På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

53 Lediga jobb

Eventkoordinator

Arbetsgivare / Ort: Kårservice Östergötland AB / LINKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Eventproducent

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Kårservice AB ägs av studentkårerna vid Linköpings Universitet. Vi ska tillsammans med studenterna vid Linköpings universitet skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass. Våra fem kårhus utgör de fysiska mötesplatserna, vart och ett med unika förutsättningar. Samtidigt är varje kårhus en del av ett större sammanhang; Kårservice AB och studentlivet vid LiU.

På Ågatan i Linköping hittar du kårhuset Kollektivet - platsen för studentliv mitt i city. Vi välkomnar studentlivets alla arrangemang och det finns även fina möjligheter för företag och organisationer att boka konferenser och evenemang i våra unika lokaler.

Allt från event/arrangemang för mindre sällskap till sittningar/middagar för som mest 350 gäster, konferenser för upp till 495 gäster och större fester för 1250 personer. karhusetkollektivet.se


Som eventkoordinator följer du kunden under hela processen från bokning, planering, genomförande och administration till uppföljning och utvärdering.

Inför ett event (det kan vara en middag, en konferens eller fest) koordinerar du Kollektivets personal och resurser så varje event kan genomföras praktiskt på bästa sätt. Detta arbete görs tillsammans med platschef och kollegor i kök och servering.

Du ser värdet i att arbeta med utveckling och förbättring av kårhusets rutiner kring bokningar och event.


Vi söker dig som

 • Vill jobba med studenter som målgrupp och vara en del av studentlivet i Linköping som blandar lekfullhet och kreativitetet med stort engagemang
 • Har sinne för ordning och struktur och ett affärsmässigt förhållningssätt
 • Har kunskap och erfarenhet av arbete med försäljning och bokning av event och konferens
 • Skapar förtroende och långsiktiga relationer både med kunder, samarbetspartners och inom vår egen organisation
 • Har minst gymnasial utbildning med relevant inriktning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Kårservice Östergötland AB
ÅGATAN 55
58222 LINKÖPING
Hemsida: www.karhusetkollektivet.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

PRODUCENT

Arbetsgivare / Ort: Edfelt, Jonas Mikael
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Eventproducent

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

1. Söker en medarbetare

Jag söker dig som kan göra alla de olika typer av saker som man behöver utföra i ett litet företag. Telefonförsäljning, marknadsföring på bla annat sociala medier, utveckla hemsida, ta fram material för utskick, filma, sköta administration, förbättra kontoret/studion, vara behjälplig att utforma föreställningar mm.

2. Om Mikael Edfelt Produktion

Mitt företag säljer mig som scenartist, med ett tiotal olika föreställningar/konserter. Omsättningen har ökat med i princip exakt 100.000 kr per år och det finns ingen avmattningstendens, tvärtom finns många fler att nå, de som vill ha mig vill ha mig mer, men det finns många tider och dagar kvar att ta uppdrag. Anlitad hos främst pensionärsföreningar och äldreboenden. Nu vill jag nå ut till fler, och delvis nya kundgrupper, med ytterligare föreställningar och konserter.

Jag behöver ägna mer tid åt själva underhållningsprogrammen, att skapa, repetera och genomföra, därför behöver jag tidsmässig avlastning i de övriga områdena och gärna någon som är bättre än jag på dem.

3. Praktisk info

Kontor och studio vid Nytorget på Södermalm i Stockholm.

Tillträde 1 december 2021.

Omfattning: till att börja med 20-25%, för varje månad kommer du kunna jobba mer, upp till 100% så småningom.

Varaktighet: så länge det känns bra för båda och funkar.

Lön: Timlön på faktura. Du behöver inte ha eget företag för att ta betalt på faktura, utan du kan fakturera via andra företag som jobbar med just det.

Arbetstider. Flexibla, dvs du väljer i viss utsträckning själv och en del tider är överenskomna.

Vi kommer jobba i tät dialog via telefon, mail, samt vid tillfällen då du följer med på underhållningstillfällen och är behjälplig, och på kontoret/studion.

Fördelar med detta jobb:

- Ovanligt flexibla arbetstider och arbetsplats

- Du har stor kontroll och eget inflytande över vad du gör.

 • Du jobbar nära 1 person, dvs överskådligt och småskaligt.
 • Du slipper stress och press.
 • Du har rätt olika arbetsuppgifter dvs viss variation.
 • Du kommer att ständigt kunna utvecklas i göromål och som person pga närhet till mig som jobbar med ständig utveckling, dvs bli klokare, bättre, kunnigare, både i liv och arbete.


Nackdelar:

 • Du jobbar inte med många människor.
 • Omfattningen är rätt liten, i början.
 • Arbetet är inte kreddigt och glassigt (mera trevligt och mysigt).


4. Kvalifikationer: Du behöver vara oerhört mångsidig snarare än specialiserad, tänk att du är ett geni på vara en alltiallo, en konst som Leonardo da Vinci behärskade. Du ska fungera bra i telefon och vara serviceminded, vara noggrann och samtidigt kunna jobba fort när det krävs (med bra planering slipper du stress) göra mogna val, dvs viss livserfarenhet eller fingertoppskänsla el erfarenhet av dylika arbetsuppgifter. Du behöver någon gång ibland kunna hugga i, vissa moment kan vara fysiska, tex transport av ljudanläggning, rigga inför konsert. Du ska vara flexibel, vara ypperlig på att kommunicera så att kunskapsutbyte ständigt sker varvid vi och företaget utvecklas. Du ska vara driven och kunna jobba självständigt. Alltid söka förbättra och utveckla effektiviteten, trivsamheten, och företaget som helhet. Du behöver vara mycket ansvarsfull, allt får konsekvenser i ett litet företag. Arbetsuppgifter: sälj, administration, utveckla underhållning, marknadsföring, praktiskt och även (scen-)konstnärligt, kreativt behjälplig.

Du behöver ha egen dator, bilkörkort meriterande. Utbildning, ja säg vad det finns för utbildning för detta; det handlar om personliga kvalifikationer, och såklart erfarenheter och kunskaper, ingen särskild utbildning erfordras alltså. Du måste kunna jobba i Stockholm åtminstone någon eller några dagar i veckan.

OBS: Du som behöver flera kollegor, du kommer tröttna, inte för att jag är trist utan för att jag är bara EN person, behöver du att det känns coolt och flärdfullt så är det inte det, jobbet är dock rätt varierande, det blir lite vad vi gör det till.

Ansökan

Skriv ett mail med rubriken Ansökan, senast 25 november och svara något, max tre rader per punkt, vad du tänker kring punkt 1-4.

Nödvändigt är att du har med ditt telefonnummer, för jag kommer ringa er som jag finner relevanta och intressanta för jobbet, inte maila fram och tillbaka, alternativt att du ringer mig enligt nedan. Maila till: [email protected]

Frågor, ring vardagar mellan kl. 10-12.00, tel 0703-822789

Välkommen med din ansökan! Allt gott! / Mikael Edfelt

Arbetsgivare
Edfelt, Jonas Mikael
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Projektledare Career Center och alumnverksamhet

Arbetsgivare / Ort: Luleå Tekniska Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 2 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eventproducent

Om jobbet
Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat, och med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Vår vetenskapliga som konstnärliga forskning och utbildning bedrivs i nära samarbete med internationella, nationella och regionala företag, offentliga aktörer och ledande universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,8 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 770 anställda och har 17 200 studenter. De kommande åren investeras mångmiljardbelopp i Norrbotten och Västerbotten i stora projekt som syftar till ett mer hållbart samhälle nationellt så väl som globalt. Luleå tekniska universitet är involverat i flera av dessa högaktuella forskningsprojekt och den samhällsomvandling som följer. Vi har ett brett utbud av utbildningar för att matcha den kompetens som efterfrågas. Vi hoppas att du vill hjälpa oss att bygga framtidens hållbara företag och samhällen. Vi söker dig som vill arbeta som projektledare för Career Center och alumnverksamhet till enheten samverkan och studentrekrytering. Career Center erbjuder karriärstöd till studenter och fungerar som en brygga mellan universitetet och näringslivet, till exempel genom att bedriva ett mentorskapsprogram, anordna matchmakingevent och koordinera lunchföreläsningar där företag träffar studenter.  Teamet har också ansvar för universitetets alumnverksamhet. Du kommer ingå i ett team där ni planerar, genomför och utvärderar olika projekt, event och aktiviteter. Allt från större event och inspirationsföreläsningar till tips och stöd till studenter i jobbsökandeprocesser. Inom alumnverksamheten ingår arbete kring årets alumn, alumnträffar runt om i landet och avslutningsceremonin, den stora festligheten som avslutar studierna för våra studenter. Arbetsuppgifterna är varierade och ställer krav på både kreativitet, flexibilitet och en förmåga att bygga relationer och nätverk. Som projektledare arbetar du också aktivt med att nå ut till målgrupperna på webb och i sociala medier. En viktig del av arbetet är att följa upp och utvärdera arbetet mot uppsatta mål samt löpande arbeta aktivt med verksamhetsutveckling och kvalitetsarbete inom aktuella områden. Ett inslag i arbetet är att vara en nätverksbyggare och skapa goda relationer med kollegor, studenter och externa nyckelpersoner. Inom enheten har du kollegor som jobbar med studentrekrytering, uppdragsutbildning och samverkans- och innovationsstöd till personal och studenter. På avdelningen kommunikation och samverkan finns även enheten för kommunikation och varumärke som har i uppdrag att vårda universitetets varumärke och att driva, förankra och utveckla det samlade kommunikationsarbetet, såväl forsknings-, utbildnings- och internkommunikation. De två enheterna arbetar nära varandra i många frågor för att uppnå största möjliga nytta för universitetet. Kvalifikationer Du är resultat- och målfokuserad och har en akademisk examen inom för tjänsten lämplig utbildning. Arbetet kräver att du har erfarenhet och intresse av att arrangera större och mindre event, i både digitala och fysiska kontexter. Du har erfarenhet av koordinering och projektledning och är en bra kommunikatör som uppskattar att driva och leda projekt i samarbete med andra. Viktiga inslag i rollen är att initiera, entusiasmera och leda utveckling framåt samt vara noggrann i kommunikation och dokumentering. Du känner dig bekväm med att föreläsa eller presentera inför större och mindre grupper både på plats och i digitala kanaler. Projektledarerfarenheter kopplat till samverkansprojekt med flera parter är meriterande. Vi är en flerspråkig arbetsplats och i ditt arbete ingår kommunikation på både svenska och engelska i tal och text, det är därför viktigt att du har mycket goda kunskaper i båda språken. Du är en lagspelare som kan samverka med andra och jobba tillsammans för att nå högt uppsatta mål. Som person har du ett arbetssätt där du kombinerar god struktur med att du snabbt och flexibelt kan prioritera om vid behov. Det är också viktigt att vara lyhörd, serviceinriktad och lösningsorienterad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Omfattning och ort Vi söker projektledare Career Center för tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Provanställning kan komma att tillämpas. Ytterligare information Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Marita Holst, enhetschef samverkan och studentrekrytering, 0920 - 49 22 89, [email protected], Emma Lidström, 0920 – 49 13 00, [email protected] eller Heather Jacksic, 0920 – 49 17 62, [email protected] Fackliga företrädare: SACO-S Kjell Johansson, 0920-49 15 29 [email protected] eller OFR-S Marika Vesterberg, 0920-49 1721 [email protected] Ansökan Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska. Sista ansökningsdag: 2 december 2021 Referensnummer: 3942-2021
Arbetsgivare
Luleå Tekniska Universitet
Hemsida: http://www.ltu.se
Ansökan
Ansök senast 2 december (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Eventpersonal

Arbetsgivare / Ort: Bluebeq AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Bluebeq erbjuder tjänster inom event- och kommunikation. Vi jobbar med mässor, konferenser, Shopping and Retail Experience, sampling och event. Vi jobbar över hela Sverige men framförallt i Stockholm men även i Göteborg samt Jönköping och ett fåtal uppdrag utomlands.

Nu ser vi att många nya uppdrag kommer in som kommer att ske under våren 2022 och söker därför personal för att utöka vår personalpool. Perfekt om du studerar eller söker ett extra arbete under kortare eller längre perioder. Det finns stora möjligheter att bli erbjuden jobb och vi jobbar inte med försäljning eller provision.

Krav

 • Flytande Engelska eller Svenska
 • Flexibel
 • Stresstålig
 • Serviceinriktad

Meriterande

 • Van vid tunga lyft
 • Fingerfärdig
 • Erfarenhet av butik eller lager
 • Erfarenhet av service

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Bluebeq AB
Olof Palmes gatan 29
11122 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.bluebeq.se
Ansökan
Ansök senast 3 december (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Eventsamordnare till Tillväxt- och Attraktivitetsavdelningen

Arbetsgivare / Ort: Gällivare kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 december (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eventproducent

Om jobbet
Verksamhetsbeskrivning Gällivare kommun söker en eventsamordnare till vår nya Tillväxt- och attraktivitetsavdelning.  Tillväxt- och attraktivitetsavdelningens uppdrag är att skapa förutsättningar för långsiktig och hållbar tillväxt och en attraktiv kommun att leva och bo i. Fokus för avdelningen är att samordna, initiera och driva tillväxt och attraktivitetsarbete som är strategiskt viktiga för Gällivare kommun.  Ett viktigt strategiskt uppdrag för avdelningen är att lyfta Gällivare som destination. Målsättningen är en ökad inflyttning – en arktisk småstad i världsklass Gällivare kommun är arbetsplatsen för dig som strävar efter personlig utveckling och samtidigt ha chansen att göra skillnad för dem som bor och verkar här.  Arbetstiderna är förlagda till kontorstid med en generös möjlighet till flextid. Friskvårdstimme, trivselpeng och generös tillgång till bad och gymträning är några av våra förmåner. Arbetsuppgifter Som vår nya eventsamordnare kommer du ha stora möjligheter att utveckla tjänsten och tjänstens innehåll i nära samverkan med berörda förvaltningar och andra aktörer.  Dina arbetsuppgifter kommer att växa fram med tiden då detta är en helt ny tjänst inom Gällivare kommun.  Inledningsvis kommer fokus ligga på att knyta kontakter, samordna och lyfta fram de event som redan är inplanerade i Gällivare kommun. Du kommer även att arbeta strategiskt med destinationen Gällivare inom området event.  Kvalifikationer Du har högskole-/universitetsutbildning inom relevant område för uppdraget och erfarenhet av uppdrag inom event/projektledning eller andra utvecklingsuppdrag som vi bedömer likvärdigt.  Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet för uppdraget. Du behöver ha lätt för att samarbeta med olika samarbetspartner och du kan anpassa dig efter olika arbetsförutsättningar. Det är också viktigt att du är engagerad, strukturerad och kan ta eget ansvar i arbetet.  Vi söker dig som har lätt för att skapa nya sociala kontakter och förtroendefulla relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och du har inga problem med att tala inför större publik, knyta nya kontakter och driva utveckling. Uppdraget i sig kräver att du är initiativrik och tar eget ansvar  Inom ramen för den nationella minoritetsspråkslagen är Gällivare kommun förvaltningskommun för samiska, meänkieli och finska. Kunskaper i något av dessa språk är meriterande vid ansökan om anställning i Gällivare kommun.    Arbetstid/Varaktighet 100% under 1 år med goda möjligheter både till förlängning och anpassade anställningsformer. Lön Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk. Tillträde Enligt överenskommelse Fackliga företrädare Vision, 0970-818 000 vx Ansökan Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar. Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Gällivare kommun
Ansökan
Ansök senast 5 december (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.