Nordic Tech Institute

Nordic Tech Institute - Utbildningar på distans

Nordic Tech Institute är marknadsledande gällande distanskurser inom digital marknadsföring och kommunikation. Kurserna är alltid helt på distans och sker online på vår digitala kursportal. Du kan välja fritt när du vill påbörja och avsluta kursen, och du studerar helt och håller i ditt eget tempo.

Alla kurser fokuserar på praktiska och teoretiska element. När du påbörjar en kurs hos oss blir kursportalen ditt hem. Här presenteras du först av en samling av dina kurser, samt annan viktig information. När du är redo går du direkt in i din valda kurs.

Då vi tycker att bygga nätverk är enormt viktigt så har vi skapat en medlemsgrupp där du har möjlighet att diskutera frågor, utmaningar och allt däremellan. Här skickar vi ut intressanta jobb och berättar om något spännande har hänt i den digitala marknadsföringsvärlden. 

Våra fem huvudpelare:

Branschhemligheter
Kursledarna håller inte tillbaka på sina bästa knep. Alla Nordic Tech Institutes utbildningar leds med viljan att dela med sig av alla de bästa lärdomarna kursledarna har, deras hemligheter.

Helt på distans
Nordic Tech Institutes kurser är alltid på distans. En digital utbildning ska vara digital.

Inga tidsgränser
När du köper en kurs av Nordic Tech Institute får du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså planera för din utbildning helt själv. Om du vill göra en kurs på en vecka eller ett halvår är upp till dig. Nordic Tech Institute uppdaterar kurserna löpande. Du kan alltså komma tillbaka till en kurs långt efter att du gått den och använda dig utav den uppdaterade informationen i ditt arbete.

Hög kvalitet
Nordic Tech Institute erbjuder endast kvalitativa kurser. När du går en av utbildningarna ska du känna att du valt rätt utbildning. Du kan även lita på att det du lär dig är kompetenser som faktiskt används ute på byråer eller företag som jobbar med digital marknadsföring.

Leder till jobb
Alla Nordic Tech Institutes utbildningar är perfekta inkörsportar till jobb inom området. Om du letar efter jobb eller planerar att byta karriär kan du vara säker på att kompetenserna som du får av kurserna är eftertraktade på arbetsmarknaden.

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Nordic Tech Institute

Kurs i digital marknadsföring

Lär dig digital marknadsföring på djupet i en kurs. Efter utbildningen kommer du kunna jobba med digital marknadsföring dagligen.

Kurs i UX-design

I den här kursen kommer du lära dig konkreta metoder och verktyg för att designa med människan i fokus. Kursen utgår ifrån designprocessen och du lär dig varje steg i designprocessen med tillhörande metoder.

Kurs i copywriting

Kursen berör alla de huvudsakliga områden du behöver ha koll på i yrkesrollen som copywriter och ger dig en stadig grund att stå på och bygga vidare från. Under kursens gång kommer du få ta del av relevant teori, få handfasta tips, göra praktiska övningar och inspireras av fantastiska case.

Kurs i marknadsföring i sociala medier

Grundläggande kurs som passar dig som aldrig tidigare har arbetat med sociala medier, men passar också den som redan känner till sociala medier sedan innan då den innehåller djupgående kapitel där du får lära dig avancerade tips om hur du lyckas med annonsering.

Kurs i agil projektledning

Här lär du dig de viktigaste koncepten för att kunna driva team-, produkt- och projektutveckling effektivt. Vår kurs i agil projektledning ger dig kunskap inom alla huvudsakliga områden inom agil projektledning och produktutveckling, det vill säga alla verktyg du behöver för att tryggt och konsekvent förbättra hur du bygger produkter, driver projekt och utvecklar team.

Kurs i e-handel

Utbildningen ger dig allt du behöver för att starta din egen e-handel eller utveckla och växa den e-handel du jobbar med idag. Du kommer genom kursen få ett helhetsbild av allt som ingår i att bygga upp en riktigt bra e-handel, med allt från affärsidé och hur du sätter upp en butik till hur du sedan kan driva trafik och försäljning och få din e-handel att växa – både lokalt och internationellt.

Kurs i sökmotoroptimering (SEO)

SEO-kursen ger dig fördjupade kunskaper i hur sökmotoroptimering fungerar och ger dig en bra grund till att börja arbeta med SEO rent praktiskt. Du kommer under kursen lära dig hur du tar reda på hur sökbeteendet ser ut inom en viss kategori, hur du skriver copy som sökmotorer (och besökare) uppskattar, hur du optimerar olika element för att öka chanserna till bättre ranking, hur du arbetar med teknik och länkar, samt hur du mäter och utvärderar effekten av ditt SEO-arbete.

Kurs i digital PR

Den här kursen passar utmärkt för alla som vill kompetensutveckla sig inom digital PR. Om du har studerat eller jobbat med PR men inte jobbat med digital PR är vår kurs en utmärkt inkörsport till området. I kursen har du möjlighet att utveckla din kompetens inom marknadsföring och addera mer praktiska element i den digitala världen. Kursen passar även för dig som jobbat lite med digital PR, men där du fortfarande känner att du saknar vissa element.

Kurs i Adobe After Effects: Animering för sociala medier

Den här kursen är för dig som har lite eller ingen erfarenhet alls av After Effects och vill kunna skapa professionella animerade filmer efter genomförd kurs. Kursen är perfekt för dig som vill komma ifrån att enbart kommunicera i statiska bilder och börja lägga upp rörligt material. Redan ett par timmar in kommer din teknik att vara tillräcklig för att börja skapa animerade filmer på en godkänd nivå. Ge det kursen ut så uppnår du en professionell nivå.

Kurs i marknadsföring i TikTok

Den här kursen ger dig kunskap och verktyg för att sätta igång med marknadsföring på sociala medier-plattformen TikTok. Du får en introduktion till vad TikTok är och varför du ska använda plattformen i marknadsföringssyfte. Du lär dig också hur du ska tänka när du skapar innehåll till TikTok som är optimerat för spridning samt hur du lägger upp en plan för en närvaro på plattformen. Du kommer också att introduceras till de annonseringsmöjligheter som finns samt hur du kan jobba med influencers på TikTok.

Kurs i digital idéer och kreativitet

I den här kursen kommer du få praktiska tips och verktyg för hur du kan ta fram idéer och innehåll som passar för dina digitala och sociala kanaler och få spridning på dom via b la digitala PR-knep och Influencers. Du får inspiration, trender och verktyg som kan hjälpa dig på vägen samt en massa konkreta metoder och frågeställningar som kan få dig och ditt team att ta fram riktigt bra, digitala kampanjkoncept.

Kurs i displaymarknadsföring och programmatisk annonsering

I kursen lär du dig hur saker fungerar rent teoretiskt och du lär dig hur du praktiskt uträttar olika marknadsföringsaktiviteter. Efter avklarad kurs har du nog med kunskap för att jobba med displaymarknadsföring. Kursen passar för dig som vill kompetensutvecklas och lära dig något nytt eller förfina dina kunskaper.

Kurs i Google Ads och sökmotormarknadsföring (SEM)

Vår kurs passar utmärkt för all form av kompetensutveckling. Du får god inblick i vad SEM är och förståelse för vilka delar som är viktiga när man jobbar med sökmotormarknadsföring. Kursen passar dig som vill bredda din kunskap inom digital marknadsföring.

Kurs i Adobe Photoshop CC

Kursen fokuserar på praktisk användning men innehåller även grundläggande teori som ger dig en förståelse för hur digitala bilder är uppbyggda så att du lär dig hantera dem på bästa sätt.

Kurs i Google Analytics 4 och webbanalys

I kursen går vi grundligt igenom följande områden: Webbanalys och dess mål med fokus på verktyget Google Analytics. Du får också veta hur du med hjälp av tekniker och rapporter kan hitta nytt värde inom din digitala närvaro och också framförallt hitta förluster eller läckage i er kundresa. Kursen är dör dig som vill ha en praktisk introduktion för hur du egentligen ska använda Google Analytics för att skapa värde för dig och din organisation.

Kurs i att starta eget - börja frilansa

Vill du lära dig hur du lyckas bygga en hållbar frilanskarriär? Då har du kommit rätt! Som frilansare är du egenföretagare, vilket betyder att du inte bara bör ha färdigheter i den tjänst du säljer, utan också bör kunna grunderna i entreprenörskap för att lyckas. I denna kurs är det precis vad du kommer att få lära dig!

Kurs i innehållsproduktion för sociala medier

Att skapa content (innehållsproduktion / content production) för sociala medier handlar om att löpande ta hand om ditt varumärke och dina relationer med kunder, nya som befintliga. Den här kursen behandlar alla områden inom att planera, producera och publicera innehåll optimerat för sociala medier. Du får handfasta tips och guidning kring hur du tar fram innehåll som driver försäljning, ökad varumärkeskännedom och engagemang.
Gör intresseanmälan

Kontakta Nordic Tech Institute

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Nordic Tech Institute . Nordic Tech Institute hör av sig inom kort!