Education Abroad, powered by KILROY

ÄR DU REDO ATT BÖRJA PLANERA DIN VIKTIGASTE OCH MEST LÄRORIKA RESA?

Att studera utomlands handlar inte bara om att lämna hemmet och samla studiepoäng. Det är även en unik möjlighet att fördjupa sig i en ny kultur, lära känna nya människor och upptäcka ditt nya lands hemligheter. Du kommer inte minst att lära dig enormt mycket om dig själv och få nya perspektiv på världen. Vi tror starkt på att det är en ny person som kommer hem igen efter ett sådant här äventyr!

Men vilket land ska man välja och vilken skola och vilket studieprogram passar din bakgrund och drömmar? Och var börjar man egentligen när man väl har bestämt sig? Vi förstår att det kan kännas överväldigande, och det är därför vi finns här.


VI HJÄLPER DIG GENOM HELA SÖKPROCESSEN HELT GRATIS och ser till att du får all information och vägledning du behöver för att komma iväg. Våra studievägledare har själva studerat utomlands och har nära samarbeten med, och massor av kunskap om, de skolor vi representerar.


VI HJÄLPER DIG ATT

  • Hitta rätt studieort, skola och studieprogram för dig.
  • Hantera ansökan till skolan och annat nödvändigt pappersarbete.
  • Orientera dig om finansiering med hjälp av CSN, extrajobb och stipendier.
  • Bli helt förberedd med råd om försäkring, flygbiljetter och boende.


VI HAR LÅNG ERFARENHET av att skicka svenska studenter utomlands och samarbetar med över 35 högkvalitativa universitet och college i några av världens mest spännande länder och städer. Oavsett om du drömmer om att njuta av strandlivet efter skolan, åka på spektakulära utflykter eller utforska livliga storstäder, kan du vara säker på att vi tillsammans hittar rätt plats för dig. Är du redo att ta en hel examen utomlands eller vill du börja med en eller två terminer med fristående kurser? Båda alternativen är möjliga!


FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER FÖR MASSOR AV INFORMATION OCH INSPIRATION >>


Några av våra universitet:

Australien


USA


Nya Zeeland


Kanada


Japan


… ELLER VAD SÄGS OM UTOMLANDSPRAKTIK?
Är du redan igång med studierna, eller har du en examen, och önskar att göra praktik utomlands? Inga problem! Vi hjälper dig med att förstå vilka möjligheter som finns, med att sammanställa din ansökan och de dokument som krävs samt med frågor kring visum, försäkring och flygbokning. När du söker en praktikplats med vår hjälp kommer du att få en bra arbetsplats med riktiga arbetsuppgifter där ditt arbete uppskattas. Läs Emelies berättelse om sin praktik i Kalifornien.


GRATIS STUDIERÅDGIVNING OCH ANSÖKNINGSHJÄLP TILL NÅGRA AV VÄRLDENS MEST SPÄNNANDE STÄDER
Har du redan bestämt dig för studier och universitet, eller har du precis börjat fundera på att studera i varmare länder? Ta kontakt med oss, helt utan förpliktelser, så hjälper vi dig vidare i processen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Education Abroad, powered by KILROY

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Education Abroad, powered by KILROY. Education Abroad, powered by KILROY hör av sig inom kort!