På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Budbilsförare
Spela filmen

Budbilsförare

182 Lediga jobb

B-korts Chaufför

Arbetsgivare / Ort: Xpressfrakt i Göteborg AB / Kållered
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi är ett litet och personligt åkeri med ca 25 bilar. Vi är ett härligt team som jobbar ihop och har genom åren skapat ett gott omdöme både bland kunder och våra anställda. Vi utgår med lastbilarna från Kållered. Där ligger även vårt kontor. Hit går det bra att ta sig med både buss samt pendeltåg. Här finns även parkering för egna bilen. Personen vi söker ska ha B-kort samt erfarenhet som tidigare chaufför inom bud/distribution. God lokalkännedom. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Du är vårat ansikte utåt mot kund och det är viktigt med ett trevligt sätt och gott bemötande. Vill du vara en del av vårat team?

Vi söker en distributions/budbils-chaufför till en av våra lätta lastbilar med bakgavellift. Vi söker dig som är ordningsam, positiv och noggrann. Kille eller tjej som har tidigare erfarenhet från branschen. Svenska i tal och skrift är ett måste. Svenskt medborgarskap är ett krav samt godkänt registerutdrag från polisen.

Vi utgår från Kållered där kontor och bilar finns. Arbetstider 7-16 (8-17).

Tidigare erfarenhet som chaufför inom bud/distribution är ett krav.

Tjänsten tillträder snarast.

Skicka din ansökan till [email protected]

Arbetsgivare
Xpressfrakt i Göteborg AB
Bangårdsvägen 2
42835 Kållered
Hemsida: www.xpressfrakt.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säsongsvikariat - Chaufförer sökes till UPS Västerås!

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS paketcenter i Västerås söker chaufförer till vår högsäsong. Rollen är på heltid med start 25e oktober till början av januari, med möjlighet till förlängning. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Kvalifikationer: Vi söker dig som har god lokalkännedom i Västerås och erfarenhet av att arbeta som yrkeschaufför och/eller annat serviceyrke är meriterande. Arbetet håller ofta ett högt tempo och tunga lyft kan förekomma så det är viktigt att du har god fysik. • B-körkort minst ett år (Manuell växellåda). C-körkort med YKB är meriterande. • Stresstålig och noggrann • Kunskaper i svenska och engelska • God sammarbetsförmåga • Brinna för att ge service Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret. Upplysningar om tjänsten: • Tidsbegränsad anställning med start 25e oktober till början av januari, med chans till förlängning. • Måndag-fredag, heltid (40 h/veckan, kl. 09:30-18:00). • Kollektivavtal finns med Transportarbetareförbundet. • Lön enligt kollektivavtal, med tillägg för C-körkort med giltigt YKB på 3000 kr. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker duktiga bilförare till Kamux Borlänge

Arbetsgivare / Ort: Kamux AB / BORLÄNGE
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Kamux är nordens ledande bilhandlare inom begagnade bilar och söker nu dig som är ute efter ett extrajobb på dagtid.

Arbetsuppgifter:

Arbetet går ut på att hämta bilar ute i landet och leverera dem till butik eller kund i Sverige. Tågresor till upphämtningstider förekommer. Detta är ett kul jobb! Du får se dig om i Sverige, skapa kontakter och framförallt får du chansen att pröva på att köra olika bilmärken samt möjlighet att utvecklas inom Kamux!

Vi söker dig som:

  • Har haft körkort i minst 1 år
  • Är ute efter ett extrajobb
  • Vill kunna välja när du jobbar.

Om Kamux:

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.

Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 22 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 1300 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 300 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.

Ansökan:

Är du ute efter ett roligt extrajobb och tycker om att köra bil? Skicka in ditt personliga brev och CV senast den 24:e oktober. Urval och intervjuer sker löpande så sök tjänsten redan idag då den kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Använd länken nedan för att söka till tjänsten som chaufför i Borlänge. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som kommer in på andra sätt än via länken nedan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
Kamux AB
Gjutargatan 42
78170 BORLÄNGE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

B & BE Chaufförer sökes för extrajobb i Stockholm! (Omgående)

Arbetsgivare / Ort: AZ Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nu söker vit trevliga chaufförer som inte är rädda att ta i som kan föra dialog med slutkund, jobben är primärt i södra delen av Stockholm. Arbetet innebär transporter samt logistikarbete som utgår från Västberga. Det är viktigt att du är ansvarsfull och social. Krav - Obehindrad svenska. - B körkort. - Vana att köra i Stockholm. - Fysisk stark. Meriterande - BE-körkort - God datorvana Arbetet är vid behov hos en av våra kunder, ibland med kort varsel. Arbetstiderna är i regel från 07.30 - 16.00. Rutterna är ofta återkommande och arbetet kräver att du som chaufför är ganska självgående. Om detta låter som ett extrajobb du är intresserad av. Hör gärna av dig till oss. Bifoga CV. Vid frågor - maila gärna; [email protected]
Arbetsgivare
AZ Bemanning AB
Hemsida: http://azbemanning.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Chaufför för utkörning av mat

Arbetsgivare / Ort: Sigtuna Krog HB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 25 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker två chaufförer för utkörning av mat, du ska ha körkort, klara av stress och kunna svenska. Arbetstiden varierar men det förekommer dagtid/kvällstid och helger.

lön enl överenskommelse

Arbetsgivare
Sigtuna Krog HB
Nymärstagatan 8
19530 Märsta
Ansökan
Ansök senast 25 oktober (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.