På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

180 Lediga jobb

Budbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Stads Leasing AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Göteborgs Stads Leasing AB (GSL) skall svara för Göteborgs Stads sammantagna behov av miljö­smarta fordon, maskiner och varutransporter samt framtidens innovativa lösningar inom området. Detta ska göras genom operationell eller finansiell leasing. Vi ska också svara för stadens behov av leasing av lös egendom genom att erbjuda enkla, begripliga och kostnadseffektiva leasingavtal inom finansiell leasing. Bolaget ska dessutom stödja stadens förvaltningar och bolag vid avyttring av anläggningstillgångar. GSL består av totalt fyra affärsenheter med 80 medarbetare som totalt omsätter närmare 800 mkr. Vi bidrar till en hållbar stad genom att minska stadens kostnader och påverkar stadens verksamheter till att göra miljökloka val gällande leasing och varutransporter. Vi har just nu ett av Sveriges mest spännande miljöuppdrag, att göra stadens fordonsflotta fossilfri senast 2023. ARBETSUPPGIFTER Huvudarbetsuppgiften är att köra budbil. Du lastar och lossar många typer av gods. Hos oss transporterar du i första hand post, paket och mat till både förskolor, äldreboende och andra ställen. I arbetet kan även uppdrag som cykelbud ingå. I vår verksamhet är miljöfrågorna viktiga och du kör därför fossilfritt och miljövänligt. Vi satsar också på friskvård vilket bl a innebär att det finns utrymme för enklare träning under arbetspasset. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har slutbetyg från 3-årig gymnasieskola eller annan utbildning som bedöms likvärdig, samt körkort lägst *B***. Du behärskar svenska språket i tal och skrift samt har god lokalkännedom liksom mycket god körvana. Har du grundkunskap i arbete med PC, datahantering och arbetslivserfarenhet från andra företag och branscher är det meriterande. Har du dessutom körkort *BC*E är det en merit vi värdesätter högt. ÖVRIGT Arbetet avser anställning vid behov. Det finns ingen garanterad sysselsättningsgrad. Arbetet är under dagtid. Helgarbete ingår enligt ett rullande schema. Anställningstiden kan förlängas. Tillsättning efter överenskommelse. Tillsättning sker löpande.
Arbetsgivare
Göteborgs Stads Leasing AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Studerande budbilschaufför sökes i Kungälv!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Är du student och söker efter ett aktivt arbete? Är du en fena på kundkontakt och bilkörning? Om så är fallet, då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning efter en budbilschaufför på deltid med omgående start. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att lasta bilen med paketen inför din rutt, för att sedan påbörja utkörningen i ditt tilldelade område. Du utgår från vår kunds terminal i Kungälv men är till stor del ute på vägarna under ditt arbetspass och möter många av företagets kunder vid utdelning av paketen, vilket gör att vi söker dig som är en trygg förare, serviceminded och trivs i ett fysiskt arbete. Anställningen är på deltid och vi ser gärna att du är tillgänglig för att arbeta 2-3 tillfällen i veckan. Arbetstiderna varierar men är främst förlagda på eftermiddagar och kvällar måndag till fredag. Uppdraget inleds med upplärning där du kommer arbeta bredvid ordinarie personal, för att sedan övergå till ensamarbete. För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund. Din profil Vi söker dig som är en van bilförare och trivs med kundkontakt. Som person är du positiv och är inte rädd för att hugga i, du är arbetsvillig och flexibel. Du kommer lyfta och bära flera paket under ditt arbetspass och det är därför viktigt att du trivs med ett aktivt jobb och har god fysik för att klara jobbet på allra bästa sätt. Krav för tjänsten: - Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%, vilket kan vara ett deltidsarbete eller pension. - För våra kunders bilar krävs B-körkort och du ska besitta en god körvana. - Du ska vara ostraffad och ha gymnasiekompetens. - Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet av att ha kört budbil men det är inte ett krav. Låter jobbet som något för dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Covidtest-förare

Arbetsgivare / Ort: Nobina Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Norrtälje är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare och 105 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare SL, driva och utveckla busstrafiken i Norrtälje. Vi erbjuder   Nu söker vi förare med B-körkort och tillgång till egen bil för uppdrag med att köra covidtester hem till beställande kunder inom Stockholmslän/Norrtälje Tjänsten är en behovsanställning med start omgående/efter överenskommelse.Du behöver vara bosatt i Norrtälje då det är här merparten av körningarna kommer att vara och det är härifrån kilometerersättningen utgår ifrån.  Tjänsten kräver att medarbetaren har tillgång till egen bil samt innehar B-körkort. Den bil medarbetaren kör i tjänsten ska vara helförsäkrad. Ersättning för användande av medarbetarens egen bil i tjänsten utgår enligt Nobinas vid var tid gällande policy. I samband med intervjun kommer du behöva uppvisa att bilen du kör i tjänsten är helförsäkrad samt att du skall uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Personliga egenskaper och utbildning   Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. . Du behärskar svenska i tal och skrift.   Kollektivavtal Bussbranchavtalet Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden Om tjänsten   Tjänsten är en tidsbegränsad behovsanställning efter överenskommelse. Frågor gällande rekryteringsprocessen:   [email protected] tel. 0729670394   Ansökan   Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]   Urval sker löpande.
Arbetsgivare
Nobina Sverige AB
Hemsida: www.nobina.se
Ansökan
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Budförare

Arbetsgivare / Ort: Fast & New Sverige AB / Luleå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Till vår budverksamhet söker vi en person. B-körkort är ett krav. Verksamheten utförs till största del med bil men också med moped och cykel beroende på uppdrag.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Fast & New Sverige AB
Midsommarvägen 69
97631 Luleå
Ansökan
Ansök senast 26 januari (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vikarierande chaufförer sökes

Arbetsgivare / Ort: Sodexo AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Budbilsförare

Om jobbet
Vi är mer än bara en arbetsgivare Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.   Sodexo Transport i Mölndal har ca sju medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av matlådor till privatpersoner och hemtjänster i flera kommuner och län.  Vi söker nu två duktiga chaufförer som med ett leende på läpparna vill vara med och hjälpa oss fortsätta hålla hög servicenivå och punktlighet. Vi ser till att de som inte kan tillse sitt behov själva får en leverans av färdiga restauranglagade kylda matlådor en gång i veckan. Vi samlar också in beställningar för kommande veckor och ser till att om personen själv inte är rörlig att maten ställs in i kylskåp innan vi lämnar platsen.  Vi erbjuder en tjänst där du som chaufför och ansiktet utåt för Sodexo säkerställer att vi fortsatt håller hög servicegrad till våra kunder. Det är viktigt att du som chaufför förstår betydelsen av ditt arbete då många människor är beroende av dig och den tjänst du tillhandahåller för att kunna fortsätta leva i sina hem.  Som medarbetare hos oss på Sodexo Transport arbetar vi enligt värdeorden laganda, serviceanda och punktlighet. Det är därför av största betydelse att du som chaufför kan identifiera dig med dessa. Sodexo erbjuder även en gedigen introduktion och du kommer att ha många erfarna kollegor.  Huvudsakliga arbetsuppgifter Som chaufför hos oss har du ansvar för ditt fordon och får köra i olika områden olika dagar i veckan. Flexibilitet och öppenhet för nya möjligheter är viktigt. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, lönsamhet och trivsel hos våra medarbetare.  Kompetenskrav • Vi söker dig som är resultatdriven, nyfiken och som vill lära nytt! Vi tror att du antingen har erfarenhet av distribution eller arbete inom servicebranschen och har en god känsla för service vilket kommer bidra till att vi fortsatt har nöjda kunder. • Du har lätt för att använda mobiltelefonen som verktyg för GPS.  • Du har god körvana och ett gott lokalsinne.  • B-körkort krävs för tjänsterna.  • Du ska även kunna ta dig till kontoret i Mölndal under tidig morgon.  • God fysik krävs då det är ett väldigt rörligt arbete!  Personliga egenskaper • Du är en lagspelare med ett visst mått av stresstålighet.  • Du är nyfiken och har förståelse för logistik.  • Du är en social person som vet hur man bemöter äldre människor.  • Du har lätt för att kommunicera och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska.  Om anställningen • Lön enligt gällande kollektivavtal.  • Söker två vikarier med möjlighet till fast anställning.  • Provanställning tillämpas.  Ansökan Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Sista ansökningsdatum 31/1-22. Anställningarna kan komma att tillsättas innan datumet uppnåts.    Kontaktperson Christoffer Åsén, Ansvarig arbetsledare   [email protected] Sodexokoncernen Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Arbetsgivare
Sodexo AB
Hemsida: http://www.sodexo.se
Ansökan
Ansök senast 28 januari (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.