Safe Education

VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDENS UTBILDNING - LIC. PERSONLIG TRÄNARE!

En distansutbildning som ger dig de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active, vilket innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar i hela världen.

Under utbildningens gång varvar du teori med praktik, tar del av våra innovativa digitala onlinestudier och toppar med 3 eller 10 fysiska dagar.

I den digitala plattformen finns all kunskap som vi anser att våra elever ska ta del av. Här finns filmer, bilder, interaktionsmoment och allt inlärningsmaterial. I det digitala klassrummet möter du deltagarna och utbildaren via en livestream. Vi följer upp den teorin som du tagit del av i den digitala plattformen och sätter den under lupp. Här möts du av grupparbeten och interaktiva inlärningsmoment. Var beredd på att förbluffas över hur stort engagemang som går att skapa utan att träffas fysiskt. Det digitala skapar en flexibilitet som är svårslagen i ett annars hektiskt liv.


Här hittar du våra utbildningar >>


VI PÅ SAFE EDUCATION har ett tätt samarbete med de några av de största träningskedjorna i Sverige och vet att branschen ropar efter kompetenta personliga tränare. En anställningsintervju garanteras efter avslutad utbildning. Vi ser  fram emot att hjälp dig med att hitta rätt arbetsplats för dina kompetenser.

Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare med stor erfarenhet och med långvariga samarbeten med de största aktörerna. Genom våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa.


Våra kortare kurser och utbildningar >>


Hör av dig till oss så får du veta mer om våra utbildningar.

Välkommen!

Visa mer
Visa mindre