På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Automationselektriker
Spela filmen

Automationselektriker

83 Lediga jobb

Distributionselektriker

Arbetsgivare / Ort: BTP Sthlm AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Distributionselektriker

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu en Distributionselektriker till vår kund i Stockholm. Detta är ett stort väletablerat företag som är verksamma i hela Sverige.

Om jobbet

Som Distributionselektriker hos vår kund kommer du vara ansiktet utåt. Du kommer göra installationer av ställverk, reservkraft samt reparation och underhåll av elnäten. Ni kommer jobba i team så det är viktigt att ha en bra laganda. Tjänsten är i Stockholmsområdet, heltid.

Du startar med en visstidsanställning hos oss på Boost med goda möjligheter att du efter en period som anställd via oss får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.

Om dig

Du är en duktig distributionselektriker med relevant utbildning och med några års erfarenhet av området. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål. Då arbetet är med kraft ser vi att du är noggrann och har ett säkerhetstänk i arbetet.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Distributionselektriker

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.


Arbetsgivare
BTP Sthlm AB
Frihamnsgatan 30
11556 Stockholm
Hemsida: www.btp.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonselektriker till Sörling

Arbetsgivare / Ort: Tigerns industribemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fordonselektriker

Om jobbet
Sedan 1924 har Sörling arbetat med lastbilar. Från vagnssmedja till påbyggnadsindustri och är idag en av Nordens ledande påbyggnadstillverkare och påbyggare av lastbilar och kompletta släpfordon. Kunderna finns främst i Norden men även inom och utom Europa. Sörling bygger produkter på tre kärnvärden. Kunskap – kvalitet, leveranssäkerhet och funktion är det viktigaste i kundens vardag, detta kräver ständig utveckling. Hållbarhet – Sörling byggs för att tåla många års användning, och hålla för miljön, i längden. Flexibilitet – kunden är viktig och finns med i hela kedjan från start till mål. Nu vill Sörling förstärka med ytterligare en fordonselektriker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att montera och koppla in elektrisk utrustning så som lampor, ljusbågar, kranar och lastväxlar på lastbilar. Sörling arbetar med samtliga lastbilsmärken och stor variation i den elektroniska utrustningen gör jobbet omväxlande. Vi söker dig som har • Kunskap inom el på fordon • Intresse av fordon • Du förstår skriven engelska Som person behöver du vara logisk till sättet och uppskatta ordning och reda. Erfarenhet av liknande jobb är såklart meriterande och även om du har arbetat med styrsystem och installation mot Scania, Volvo eller Mercedes. Vidare är det också meriterande om du har kunskap i att rita el-scheman i CAD och kan ta fram lösningar där. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas, både kunskaps- och karriärmässigt.   Vänta inte mer än nödvändigt med din ansökan eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag. Tigerns Industribemanning hjälper företag med smarta bemanningslösningar och rätt kompetens. Vi har en bred kunskap och erfarenhet från kompetensförsörjning till industrin. Tigerns vision är att vara en kraftkälla för människor och företag som vill växa. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg i karriären eller som företag när du behöver kompetens. På Tigerns är vi proaktiva och gör vi saker i stället för att prata om det. Vi är transparanta, ansvarsfulla, personliga och prestigelösa. Det är det som ger oss våra kandidater och kunder. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i vår rekryteringsprocess och det ska det kännas tryggt. Hos oss är det människorna som gör skillnad, för det är med goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.
Arbetsgivare
Tigerns industribemanning AB
Hemsida: https://tigerns.se/
Ansökan
Ansök senast 22 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Industrielektriker, dagtids- och skiftgående

Arbetsgivare / Ort: Domsjö Fabriker AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Automationselektriker

Om jobbet
Industrielektriker, dagtids-och skiftgående Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker befinner sig i en marknad under snabb utveckling, driven av världens ökade behov av hållbara produkter. Domsjös huvudprodukt cellulosa används till textilmaterialet viskos som är ett miljömässigt alternativ till bomull och syntetiska textilfibrer. Vi bryr oss om framtiden och vi vill gärna dela den med dig. Av vår förnybara råvara, skogen, tillverkar vi produkter och energi med en tydlig miljöprofil. Vi säger att vi gör mer av trädet, vi vill ta tillvara så mycket som möjligt för att producera fler miljövänliga produkter. Idag säljer vi cellulosa, lignin och bioetanol över hela världen. Domsjö ingår i indiska Aditya Birla Group som är världens största producent av viskos. Aditya Birla Group har drygt 120 000 medarbetare och verksamhet över hela världen, det öppnar möjligheter för oss och våra cirka 350 medarbetare i Domsjö. Här finns fina chanser att utvecklas i sitt jobb. Vi söker industrielektriker till automationsavdelningen Automationsavdelningen ingår i underhållsorganisationen och består idag av ca 15 medarbetare. Som industrielektriker är du en viktig kugge, med arbetsuppgifter främst inom förebyggande och avhjälpande underhåll. Tillsammans med produktionsorganisationen jobbar du även med förbättringar. Arbetsområdet är hela fabriken. Vi söker medarbetare till både dagtidsarbete och skiftgång. Du har elteknisk installationsutbildning eller industrielektrikerutbildning med certifikat, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Ytterligare vidareutbildning, praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, industriautomation samt erfarenhet av PLC-utrustningar vid processindustri är meriterande. I dagtidsarbete ingår beredskap. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, uppskattar samarbete och har en drivkraft att utvecklas såväl i jobbet och som person. Du bör också kunna arbeta självständigt. Du värdesätter vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Integritet, Engagemang, Passion, Gränsfrihet och Snabbhet. Vi erbjuder ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda. Vi anser att balans i livet är en förutsättning för att känna arbetsglädje och engagemang. Därför är det självklart för oss att underlätta för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv. Vi stödjer också friskvårdsaktiviteter och sociala aktiviteter. Vi strävar efter att spegla samhällets utveckling och välkomnar sökanden som ökar vår mångfald. Närmare upplysningar om tjänsterna lämnas av arbetsledare Anders Jansson tel. 0660-27 57 95 eller avdelningschef Magnus Edmark tel. 0660-27 55 96 Facklig information får du av Ronny Hellström Pappers avd 108 tel 0660-27 53 97 Urval kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan via vår ansökningsportal som nås via intranätet/hemsidan.
Arbetsgivare
Domsjö Fabriker AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Industrielektriker

Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi på Erasteel söker nu Industrielektriker till teamet. Var med och utvecklas med oss!

Om dig

Vi söker dig som har en el-teknisk gymnasieutbildning med inriktning automation, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har en bred tekniskt kunskap när det kommer till industriella anläggningar samt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Då du ingår i ett team som ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning ser vi gärna att du är social och trivs med att arbeta i både grupp och individuellt. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik. Du bör även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda.

Om arbetsuppgifterna

I arbetsuppgifterna ingår bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsmaskiner. De arbetsområden som finns är industriella styrsystem, elektriska anläggningar och elkraft. Du kommer utöver ovanstående också att delta vid ombyggnader och nyanskaffning av utrustning.

Vi erbjuder en möjlighet till ett stimulerande arbete i ett globalt företag. Med utgångspunkt från våra grundläggande värderingar vill vi premiera teamwork, uppmärksamma varje medarbetare och uppmuntra att våra medarbetare delar med sig av sin kunskap till varandra.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är heltid, tillsvidare.

Arbetstiden är dagtid, skift och beredskap förekommer.

Har du frågor vänligen kontakta Tobias Johansson på 029-354423 eller [email protected]

Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan redan nu!

Krav

  • El-teknisk gymnasieutbildning alternativt en annan likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande

  • Erfarenhet/kunskap från industri och industriella anläggningar.


Arbetsgivare
Ls Jobbet AB
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Distributionselektriker till Nyköping

Arbetsgivare / Ort: eLinked AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Distributionselektriker

Om jobbet
Om företaget eLinked AB önskar nu att utöka sitt team av ännu en duktig elektriker, och söker nu en Distributionselektriker som skall arbeta främst i Nyköping. Tjänsten är heltid med en tillsvidareanställning. Projektet är under en 2-års period till en start. Dina arbetsuppgifter I utgångspunkt kommer du att arbeta hos en av de större aktörerna med service och nybyggnad av belysning längs vägar i Nyköping, men kan ibland behöva backa upp teamet i Katrineholm. Arbetet kommer främst utföras centralt i staden, på motorvägar och elljusspår. Du kommer till stor del att arbeta på lift och koppla lamparmaturer. Detta görs ihop med ett lag av andra elektriker, montörer vägvakter, samt med stöttning av projektledare och övrig ledning. Här arbetar du till större del utomhus, och du behöver trivas att arbeta ute i friska luften. Inget dåligt väder med rätta kläder! Tjänsten präglas mycket av frihet under ansvar, varför vi söker dig med tidigare dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Tjänsten erbjuder - Fast månadslön utefter erfarenhet - Kollektivavtal: Installationsavtalet elektriker (med alla ersättningar som tillhör) - Servicebil och telefon - Friskvårdsbidrag - Anställd i ett ungt och nytänkande företag som satsar på sina anställda - Vara med på våra evenemang Din profil Till denna tjänst söker vi en elektriker med några års erfarenhet, som enkelt kan sätta sig in i dessa arbetsuppgifter och arbeta självständigt på lift. Utöver det ser vi att du har rätt inställning till arbete, och drivs av att gå till jobbet. För att vara kvalificerad till tjänsten: - Utbildad elektriker i Gymnasiet eller vuxenutbildning - ECY Certifikat eller annat elektriker certifikat. ( B behörighet, AL etc.) - Minst 3 års erfarenhet som service eller installationselektriker - Körkort B - Har kört Lift tidigare - Talar & skriver svenska obehindrat Merit: - Tidigare erfarenhet av liknande roll - Allmän behörighet - Erfarenhet av ledande roll - Redan färdiga utbildningar inom: Liftkort, Fallskydd, Arbete på väg 1&2, ESA14/17/20 Om oss eLinked AB är ett konsultbolag som stöttar elbranschen med kompetent personal. eLinked har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men arbetar brett i hela landet. Vi har idag över 80 anställda elektriker och tekniker, som är uthyrda på långa projekt runt om i landet. Och flyttas när projektet tar slut till liknande uppdrag, eller nya om konsulten önskar testa något nytt. Vi arbetar med allt ifrån hela installationslag och ledande montörer på storbyggen, till mindre service och ombyggnadsprojekt. Att vara montör på eLinked AB ger dig en möjlighet att få testa på flera olika områden, och ett stort nätverk. Vi arbetar också mycket med att följa upp och utveckla,/utbilda vår a konsulter, för att hålla sig uppdaterade och känna att dom har chefer som hör och ser sina anställda. Många av våra kunder hyr långa uppdrag på 6 månader till flera år, och det är vanligt att dom erbjuder att ta över personal på sikt.
Arbetsgivare
eLinked AB
Hemsida: http://elinked.se/
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.