På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Barnsjuksköterska
Spela filmen

Barnsjuksköterska

74 Lediga jobb

Barnsjuksköterskor till digitala vårdgivaren Knodd

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Dedicare har fått förtroendet att direktrekrytera barnsjuksköterskor till Knodd! 

Tag chansen och var med och bidra till framtidens hälso- och sjukvård för barn. Jobba med vårdsamtal via video på distans, hemifrån eller varifrån du vill. 

Om Knodd
Knodd startades för att vägleda, ge trygghet åt och stärka småbarnsföräldrar. Vi är en digital vårdgivare som helt fokuserar på barnsjukvård, som genom videomöten med erfarna barnsjuksköterskor ger barn tillgång till patientcentrerad, kvalitativ och effektiv vård var de än bor.
Vi jobbar för att skapa tryggare och mer personlig vård på sätt som sätter barnens och föräldrarnas behov i fokus. På så sätt vill vi även minska onödiga besök till akutsjukvård och ge rätt vård på rätt nivå.

Så går det till
Som barnsjuksköterska på Knodd kan du jobba på distans deltid, hemifrån eller varifrån du vill. Vi erbjuder en flexibel arbetsform där du via videosamtal på Knodds plattform hjälper föräldrar och barn som söker vård hos oss. Inför varje samtal har föräldern lämnat en digital anamnes och samtalet journalförs i ett externt journalsystem.

Din profil
För att jobba hos Knodd behöver du:
 • Vara specialistutbildad barnsjuksköterska
 • Ha minst 5 års erfarenhet av barnsjukvård, såsom barnakut, barnläkarmottagning, medicinavdelning eller motsvarande. 
 • Ha erfarenhet av barnhälsovård  
 • Vara trygg i telefonrådgivning och ställa diagnos för barn 0-6 år
 • Flytande språklig kompetens i svenska och engelska i tal och skrift
Praktiska förutsättningar för att kunna arbeta är att du har:
 • Tillgång till egen dator
 • Bra internetuppkoppling
 • Grundläggande datorvana
 • Tillgång till ett rum där du kan stänga dörren om dig och ha en neutral yta i bakgrunden
Arbetspassen kan variera. Våra öppettider är 07–22 vardagar, 8-20 på helger
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 6 månaders provanställning tillämpas

Var med och påverka framtidens hälso- och sjukvård för barn du också!
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!
 
Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

BVC-sköterska till Märsta Läkarhus

Arbetsgivare / Ort: Märsta Läkarhus AB / MÄRSTA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Distriktssköterskeutbildning
 • Legitimation som sjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Märsta Läkarhus är en trevlig privat vårdcentral och arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. Vi är ca 15 st anställda som servar 6100 patienter med husläkarmottagning, Dsk mottagning och hemsjukvård.

Vår mottagning ligger fem minuters avstånd från pendeltågsstationen och i närhet av Märsta centrum. Våra patienten kommer från världens alla hörn och målet är att vår vårdcentral ska vara en god vårdgivare för varje enskild individ.

Vi strävar efter att aktivt teamarbete där vi hjälper varandra och ser till verksamhetens och patientens bästa.

Vi erbjuder en trivsam miljö i våra nyrenoverade lokaler, individuell lönesättning, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning till BVC, leg distriktssköterska alt barnsjuksköterska för att komplettera vårt team av kompetenta medarbetare. Tjänsten avser 100 % tjänstgöringsgrad eller deltid. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Om du saknar BVC erfarenhet får du all nödvändig utbildning och vi stöttar dig i rollen.

Vår mottagning ingår i ett nätverk av andra BVC aktörer som träffas regelbundet. Du kommer att arbeta nära övriga medarbetare på vårdcentralen.

Om dig

Vi söker dig som har en förmåga att anpassa dig efter patientens förutsättningar och trivs i mötet med familjer ifrån olika bakgrunder. Du har god samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har erfarenhet av BVC arbetet sedan tidigare men än viktigare är att du har ett engagemang för arbetet med barns hälsa.

Vi ser varmt framemot din ansökan!

Arbetsgivare
Märsta Läkarhus AB
SÖDERGATAN 19 C
19547 MÄRSTA
Hemsida: www.marstalakarhus.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Personlig assistent till 6 månaders flicka

Arbetsgivare / Ort: Vapper butiksspecialist AB / ESKILSTUNA
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet

Vi söker 2 st assistenter till vår dotter på 6 mån som har dubbel assistans dygnet runt. Hon har trakeostomi och gastrostomi. Vi söker främst dig med erfarenhet av att ha jobbat med dessa eller att du har undersköterskeutbildning eller sjuksköterskeutbildning. Men inget krav. Varierande tider, alla dygnets timmar. Deltid-heltid. Ett krav är att du är icke rökare och inte är päls allergiker.

Arbetsgivare
Vapper butiksspecialist AB
Borsöknavägen 66 A
63233 ESKILSTUNA
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sjuksköterska till barnläkarmottagning

Arbetsgivare / Ort: Barnläkarna i Täby Centrum AB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Barnläkarna i Täby centrum BUMM har funnits sedan 2001 och är därmed Stockholms äldsta barnläkarmottagning. Vi arbetar inom Vårdval BUMM i Region Stockholm och söker nu mer personal till våra mottagningar i Täby centrum och i Vallentuna. Vi rustar oss nu inför framtidens krav och Du kommer att vara med att påverka och bidra i det utvecklingsarbetet.

Våra mottagningar är nyrenoverade och fräscha och vi har ett trevligt och öppet arbetsklimat som bygger på engagemang och kompetens. Du kommer att arbeta med erfarna kollegor, både sjuksköterskor och barnläkare. Parallellt med verksamheten har vi ST-läkare inom allmänmedicin.

Som sjuksköterska hos oss kommer Du arbeta varierat med planerade och akuta medicinska undersökningar och utredningar av barn 0-17 år, ha telefonrådgivning och även ha egna mottagningar inom barnmedicins alla områden och ADHD.

Vi söker Dig legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av barn, VuB och/eller specialisering inom astma och allergi är meriterande. Deltidsarbete möjligt.

Kontakta verksamhetschef och VD Hans Holgert på [email protected] eller 0730-284930 om du har frågor.

Ansökan skickas till samma mail och/eller till Barnläkarna i Täby centrum BUMM, Att: Hans Holgert, Esplanaden 9, 18334.

Arbetsgivare
Barnläkarna i Täby Centrum AB
Attundafältet 16A
18334 Täby
Hemsida: www.barnlakarnataby.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

BARNSJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL NORRKÖPING

Arbetsgivare / Ort: Medcura AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Vi söker Barnsjuksköterska till uppdrag hos kund i Norrköping. Krav på vana av Cosmic samt barnerfarenhet sen tidigare. 3 dagars introduktion. Arbetsperiod: 2022-01-01-2022-06-30 Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov. - Din egna konsultchef - Engagemang och förtroende för varandra - Valfrihet/önskeschema/flexibla tider - Du är helförsäkrad - Vi anordnar konsultträffar - Rekryteringsbonus - Konkurrenskraftiga löner - Vi erbjuder trygghet och kontinuitet - Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter - Vi följer kollektivavtal - Inskolning - Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål - En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar Om Medcura Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam. Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder: ”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.” Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag. Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma. Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt. Kvalifikationer Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus. Tillsättning Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Medcura AB
Hemsida: http://www.medcura.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.