På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Automationselektriker
Spela filmen

Automationselektriker

84 Lediga jobb

TopWork söker lastbilselektriker...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 augusti (1 månad 24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-16
Källa: Arbetsförmedlingen
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fordonselektriker

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund utanför Uppsala.    Vi söker dig som har arbetat som lastbilselektriker 24V och som är van vid att arbeta självständigt. Du ska ha flerårig praktisk erfarenhet av fordonsel och kunskap om att läsa ett elschema. Arbetet innefattar bland annat: - Inkoppling strömbrytare,kablage,reläer mm invändigt hytt. - Montering arbetslampor,sidomarkeringsljus,extraljus m.m. - Inkoppling kranar och tippar mm.   Är det dig vi söker? Tveka inte att höra av dig redan idag!   Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en anställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 1 augusti (1 månad 24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker underhållstekniker

Arbetsgivare / Ort: JKS Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Automationselektriker

Om jobbet
JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen. 
Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete. 


Till vår kund i Landskrona letar vi efter erfarna underhållstekniker med bakgrund från processindustrin.

Arbetsuppgifter
- Utföra förebyggande- och avhjälpande underhåll och reparationer, avancerade felsökningar samt maskininstallationer i maskinparken.
- Arbeta med underhållssystem och i verkstad.
- Utföra underhåll och service av fastigheten. 

Arbetet sker i skiftgång. Beredskap ingår i tjänsten. 

Kvalifikationer och erfarenheter
Vi söker dig med mångårig erfarenhet av produktionsteknik och processindustri, gärna inriktning på livsmedel. För att lyckas i rollen som tekniker ser vi att du har erfarenhet ifrån arbete med automation så som PLC, styr- och reglerteknik och pneumatik. Meriterande om du har kunskaper i TIG-svetsning och elektronik samt teknisk utbildning, gärna el- och automation.

Du har ett brinnande intresse och känsla för teknik och maskinell utrustning. Förbättringsarbete är en motivationsfaktor för dig och du har god förståelse för industriell tillverkning.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att analysera och lösa problem både teoretiskt och praktiskt. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Vi erbjuder dig 
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund. Du har en konsultchef som du har en tät och nära dialog med, som säkerställer att du är nöjd i din anställning samt i ditt uppdrag. Vi har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.   

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Elisabeth Widéen eller Niklas Björk på JKS Sverige på 042 12 12 16.

Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
JKS Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker - Vattenfall Services, Borås

Arbetsgivare / Ort: Vattenfall AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.


Vi rekryterar nu drivna och serviceinriktade tekniker inom Elkraft!

Vi förstärker vår verksamhet i Borås och söker därför tekniker inom avdelningen nätanslutningar. Bor du i trakterna kring Borås och har elkraftbakgrund? Uppskattar du att vara ute i naturen? Är du drivande och serviceinriktad? Gillar du omväxlande arbete och är bra på att lösa tekniska problem med kunden i fokus? Då vill vi att du läser vidare!

Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta ute i fält med installation, montering och felavhjälpningar av kundernas anslutningar till elnätet.


Dina kvalifikationer

• Du har gymnasieutbildning inom (elkraft) eller motsvarande arbetslivserfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

• Du har minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som tekniker i roller som distributionselektriker/elinstallatör. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.

• Du talar och skriver bra svenska, gärna också engelska.

• B-körkort är ett krav

• God datorvana är ett krav

• Godkänt intyg för arbete på hög höjd är meriterande. Har du ESA, Arbete på väg eller Hjärt- och lungräddning så är det också meriterande.

• Vi ser det som meriterade om du har tidigare erfarenhet utav entreprenörsbranschen

För att trivas hos oss är det är viktigt att du gillar att jobba utomhus samt så väl i team som självständigt. Du är en social person som gillar att intrigerar med andra och är lyhörd mot din omgivning. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift, vilket är en självklarhet i vår kund- och resultatorienterad verksamhet. Att i alla moment arbeta säkert är även det en självklarhet för dig.


Placeringsort: Borås


Övrig information

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Peder Westin [email protected], 073-697 10 13. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Eskil Höglund, [email protected]

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 26 september 2021. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Vattenfall AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Distributionselektriker / Elsäkerhetsledare vid fältarbete och beredskap

Arbetsgivare / Ort: Strategisk Hr-Partner Inger Atterskog AB / ALAFORS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Distributionselektriker

Färdigheter
Meriterande
  • Eldistributionsnät
  • underhållsvana

Om jobbet

Är du vår nya distributionselektriker?

Nu söker vi en ny kollega till vår Drift- och anläggningsavdelning

Som distributionselektriker på Ale El kommer du i huvudsak att arbeta med ombyggnad, utbyggnad, drift och service av elnätet - både för hög och lågspänningsanläggningar. Det är ett varierande och lärorikt arbete där du jobbar både enskilt och tillsammans med dina andra kunniga kollegor.

Du har en utbildning inom el och några års yrkeserfarenhet, gärna från energibranschen och eldistribution. Vi tror att du har lätt för att kavla upp ärmarna och hugga i samt en förmåga att se vad som behöver göras. Att du är noggrann, strukturerad och sätter säkerheten främst är andra egenskaper som kännetecknar dig.

Vår uppgift är att trygga elnätsleveranser för våra kunder och alltid leverera el alla dygnets timmar - året runt. Du kan därför komma att ingå i beredskapstjänstgöring.

I tjänsten ingår också att vara elsäkerhetsledare vid fältarbete och under beredskapstid.

B-körkort samt svenska i tal och skrift är en nödvändighet.

Nära Tryggt och Enkelt – för en energifylld vardag:

Ale El är en ekonomisk förening och ett stabilt företag som ägs av våra medlemmar. Vi ansvarar för elnätet i allra största delen av Ale Kommun samt en mindre del av Lilla Edets kommun. I vårt arbete ingår det att investera, driva och underhålla elnätet för att upprätthålla ett så bra och driftsäkert elnät som möjligt. Ale kommun är en oerhört expansiv kommun vilket även genererar stark tillväxt för Ale El. Företaget står inför mycket stora framtida investeringar. I koncernen ingår även dotterbolaget Ale El Elhandel AB som startade 2011.

Har du frågor kring tjänsten? Ring gärna Drift- och anläggningschef Mikael Hansson eller VD Stefan Brandt på telefon 0303- 33 24 00

I denna rekrytering samarbetar vi med Strategisk HR-Partner Inger Atterskog AB.

Skicka din ansökan så snart som möjligt, senast den 27 september 2021, till:

[email protected] märk din ansökan med ”Ale El” i rubriken på ditt mail.

Har du frågor om rekryteringsprocessen ring Inger Atterskog 0707–690866

Arbetsgivare
Strategisk Hr-Partner Inger Atterskog AB
Lunnavägen 2
44950 ALAFORS
Hemsida: www.aleel.se
Ansökan
Ansök senast 27 september (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operating Technichan / Drifttekniker

Arbetsgivare / Ort: Nordisk SystemIntegration AB / Johanneshov
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 27 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Driftelektriker

Språk
Krav
  • Engelska
  • Franska
Meriterande
  • Spanska

Om jobbet

NSI Building automation is looking for a Building Engineer/Operating Technichan (Drifttekniker in Swedish) to help our customers with complex buildings to retain and maintain the technology. You will be replacing a previous employee temporarily and need to be able to start work immediately!

Worktasks,

- Basic technical building management

- PLC Programing

- Programming and Parameterization of KNX Building control

- ICE Resurfacing at customer sites

- Service and Maintenance of Zamboni including blade replacement.

- Experience in operating excavators and other machines used in and around buildings.

- Translation of Manuals and instructions from English to French and Spanish

The offered work is available from 20210901 and is a temporary employment valid until June 1st 2022. It could thus render in a permanent job after this period.

Mandatory Requirements for work experience are:

- At least 5 years of operating a Zambonis on a weekly basis

- At Least 3 Years of experience od working with PLC based systems

- At Least 5 years of experience of working in technical building maintenance

- At Laest 3 years of experience using front loaders or excavators.

- At least 3 years experience as a Technical Writer or similar work tasks

- English needs to be your native tongue or knowledge equal.

Mandatory Experience for education:

- A University degree (4years) in technology is required.

Important to note that we require you to do test and meet management to be able to get this job. Work interviews and tests ate to be conducted in Stockholm Sweden. Only few will be asked to attend. Selections will be made carefully before anyone is asked to do any traveling.

Swedish is not mandatory since our customers are fine with English, but in this case English needs to be you native tounge.

The temporary job opening is on parttime at 50%

Arbetsgivare
Nordisk SystemIntegration AB
Ronnebyvägen 28
12152 Johanneshov
Ansökan
Ansök senast 27 september (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.