför mellan 20-35 kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker ofta inne i city men även i mindre tätbebyggda områden. Till sin hjälp får du som chaufför en ruttlista förprogrammerad i en GPS med kunderna i tur och ordning. Rutterna sätts med hänsyn till den tidpunkt kunderna har önskat att få sina varor levererade. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt. Som chaufför på MatHem har du gemensamt med vår produktionspersonal ansvaret för att kunden får hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden. Kvalifikationer • Inneha B-körkort för manuell växellåda i minst 1 år • God fysik, tjänsten innebär tunga lyft • Körvana från större fordon (lättlastbil alt. skåpbil) • God nivå av svenska, kommunicering via telefon sker dagligen Tjänsten är på deltid, arbetspassen är förlagda både på vardagar och helger. Vi ser gärna att du är flexibel med tider då både dag och kvällstid förekommer på schemat. Personliga egenskaper Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar; Leveranskvalitet, Fräschör, Trafikföredöme och Flexibilitet. Det börjar med rätt medarbetare, personer som vill jobba fysiskt och gillar en tempofylld arbetsplats. Du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör. En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst. Övrig information Plats: Bromma, Stockholm eller Veddesta, Järfälla Omfattning: Deltid Tillträde: Omgående Kollektivavtal: Lager & E-handel
Arbetsgivare
MatHem i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

chaufför

Arbetsgivare / Ort: Green Hill AB / SALTSJÖ-BOO
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Green Hill är ett familjedrivet cateringföretag belagt i saltsjö-Boo, Nacka.

Idag är vi ca 50 anställda.

Vi tillagar och levererar enkla måltider och stora middagsbufféer som säljs via livsmedelshandeln i Stockholms region.

Som person är du glad, gillar att träffa människor, serviceinriktad och samarbetsvillig. Merit om du har bra lokalkännedom inom Stockholms län. Green Hill AB söker en chaufför för distribution mot dagligvaruhandeln.


Arbetstid är enligt schema 2 dagar i veckan Tisdag och fredag. Från 05:00 till cirka 15:00.

Det finns även möjlighet att jobba fler dagar i veckan.


Dina arbetsuppgifter som distributör är att:


Leverera våra produkter direkt till butikerna.

Plocka upp produkterna direkt i butik samt plocka returer och skriva nästkommande order.

Självständigt planera din körning och anpassa tider.

Skapa goda kontakter med våra kunder.


Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.


Vi ser framemot att få träffa dig.

Arbetsgivare
Green Hill AB
SPRÄNGARVÄGEN 5
13837 SALTSJÖ-BOO
Hemsida: http://www.greenhillcatering.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

C-kortschaufförer sökes till Jönköping!

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com Till vårt center i Jönköping söker UPS distributionschaufförer med C-körkort och YKB. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har god lokalkännedom i Jönköping och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik. • C-körkort med YKB är ett krav • Stresstålig och noggrann • Kunskaper i svenska och engelska • God sammarbetsförmåga • Brinna för att ge service Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar om tjänsten: • Heltid måndag-fredag, 09:00-17:45 • Tillsvidareanställninng med tillämpad provanställning i 6 månader. • Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. • Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (4 dagar kvar)

Ansök här

Budbilsförare sökes för hemleveranser i Växjö

Arbetsgivare / Ort: Swiftec AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som har haft B-körkort i minst 1 år, har stor vana av bilkörning i Växjö stad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då behoven kan variera från dag till dag. Du bor i eller i närheten av Växjö så att du kan ta dig till och från jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt deltidsjobb samt möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!


Brinner du för att erbjuda kvalitativ kundservice? Har du haft B-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom i Växjö? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då är det dig vi söker!

Swiftec AB söker nu duktiga och engagerade budbilschaufförer för deltidsjobb vardagar med arbetstid 15:45-22:00 (som senast 23:15).

Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Växjö stad. Du kan göra dig förstådd på svenska, du är enormt serviceinriktad samt är villig att gå den där extra milen. Du har även möjlighet att börja jobba med start omgående. Känner du dig träffad av beskrivningen så har du kommit rätt!

Efter ett första möte med oss så är nästa steg en introduktion med vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är redo för att köra.


Skicka in ditt CV & eventuellt personligt brev till oss redan idag, vi tillsätter personal omgående!

Vi tar emot din ansökan via mail [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Swiftec AB
Växjö
35252 Växjö
Hemsida: www.swiftec.se
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Paketbärare till Doorier - Kungälv

Arbetsgivare / Ort: Doorier AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi är en last mile leverans företag som söker en erfaren budbilschaufför. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt.

Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet som budbilsförare sedan tidigare anser vi detta som meriterande.

Krav:

- Flytande svenska samt goda kunskaper i skrift

- B-körkort i minst 2 år

- Godkänt utdrag ur belastningsregistret

- Du har god lokalkännedom i Göteborg samt känner dig trygg bakom ratten.

Tjänsten som budbilsförare innebär att du ansvarar för att hämta samt leverera gods till olika destinationer i Göteborg.

Välkommen med din ansökan via e-post!

Arbetsgivare
Doorier AB
Hemsida: doorier.se
Ansökan
Ansök senast 29 September (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Märsta Kolgrill söker pizzabud

Arbetsgivare / Ort: Tingvalla Pizzeria i Märsta AB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-23
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Märsta Kolgrill i Märsta serverar pizza, kebab, sallad och grillrätter. Vi erbjuder även hemkörning och avhämtning.


Vi behöver hjälp med utkörning av mat till våra kunder


Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare, men inte ett krav

då vi kan lära upp dig på plats.


B körkort är ett krav för anställning.


Är du intresserad av tjänsten kan du ringa oss direkt!0730516614 rodi

Arbetsgivare
Tingvalla Pizzeria i Märsta AB
Tingvallagatan 5
19530 Märsta
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Chaufförer sökes till Västerås!

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS paketcenter i Västerås söker chaufförer med B- och C-körkort. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har god lokalkännedom i Västerås och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik. • B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är meriterande. • Stresstålig och noggrann • Kunskaper i svenska och engelska • God sammarbetsförmåga • Brinna för att ge service Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar om tjänsten: • Tillsvidaretjänst: 6 månaders provanställning. • Måndag-fredag, heltid (40 h/veckan, kl. 09:30-18:00). • Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. • Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Chaufförer sökes till UPS Järfälla

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com Till vårt center i Järfälla söker UPS distributionschaufförer med B- och C-körkort. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har god lokalkännedom i Stockholm och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik. •B-körkort minst ett år. C-körkort med YKB är starkt meriterande. •Stresstålig och noggrann •Kunskaper i svenska och engelska •God sammarbetsförmåga •Brinna för att ge service Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar om tjänsten: •Heltid måndag-fredag, 09:15-18:00, 40 timmar per vecka •Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. •Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. •Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Budbilsförare med B-körkort!

Arbetsgivare / Ort: HimlenExpress AB / JORDBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi söker akut efter två budbilsförare för leverans/utkörning av mat och andra produkter inom Stockholm. Vi söker dig som har B-körkort, är noggrann, stresstålig, serviceinriktad samt har god kommunikativ förmåga. Du behöver ha erfarenhet av liknade arbeten. Arbetstider kan variera då arbetspassen kan vara belagda under både dag/kväll och helg.
Arbetsgivare
HimlenExpress AB
Moränvägen 4 A Lgh 1001
13764 JORDBRO
Tel: 0737650336
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Studerande budbilschaufförer till välkänt bolag i centrala Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är du en van bilförare som håller huvudet kallt i stressade situationer? Vill du jobba extra vid sidan av studier eller ett annat arbete? Då kan du vara den vi söker! StudentConsulting söker nu tre budbilschaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i centrala Göteborg. Vår kund är ett mycket stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tyngd och storlek och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil. Arbetstiderna är främst förlagda på dagtid under måndag - fredag. Vi vill att du ska ha möjlighet och ambition att arbeta 2-3 dagar i veckan. Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som B-chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Du som söker denna tjänst är en person som tar stort ägandeskap och ansvar för din egen utveckling. Du är en glädjespridare som tar ditt arbete på största möjliga allvar. Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete. Du behöver vara flytande i svenska i tal och skrift. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund som uthyrd konsult. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Budbilschaufför på heltid sökes till centrala Göteborg med omnejd.

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är du en van bilförare som håller huvudet kallt i stressade situationer? Är du tillgänglig för heltidsjobb omgående? Då kan du vara den vi söker! StudentConsulting söker nu en budbilschaufför för heltidsjobb hos en av våra kunder i centrala Göteborg. Vår kund är ett mycket stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tyngd och storlek och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil. Arbetstiderna är förlagda främst ca kl. 8-17 måndag till fredag. Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som B-chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du bor i. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund som uthyrd konsutl. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Budbilschaufför på deltid inom fraktning i Bromma

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med på resan med att se till att personer runtom i Stockholm får deras paket i rätt tid? Paketen körs ut och placeras i boxar där kunden själv får hämta ut leveransen. Här bidrar du till minimerad leveranstid och maxad kundnöjdhet.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 
 
Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete. 

Ansvarsområden

 • Budbilsförare med fokus på förbereda bil inför färd och att leverera sorterade paket till förvaringsboxar runtom i Stockholm. 

Arbetstider

 Deltid, både dagtid och kvällstid. Mån-sön. 

Kvalifikationer

 • Intyg på annan sysselsättning på minst 50 % (studier, annat arbete, idrottskontrakt eller eget företag)
 • B-körkort (manuellt) i minst 2 års tid
 • Van vid att köra i trafik och centralt i Stockholm.
 • Trivs med arbete under högt tempo och att är bekväm med varierade arbetstider.
 • Krävs att man kan svenska obehindrat för att kunna kommunicera med kollegor som man har nära samarbete med. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Erfarenhet

Körkort i minst 2 år och körvan.

Ansökan

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

För information:  Fanny Uvemo, 070-1478674 OBS! Ansökningar tas inte emot på mail eller telefon. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Pizzabud sökes

Arbetsgivare / Ort: Tingvalla Pizzeria i Märsta AB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-23
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Tingvalla Pizzeria serverar pizza, kebab, sallad och grillrätter. Vi erbjuder även hemkörning och avhämtning.
Vi behöver nu hjälp med utkörning av mat och vill anställa några pizzabud. Även vissa arbetsuppgifter i köket kan förekomma. Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid.
Du som söker behöver inte ha någon erfarenhet men B-körkort är ett krav.
Du kan skicka några rader om dig själv via e-post eller ringa oss direkt.0730516614 rodi

Arbetsgivare
Tingvalla Pizzeria i Märsta AB
Tingvallagatan 5
19530 Märsta
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker duktiga bilförare till Kamux Värmdö

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / GUSTAVSBERG
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu dig som är ute efter ett extrajobb på dagtid.

Arbetsuppgifter:

Arbetet går ut på att hämta bilar ute i landet och leverera dem till butik eller kund i Sverige. Tågresor till upphämtningstider förekommer. Detta är ett kul jobb! Du får se dig om i Sverige, skapa kontakter och framför allt får du chansen att pröva på att köra olika bilmärken.

Vi söker dig som:

 • Har haft körkort i minst 1 år
 • Är ute efter ett extrajobb
 • Vill kunna välja när du jobbar.

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 20 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 280 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.

Ansökan:

Behöver du ett extrajobb och tycker om att köra bil? Skicka in ditt personliga brev och CV senast 30:e september. Vänta inte med att söka tjänsten då den kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Använd länken nedan för att söka till tjänsten som chaufför på Värmdö. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som kommer in på andra sätt än via länken nedan!


Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Gustavsbergsvägen 18
13439 GUSTAVSBERG
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Paketbärare till Doorier - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Doorier AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Om jobbet

Vi är en last mile leverans företag som söker en erfaren budbilschaufför. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt.

Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet som budbilsförare sedan tidigare anser vi detta som meriterande.

Krav:

- Flytande svenska samt goda kunskaper i skrift

- B-körkort i minst 2 år

- Godkänt utdrag ur belastningsregistret

- Du har god lokalkännedom i Göteborg samt känner dig trygg bakom ratten.

Tjänsten som budbilsförare innebär att du ansvarar för att hämta samt leverera gods till olika destinationer i Göteborg.

Välkommen med din ansökan via e-post!

Arbetsgivare
Doorier AB
Hemsida: doorier.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilsförare sökes för hemleveranser i Kalmar stad

Arbetsgivare / Ort: Swiftec AB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som har haft B-körkort i minst 1 år, har stor vana av bilkörning i Kalmar stad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då behoven kan variera från dag till dag. Du bor i eller i närheten av Kalmar så att du kan ta dig till och från jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt deltidsjobb samt möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!

Brinner du för att erbjuda kvalitativ kundservice? Har du haft B-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom i Kalmar? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då är det dig vi söker!

Swiftec AB söker nu B-chaufförer för deltidsjobb vardagar mellan 15.45 till 22:00 (som senast 23:15). Vi har just nu ett behov av duktiga och engagerade budbilschaufförer. Som chaufför bör du ha viss lokalkännedom i Kalmar stad. Du kan göra dig förstådd på svenska, du är enormt serviceinriktad samt är villig att gå den där extra milen. Känner du dig träffad av beskrivningen så har du kommit rätt!

Efter ett första möte med oss så är nästa steg en introduktion med vår samarbetspartner och någon dag med en rutinerad chaufför som förklarar jobbet innan du är redo för att köra.


Skicka in ditt CV & eventuellt personligt brev till oss redan idag, då vi tillsätter personal löpande!

Vi tar emot din ansökan via vår mail [email protected]

Arbetsgivare
Swiftec AB
kalmar
39232 Kalmar
Hemsida: www.swiftec.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilsförare sökes för hemleveranser i Kalmar stad

Arbetsgivare / Ort: Swiftec AB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som har haft B-körkort minst 1 år, har stor vana av bilkörning i Kalmar stad samt gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som budbilsförare. Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer samt att arbeta strukturerat är av stor vikt. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då behoven kan variera från dag till dag.

Arbetstiderna är vardagar på eftermiddag/kvällstid mellan 15.45 till 22.00, och som allra senast 23.15. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Kalmar så att du kan ta dig till och från jobbet på ett enkelt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt deltidsjobb samt möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande företag inom hemleveranser, är detta ett perfekt tillfälle!

Brinner du för att erbjuda god kundservice? Har du haft B-körkort i minst 1 år, har en god körvana och lokalkännedom i Kalmar stad? Är du dessutom student eller har annan huvudsaklig sysselsättning? Då är det ju dig vi söker!

Swiftec AB söker nu budbilsförare för deltidsjobb i Kalmar mot vår samarbetspartner som är en av Sveriges ledande aktörer inom hemeleveranser. Vi har just nu ett behov av duktiga och engagerade förare. Som budbilsförare bör du ha viss lokalkännedom i Kalmar stad. Du kan göra dig förstådd på svenska, du är serviceinriktad och du är villig att gå den där extra milen. Känner du dig träffad av beskrivningen så har du kommit rätt!

Efter ett första möte med mig så är nästa steg en introduktion vår samarbetspartner samt en upplärning av en rutinerad chaufför som förklarar dina arbetsuppgifter innan du är klar för att köra.

Kom in med din ansökan & CV till [email protected] redan idag! Rekrytering sker löpande då vi behöver tillsätta tjänsterna på kort varsel.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Swiftec AB
kalmar
39232 Kalmar
Hemsida: www.swiftec.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Studenter för utkörning av matkassar

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu söker vi på Effektiv ett antal studenter som vill arbeta med leveranser av matkassar vid sidan av sina studier. Stämmer det in på dig? Välkommen med din ansökan! Dina arbetsuppgifter Som chaufför hos vår kund är du en nyckelspelare som levererar färdigpackade matkassar hem till privatpersoner. Arbetet är till stor del självständigt samtidigt som du träffar mycket kunder. Du utgår från vår kunds lager i Göteborg där du packar din bil för att sedan åka och leverera matkassarna runt om i Göteborgsregionen. Jobbet är fysiskt krävande då många av kassarna är tunga. Arbetspassen är främst eftermiddag/kväll. Din profil Vi söker dig som är noggrann och samtidigt kan arbeta i ett högt tempo. Då du träffar mycket kunder är du servicefokuserad och trivs med att träffa olika människor. Du trivs även med att arbeta självständigt. Meriterande är om du har arbetat som budbilschaufför eller motsvarande tidigare. För att passa för tjänsten krävs det att du har ett giltigt B-körkort och god vana av att köra större bil/lastbil och har lätt för att följa GPS-system. Du har även en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %, exempelvis studier eller arbete. Slutligen behärskar du det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget på timbasis.
Arbetsgivare
AB Effektiv Göteborg
Hemsida: http://www.effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Säljande distributör till sydvästra Skåne

Arbetsgivare / Ort: Gigstep AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Social och morgonpigg person sökes för långsiktigt gig som säljande distributör! Företaget ligger lite off utanför Lund, så det är viktigt att du har tillgång till bil för att komma dit. Väl där packar du företagsbilen full med kylvaror för att sedan ta dig ut i Skåne och leverera varorna. Detta med ett leende på läpparna och med merförsäljning i ryggen. Du behöver gilla att köra bil och gilla att träffa människor. Du är ansiktet utåt för detta framgångsrika företag. Som person är du inte rädd för att ta i och göra det lilla extra hos kunder. Jobbet kräver en problemlösares tankesätt och servicetänk. Ansvarstagande är en framgångsfaktor! Vad säger du? - nu kör vi!
Arbetsgivare
Gigstep AB
Hemsida: https://www.gigstep.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

DHL Express Örebro söker kurir till Karlstad för behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Dhl Express (Sweden) AB / Örebro
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Budtransporter

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Brinner du för kundkontakter och att leverera service i världsklass? Då kan du vara rätt person för oss på DHL Express!


DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul!


För oss på DHL Express är det medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Våra medarbetare är det som skiljer oss från andra på den internationella expressmarknaden och det är därför alltid vårt mål att dra till oss och behålla de bästa talangerna.


VILKA ÄR VI?


Vid Örebro flygplats är vi cirka 110 kollegor som varje dag hanterar tusentals paket till och från hela världen och varje paket är tidskritiskt. Hos oss har vi en vision att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare att vi arbetar som ett team mot samma mål ”As One”. Vi bedriver verksamhet mellan kl 04:00-01:21 på måndagar samt kl 05:30-01:21 tisdag-fredag.


För drygt ett år sedan etablerade vi en omlastningsentral i Karlstad, som en filial till vår Örebro-station. På detta sätt är vi närmare våra kunder och kan ge en ännu högre servicekvalitet. Vi har idag 4 kurirer som utgår från Karlstad, varav en är Senior kurir. Vi söker nu en kurir på behovsanställning med timlön som i huvudsak kommer utgå ifrån omlastningscentralen i Karlstad. Start enligt överrenskommelse. Varierande arbetstider enligt schemaläggning mellan 06:00-20:00.


ARBETSBESKRIVNING


I rollen som kurir ansvarar du för att köra ut och hämta paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa all dokumentation. Din främsta uppgifter är att möta våra kunder, det är därför viktigt att du förstår att arbetet som kurir är mer än bara ett chaufförsjobb – framförallt handlar det om att bygga relationer. Du känner stolthet över ditt jobb, din uniform och bilen du kör - du ska vara en ambassadör för DHL Express i alla sammanhang.


Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så är det viktigt att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. En stor del av tjänsten handlar om att sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft förekommer. Du arbetar även tätt ihop med kollegor och trafikledning för att säkerställa bästa kundservice, som person bör du därför ha en genuin känsla för service och kvalitet samt vara en lagspelare med känsla för teamwork.


KRAV


 • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
 • Körkort B i minst två år
 • Svenska och engelska, i tal och skrift
 • Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
 • Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område
 • Har du körkort C, digitalt förarkort och truckkort samt tidigare vana av att arbeta som kurir/budbilsförare och/eller inom ett serviceyrke så ser vi det som meriterande.


VEM ÄR DU?


Förutom att du är väldigt serviceminded så har du också en god förståelse för instruktioner och processer samt en god fysik och koordinationsförmåga. Du är även flexibel, initiativrik, engagerad och prestigelös.


VI ERBJUDER DIG


Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!


Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas


Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag och frukt på jobbet.


ANSÖKAN


Har du frågor, kontakta Anna Bergström, OPS & GTW Supervisor: [email protected], Rickard Ross, OPS & GTW Supervisor: [email protected] eller Ellinor Karlsson, TF OPS & GTW Supervisor: [email protected]


Sista ansökningsdag är 2020-09-30, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag.


DHL – LOGISTIKFÖRETAGET FÖR HELA VÄRLDEN


Vi har sex år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare” – hos oss är det människorna som räknas. Vi uppmärksammar skillnaden du medför i vår verksamhet och tillsammans delar vi stoltheten i våra Internationella Expresstjänster.


DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. Vi erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 275 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan.


DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.

Arbetsgivare
Dhl Express (Sweden) AB
Flygfältsvägen 10
70594 Örebro
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Serviceinriktad Gordoneer/Budbilsförare!

Arbetsgivare / Ort: Gordon Services AB / Gunnilse
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på deltid till vårt team i Göteborg. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt.

Gordon är ett nytänkande företag med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att professionella och serviceinriktade personer, som vi kallar Gordoneerer, levererar varor till konsumenter. Gordon stöttar handlare genom hela leveransprocessen - från mottagen order till nöjd kund.

Uppdraget handlar om att noggrant och med serviceanda utföra hemleveranser av matkassar. Varorna levereras med lätt lastbil, Lördag till Torsdag dagtid som kvällstid mellan 12-21.

Vi har som krav att du:

• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga

• Har vana av att hantera appar för navigering (GPS) samt distribution.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många matkassar.

• Håller hastighetsbegränsningar samt övriga lagar och förordningar

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift

Vi ser gärna att du:

• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Tycker om att arbeta utomhus

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider

Vi levererar rätt vara, till rätt kund, på rätt klockslag. I samband med att vi gör detta så säger vi hej, ler och säger hej då. Vi brukar säga att vi sköter leveranser med HJÄRTAT. Ganska enkelt eller hur? Att det finns ett lika professionellt team, trovärdig IT-plattform och höga ambitioner med ett stort hjärta, det är för oss helt självklart. Vi finns i dagsläget i Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Gävle, Kalmar, Eskilstuna, Falun, Borlänge, Linköping, Jönköping, Norrköping, Umeå samt Växjö.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen att kontakta oss på https://www.gordondelivery.com/bli-en-gordonier. Vi ser fram emot att lära känna dig och hoppas att det utmynnar i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. I urvalsprocessen förekommer intervjuer och test.

Om du delar våra ambitioner så är du en Gordoneer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivarens webbplatshttps://www.gordondelivery.comArbetslivserfarenhet Budbilsförare, 1-2 års erfarenhet (meriterande) Körkort: B - Personbil

Arbetsgivare
Gordon Services AB
Långavallsgatan 8-10
42457 Gunnilse
Hemsida: www.gordondelivery.com
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök här

restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Leonel Food AB / Rönninge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Om jobbet

mat utkörning

har körkort B (manuell)

erfarenhet i restaurang branschen men inte krav

jobb kan starta omgående

Arbetsgivare
Leonel Food AB
Storskogsvägen 37 Lgh 1101
14432 Rönninge
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Extrajobba som B-chaufför!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är du på jakt efter en extra sysselsättning under kvällarna? Är du en van bilförare och gillar högt tempo? Läs då vidare. Vi söker nu för kunds räkning efter en person som vill jobba extra som budbilschaufför vid behov. Hemleveranser har under de senaste tiden ökat kraftigt och därför behöver vår kund förstärkning b-chaufförer som kan hoppa in med kort varsel när det behövs. Black Friday gläntar runt hörnet och vår kund kommer ha högt tryck under denna period. Passen är förlagda på eftermiddag/kväll och den vanliga arbetstiden är mellan 17-21. Dock kan passen ibland starta redan vid 15 och pågå något längre än till 21.00, beroende på hur mycket det är att leverera. Många av passen förekommer under fredagskvällar. Uppgifterna går ut på att packa in varor i en skåpbil för att sedan leverera dessa ut till privatkunder runt om i Linköping. Du som blir anställd kommer att bli inringd med kort varsel, ofta under samma dag och därför behöver du vara flexibel och okej med detta. Din profil Vi söker dig som är student på minst 50% eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Detta för att vi ska kunna anställa dig på timmar. Vidare har du B-körkort, är en van bilförare och bra på att ta egna initiativ. Du är effektiv i ditt arbetssätt och kan hantera ett högt arbetstempo utan att bli stressad. Du behöver även vara serviceinriktad och tycka att det är kul att träffa kunder. För att vara aktuell för denna tjänst önskar vi att man är tillgänglig de flesta av kvällarna under mån-fre, särskilt fredagar fram till minst årsskiftet. Du ska inte heller ha några problem med att bli inringd med kort varsel utan vi önskar att du är flexibel. Låter detta som en tjänst för dig? Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person, det är start omgående. Sök därför idag, urval och intervjuer sker löpande! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Budbilsförare sökes för extrajobb i Segeltorp!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Segeltorp. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i framförallt södra Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tygnd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil. Arbetstiderna är förlagda främst ca kl. 8-17 måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar i veckan. Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Segeltorp så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Budbilsförare till DHL i Västberga!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker nu flera budbilsförare till DHL i Västberga, Stockholm. DHL är en världsledande leverantör inom transportbranschen. De arbetar främjande för att du som medarbetare ska känna dig delaktig och trivas i en utmanande men rolig miljö vilket bland annat har lett till att DHL blivit utsedda till "Top Employer" 5 år i rad! Som budbilsförare ansvarar du för att hämta och lämna paket hos kunderna i ditt område. Tjänsten är tänkt att starta omgående och är på heltid. Arbetstiderna är måndag till fredag, dagtid. Efter en prövoperiod på några månader finns chans att bli direktanställd hos DHL. Personliga egenskaper Krav för tjänsten: - B-körkort, utfärdat för minst två år sedan - Flytande svenska samt goda kunskaper i engelska tal och skrift - Gymnasieutbildning eller likvärdigt För att passa för tjänsten ser vi att du har god lokalkännedom i Stockholm och känner dig trygg bakom ratten. Vidare söker vi dig som är social, serviceinriktad, initiativtagande och stresstålig. Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka din ansökan redan idag. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Flexibel chaufför/upphämtare

Arbetsgivare / Ort: LOPPIgruppen AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker en flexibel chaufför/upphämtare för ny en tjänst som lanseras inom kort i Stockholm. Gillar du återvinning, har hög servicekänsla, är ansvarstagande och självgående samt en trygg person bakom ratten? Då söker vi dig!


Revivia, som är en ny återvinningstjänst, söker chaufför/upphämtare för timanställning.


Vi söker:

Du behöver ha svenskt körkort, känna dig trygg bakom ratten och gärna god lokalkännedom om/i Västerort.

Du är van och gillar att ta eget ansvar, har hög servicekänsla, är snabb och effektiv samt driven.

Är en positiv och glad person som har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad.


Vi erbjuder:

Kul och flexibelt timjobb på en ny tjänst där vi tillsammans bygger för framtiden.


Vi kommer att starta upp under oktober men påbörjar rekrytering under september.


Så vill du vara med från början i vårt gäng och ha flexibelt och roligt chaufförs/upphämtningsjobb, ansök idag!


Arbetsgivare
LOPPIgruppen AB
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Chaufför behörighet B/ Bromma

Arbetsgivare / Ort: Aleja AB / BROMMA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Om jobbet

aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.


Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.


Vi har nu 7st lediga tjänster som b-chaufför. Du kommer att bli upplärd hos några av våra kunder varpå det är viktigt att du som person är väldigt flexibel och har en förmåga att hantera olika kunders önskemål , och ser det som roligt och inspirerande att infinna dig på olika arbetsplatser ibland flera gånger i veckan.


Viktigt är att du hittar i storstockholm, att du har en bra förmåga att hantera stress och en vilja att jobba under högt tempo. Då det ibland förekommer mycket tunga lyft krävs att du har en bra grundfysik.

Arbetsgivare
Aleja AB
16858 BROMMA
Hemsida: http://www.aleja.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilsförare till spännande kund

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du student och trivs med kundkontakt? Har du dessutom B-körkort och trivs med att köra bil? Då kan det vara dig vi söker. 

Som budbilsförare kommer du leverera paket med hemleverans till företagets kunder. Du säkerställer att paketen levereras dit de ska och i rätt tid. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Till denna tjänst söker vi personer för extraarbete. Enligt vårt kollektivavtal är det därför viktigt att du som söker kan visa intyg att du har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det kan vara exempelvis studier eller annat arbete med en omfattning på minst 50%. Om du söker arbete på heltid så hänvisar vi istället till våra utannonserade tjänster för heltidsarbete.

Ansvarsområden

Du ansvarar för att paketen levereras i tid. 

Arbetstider

Deltid. Arbetstiden varierar, men kommer framförallt bestå av eftermiddagar / kvällar och helger. Morgonpass kan också förekomma. 
För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna arbeta ca. 2 pass / vecka. 

Kvalifikationer

För att trivas i rollen ser vi att du är social, kommunikativ och trivs i mötet med andra människor. Du är serviceinriktad och förstår vikten av att leverera paket med ett trevligt bemötande. Du är lösningsorienterad och kan fatta snabba beslut om något oväntat dyker upp. 

Då du kommer köra budbil är det ett krav att du har B-körkort och vana av att köra bil. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att köra budbil av någon form. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-10-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Andrea Trägårdh på [email protected]

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

B-korts chaufför

Arbetsgivare / Ort: RoadteK Solution Group Sverige AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

#jobbjustnu


Roadtek Group AB är inne i en expansiv fas och söker b-kort/budbilschaufförer för omgående anställning

Dag,kvällsarbete 50%-100%.Noggranhet,punktlighet samt stort kundfokus är våra ledord.

Varierade arbetstider förekommer.
Jobbsök via mail [email protected]


Arbetsgivare
RoadteK Solution Group Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

DHL Express Malmö söker kurirer

Arbetsgivare / Ort: Dhl Express (Sweden) AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Brinner du för kundkontakter och att leverera service i världsklass? Då kan du vara rätt person för oss på DHL Express!

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul!

För oss på DHL Express är det medarbetarna som är kärnan i verksamheten. Våra medarbetare är det som skiljer oss från andra på den internationella expressmarknaden och det är därför alltid vårt mål att dra till oss och behålla de bästa talangerna.


VILKA ÄR VI?

På DHL Express Malmö är vi ca 100 personer som hanterar allt från att sortera paket, tullagerhantering, köra kurir och skicka export till hela världen. Våra utmaningar består av att hantera samtliga paket samma dag och varje paket är tidskritiskt. Hos oss har vi en vision att alla ska komma till arbetet med ett leende och lämna med ett leende tack vare att vi arbetar som ett team mot samma mål ”As One”. Vi bedriver verksamhet mellan kl 04:40-22.00.


Vi söker nu flera kurir vid behov med startdatum ca den 1/11-2020. Varierande arbetstider enligt schemaläggning mellan 04:40 - 20:15.


ARBETSBESKRIVNING

I rollen som kurir ansvarar du för att köra ut och hämta paket hos kunderna i ditt område samt säkerställa all dokumentation. Din främsta uppgifter är att möta våra kunder, det är därför viktigt att du förstår att arbetet som kurir är mer än bara ett chaufförsjobb – framförallt handlar det om att bygga relationer. Du känner stolthet över ditt jobb, din uniform och bilen du kör - du ska vara en ambassadör för DHL Express i alla sammanhang.


Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder så är det viktigt att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska, såväl i tal som i skrift. En stor del av tjänsten handlar om att sortera, packa, lossa och lasta paket, vilket innebär att tunga lyft förekommer. Du arbetar även tätt ihop med kollegor och trafikledning för att säkerställa bästa kundservice, som person bör du därför ha en genuin känsla för service och kvalitet samt vara en lagspelare med känsla för teamwork.


KRAV

 • Gymnasieutbildning eller likvärdigt
 • Körkort B i minst två år
 • Svenska och engelska, i tal och skrift
 • Godkänt utdrag ur Polisens belastningsregister
 • Godkänd säkerhetsprövning då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område

 • Har du körkort C, digitalt förarkort och truckkort samt tidigare vana av att arbeta som kurir/budbilsförare och/eller inom ett serviceyrke så ser vi det som meriterande.


VEM ÄR DU?

Förutom att du är väldigt serviceminded så har du också en god förståelse för instruktioner och processer samt en god fysik och koordinationsförmåga. Du är även flexibel, initiativrik, engagerad och prestigelös.


VI ERBJUDER DIG

Ett roligt jobb med grymma kollegor som alltid ställer upp – As One!


Hos oss får du möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling. Bland annat genom ett av marknadens bästa utbildningsprogram för att du ska bli en Certifierad internationell specialist. Du får även en gedigen introduktion så att du får alla förutsättningar att lyckas


Vi har självklart kollektivavtal, friskvårdsbidrag och frukt på jobbet.


ANSÖKAN

Har du frågor, kontakta [email protected]

Sista ansökningsdag är 30/9-20, urval och intervjuer sker löpande så sök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Passar du in på ovanstående profil och vill ha ett roligt jobb, tveka inte att ansöka redan idag.


DHL – LOGISTIKFÖRETAGET FÖR HELA VÄRLDEN

Vi har fem år i rad utsetts till ”Top Employer” och även fått den svenska utmärkelsen ”Topp 100 mest spännande arbetsgivare” – hos oss är det människorna som räknas. Vi uppmärksammar skillnaden du medför i vår verksamhet och tillsammans delar vi stoltheten i våra Internationella Expresstjänster.

Arbetsgivare
Dhl Express (Sweden) AB
Flygfältsvägen 1
21239 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Food Delivery and store assistant

Arbetsgivare / Ort: Mat Express Umeå AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet#Jobbjustnu


We are looking for urgently food delivery person who has driving license- B and has at least 6 months previous experience with Food Delivery service, and also help us in the grocery store for sorting and arranging products on shelf plus delivery to our customers.


If you are interested with our offer, please send your cv as soon as possible on


[email protected]


Arbetsgivare
Mat Express Umeå AB
Ekonomstraket 1
90730 Umeå
Hemsida: www.sushiumea.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

söks budbilsförare

Arbetsgivare / Ort: Elitbud Uppsala AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Hej!

Vi på Elitbud Uppsala AB söker en budbilsförare, som har tidigare erfarenhet. Kravet är ett svenskt körkort med B behörighet.

Arbetstiderna är från kl 12.00 till 21.00.

Arbetsuppgifterna är att köra bud och distribution.

Arbetsgivare
Elitbud Uppsala AB
Ansökan
Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Studenter för extraarbete i Halmstad

Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Arbeta extra som student i Halmstad! Dina arbetsuppgifter Vi på Maxkompetens söker främst studenter men även extraarbetare som vill jobba extra ett par dagar i veckan. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan 8.30 - 17.00. Dagarna varierar mellan onsdagar, torsdagar och fredagar. Du kommer att vara behjälplig för diverse arbetsuppgifter samt hjälpa till vid utkörning. När du arbetar som konsult för Maxkompetens Konsult AB får du möjligheten att arbeta hos olika kunder med olika typer av arbetsuppgifter inom terminal/lager, industri, transport och administration. Du kommer att ingå i en beredskapspool där vi erbjuder dig arbeten löpande och du väljer att arbeta när du har möjlighet. Genom att arbeta vid sidan av studierna får du inte bara extra inkomst utan även viktig arbetslivserfarenhet att ta med dig. Du kommer att få en möjlighet att arbeta på olika företag och kunna etablera ditt kontaktnät. Din profil För att söka deltidsarbete på Maxkompetens så måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning likt studier eller extra arbete på minst 50%. Till denna tjänst är B-körkort ett krav. Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer mycket höga krav på att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Du måste vara öppen för att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser. Du bör trivas med att ta dig an nya utmaningar. Arbetstillfällena kan uppkomma med kort varsel vilket kräver att du är flexibel. Vad erbjuder vi? Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du får ett ramavtal med Maxkompetens. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är varierad kund till kund men minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Ansökan Rekryteringsprocessen pågår löpande med tillsättning snarast. Så skicka in din ansökan redan idag! Eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare: Om oss Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Arbetsgivare
Maxkompetens Konsult AB
Ansökan
Ansök senast 6 October (13 dagar kvar)

Ansök här

Budbilschafförer

Arbetsgivare / Ort: Budpatrullen i Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu söker vi tre nya medarbetare


En heltid - arbetstid 11.30- 20.30

En deltid- arbetstid 16.00-20.00

Samt en lördagschaufför


För lättare transporter inom Göteborgs området.

Var snäll och skriv vilken tjänst du söker.


Endast ansökningar via E-Mail

Arbetsgivare
Budpatrullen i Göteborg
Ansökan
Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Serviceinriktad Gordoneer/Budbilsförare!

Arbetsgivare / Ort: Gordon Services AB / Eskilstuna
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på deltid till vårt team i Eskilstuna. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt.

Gordon är ett nytänkande företag med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att professionella och serviceinriktade personer, som vi kallar Gordoneerer, levererar varor till konsumenter. Gordon stöttar handlare genom hela leveransprocessen - från mottagen order till nöjd kund.

Uppdraget handlar om att noggrant och med serviceanda utföra hemleveranser av matkassar. Varorna levereras med lätt lastbil, Måndag till Fredag dagtid som kvällstid mellan 08-22.

Vi har som krav att du:

• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga

• Har vana av att hantera appar för navigering (GPS) samt distribution.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många matkassar.

• Håller hastighetsbegränsningar samt övriga lagar och förordningar

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift

Vi ser gärna att du:

• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Tycker om att arbeta utomhus

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider

Vi levererar rätt vara, till rätt kund, på rätt klockslag. I samband med att vi gör detta så säger vi hej, ler och säger hej då. Vi brukar säga att vi sköter leveranser med HJÄRTAT. Ganska enkelt eller hur? Att det finns ett lika professionellt team, trovärdig IT-plattform och höga ambitioner med ett stort hjärta, det är för oss helt självklart. Vi finns i dagsläget i Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Gävle, Kalmar, Eskilstuna, Falun, Borlänge, Linköping, Jönköping, Norrköping, Umeå samt Växjö.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen att kontakta oss på https://www.gordondelivery.com/bli-en-gordonier. Vi ser fram emot att lära känna dig och hoppas att det utmynnar i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. I urvalsprocessen förekommer intervjuer och test.

Om du delar våra ambitioner så är du en Gordoneer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivarens webbplatshttps://www.gordondelivery.comArbetslivserfarenhet Budbilsförare, 1-2 års erfarenhet (meriterande) Körkort: B - Personbil

Arbetsgivare
Gordon Services AB
Kungsgatan 66
63352 Eskilstuna
Hemsida: www.gordondelivery.com
Ansökan
Ansök senast 7 October (14 dagar kvar)

Ansök här

Chaufför

Arbetsgivare / Ort: SYNLAB Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
SYNLAB Medilab är en del av SYNLAB-koncernen, Europas ledande leverantör av medicinsk diagnostisk service. På SYNLAB Medilab känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Vi jobbar hela tiden med respekt för individen och med patienten i fokus, samt med förbättringsarbete för att kunna ligga i framkant inom den diagnostiska verksamheten. Möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Om SYNLAB Medilab Aleris Medilab är nu SYNLAB Medilab. Vi är en av Sveriges största privata leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och patologi/cytologi. Vi driver även ett antal närlaboratorier runt om i Stockholmsregionen och i Uppsala. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av rutinanalyser och mer specialiserade undersökningar. Verksamheten genomsyras av ett starkt engagemang och ett ständigt pågående arbete för förbättrad kvalitet inom alla områden. Du kan hitta mer information om oss på medilab.se. Vi söker nu till vår serviceavdelning, en chaufför som kan arbeta extra. Om arbetet och din utveckling Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete där du dagligen jobbar självständigt men även med andra medarbetare. I arbetsuppgifterna på vår serviceavdelning ingår att: köra våra turbilar och hämta prover på provtagningsställen runt Storstockholm, att arbeta med lagerhantering och intern distribution av paket och post, att var behjälplig vid mindre kontorsflyttar mm. Det förkommer även viss telefonkontakt med våra kunder. Om dig vi söker Vi söker dig som behöver extrajobb. Har du erfarenhet av arbete med logistik, budkörning eller lagerhantering är det meriterande, annars får du din utbildning hos oss. Tjänsten är inom en ackrediterad verksamhet där stor vikt läggs på standardiserade arbetssätt och hög kvalitet på de arbete vi utför åt våra beställare. Vi söker därför dig som är strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten, självgående och driven. Då vi är en servicefunktion till de övriga laboratorieavdelningarna krävs det att du har mycket god samarbetsförmåga. Avdelningens arbete styrs av dokument som i de flesta fall är författade på svenska och du behöver därför ha goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift. I denna rekrytering läggs även stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har en kommunikativ förmåga och kan skapa goda relationer med samtliga medarbetare samt vår kunder. I utbyte erbjuder vi en dynamisk verksamhet som arbetar med korta beslutsvägar, långsiktighet och hög kvalitet. Övrigt • Anställningsform: timanställning 4 timmar per dag, arbete utförs kl 14.00-18.00 under vardagar. • Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse. • Lön enligt ök. • Vi har kollektivavtal. Ansökan och kontakt Vi hoppas att du tycker att det här låter kul och att du är nyfiken på att arbeta med oss. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2020-10-08 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarige för avdelningen Ulf Tillbom på tel.nr. 08-123 191 12. Hoppas att vi hörs! SYNLAB är representerad i fler än 40 länder över fyra kontinenter och har en ledande position på de flesta marknader. Över 20 000 anställda bidrar varje dag till koncernens framgångar i alla länder, i närapå 600 laboratorier och mer än 1 100 närlaboratorier. SYNLAB erbjuder ett komplett utbud av innovativ och pålitlig medicinsk diagnostik för hälso- och sjukvården samt läkemedelsindustrin. SYNLABs utför även tjänster inom miljö och veterinärmedicin. I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Arbetsgivare
SYNLAB Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)

Ansök här

Serviceinriktad Gordoneer/Budbilsförare!

Arbetsgivare / Ort: Gordon Services AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi söker nu fler spänstiga och starka chaufförer på deltid till vårt team i Umeå. Som chaufför är du en nyckelspelare och vårt ansikte utåt.

Gordon är ett nytänkande företag med fokus på kundens serviceupplevelse vid e-handelsleveranser. Vår idé bygger på att professionella och serviceinriktade personer, som vi kallar Gordoneerer, levererar varor till konsumenter. Gordon stöttar handlare genom hela leveransprocessen - från mottagen order till nöjd kund.

Uppdraget handlar om att noggrant och med serviceanda utföra hemleveranser av matkassar. Varorna levereras med lätt lastbil, Måndag till Fredag dagtid som kvällstid mellan 12-21.

Vi har som krav att du:

• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga

• Har vana av att hantera appar för navigering (GPS) samt distribution.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många matkassar.

• Håller hastighetsbegränsningar samt övriga lagar och förordningar

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift

Vi ser gärna att du:

• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Tycker om att arbeta utomhus

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider

Vi levererar rätt vara, till rätt kund, på rätt klockslag. I samband med att vi gör detta så säger vi hej, ler och säger hej då. Vi brukar säga att vi sköter leveranser med HJÄRTAT. Ganska enkelt eller hur? Att det finns ett lika professionellt team, trovärdig IT-plattform och höga ambitioner med ett stort hjärta, det är för oss helt självklart. Vi finns i dagsläget i Stockholm, Malmö, Uppsala, Västerås, Gävle, Kalmar, Eskilstuna, Falun, Borlänge, Linköping, Jönköping, Norrköping, Umeå samt Växjö.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen att kontakta oss på https://www.gordondelivery.com/bli-en-gordonier. Vi ser fram emot att lära känna dig och hoppas att det utmynnar i ett långsiktigt och framgångsrikt samarbete. I urvalsprocessen förekommer intervjuer och test.

Om du delar våra ambitioner så är du en Gordoneer. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivarens webbplatshttps://www.gordondelivery.comArbetslivserfarenhet Budbilsförare, 1-2 års erfarenhet (meriterande) Körkort: B - Personbil

Arbetsgivare
Gordon Services AB
Gräddvägen 1
90620 Umeå
Hemsida: www.gordondelivery.com
Ansökan
Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)

Ansök här

Bilbud/utkörare Elysée/Sankt Markus Vinkällare

Arbetsgivare / Ort: Swing Inn AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Swing Inn AB och Nöjeskvarteret Malmborgen har sedan 60-talet aktivt verkat och förmedlat nöje i Malmö genom dess olika inriktningar. Hos oss hittar du allt från restaurang, pub, nattklubb, vinkällare samt vår fina uteservering Gränden.


Vi strävar hela tiden efter att ge våra gäster det lilla extra. I och med en ökad efterfrågan på vår catering (utkörning) söker vi dig som kan leverera mat till våra gäster via bil inom Malmö och strax i utkanten av Malmö.


Du är stresstålig, pålitlig samt lätt kan ta till dig instruktioner. Du brinner för att ge våra gäster absolut bästa service. Krav är egen bil och körkort.


Just nu söker vi dig som kan jobba på vardagar och primärt helgerna.


För rätt person finns fina utvecklingsmöjligheter inom vårt företag som kan leda till fast anställning.

Arbetsgivare
Swing Inn AB
Malmborgsgatan 7
21138 Malmö
Hemsida: http://www.malmborgen.nu
Ansökan
Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbils förare kväll Best transport

Arbetsgivare / Ort: Olp One Love Production AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Hej vi söker bud förare för best transport, vi ser att det som ett plus om du har kört bud tidigare, el taxi. du ska vara punktlig,stresstålig, glad person och ha lätt och några bollar i luften.

jobbet funkar som sådan: Man träffas runt 16.00 på en plats man bestämmer runt gullmarsplan el sköndal och få bilen från dag personalen sen åker man till bestterminalen i spånga och lastar kl 17.00 Allt från ca 30 stop till 45 stop. vi kör små paket mycket från Apotea vi har körområde Södertälje och Järna. man är klar mellan 20.00-23.00 beroende på hur många stop man får och hur snabbt man leverera. normalt ligger man på 10 till 13 stop i timme. det är ca 2 - 6 min mellan stoppen. Efter jobbet återlämna man bilen i Sköndal el där man kommer överens med dag personalen. Det viktigaste på jobbet att man passa tid, och ha god kommunikation med personal och trafikledningen


Lönen enligt överkommerlse

Arbetsgivare
Olp One Love Production AB
Ansökan
Ansök senast 12 October (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilsförare sökes omgående.

Arbetsgivare / Ort: A.M.O.Service / ÅKERSBERGA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi är enskild firma som samarbetar med Best Transport AB och jobbar med leverans.

Just nu söker vi en pålitlig, lättlärd och ansvarig medarbetare som ska jobba i högt tempo under tidspress. Du ska hämta och levelera varor från och till olika företag inom dagtid. Arbete är mycket tidsanpassande och ofta är det många stopp per dag. Du måste leverera till rätt plats på rätt tid, då kan jobbet vara stressigt. Du ska vara väldig uppmärksam och ansvarig person.

Vi kör inom hela Stockholms län så att köra efter GPS får inte vara ett hinder för dej. Vi kör allt från små paket till stora. Tunga lyft kan förekomma.


Alla medarbetare går igenom snabbt lärning på Best Transport AB lokal.


Krav att du:


• Har B-körkort (leveranser sker med lätt lastbil)

• Har god körförmåga för att kunna köra inom Stockholm.

• Har god fysisk styrka och uthållighet för att orka lasta och bära många olika varor.

• Är punktlig, disciplinerad och ansvarstagande

• Hanterar svenska språket i tal och skrift


Vi ser gärna att du:


• Har 3-5 års körvana och lokalkännedom

• Tycker om fysiskt arbete

• Har erfarenhet från serviceyrke

• Är lösningsorienterad

• Tycker om självständigt arbete

• Kan omsätta instruktioner till handling

• Har erfarenhet av att köra lätt lastbil

• Är flexibel gällande arbetstider

OBS: Vi behöver medarbetare bara som har rätt till nystartsjobb.

Vi svarar endast på ansökan av kandidater som har rätt till nystartsjobb. Därför är det viktigt att ni markerar ansökan med Nystartsjobb.


Arbetsgivare
A.M.O.Service
18436 ÅKERSBERGA
Ansökan
Ansök senast 13 October (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Foodora förare till restaurang

Arbetsgivare / Ort: Chicken Grill House AB / Huskvarna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 October (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

#jobbjustnu


Din roll är att köra ut bud med beställningar från foodora. Enkla arbetsuppgifter från restaurangen kan förekomma som diska, städa plocka.


God möjlighet till extra jobb på helger.

Arbetsgivare
Chicken Grill House AB
Erik Dahlbergsgatan 30
56132 Huskvarna
Ansökan
Ansök senast 14 October (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilschaufför - December 2020 - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 October (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker ansvarsfulla och trevliga budbilschaufförer under perioden 27/11 till 23/12.

Vill du ha det perfekta säsongsarbetet som budbilschaufför? Under december månad kommer vi att leverera ca 1 miljon julgranar direkt hem till kunden.


Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske tidigare aldrig har jobbat som budbilschaufför eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.

 • Vi erbjuder alltid ny personal en tjänst där de får chansen att utvecklas och ta nästa steg i karriären.


Om tjänsten:

Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar julgranar direkt hem till kunden i hela Stockholmsområdet. Arbetet börjar med att du lastar dina leveranser i en lätt lastbil som du sedan kör ut till kund med ett leende på läpparna.

Detta arbete är det perfekta jobbet för dig som vill arbeta mycket under december månad. Leveranserna kommer att ske mån - sön mellan 07.00 - 22.00. Är du en arbetsmyra som vill tjäna mycket pengar snabbt är detta ett toppen jobb.

Arbetstiderna kommer att variera mellan ett dagskift och ett kvällsskift.

Tjänsten passar dig som:

 • Älskar att köra bil
 • Gillar att ta ansvar
 • Ger 100% och alltid vill utvecklas
 • Har körkort B för manuell växellåda
 • Vill förbättra ditt CV
 • Tjäna mycket pengar på kort tid


Fördelaktiga kompetenser (inget krav):

 • Erfarenhet av budbilsyrket


Urval sker löpande med start 27:e november


Arbetsgivare
Simplex Bemanning AB
Sigfridsvägen 4
12650 Hägersten
Hemsida: http://www.simplexbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 14 October (21 dagar kvar)

Ansök här

chaufför, budbilförare

Arbetsgivare / Ort: AMRA Transport / Saltsjö-Boo
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Hej!

Söker budbilschaufförer till deltidstjänster.


Vi söker dig som

-har B-kort för manuell växellåda

-är trevligt

-talar minst engelska


sökord: transport, chaufför, budbil


Du kommer att köra ett lättlast bil mellan 16:00 och 22:00

#jobbjustnu

Arbetsgivare
AMRA Transport
Skarpövägen 53 Lgh 1004
13232 Saltsjö-Boo
Hemsida: www.amratrasport.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vill du utbilda dig till lastbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-04-30
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu söker vi dig som vill utbilda dig till latsbilschaufför i Stockholm. Vi söker dig som har god körvana och B-körkort idag, vi utbildar dig och ger dig möjligheten att få C-körkort och YKB. Vi erbjuder dig möjligheten att avbetala din utbildning räntefritt i 24 månader. Vi vill att du: - Är kvalitetsmedveten och stresstålig med fokus på säkerhet - Är drivande, självgående och ansvarstagande - Har ordning och reda på såväl arbetsredskap, frakthandlingar och saker som förekommer i tjänsten Krav: B-Körkort, vi ser gärna att du haft körkortet i minst 6 månader samt har god körvana. Meriterande om du har krankort och/eller truckkort. Fysisk styrka är till fördel då arbetet kan innehålla en hel del tunga moment. Behärskar svenska i tal & skrift Välkommen in med din ansökan, då kunden har ett stående behov tillsätts tjänsten löpande. Tillträdesdag för tjänsten sker omgående. Du får: - Kurs som leder till C-körkort. - YKB Vi står för kostnaden initialt och du avbetalar detta räntefritt i 24 månader. Om oss: Miljonbemanning är en organisation som kännetecknas av mångfald och en inställning av lönsamhet. Vi är specialiserade på att se till att kompetens och trivsamhet går hand i hand. Hos Miljonbemanning växer individer. Här finns kvalitet och kompetens. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss.
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 17 October (24 dagar kvar)

Ansök här

Chaufför sökes till vikariat 1 månad med chans till full tid

Arbetsgivare / Ort: Anders Bilbud AB / Västerås
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 October (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker en pålitlig och lättlärd medarbetare som har orken att jobba i högt tempo under tidspress. Våra leveranser är mycket tidsanpassande och ofta är det många stopp per dag.

Vi måste leverera till rätt plats på rätt tid, då kan jobbet vara stressigt, så du måste vara stresstålig.

Vi kör både inom stan och i hela landet så att köra efter GPS får inte vara ett hinder för dej. Vi kör allt från små paket till pallar med gods eller matvaror med kylbil. Tunga lyft kan förekomma.

Det är meriterande:

 • Om du har använt bakgavelhiss
 • Har god lokalkännedom i Västerås och Västmanland

Kravet är dock att du har:

 • Arbetat som chaufför tidigare
 • B-körkort
 • Kan passa tider till 100%
 • Talar och skriver svenska
 • Har god samarbetsförmåga
 • Kan rycka in med kort varsel

Tjänsten är på timmar. För rätt person ger tjänsten många timmar.

Den privata bilen ska inte användas för körningar, utan endast så vi vet att personen kan ta sig snabbt in på plats.

Vi gör intervjuer löpande då vi behöver personal omgående

Inga ansökningar tas emot via telefon!

Arbetsgivare
Anders Bilbud AB
Skymningsgatan 8
72350 Västerås
Hemsida: www.andersbilbud.se
Ansökan
Ansök senast 23 October (1 månad kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Budbilsförare sökes för extrajobb i Söderort!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 October (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i södra Stockholm. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i framförallt södra Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tygnd och storlek och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil. Arbetstiderna är förlagda främst dagtid men även kväll kan förekomma måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar i veckan. Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Segeltorp så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 23 October (1 månad kvar)

Ansök här

Budbilsförare sökes för extrajobb i Norrort!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 October (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, haft B-körkort i minst 1 år och god körvana samt är serviceminded och inte rädd att ta i - då är det dig vi söker! StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i norra Stockholm. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att lämna paket med budbil i framförallt norra Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att leverera paket hem till privatpersoner. Paketen varierar i tygnd och storlek och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kan ha upp emot 40 stopp per arbetspass. Det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil. Arbetstiderna är förlagda främst dagtid men även kväll kan förekomma måndag till fredag. Vi vill att du ska vara tillgänglig för jobb minst 2 vardagar i veckan. Din profil Vi söker dig som har haft B-körkort för manuell bil minst 12 månader, stor vana av bilkörning och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför. Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt. Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Segeltorp så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. Tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 23 October (1 månad kvar)

Ansök här

Extrajobba som budbilsförare i Karlskrona!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Söker du ett extrajobb, innehar körkort samt trivs bakom ratten? Vill du utvecklas inom logistikbranschen och trivs med kundkontakt? I så fall har vi jobbet för dig. Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Karlshamn med omnejd. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar. Ett meriterande jobb för vidareutveckling och vi söker dig som ständigt är villig att visa framfötterna och ständigt är hungrig på ny kunskap. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av: - Sortera, packa, lossa och lasta gods. - Ge transportservice gentemot kunder, dvs. hämta/leverera gods. Arbetstiderna är dagtid och du arbetar vid en bestämd rutt i Karlskrona-området. Ett krav är att du ska kunna jobba minst 2 pass i veckan men gärna vilja arbeta mer. Din profil För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är student på högskola, komvux eller universitet. Det är även krav på att du har B-körkort och att du gärna haft körkortet i minst 1 år samt har god körvana. Om du har erfarenhet av distribution sedan innan ses det som meriterande, men inget krav. Det är även meriterande om du kört större skåpbil. Vidare är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är bra på att prestera under stress. Arbetet innehåller en hel del tunga moment, fysisk styrka är därför en fördel. Vi ser gärna att du är serviceminded, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på säkerhet. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan omgående! Vi jobbar med löpande urval för tjänsten så sök redan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 30 October (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här

Extra arbetare sökes

Arbetsgivare / Ort: CI Transport AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi är ett företag med i dagsläget 11 st bilar och 16 stycken anställda, vi har allt från små skåpbilar, större skåpbilar, elbilar samt lätta lastbilar, Just nu söker vi personal inför högsäsongen där vi förväntas växa med dubbel volym av leveranser inom loppet av bara några veckor.

Därför behöver vi nu extra arbetare under mitten/slutet av oktober till slutet av december. Så just nu söker vi 8-15 extra arbetare som vill jobba kvällar (16:30-23:00) även helger hela dagen (11:00-22:00).

Det kommer även finnas jobb vissa kvällar och helger nu också innan säsongen drar igång.

Arbetet går ut på att köra budbil ( skåpbilar ) och leverera paket till privatpersoner.

Tjänsterna vi söker är endast extra arbetare från någongång i Oktober till slutet av December, fungerar du bra och tycker om jobbet är så är du även välkommen att joina vårt team i Februari igen för en längre anställning.


Lönerna ligger på 130 kr/h + semesterersättning ( som betalas ut varje månad ).

Du är hel försäkrad genom Fora likaså bilarna och godset inne i bilarna är helförsäkrade.


Några av kraven för att få jobba hos oss är att du pratar Svenska och/eller Engelska samt förstår något utav språken väl.

Har haft körkort i minst 2 år och är en serviceinriktad person då du är ansiktet utåt både för oss samt våra kunder.

Att komma i tid till jobbet ser vi som en självklarhet.

Vi är ett ganska litet team på ca 15 personer som välkomnar alla nya med öppna armar så respekten för varandra är väldigt hög.


Vi tar endast emot ansökningar via e-post och kommer svara på er ansökan inom loppet av 3 veckor.


Vi kommer välja ut personer efter vad vi tycker står i mejlet samt kanske ringa några av dina referenser, därefter så börjar utbildning på ca 3 timmar där du åker med en av våra chaufförer på ett morgonpass eller kvällspass för att se hur allting fungerar.

Arbetsgivare
CI Transport AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker nu chaufförer för budtransporter!

Arbetsgivare / Ort: Group Driveservice i Nacka AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Group Driveservice i Nacka AB söker duktiga chaufförer för budtransporter i Stockholms län.


Arbetet kräver att du kan planera och organisera dina transporter utifrån de gods du tillhandahåller.


Du kommer att arbeta inom hela Stockholms län och ansvarar därmed för att leveranser kommer fram i rätt tid till rätt mottagare.


Välkommen att skicka in din ansökan till

[email protected]

Arbetsgivare
Group Driveservice i Nacka AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker bärhjälp till våra duktiga chaufförer!

Arbetsgivare / Ort: Group Driveservice i Nacka AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Group Driveservice i Nacka AB erbjuder budtransporter över hela Stockholms län.

Som bärhjälp arbetar du tillsammans med våra chaufförer och levererar gods till privatpersoner och företag (OBS! Ej chaufför).

Tunga lyft kan förekomma.

Du kommer att hjälpa till med av- och pålastning av gods i varierande storlek och tyngd under dagen.


Arbetet är mycket varierande och ibland intensivt.


Välkommen att skicka in din ansökan till

[email protected]

Arbetsgivare
Group Driveservice i Nacka AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Er du den fleksible og drevne B-bilsjåføren vi ser etter?

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Vi ser nå på vegne av vår kunde Wanda etter deg som har førerkort klasse B og ønsker en fleksibel jobb i sentrale Oslo der du kjører budbil på deltid! Wanda er en virksomhet som henter og lagrer ting. Dem tilbyr forvaring av alt fra små ting som en flytteeske til større ting som en sofa på en enkel og trygg måte. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: - Kjøre budbil (klasse B) - Hente og leverere eiendeler hos virksomhetens kunder - Transport til og fra lagringsplass - Kundekontakt Arbeidet kan være fysisk krevende til tider grunnet en del bæring, man er alltid to personer per bil. Førerkort klasse B er et krav, erfaring med kjøring av budbil i Oslo er en fordel. Du vil få fast ansettelse og arbeidet er deltid. Du vil jobbe 10-25 timer per uke og arbeidstiden vil være mandag-fredag mellom 10.00-22.00. Arbeidstid vil avtales mellom deg og arbeidsgiver og vil variere fra uke til uke. Din profil Dine kvalifikasjoner: - Førerkort klasse B. - Erfaring med å kjøre i sentrale Oslo er en fordel. - Plettfri vandel. - Kan kommunisere på skandinavisk språk eller engelsk. Du er: - Fleksibel og løsningsorientert. - I fysisk god form. - Effektiv og punktlig. - Glad i en aktiv arbeidshverdag og trives med kundekontakt. - Samarbeidsvillig og positiv. Ønsker du en langsiktig deltidsjobb og føler at du er riktig person for denne jobben? Søk allerede idag! Vi behandler søknader og intervjuer aktuelle kandidater fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg! Om företaget StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Budbilsförare

Arbetsgivare / Ort: Guld Phoenix TD AB / Skärholmen
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska
 • Kinesiska

Om jobbet

Vi letar efter en budbilsförare som är noggrann och ansvarig inom Sverige.

Arbetsuppgifter är att köra bud inom Stockholm och ibland har vi bud till andra stad i Sverige.

Arbetsgivare
Guld Phoenix TD AB
Stångholmsbacken 16 Lgh 1503
12740 Skärholmen
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Transportbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Tommy Kristian Ekholm Svets & Smidesservice AB / Bålsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Budbilsförare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

TKE Svets & Smidesservice söker en Transportbilschaufför för transportering-, utkörning av gods, material och verktyg. Även vara behjälplig i verkstaden.

Vi arbetar med egen tillverkning av stål och smidesprodukter till i verkstad i Bålsta.


Dina arbetsuppgifter

Arbetet är projektorienterat och omväxlande där vi lägger stor vikt vid arbetsmiljön. De uppgifter vi ställs inför innebär ofta lösningsorientering och planering. Med tyngd mot stål-, metall, ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter inom verkstad och transportering med tranportbilskran


Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. För att lyckas krävs framförallt lojalitet och engagemang gentemot uppgiften och dina kollegor. Du har förmågan att planera och ta egna beslut. Du värderar kvalité högt och är noggrann och effektiv. Har du giltigt förarbevis för truck-, travers är det meriterande.


Då vi är en liten arbetsgrupp är din förmåga att samarbeta med andra viktig och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi ser fram emot din ansökan.

Arbetsgivare
Tommy Kristian Ekholm Svets & Smidesservice AB
Kalmarleden 40b
74637 Bålsta
Hemsida: www.tkesvets.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Märsta Kolgrill söker pizzabud

Arbetsgivare / Ort: Tingvalla Pizzeria i Märsta AB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (2 månader 20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Märsta Kolgrill i Märsta serverar pizza, kebab, sallad och grillrätter. Vi erbjuder även hemkörning och avhämtning.


Vi behöver hjälp med utkörning av mat till våra kunder


Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare, men inte ett krav

då vi kan lära upp dig på plats.


B körkort är ett krav för anställning.


Är du intresserad av tjänsten kan du ringa oss direkt! 0730516614

Arbetsgivare
Tingvalla Pizzeria i Märsta AB
Tingvallagatan 5
19530 Märsta
Ansökan
Ansök senast 13 December (2 månader 20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

bud

Arbetsgivare / Ort: move n remove i skåne AB / Limhamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (2 månader 24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Arbetsuppgifter:

Möbelflytt, skrot, metallskrot och dylikt


Sökande ska ha rätt till stöd från arbetsförmedlingen

Arbetsgivare
move n remove i skåne AB
Västra Bernadottesgatan 10 F
21612 Limhamn
Ansökan
Ansök senast 17 December (2 månader 24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Duktiga chaufförer sökes till kund i södra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Arena Personal Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Budbilsförare

Om jobbet
Om tjänsten Är du stresstålig, tycker du om att arbeta i ett högt tempo och anser du dig noggrann. Då har du kommit rätt! Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta som chaufför. Då du kommer få distribuera matkassar till både företag och privatpersoner. Med hjälp av en handdator scannar du godset vid både lastning och leverans. Detta arbete innebär mycket kundkontakt så det är viktigt att du är socialt utåtriktad med intresse för service samt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Disciplin samt noggrannhet är väldigt viktigt i detta arbete. Din profil - Du har god fysik - Tilltalas av ett högt arbetstempo - Du är social och gillar att ge god kundservice - God lokalkännedom i Stockholms län - Du har givetvis körkort med B-behörighet! Och god vana från att köra manuellt växlade bilar. - Samt har en vana av att köra lätt lastbil. - Du ska vara tillgänglig minst 4 dagar/vecka. Helst måndag, fredag samt helger. Då det är högst tryck dessa dagar. - Erfarenhet från liknande arbete samt att du haft körkort i minst 2 år. Vi erbjuder Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens. Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet. Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd. Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag. Om verksamheten Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.
Arbetsgivare
Arena Personal Sverige AB
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
Ansökan
Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Budbilschaufför - Deltid

Arbetsgivare / Ort: Mr Butler Transport AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 January (3 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Du kommer jobba som budbilschaufför vilket innebär att du levererar små och stora paket till kunderna som är både företag och privatpersoner. Arbetet kräver god lokalkännedom i Göteborgsområde samt förmåga att hantera stress. Det är också mycket viktig att du: - Är flexible i arbetet. - Är Noggrant med uppdraget. - Är punktlighet - Har känsla för service - Kan planera och passa tider - Har haft körkort i minst 2 år Du kommer främst jobba under eftermiddagar och kvällar.
Arbetsgivare
Mr Butler Transport AB
Hemsida: http://www.mrbutler.se
Ansökan
Ansök senast 17 January (3 månader 25 dagar kvar)

Ansök här

Servicepersonal / Chaufför

Arbetsgivare / Ort: Office Recycling Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 February (4 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Nu har du chansen att vara en del av ett framgångsrikt team som arbetar för en bättre värld! Är du en positiv person med ett starkt driv och viljan att alltid bli bättre? Då är det dig vi letar efter! Företaget präglas av en positiv laganda där du som är social, självgående, strukturerad och driven kommer att trivas. Stämmer det mesta in på dig så är du varmt välkommen att söka. Resten lär vi dig! Som Servicepersonal på Office Recycling är man företagets ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är att åka till våra kunder och hämta deras återvinning för att sedan transportera det till vår anläggning på Ekerö. Vi använder lätta lastbilar. KRAV B-körkort Flytande svenska i tal och skrift God körvana Bra lokalkännedom Fördel om du arbetat som t ex budbilschaufför el. MC bud VAD VI KAN VI ERBJUDA DIG Aktivitetstävlingar - Löpande tävlingar med grymma och roliga priser. Supertrevliga kollegor - Där samarbete är A och O. Behöver du hjälp finns dina kollegor där. Chans att påverka - Har du idéer på förbättringsområden så lyssnar alla oavsett roll på företaget. Vi har veckomöten på anläggningen där alla deltar. Löpande företagsfester - Vi försöker hitta på något kul så ofta vi kan Möjlighet att utvecklas - Nya roller uppstår ofta i växande företag som vårt. Har du energin och engagemanget så är ”sky´s the limit!” Vi är inte bara ett företag som gör gott, vi har också sjukt kul tillsammans! Omkring dig har du ett grymt team där alla är motiverade och stöttande, och vi firar varje framgång och hittar på saker tillsammans. Om oss Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt! Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan. Övrigt Vi följer kollektivavtal. Som servicepersonal har du en månadslön tids nog kommer du att få köra mot en budget, allt som blir inkört över budget får du provision på. Arbetstiderna är förlagda mellan 08-17 vardagar. Hos oss blir du tillsvidare anställd med provanställning på 6 månader. Förutsatt att du är rätt person för jobbet och att du trivs, samt att du vill vara kvar och utvecklas med oss. Låter beskrivningen ovan som ett jobba som skulle passa dig så skicka iväg en ansökan till oss. Sista ansökningsdagen är den 30/9 tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte för länge med att skicka iväg den. Start: Omgående OBS! Vi säkerhets prövar all vår personal via vår samarbetspartner samt via Polisen brotts - och belastningsregister.
Arbetsgivare
Office Recycling Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 19 February (4 månader 27 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.