På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Arbetsterapibiträde

Arbetsterapibiträde

3 Lediga jobb

Copy of Personlig assistent sökes till en tjej i tonåren i Byske

Arbetsgivare / Ort: Aktiv Assistans Norr AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 22 februari (4 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-05
Källa: Arbetsförmedlingen
Om jobbet
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad och trevlig tjej i nedre tonåren. Hon gillar att vara i farten och vara med kompisar. Vi söker dig som är glad, utåtriktad och påhittig. Om du ska trivas att arbeta hos vår kund bör du även gilla att arbeta med många olika aktiviteter. Vi söker enbart kvinnor till denna tjänst. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil. Vi söker dej i 18-30 års åldern. Du bör vara en rökfri person som är engagerad i sitt arbete och har en förmåga att vara aktiv och flexibel. Det är meriterande om du tidigare jobbat som personlig assistent, men du kommer att få en intern utbildning skräddarsydd för jobbet. Det är viktigt att du förstår och talar flytande svenska. Tjänsten gäller främst dagtid varannan vecka under vardagar men viss kvälls- eller helgtjänstgöring kan förekomma. Tillsvidaretjänst på ca 50% Tillträde till tjänsten sker omgående efter genomförd introduktion/inskolning. Kunden bor i Byske. Aktiv Assistans Norr AB är ett familjärt assistansföretag som i huvudsak är verksamma i Västerbotten. Vi hjälper personer med funktionsnedsättningar att utifrån sina behov och önskemål kunna leva ett så rikt liv som man vill och kan. Våra ledord är inflytande, trygghet, tillgänglighet och kompetens. Vår filosofi är att ta väl hand om både kund och personal. Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss innehållande ett cv, registerutdrag samt ett personligt brev.
Arbetsgivare
Aktiv Assistans Norr AB
Hemsida: https://www.aktivassistans.nu/sv
Ansökan
Ansök senast 22 februari (4 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rehabiliteringskoordinator

Arbetsgivare / Ort: Sensum Hälsocenter AB / Norsborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 december (1 månad 24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Arbetsterapibiträde

Om jobbet

Vill du vara med och i uppstarten för en helt ny arbetsplats samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna lycka och stolthet när du varje dag går till jobbet? Då är vi arbetsplatsen för dig. Vi erbjuder vård med god kvalité och kompetens med patienten i fokus.

Sensum Hälsocenter är en helt ny vårdcentral som är lokaliserad i hjärtat av Fittja centrum, södra Stockholm. Med helt nya lokaler och modern utrustning öppnar vi våra dörrar under hösten 2021. Vår vision är att med godare arbetsmiljö, så levererar vi bättre vård och service till våra patienter. Vi vill, tillsammans med våra anställda och kollegor, jobba för att bli Sveriges bästa vårdcentral och arbetsplats. Vill du vara en del av vårat team? Vill du vara med och utveckla framtidens arbetsplats? Vill du arbeta på en av Sveriges nya och vårdcentral? Då har du hittat rätt!


Du kommer vara en del av ett kompetens starkt arbetslag som består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och administrativ personal. Du kommer samverka med andra professioner vilket ger dig gynnsamt tillfälle att utveckla dina kunskaper och få ett helhetsperspektiv av vårdkedjan. Anställningen medför växlingsrika åtaganden där du har möjlighet att möta många patienter, kompetensutveckla dig själv och därtill även vara med på resan där vi arbetar för att bli bäst i Sverige i vad vi gör.


Vi söker dig som är Rehabkoordineringsenheten. gärna med erfarenhet inom primärvård. För oss är det viktigt att du är prestigelös, positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och kollegor. Du är trygg i din yrkesroll, självständig, drivande, strukturerad och har inte svårt för att fatta beslut. Du har lätt för att samarbeta samt vara lyhörd för verksamhetens behov.

Ansökan: Vill du arbeta med oss på Sensum Hälsocenter nyöppnade vårdcentral? Skicka då in din ansökan till oss senast 2021-12-15. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Bifoga CV och personligt brev till:

Arbetsgivare
Sensum Hälsocenter AB
Fittja Torg 21
14551 Norsborg
Ansökan
Ansök senast 15 december (1 månad 24 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Nu söker vi en glad och erfaren kollega till servicebostad inom LSS verk...

Arbetsgivare / Ort: Frösunda Omsorg AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 mars (4 månader 10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Frösunda Omsorg växer och vi söker nu en ny boendestödjare till Tenstastråkets servicebostad. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din roll och samtidigt göra skillnad för andra. Varmt välkommen med din ansökan! Beskrivning av tjänsten som boendestödjare Vi söker dig som vill ingå i vårt fantastiska team kring kunderna på servicebostaden i Spånga. Vi möjliggör en god vardag och en aktiv fritid för kunderna med specifika behov. Din uppgift är bland annat och motivera och genomföra aktiviteter tillsammans med kunderna. Du följer med på aktiviteter och stödjer i vardagliga situationer. Arbetet utgår från genomförandeplanen och du verkar för att främja Kundernas delaktighet i hela processen. Du kommer att få vara en del i en arbetsgrupp med stort engagemang och med mycket glädje som uppskattar samarbete. Vi erbjuder utbildningar och kontinuerlig handledning. Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Vi har kontinuerlig handledning på individnivå och i grupp. Kvalifikationer och personliga egenskaper - Relevant utbildning eller arbetslivserfarenheter. Stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten. - Erfarenhet av arbete med målgruppen (LSS) - Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Om Frösunda Omsorg Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv. ÖVRIG INFORMATION - Anställningsformer: Visstidsanställning , Timanställning - Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Sista ansökningsdag 20211130 Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Jenny Lindzén Verksamhetschef Mejl: [email protected] Tel: 010 130 34 63 Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Frösunda Omsorg AB
Hemsida: http://www.frosunda.se
Ansökan
Ansök senast 3 mars (4 månader 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.