Arvika Näringslivscentrum, ANC

Välkommen till Arvika Näringslivscentrum – möjligheternas hus för dig och ditt företag!

Hos oss kan du studera som vuxen. Vi har all kommunal vuxenutbildning i våra lokaler. Dessutom högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. Vi anordnar utbildningar till företag, kommuner och landsting i samarbete med dig och din arbetsplats inom alla områden. Vi har alltid flera öppna utbildningar för dig att anmäla dig till.

Tillsammans med näringslivet och närliggande företag i branschen erbjuder vi utbildningar som ger den efterfrågade kompetens som arbetsmarknaden ropar efter. Våra utbildningar kombinerar teoretiska och praktiska moment för att säkerställa att studenterna får rätt kunskap. Efter examen har cirka 90 procent av våra yrkeshögskolestudenter arbete inom sex månader.

En stor del av utbildningsperioden är praktik (LIA – Lärande i arbete), där du kan förbättra dina praktiska färdigheter och koppla samman teorin med dina praktiska färdigheter. Genom LIA får du också möjlighet att knyta värdefulla kontakter inför framtida anställningar och ungefär sju av tio får anställning på sitt LIA-företag.

Alla våra yrkeshögskoleutbildningar är kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN och sker på Yrkeshögskolan i Arvika.

Även om du saknar formell behörighet, betyg från skolan, så kan du sökande till Yrkeshögskolan. Vi tittar på dina faktiska kunskaper som du besitter idag. Om du är osäker på om du uppfyller behörighetskraven kan du kontakta oss för information om eventuell validering eller komplettering.

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Arvika Näringslivscentrum, ANC

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Arvika Näringslivscentrum, ANC. Arvika Näringslivscentrum, ANC hör av sig inom kort!