På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Arbetsterapeut
Spela filmen

Arbetsterapeut

367 Lediga jobb

Taltjänsttolk till Tolkcentralen

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsterapeut

Om jobbet
Gör skillnad-varje dag Tolkcentralen är en enhet inom Öron, näs- och halskliniken Region Östergötland och vårt uppdrag omfattar hela länet. Vi erbjuder tolkservice med hög tillgänglighet och bred kompetens till döva, dövblinda, vuxendöva, hörselskadade och till personer med funktionsnedsättning som rör röst-, tal- eller språksvårigheter. Här arbetar teckenspråks/dövblindtolkar, skriv- och TSS-tolkar, taltjänsttolkar, samordnare samt ett dövteam. Servicen är också till för personer som kommer i kontakt med ovanstående grupper. Vill du arbeta i en reflekterande miljö och på en arbetsplats med ett aktivt medarbetarskap i en god arbetsmiljö? Hos oss erbjuds du en relevant introduktion och förutsättningar att medverka till ständiga förbättringar. Du får ta ansvar och arbeta självständigt. Tolkcentralen är nyinflyttade i anpassade och ljusa lokaler på Badhusgatan 8 i centrala Linköping. För att möjliggöra forskningstid på enheten söker vi nu dig som vill arbeta som Taltjänsttolk på Tolkcentralen och tillsammans med oss fortsätta att driva och utveckla arbetet. Taltjänst är en tolkservice som erbjuder tal-, skriv och lässtöd för personer med röst-, tal-, eller språksvårigheter (för mer information se taltjanst.se). Arbetsbeskrivning Vi söker dig som självständigt kommer att utföra tolkuppdrag genom förberedelse, tolkning samt efterarbete.  En viktig del är även att reflektera kring och utvärdera det egna agerandet utifrån taltjänst etiska värdegrund. Som medarbetare är du även delaktig i enhetens utvecklings- och förbättringsarbeten.  Utbildning och erfarenhet Du är utbildad arbetsterapeut, logoped eller har annan utbildning riktad till personer med kommunikativa funktionsnedsättningar. Arbetet kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska. Personliga egenskaper Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, såsom att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du kan arbeta självständigt och är i hög utsträckning flexibel. Du styrs av etik och värderingar och är tydlig i tal och skrift. Anställning och information Tjänsten är ett vikariat på 50% med tillträde enligt överenskommelse.  Upplysningar om tjänsten lämnas av: Enhetschef Peter Strid, 0702-42 29 97. Facklig företrädare för Vision är Johanna Jonsson, 0725-37 08 98. Ansökan Sista ansökningsdag är den 14 maj 2021. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst Stöd och service, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20210616. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsterapeut till Närsjukvården i Gällivare, Sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: REGION NORRBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsterapeut

Om jobbet
Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapienheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabiliteringen. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till olika situationer. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Det här får du arbeta med Som arbetsterapeut arbetar du med utredning och bedömning av vuxna patienters aktivitetsförmåga samt inledande rehabilitering. Arbetsområdet är sjukhusets somatiskaavdelningar och gemensammottagning. Det här erbjuder vi dig - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner Information om tjänsten Vi erbjuder ett sommarvikariat på heltid under perioden 210601-210915. Arbetstid dagtid, måndag till fredag. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION NORRBOTTEN
Hemsida: www.nll.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. Arbetsterapeut, medicinska enheten sommarvikariat 2021

Arbetsgivare / Ort: Åsele kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-03-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arbetsterapeut

Om jobbet
Åsele kommun är en trygg arbetsplats för dig som vill vara med att skapa ett bra samhälle. Här får du chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Åsele. För att trivas och leva i Åsele tycker du att vacker natur övervinner stadspuls. I Åsele finns prisvärda boendealternativ, fri parkering, inga köer och möjlighet till att ha ett rikt fritidsliv. Det som lockar besökare till Åsele, förutom den fina naturen, är anrika Åsele Marknad, en av Sveriges allra största marknader. Åsele kommun söker Leg. Arbetsterapeut, sommarvikariat 2021 Arbetsuppgifter Du utreder behov och förutsättningar för aktivitet och delaktighet. Du förebygger, förbättrar eller kompenserar förmågor att klara sitt vardagliga liv - för personer inskrivna i hemsjukvård och personer som bor på våra särskilda boenden. Bedömer behov av och förskriver hjälpmedel såväl i det egna hemmet som i särskilda boenden. Skriver intyg för bostadsanpassning. Du kommer att arbeta självständigt men även samverka med de andra professionerna på den medicinska enheten. Kvalifikationer Legitimerad Arbetsterapeut. Önskvärt med erfarenhet av liknande verksamhet men än viktigare att du har vilja och intresse av att arbeta med människor, främst äldre personer, i kommunal hälso- och sjukvård. Personliga egenskaper: Stor vikt vid att kunna samarbeta med andra professioner och även kunna arbeta självständigt. Vara uppmärksam och lyhörd på individens behov. Körkort B och god dokumentationsvana är ett krav. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Villkor Dagtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse. Sök senast: 2021-05-15. Bifoga CV och personligt brev. Kontaktperson arbetsterapeuter Eva Vispe 0941-14158, Eva Sjölund Mårtensson 0941-14060. Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare.
Arbetsgivare
Åsele kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsterapeutassistent för sommarvikariat, Gällivare sjukhus

Arbetsgivare / Ort: REGION NORRBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Närsjukvården på Gällivare sjukhus söker arbetsterapeutassistent under sommaren!  Vi söker Vi söker dig som är arbetsterapeutstuderande och som avslutat termin 4. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du flexibel och kan lätt anpassa dig till till olika situationer. Du har förmågan att kommunicera och samarbeta.  Det här får du arbeta med Paramedicin omfattar enheterna fysioterapienheten, arbetsterapuetenheten, kuratorsenheten och öppenvårdsrehabilitering. Som arbetsterapeutassistent assisterar du legitimerade arbetsterapeuter vid bedömning och rehabilitering av vuxna patienter på sjukhusets somatiska avdelningar.  Det här erbjuder vi dig - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner Information om tjänsten Vi erbjuder semestervikariat, heltid under perioden 2021-06-01 till 2021-09-15 eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Vi tar emot ansökningar samt genomför intervjuer löpande till och med 2021-05-15.  Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION NORRBOTTEN
Hemsida: www.nll.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. Arbetsterapeut till Helsingborg 75 - 100 % Maj + Juni

Arbetsgivare / Ort: Segelstads Rehab AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Segelstads Rehab bemannar med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och psykologer. Vi Har funnits sedan 2017 och har kunder och medarbetare över hela landet.

Vi söker alltid flexibel personal i hela landet som är beredd på kortare eller längre inhopp hos alla typer av kunder.

Vi söker nu specifikt arbetsterapeut till Helsingborg.

Vi söker specifikt dig som kan jobba med arbetsförmågebedömning och kartläggning av personer med olika processmässiga och motoriska funktionsvariationer.

Varaktighet och omfattning på uppdraget är flexibelt.

Konsultrollen innebär att du har en bred portfölj av kunskap och inte är rädd att snabbt lära dig nya saker, detta behöver dock inte betyda att du har en lång erfarenhet. Du behöver ha ett stort intresse för ditt jobb och dessutom vara beredd att sätta kunden i fokus. Allt detta utöver ditt patientcentrerade arbetssätt.

Vi har även andra uppdrag och kan söka uppdrag hos kunder på din begäran så känner du att du är en nyfiken arbetsterapeut så tveka inte att höra av dig med en spontanansökan där du berättar om ditt specifika intresseområde.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Segelstads Rehab AB
Hemsida: www.segelstads.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.