På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Sverigehälsan AB

Sverigehälsan ger dig verktygen för att ta nästa steg i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Är du intresserad av friskvård och hälsa eller är du på väg att starta eget? Du vill utvecklas inom den yrkesroll du har idag eller fördjupa dig inom KBT? Om du vill stärka dig i din yrkesroll så har vi något för dig.

Vår största skola hittar du i Malmö, här finns också huvudkontor, men vi har två skolor till, en i Hammarby sjöstad i Stockholm och en på Storgatan i Halmstad.

Utöver våra skolor erbjuder vi även grundutbildning i psykoterapi med inriktning KBT i Göteborg, på Chalmers Conference Centre. Vi utför även företagsutbildningar över hela landet.

Vi är ett stort och härligt gäng!
Här finns en blandning av fast anställd personal, utbildningskonsulter som undervisar inom sitt specifika område och återkommande lärare på våra yrkesprogram och grundutbildningar. Vi lägger stor vikt vid att alla som undervisar hos oss också är yrkesaktiva inom sina respektive utbildningsområden, då detta ger våra utbildningar en värdefull koppling till arbetslivet och håller innehållet aktuellt och relevant.


Här hittar du alla våra utbildningar >>
 

Studier på dina villkor
Hos oss kan du studera på plats hos oss eller utbilda dig på distans. Varje utbildning har sitt eget flexibla upplägg. Detta gör det möjligt för dig att studera parallellt med att du jobbar och har andra personliga behov.

Representerar du en verksamhet och söker utbildning för en större grupp? Titta gärna närmare på vår sida för uppdragsutbildning >>.

Visa mer
Visa mindre