På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Båtbyggare
Spela filmen

Båtbyggare

453 Lediga jobb

Skicklig snickare till SAWI Exlusive Homes by Treano

Arbetsgivare / Ort: Treano Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Träarbetare/Snickare

Om jobbet
Treano är verksamma i hela Skåne och fortsätter kontinuerligt att växa inom både byggservice, entreprenad och bostadsproduktion. Tillsammans är vi idag ca 200 drivna medarbetare med en årlig omsättning på ca 900 mkr, vilket gör oss till en av de större och mest snabbväxande byggaktörerna i Skåne. Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har även lokalkontor nära våra kunder i Ystad, Trelleborg, Helsingborg, Hässleholm och Kristianstad. Sawi Exclusive Homes by Treano är ett koncept inom Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. I nära samarbete med välkända arkitekter kan vi tillsammans med våra kunder förverkliga drömmar och bygga hem som lever upp till högt ställda förväntningar och krav från både kunden och oss själva.  Efterfrågan hos våra kunder är väldigt stor, för att möta upp deras krav och säkerställa en fortsatt stabil hög kvalitet behöver vi förstärka vår organisation med fler ansvarstagande och skickliga snickare med placering i Trelleborg.  Vi söker flera ansvarstagande och skickliga snickare till SAWI i Trelleborg     Vi söker dig med yrkesbevis inom trä samt gedigen erfarenhet från byggservice eller mindre entreprenader. Som person ser vi gärna att du är flexibel, kvalitetsmedveten, initiativtagande och inser betydelsen av en nöjd kund. Vi erbjuder en roll som snickare med mycket eget ansvar och kundkontakt. Därför lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringen.  Vi värderar laganda och ansvarsfullhet högt. Vi sätter också värde på att vara personliga och värnar om våra medarbetares trivsel där kompetensutveckling är en självklar parameter. För dig som vill utvecklas och växa i din yrkesroll erbjuds många möjligheter att göra det.  Sök via vår hemsida senast den 21 oktober. Urval sker löpnande och tjänsten kan tillsättas innan senaste ansökningsdag. Vi inte tar emot ansökningar via mejl.  För ytterligare information kontakta Ola Dryselius, 040-674 00 28.  Besök gärna vår hemsida: www.treano.se för mer information och fler tjänster. .
Arbetsgivare
Treano Bygg AB
Hemsida: https://www.treano.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Snickare / Hantverkare i Stockholm med omnejd

Arbetsgivare / Ort: B3 Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsuppgifter Som snickare på företaget kommer arbetsdagarna variera. Du kommer få arbeta i en omväxlande miljö med både ny- och ombyggnationer ofta hemma hos privatperson. ser gärna att du kan utföra mindre projekt på egen hand, samarbeta med dina hantverkarkollegor samt vara tillmötesgående mot kunder. Personliga Egenskaper Företaget söker någon som är ordningsam och noggrann. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning och är engagerad som person. Vi ser gärna att du tycker om problemlösning och ser fram emot att ta dig an nya spännande arbetsuppgifter. Krav är att du innehar körkort för personbil samt Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Däremot är det ett krav med tidigare erfarenhet. - Yrkesbevis som snickare med fullgjorda timmar önskvärt - Dokumenterad erfarenhet - Fast månadslön och provision. Utöver din fasta grundlön har du även möjlighet att få tjänstebil, telefon. - Många interna utvecklingsmöjligheter - Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar - En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor Varaktighet Deltid / heltid / timmar efter överenskommelse Arbetstider kan variera men vanligt 08:00-17:00 Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Arbetsplatsen är Stockholm med omnejd
Arbetsgivare
B3 Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Snickare Östergötland

Arbetsgivare / Ort: Goveteran KB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Träarbetare/Snickare

Om jobbet
GOveteran har i över 15 år inspirerat människor och företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!   Vi är Sveriges första bemannings- och tjänsteföretag med pensionärer som medarbetare. GOveteran matchar pensionärers kompetens och önskemål om uppdrag med marknadens behov. Vår verksamhet bistår de allt fler pensionärer som vill jobba. Detta ger dig och din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 50+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är över 25 franchisetagare som ger service på 65 orter i Sverige. Från Sundsvall till Malmö. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 50+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 10 000-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. Snickeriarbete men också allmänt hantverksarbete. GOveteran har uppdrag inom allt från att bygga staket och trädäck, bygga uterum, riva och resa mellanväggar, lägga trägolv, bygga kök mm Uppdragen är många och arbetsuppgifterna är varierande. Ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifter Allmänna snickeriarbeten. GOveteran har uppdrag inom allt från att bygga staket och trädäck, bygga uterum, riva och resa mellanväggar, lägga trägolv, bygga kök mm Kvalifikationer Arbetet är i hög grad självständigt och ställer krav på att du är självgående, ansvarsfull och noggrann.  Du behöver vara duktig på att tala svenska för att kunna sköta kontakten med kunden och förstå uppgiften/instruktionen och alla kundens önskemål. Körkort och Bil är ett måste. Egna verktyg är ett plus. Personliga egenskaper Vi söker en utbildad snickare med minst fem års erfarenhet av snickerier, samt att man under dessa år har räknat på jobb ute hos kund. Du ska kunna ta eget ansvar och i stor del jobba enskilt ute hos kund. Du måste behärska det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. Vi erbjuder Start omgående för rätt person. Contacts GOveteran Location Box 1160 18123 Lidingö
Arbetsgivare
Goveteran KB
Hemsida: http://www.goveteran.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Markarbetare Byggnadsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Nore Gård och Markfast AB / Transtrand
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Träarbetare/Snickare

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker dig som älskar ditt yrke och som känner dig trygg i din yrkesroll.

Snickare - Du är van att arbeta med renovering, fasadbyten, köksbyten, golvläggning och mindre nybyggnationer.

Grovarbetare - Vi arbetar även mycket med markarbeten som husgrunder avlopp dräneringar mm

Ett stort plus är om du är en alltiallo som passar för båda yrkena.

Du är lösningsorienterad och har förmågan att se vad som behöver prioriteras. För dig är det viktigt att leverera med högsta kvalitet och förstår vikten av nöjda kunder. Förutom att se till att du själv levererar yttersta kvalitet, ställer du alltid upp för kollegor som behöver din hjälp.

Det förekommer jobb på annan ort.

Egenskaper: Du är en positiv, flexibel, noggrann, punktlig. Kundkontakt är en daglig del av jobb. Skall kunna ta egna initiativ. Har ett öga för detaljer, är ansvarsfull, lyhörd och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Vi ser att du som söker tjänsten kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift. Att du har körkort B. Meriterande BE.

Tillträde: Snarast

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen: Sälen Dalarna Värmland.Arbetsgivare
Nore Gård och Markfast AB
Fiskarheden 105
78068 Transtrand
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Snickare/Träarbetare

Arbetsgivare / Ort: HÖGIS & LANDIS AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Träarbetare/Snickare

Om jobbet

I takt med att vår orderingång ökar så ser vi på Högis & Landis AB en positiv utveckling och söker nu omgående fler erfarna snickare till vårt team.

Vi arbetar med alla förekommande arbeten inom BYGG som t ex nyproduktion inom bostad, husbyggnation, ombyggnation, tillbyggnation, hyresgästsanpassning och servicesnickeriarbeten.

Vi utför även alla andra arbeten inom bygg såsom ROT, ombyggnationer, renovering, våtrum, kök mm för att nämna några exempel.

Våra uppdrag och projekt är i första hand i och omkring Stockholmsområdet men kan även innebära arbete på annan ort ute i landet.


För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst några års erfarenhet från arbeten såsom resning av villor, ROT, nyproduktion, tillbyggnader och ombyggnationer samt servicesnickeri

Vi ser även att du innehar b-körkort samt talar svenska .Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete med en förmåga att bidra med din kompetens så att projektet kommer framåt. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder. Att du kan jobba i team men även kan jobba ensam är en förutsättning.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett högt kvalitetstänk, kompetenta medarbetare och där du och dina kollegor står i fokus. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap i teamet. Vi vill att våra medarbetare ska kunna utvecklas inom sitt yrke och vi uppmuntrar och vidareutbildar vår personal.

Vi tar endast emot ansökningar via mail.

Vi behandlar alla ansökningar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Skicka ansökan med ditt CV och personligt brev redan idag till: [email protected]

Arbetsgivare
HÖGIS & LANDIS AB
11674 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.