På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Aktivitetsledare

Aktivitetsledare

569 Lediga jobb

Simklubben RAN söker instruktörer och ansvarig ledare

Arbetsgivare / Ort: Simklubben Ran / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Simklubben RAN söker instruktörer och ansvarig ledare

Ca 30 platser

SK RAN är en av Malmös äldsta föreningar med ca 2300 medlemmar. SK RAN stiftades 1922 och medlemmarna är allt från 2år och uppåt. Vår verksamhet sträcker sig från Babysim till Vuxenmotionärer, därtill elitsimning och vattenpolo. SK RAN verkar för integration inom simning och ledarskap. Detta ledde till Skånes Idrottsförbunds pris för bästa förening 2001. Vid 2018 års Föreningsgala utsågs SK RAN till ÅRETS Idrottsförening 2017.

Arbetsplats: Rosengårdsbadet, Simhallsbadet, Oxievångsbadet

Arbetsuppgifter: Vi söker dig som tycker om vatten och barn samt är engagerad och en glad själ. Vi behöver instruktörer inom vår breddverksamhet allt från minisim till sim-/medleyskola. Barnen är mellan 2 år till 12 år. Är du utbildad är det ett plus annars får du utbildning av oss. Man arbetar 2-3 instruktörer i vattnet med en grupp på mellan 8-10 barn.

Utbildning: Utbildning kommer att ske vecka, 3 och 4 i januari 2019.

Krav: från 16 år oä. Simkunnig (simma 200m varav 50m på rygg)

Arbetstid: Kvällstid och helger.

Arbetstid/Varaktighet

Kvälls och helgtider, Hösten 2021 från vecka 35 och framåt.

Kontaktperson:

Breddansvarig Annelie Olsson, [email protected]

Lön

Ideellt arvode per timme mellan 65-120 kr/timme. Arvode beroende på ansvar, engagemang, utbildning och ålder. Förutom det ideella arvodet tillkommer vissa kläder, utbildningar, avslutningsmiddagar m m.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] eller [email protected]

Arbetsgivare
Simklubben Ran
SEGESVÄNGEN 1
21227 MALMÖ
Hemsida: www.skran.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Instruktör/receptionist 80% Örebro

Arbetsgivare / Ort: Nordic Trampoline Parks AB / ÖREBRO
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 7 december (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Idrottsinstruktör/Idrottstränare

Färdigheter
Meriterande
 • Försäljningsvana
 • direktförsäljning konsument
 • Gymnastik
 • instruktör/Gymnastik
 • tränare
 • Gymnastik
 • professionell utövning

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en instruktör/receptionist (kombi) på 80% hos oss på Yoump Örebro!

Som instruktör/receptionist hos oss ska du ta hand om våra besökare och vara ansiktet utåt. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka anläggningen och värna om säkerheten, ta emot grupper och ansvara för kalas och företagsevent.

Du är det första ansiktet våra besökare möter och står för det personliga intrycket. Du får alla våra besökare att känna sig sedda trots långa köer och har alltid ett leende på läpparna. För att söka denna tjänst är det viktigt att du är över 18 år och har en bakgrund inom gymnastik, parkour eller akrobatik.

Att jobba i vår reception och som instruktör är ett roligt och varierande jobb med chans att växa och ta ansvar.

I arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Ta hand om besökare och vara ansiktet utåt.
 • Hantera betalning och bokningar av hopptider
 • Ha en god översikt på anläggningen och hjälpa till vid kalas
 • Jobba i vårt café som sitter ihop med vår reception
 • Vara delaktig i aktiviteter.


Det är det meriterande om du jobbat i butik, reception eller café tidigare, men inget krav.

Varaktighet: Timanställning / tillsvidare

Arbetsort: Örebro

Lön: Månadslön

Arbetstid: Dag / Kväll / Helg

Provanställning tillämpas.

Skicka gärna in din ansökan idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt person!

Arbetsgivare
Nordic Trampoline Parks AB
Epiloggatan 2A
70370 ÖREBRO
Hemsida: www.yoump.se
Ansökan
Ansök senast 7 december (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Gymnastikledare för barn 2-8 år HT21 - Södertälje

Arbetsgivare / Ort: SSA - Sweden Sports Academy AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-8 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Södertälje består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sports Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: - Hoppa - Rulla/Kullerbytta - Balansera - Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå någon av Sweden Sports Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Ledarcoach samt från personalen på Sweden Sports Academys kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor - Timanställning med start vecka 35, 2021 - Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor. - Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna. Mer info kommer vid en eventuell intervju. Vi söker just nu både en huvudledare och en medtränare. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret. Huvudledaren håller ensam i passen för 2-3 åringar som alla har föräldrar med sig på passen. Som medtränare är du med och leder passen för 4-6 åringar. Detta gör du tillsammans med huvudledaren. Vi vill att ni delar lika på ledarrollen på dessa pass med den skillnad att huvudledaren är den som har hand om nycklar, material m.m. som sköts runtikring själva passet. VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORTS ACADEMYS LEDARTEAM! Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail!
Arbetsgivare
SSA - Sweden Sports Academy AB
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
Ansökan
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Personlig Tränare till SATS Volvo Cars, Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Sats Sports Club Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Personlig tränare/PT

Om jobbet
Vill du inspirera människor till att bli hälsosammare och gladare? Vill du vara med och bidra till att bekämpa en av de största hälsoutmaningarna i vår tid? Nu söker SATS Volvo Cars Göteborg dig som är en driven PT som brinner för att hjälpa våra medlemmar att skapa goda vanor och som satsar på att arbeta heltid. Du är en positiv inspiratör och lagspelare även utanför ditt eget ansvarsområde, och tillsammans med dina kollegor på centret ser du till att vi levererar exceptionell standard inom alla områden. SATS Volvo Cars Göteborg är en splitterny anläggning som ligger i Volvo Cars huvudkontor och är exklusivt för Volvo Cars anställda. Centret öppnade 1 mars och erbjuder gym, gruppträning, personlig träning samt fysioterapi och är utrustad med senaste utrustningen. Det är Volvo Cars som byggt och designat anläggningen i samarbete med SATS och det är vi som är ansvariga och driver det som ett vanligt SATS center.   Är det här en bra beskrivning av dig? • Du är registrerad på www.ptlicens.se. Där kan du antingen registrera dig efter att ha genomfört en av Friskvårdsföretagen godkänd utbildning alternativt genomfört deras prov med godkänt resultat. • Du är en inspiratör som ger varje kund en unik träningsupplevelse baserat på konkreta och individuella målsättningar • Du gillar försäljning och tar ansvar för att etablera och utveckla din egen kundportfölj • Du känner dig trygg och bra på att skapa och upprätthålla relationer • Du är positiv och inkluderande • Du arbetar självständigt och tar initiativ • Du är noga med att följa procedurer, du respekterar regler och riktlinjer • Du vill arbeta cirka 20h/vecka eller mer och är införstådd med att arbetstiderna även inkluderar kvällar och helger • Arbetar du redan som PT fast utanför SATS så hjälper vi gärna dig och dina kunder över till oss på ett bra sätt Vi erbjuder dig även chansen att få fasta timmar i början då du jobbar upp en kundbas genom att ha en receptionstjänst vid behov på 5-25h/v. Det är också meriterande om du är utbildad gruppträningsinstruktör och kan hoppa in vid behov på våra GX klasser, med chans till fast klass. Både receptionstid och gruppträningsklasser hjälper dig att träffa många medlemmar och ökar chanserna för att du ska bli fullbokad PT på kort tid. Under hösten 2020 och våren 2021 har vi sålt hundratals medlemskap och det betyder att det finns väldigt många "PT start" att kontakta som ytterligare ökar chansen att få nya klienter. Ansök innan 8/12 Lite siffror och fakta SATS är Nordens största träningskedja med 250 träningscenter, runt 700 000 medlemmar och 10 000 medarbetare. Vi nöjer oss inte där utan har ambitionen för vidare tillväxt, både i Norden och resten av Europa. Vi har en spännande framtid framför oss, och önskar dig välkommen med på resan.
Arbetsgivare
Sats Sports Club Sweden AB
Hemsida: https://www.sats.se/
Ansökan
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rekryteringsträff; Förebyggande hälsoarbete, Personlig tränare

Arbetsgivare / Ort: Twitch Health Capital AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker dig som vill vara med och förbättra våra kunders hälsa och som en del av Twitch vara med och bygga vår verksamhet.


Twitch Health Capital arbetar med hälsoinsatser som gör skillnad för individer och företagets affär, nu och varaktigt.


Genom systematiska processer hjälper vi företag att skapa mätbar effekt i sitt hälsoarbete och nå alla medarbetare, inte minst de som behöver det mest. Twitch grundades år 2000, är idag drygt 100 medarbetare och har utsetts till Gasellföretag i Dagens Industri och Superföretag i Veckans Affärer. Våra kunder återfinns i såväl privata näringslivet som inom offentliga sektorn.

Att vara en Twitcher


Vi på Twitch brinner för att motivera människan att hitta sin väg till en aktiv och varaktig livsstil. Vi söker därför dig med samma värdegrund.


För att trivas som gruppträningsinstruktör hos oss så krävs det att du är självständigt, energifylld och duktig på att knyta kontakt med dina deltagare. Du sprider träningsglädje som får folk att längta efter din klass. Du har kunskap om hur och varför man ska röra på sig och tar din roll som instruktör på största allvar. Du är inte bara stjärna i rummet utan även coach och inspiratör.


Vi drivs av att göra skillnad. Är du den vi söker?


Välkommen på rekryteringsträff 8 december

Adress: Digitalt via Teams

Tid: 17.30 -18.30


Anmäl deltagande via följande adress:

https://twitchhealth.se/valkommen-att-traffa-twitch-health/


Vid frågor, kontakta [email protected]Twitch Health Capital Ab söker Personliga tränare


Arbetsuppgifterna innebär att sprida glädje och få människor att röra på sig.

Du som personlig tränare levererar kunskap och träningsglädje till dina klienter.

Personlig träning utförs ute hos våra företag runt om i Stockholmsregionen.


Det är mycket meriterande med multikompetens så som Fysioterapeut, Hälsopedagog, gruppträningsinstruktör

Arbetsgivare
Twitch Health Capital AB
Baggensgatan 9
11131 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 december (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.