Malmö Bartenderskola

Malmö Bartenderskolas utbildning kommer ta dig genom alla nödvändiga områden inom yrket, allt för att du ska vara redo för att jobba som bartender i Sverige eller utomlands. På vår utbildning får du prova öl från hela Europa och USA och lära dig hur du ska prata med dina gäster om öl. Du får lära dig samspelet mellan vin och mat.

Vi garanterar dig praktik och efter utbildningen får du även hjälp att söka jobb i Malmö eller Köpenhamn. 


Boka kostnadsfritt studiebesök och prova bartenderyrket >>


Vi har världens mest utvecklade bartenderprogram och våra kurser har gjort över 3000 studenter till begåvade bartendrar. Vårt bartenderprogram utrustar dig med färdigheter som sträcker sig långt bortom baren.

När du tar din examen får du en globalt erkänd kvalifikation och tillgång till våra exklusiva praktikplatser, vilket ger dig första valet av branschens bästa jobb.

När du söker vår bartenderutbildning så behöver du inte ha några förkunskaper, vi lär dig allt. Utbildningen är upplagd så kan du fortsätta dina andra studier eller ditt arbete som vanligt under utbildningstiden.

Våra två professionella lärare har lång erfarenhet inom yrket och är erkända sommelierer.

Boende
Om du bor på annan ort i Sverige så har vi studentlägenheter som vi erbjuder våra studerande. Boendet ligger i hjärtat av Malmö och du har när centralstationen och området Triangeln. En promenad till skolan tar 10 minuter och på vägen hittar du flera ställen som du kan insupa en god frukost på.

Kostnader
Boendet kostar 3750:- för två veckor. Då du bokar din utbildning samtidigt som boende utgår en rabatt om 1000 kronor på paketet. Denna rabatt går att kombinera med en befintlig rabattkod som du har.

Utbildningen kostar 2995:- och har du ett giltigt studieintyg att uppvisa så betalar du endast 2495:-

 
Välkommen till oss - Malmös populäraste bartenderskola!

Visa mer
Visa mindre